Mode & Beauty alle pijlers

Welke jurk (van de 2)?

21-11-2014 09:56 26 berichten
Alle reacties Link kopieren
Ik heb morgen een expositie die ik organiseer. Er is pers bij aanwezig, het is feestelijk maar ook serieus. Gaatover kinderen met een beperking.



Ik heb een paar weken geleden al deze jurk gekocht (maat L) http://www.sissy-boy.nl/women/jurken/ju ... 38892.html Maar ben niet helemaal tevreden. Hij is klassiek, valt mooi maar een beetje saai denk ik.



Gisteren was ik in de stad en zag in de etalage van Steps deze http://www.steps.nl/maliha-dress

Ik vond hem prachtig en het stond ook heel mooi. Nadeel was die steentjes bij de hals als een soort ketting. Niet helemaal mijn ding maar maakt het ook erg gevoelig. In de jurk die ik paste zat al gelijk een haal (bovenkant is een soort van pantystof) door die steentjes. Bovendien is de jurk 120 euro. Ik heb hem ook niet meegenomen omdat het ene exemplaar dus al een haal had en de ander miste het knoopje van de achtersluiting.



Wat vinden jullie?
Ik heb ook een killer body. Als ik maar lang genoeg op je hoofd blijf zitten ga je dood.
Alle reacties Link kopieren
Ik ga voor jurk nummer 1. Ik vind ze allebei mooi, maar jurk nr 2 vind ik te feestelijk voor deze gelegenheid. Dat is echt een jurk voor een kerst of nieuwjaarsfeestje zeg maar, deze expositie heeft toch een ander karakter. Vind ik de eerste jurk beter bij passen.



Is het echt de bedoeling dat je er in het publiek een beetje uitspringt omdat je het organiseert? Dan zou ik het idd wat aankleden met 'heftige' accessoires.

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven