Elke dag mijn moeder bellen raar?

25-11-2014 22:47 103 berichten
Alle reacties Link kopieren
Ik heb al heel lang de gewoonte elke dag mijn moeder te bellen, ik zie haar een keer per week en bel dan elke avond even 10 minuutjes. Niet uit verplichting vind het gewoon fijn en mijn moeder ook. Nu zucht en puft mijn vriend elke keer en vind hij het maar raar. Is dat zo? Benieuwd hoe vaak men hier met ouders belt.
Alle reacties Link kopieren
Ik ben ook geen beller. De enige met wie ik echt bel zijn mijn moeder en mijn oma. Vriendinnen mail ik gewoon.
Alle reacties Link kopieren
quote:lisaviva schreef op 26 november 2014 @ 09:21:

Vraag me toch af of de gegeven reacties een afspiegeling zijn van de werkelijkheid. Uit dit topic blijkt dat heel veel vrouwen hun moeder vrijwel dagelijks spreken dan wel 1 keer in de week zien.

Als ik dagelijks zou bellen, zouden mijn ouders ongerust vragen of er iets aan de hand is en andersom ook.

Nu houden zowel mijn moeder als ik helemaal niet van bellen. Maar mijn ouders zijn wel de mening toe gedaan: de kinderen hebben als het goed is hun eigen leven en daar hoort geen dagelijks contact met je ouders bij.

Begrijp me goed: ik zeg niet dat ik het daar mee eens ben, maar ben dit zo gewend dat je zelf denkt dat het gangbaar is. Dit topic spreekt dat tegen.



Dit dus. Mijn moeder leeft niet meer, maar wij belden ongeveer een keer per 10 dagen ofzo. Met mijn vader probeer ik dezelfde frequentie aan te houden, maar het schiet er wel eens bij in en dan zijn er zomaar weer ruim 2 weken voorbij.

Ik kan trouwens niemand bedenken die ik dagelijks zou willen bellen eigenlijk. Met vriendinnen heb ik die neiging ook helemaal niet, die spreek ik soms weken niet. Maarja, ik ben dus ook geen beller, überhaupt niet zo'n prater geloof ik, dus dat zal allemaal wel uitmaken. Heb niet altijd de behoefte om alles wat ik op een dag meemaak uit te spreken naar iemand, zelfs niet tegen huisgenoten.
Nothing happens for a reason
Alle reacties Link kopieren
Gezellig met je mama bellen als jij dat wil en anders niet.
Er wordt hier meer gezogen dan in de gemiddelde pornofilm.

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven