Entertainment alle pijlers

Leuke Spaanstalige muziek

29-11-2014 18:45 31 berichten
Alle reacties Link kopieren
Hallo allemaal,



Mijn moeder volgt al een tijdje een cursus Spaans en dus had ik bedacht dat ik haar voor kerst een leuke Spaanse cd ga geven. Alleen ken ik geen enkele Spaanse zanger, behalve Julio Iglesias, maar daar houdt ze niet zo van. Als ik zelf op bol.com kijk, word ik ook niet echt wijzer. Dus mijn vraag: kent iemand goede Spaanse of Spaanstalige zangers, zangeressen of groepen die mijn moeder van 65 jaar ook leuk zou kunnen vinden? Om een beetje aan te geven van wat voor soort muziek ze houdt: ze vindt bijvoorbeeld Adele ook heel leuk, of Caro Emerald, ze is dus nog best van deze tijd :-) Alvast bedankt!
Alle reacties Link kopieren
Wow, daar zitten echt goede tussen (ik geloof dat ik ook maar Spaans moet gaan leren ). Van Amaral en Jarabe de Palo heb ik net even een liedje geluisterd - heel mooi. Ook helemaal niet aan Shaquira, Gloria Estefan, of de Gypsy Kings gedacht. Ik heb morgen in ieder geval een hoop te luisteren. Het wordt nog een moeilijke keus. Helemaal top!
Alle reacties Link kopieren
Santana is misschien ook wel leuk - ook een beetje jeugdsentiment voor mijn moeder
Nou, Santana kan ongelooflijk goed gitaar spelen. Zingen laat hij anderen en dat is meestal Engels.

Luister naar Supernaturals. Alleen het eerste album Abraxas is een klassieker. Ik ken geen 60-jarigen die dat mooi vinden. Dus sla die maar over.



Hij leeft nog wel. Tijdje geleden zag ik er nog wat van. Ik ken het album niet: http://en.wikipedia.org/w ... 3%B3n_%28Santana_album%29



https://www.youtube.com/watch?v=4KrvUNY0dCM Klinkt Spaans. Is van 2014.
Alle reacties Link kopieren
Ik ken Santana eigenlijk ook alleen maar van samenwerkingen met Engelstalige artiesten.. Heel mooie liedjes trouwens. Juanes maakt ook muziek die mijn moeder mooi zal vinden. Bedankt voor de link!
Alle reacties Link kopieren
David Bisbal is ook erg goed.
leven en laten leven
Tapas erbij? Ook Spaans. http://www.okokorecepten.nl/recept/meer-groepen/tapas/

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven