Iemand ervaring met "sex on drugs"?

17-10-2014 15:28 52 berichten
Alle reacties Link kopieren
In het kader van "spice up your (sex)life" overweeg ik mijn partner voor te stellen om eens sex te proberen onder invloed van een pilletje of wiet/hasj of i.d. Ben wel toe aan wat nieuws en we zijn inmiddels het speelgoed ook al voorbij. Maar ik heb zoiets nog nooit geprobeerd en vroeg me af hoe de ervaringen hierin zijn en wat wordt er dan zoal gebruikt?
Alle reacties Link kopieren
Vroeger weleens een pilletje geprobeerd. De Sahara woestijn was een natte oase vergeleken met mijn poes on drugs. Oftewel: ik kreeg echt een opdroger van xtc
Alle reacties Link kopieren
quote:norma_jeane schreef op 17 oktober 2014 @ 18:40:

Ghb is toch de ultieme seks drugs vind ik. Xtc ook wel maar toch minder. Met xtc wil ik eigenlijk alleen maar knuffelen.Van GHB wil ik zowel seks als slapen, het liefste allebei tegelijk. Erg lastig. De combinatie XTC+GHB is wel fijn (al doe ik dat alleen thuis).
Just because a certain amount is good, doesn't make a crapload great - BioLayne
Alle reacties Link kopieren
Ik heb vaker onder invloed seks gehad maar je moet er mee uitkijken. Je ervaring kan onvergetelijk zijn, heerlijk intens en keihard en lang door, maar door de drugs vervagen je grenzen en voor dat je het weet doe je dingen waar je achteraf spijt van hebt. Bij mij heeft t echt dingen kapotgemaakt.

En dan heb ik het vooral over sex op de speed, coke of een pilletje. Onder invloed van wiet is het intenser en zoetsappiger dus daar kan niet zoveel fout mee gaan. Maar qua harddrugs zou ik echt goed uitkijken.
Alle reacties Link kopieren
quote:cybermeisje schreef op 17 oktober 2014 @ 18:43:

[...]





Van GHB wil ik zowel seks als slapen, het liefste allebei tegelijk. Erg lastig. De combinatie XTC+GHB is wel fijn (al doe ik dat alleen thuis).ja, wij doen die combinatie ook wel, thuis. erg fijn!
Alle reacties Link kopieren
quote:cybermeisje schreef op 17 oktober 2014 @ 18:43:

[...]





Van GHB wil ik zowel seks als slapen, het liefste allebei tegelijk. Erg lastig. De combinatie XTC+GHB is wel fijn (al doe ik dat alleen thuis).die combinatie nooit gedaan, sex met ghb ook prima, maar merk dat de 'grenzen' dan een beetje vervagen. Sowieso vind ik GHB alleen thuis prettig en niet ergens op een feest.
Alle reacties Link kopieren
Ik zou blij zijn als ik überhaupt al een keer seks heb, dus nee geen ervaring mee. LOL
Ik heb met regelmaat XTC gebruikt op feestjes en dat vond ik echt superleuk. Maar juist tijdens sex vond ik er niks aan. Omdat ik de boel graag een beetje onder controle heb en niet wil wegdommelen op rare dromen of ander gezweef. Ook eindeloos XTC ge-aai verveeld mij mateloos.



Terwijl ik met een wijntje achter de kiezen juist supergeil word.



Van XTC ga ik liever lekker kletsen, of druk doen, of de hele avond dansen. Of lekker muziek luisteren, maar sex -> NO!



Een jointje kan wel weer lekker ontspannend zijn. Coke maakt wat ruig. Teveel drank val ik van in slaap.



Sex waarbij mijn partner als lovedrug dient vind ik nog het lekkerst.
Seks met x werkt niet: wordt je hartstikke droog van en klaarkomen lukt bij veel mannen niet.



Seks met wiet of hasj vind ik persoonlijk niets, word alleen maar sloom daarvan, maar veel vrienden vinden het wel leuk. Dus zou het eens uit proberen.



Seks met pep vind ik wel leuk (:
Alle reacties Link kopieren
Met al deze reacties kan ik zeker wel wat! ❤️ Wel apart om te lezen dat het bij iedereen weer een andere uitwerking heeft! Btw, tips to spice it up zijn altijd welkom. Iedereen heeft wel eens wat nieuwe inspiratie nodig toch 😉👍.
Alle reacties Link kopieren
Ik heb ervaring met xtc, maar dit was niet echt een succes. Ook ben ik erg labiel na zo'n pil dus de dagen erna kan ik niet werken of wat dan ook. Niet echt handig om er dagen voor op te moeten nemen



Van blowen word ik een melancholieke tuttebel dus dat is vooral trieste seks met huilen na .



Ik ben op mijn best, geil, na een paar glazen wijn of sterke drank en goed eten, gek genoeg.
Alle reacties Link kopieren
Speed is de ideale sex drugs :D
Never give up the fight !
Alle reacties Link kopieren
Huh? Maar hebben jullie nooit last van jullie kaken met XTC? Ik zou die piemel er af bijten, denk ik. Als ik er nog dik in zit (en dus op een feestje sta) wil ik alleen maar knuffelen. Als het uitgewerkt is moet ik alleen maar plassen.



Wees voorzichtig en veel plezier
Hoewel ik niet vies ben van een opkikkert is het enige waar ik een beetje van ga glijen; alcohol.

Xtc en coke deed verder niks voor mij op seksgebied. Blowen al helemaal niet; joh laat me met rust!
Alle reacties Link kopieren
Vriend en ik beleven de lekkerste sex-nachten (echt uuuren lol) met xtc, bij ons klopt het ook dat we pas kunnen klaarkomen als het begint uit te werken...maar als je dan komt, wow!.. Doen dit zo'n 4 a 5x per jaar..we zijn er nl de volgende zeker 2 dagen nog wel energieloos van ..zowel thuisdate met z'n tweetjes als eerst naar een dancefeest en dan thuis afmaken. Maar als ik het bovenstaande zo lees, heeft xtc blijkbaar niet op iedereen hetzelfde effect..dus uitproberen zou ik zeggen...voor ons echt een sex-upgrade van 1000%. En, inderdaad weet wat je slikt, dus lees je in en koop goede pillen..en slik niet te veel..
Forget what hurt you, but never forget what it taught you!
Alle reacties Link kopieren
Hallo, lees net jullie topic, wij kunnen het je alleen maar aanraden, echt een super ervaring.

Jullie hebben het nog nooit gedaan zie ik, wel vrienden die eens een snoepje nemen?
ja, een lekkere babbelaar van Werthers
Alle reacties Link kopieren
Enkel met wiet/hasj, en niet bewust gebruikt met seks als doel. Maar wel alleen maar goede ervaringen mee. :D

Het ligt er wel aan of je er al bekend mee bent, het is niet echt aan te raden om seks te gaan hebben als je voor het eerst stoned bent. Als je een beetje weet hoe je er mee om gaat en/of op reageert dan kan het wel een leuke toevoeging zijn.

Enneh ja, té stoned zijn kan ook, dan kan je (zoals ergens eerder gezegd) de happy ending wel vergeten. :D Verder wel leuk effect op je uithoudingsvermogen (of tijdsbesef, haha).
Another Tale of Infinite Dreams
Sorry?



Jouw seksleven is niet meer spannend en je bent de speeltjes zat...en je weet niet hoe je het weer spannend moet krijgen en kiest dan maar voor drugs.



Drugs moet een 'aanvulling' worden en geen 'invulling' lijkt me.



Ik weet niet, maar het stuit mij enorm tegen de borst! Denk 's ff na...is er nu echt niet iets anders om het weer spannender te maken samen?



En 16 jaar is geen excuus btw...althans is mijn mening!
Alle reacties Link kopieren
Een joint roken voor de sex is heerlijk, sex is bij ons dan heeel lang en voelt intenser. We doen het heel af en toe om het speciale gevoel te behouden. Echt een aanrader!
droom niet over je leven maar leef je droom!
Alle reacties Link kopieren
Vind ik ook, niet eens een hele joint, man...geweldig
Alle reacties Link kopieren
Allereerst, neem het niet puur voor seks. Maar als jullie toch gebruiken bij een feestje, zeker doen. Ik had laatst 4fmp op met mijn vriendin bij een techno avond Vlak voor datwe gingen (6am) nog beiden een kwartje (xtc)genomen. Bij thuiskomst een geweldige ervaring.



We hebben eerst naakt gezeten op het tapijt; beetje zoen en elkaar strelen. Het erg fijn om subtiele aanrakingen te doen en langzaam elkaar te bevredigen. Beffen en pijpen is heel intens. Voorspel duurde al bijna een uur.



Daarna seks, heel intiem en weinig stoten. Het ' in elkaar liggen' is al heen intiem . We hebben rustig seks gehad met veel afwisseling. Bij elk standje deden we het heel rustig aan. Dit verhoogde de intensiteit en het orgamse hleef lang uit, dat was overgen heel prettig want in totaaal waren we twee uur bezig terwijl de zon
Alle reacties Link kopieren
Allereerst, neem het niet puur voor seks. Maar als jullie toch gebruiken bij een feestje, zeker doen. Ik had laatst 4fmp op bij een techno avond Vlak voor datwe gingen (6am) nog beiden een kwartje (xtc)genomen. Bij thuiskomst een geweldige ervaring.



We hebben eerst naakt gezeten op het tapijt; beetje zoeen en elkaar strelen. Het is erg fijn om subtiele aanrakingen te geven en langzaam elkaar te bevredigen. Beffen en pijpen is heel intens. Voorspel duurde al bijna een uur. We wisselde elkaar veel af..



Daarna seks, heel intiem en weinig stoten. Het ' in elkaar liggen' is al heen intiem, zeker wanneer je elkaar diep in de ogen kijkt. . We hebben rustig seks gehad met veel afwisseling. Bij elk standje deden we het heel rustig aan. We deden het ook op andere pleekken,zoals het bureau. Maar uiteindelijk vonden wij het bed het fijnst. Dit verhoogde de intensiteit en het orgasme bleef lang uit, dat was overigens heel prettig want in totaal waren we twee uur bezig terwijl de zon op kwam. De vagina bleef nat en de piemel lang stijf ( af en toe werd het minde, maar toen was het gewoon even pijpen . Zijn orgasme was heel heftig, ik krreg hem later. Bij het vingeren. Let wel: het isniet zozeer lichamelijkallen intenser, maar vooral mentaal. Wauw wat een mooie ervaring in ons ( jonge)sex leven. Aanrader!
Alle reacties Link kopieren
Veel van de hoeren die ik neuk, bieden me poppers aan.



Ik neem het nooit, ik neuk zonder ook als een koning, maar je zou daar eens naar kunnen informeren. Schijnt populair te zijn.
Alle reacties Link kopieren
ja, blowen is heerlijk met zijn tweeen; vooral als je de tijd neemt en dan uiteindelijk gaat neuken; hele mooie beleving.

Ooit een pilletje gehad, dat was ook fijn. Maar als ik het toen met een teddybear had gedaan, was ik ook klaar gekomen.

Ook coke op mijn lul gedaan, dat had ik ooit ergens gelezen. Maar deed me niet zoveel; ik was toch al mega stijf.

Kortom: blowen op zijn tijd is helemaal ok, maar voor de rest vond ik het niet echt super. Ik vind het soms wel heel geil om met wat drank seks te hebben, vooral als je met zijn tweeën geniet en dat het een hele avond/nacht kan duren.
viagra en een paar Red Bulls met whiskey er door heen gemengd.

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven