Kerstpakket

16-12-2014 20:48 552 berichten
Alle reacties Link kopieren
Of rotzooi;)



Elk jaar weer spannend, wat zit erin?!

Wat verraste je positief en wat minder.

(Natuurlijk snap ik 'blij zijn dat je wat krijgt' maar het is dan ook meer nieuwsgierigheid;) )



Positief: eindelijk echt lekker bonbons!

Minder: hertog jan double blehh ken ook niemand die ik daar echt blij mee maak:/
Alle reacties Link kopieren
Ik kreeg ook een keer een superlelijke, goedkoop uitziende weekeindtas. Zo een die je nooit gebruikt. Totdat blijkt dat er eigenlijk heel veel in past, en hij, door zijn intense lelijkheid ook niet zo heel jatgevoelig is. En nu is 'ie ineens toch tot op de draad versleten...
En wij ons maar afvragen waar die afvalberg vandaan komt.
Alle reacties Link kopieren
Naast mijn kerstpakket kreeg ik gisteren ook nog een VVV bon van 25 euro. Het jaar was goed!

Vriend als ICT'er kreeg een xbox-one
Alle reacties Link kopieren
Ik heb gisteren mijn kerstpakket gekregen. Vorige jaren kregen we een doos met daarin een groter artikel (denk vuurkorf/fondueset) en eten/drinken.

Dit jaar heb ik een bon gekregen, dan kan ik op een website iets uitzoeken. Ben er wel blij mee, het voelt een beetje als gratis winkelen en ik kan iets uitkiezen wat ik ook echt graag wil hebben en wat niet direct naar de kringloop gaat.
Alle reacties Link kopieren
Kip rollade en een fles rode wijn, fijne kerst!
Er wordt hier meer gezogen dan in de gemiddelde pornofilm.
Alle reacties Link kopieren
Hier (zoals ieder jaar) weer een te gek kerstpakket met allerhande Jamie Oliver producten om zelf pizza en pasta te maken, Jamie Oliver karaf met glas, fijne rasp en een pizzasteen. In ieder geval allemaal dingen die ik ook écht zelf al wilde hebben. En Tony Chocolonely
Disclaimer: ik heb een mannelijk brein.
Alle reacties Link kopieren
Die bonnen waar je zelf iets mee uit mag zoeken worden steeds populairder geloof ik. Ik vind het wel een goed idee.



Heb zelf wel eens de kerstpakketten samengesteld en het viel mij op dat je het nooit goed deed. Kocht je uit ideële motieven in bij de wereldwinkel, kreeg je klachten dat de chocola daar niet lekker was of zo, kocht je bij een gewone winkel, had het ideëel moeten zijn.



Het geld van die bon kun je overal besteden en zelfs schenken aan een goed doel, dus iedereen blij.



En het is logistiek gezien een stuk makekelijker.
óu sont les neiges d'antan

Alle reacties Link kopieren
Ik heb dit jaar een stol en een kerstkaart met cashbonus in ontvangst mogen nemen. Best fijn met een kleine op komt. Geen onzin, gewoon lekker.



Vriend had 2 flessen wijn.



en ik mag komende week nog een pakket ophalen bij een uitzendbureau waar ik even via gewerkt heb. Dat vind ik ook tof. Dat ik wat krijg ondanks dat ik niet meer via hen werk.
Been there, done that, got the T-shirt.
Hier een kerstpakket van hema. Niks eetbaars, maar verzorgingsproducten. Op zich wel grappig.

Man heeft een picknickrugtas en wat producten zoals sinaasappelsap, koffiemelk en dat soort dingen. Verder nog een pakket van de bakker met op zich wel lekkere dingetjes.



Met drie pakketten mogen wij zeker niet klagen.
Alle reacties Link kopieren
De ambtenaren in Amsterdam kregen een scheurkalender
quote:Fauley schreef op 20 december 2014 @ 16:39:

De ambtenaren in Amsterdam kregen een scheurkalender Tja daar zou ik ook niet zo blij van worden. Doe dan een lekkere fles wijn en een feestbrood. Soberheid is niet erg, maar een feestelijk cadeautje is toch ook niet verkeerd.
Alle reacties Link kopieren
Ja, ik snap het ook niet Tuorrebout. Ik ben gelukkig geen ambtenaar.



Verder vind ik dat ze al genoeg leuke dingen krijgen, zoals veel borrels waar ze gratis mogen eten en drinken, dus misschien moesten ze daardoor wel bezuinigen
Alle reacties Link kopieren
Ik krijg altijd een vreetpakket. Ik vind die pakketten altijd leuk, maar jammer is dat er al jaren ongeveer hetzelfde inzit (lees: per jaar zo'n 2 wijzigingen) Voor die lekkere doos chocolaatjes vond ik dat prima, maar t maakt t uitpakken en stuk minder leuk!
Vertrouwen - als je alles loslaat, heb je twee handen vrij
Gisteren kerstpakket uitgezocht op een soort van kerstmarkt. Ong 30 verschillende winkels waar je voor een bepaald bedrag je pakket kon uitzoeken. Ik heb een pot bodycream van Rituals, een geurbrander met melts (zo noem je ze geloof ik), en nog wat pinda's en worst. Ik vind het erg leuk op deze manier, want dan kun je iets uitzoeken wat je zelf leuk vind. En er is een gevarieerd aanbod, bv wijn, bier, servies, boeken, goede doelen,, parfum, kinderspeelgoed, eten en drinken, interieurdingen.
quote:Tuorrebout schreef op 20 december 2014 @ 16:50:

Tja daar zou ik ook niet zo blij van worden. Doe dan een lekkere fles wijn en een feestbrood. Soberheid is niet erg, maar een feestelijk cadeautje is toch ook niet verkeerd.



Een scheurkalender is tenminste halal



Maar ik zou er ook niet blij van worden.
Kerstpakket met etenswaar van ik vermoed ¤20 inkoop.

En daar zijn zeker weten vergaderingen over gehouden



De 13e maand vergoedt een hoop.
Alle reacties Link kopieren
quote:leahv schreef op 20 december 2014 @ 17:12:

Ik krijg altijd een vreetpakket. Ik vind die pakketten altijd leuk, maar jammer is dat er al jaren ongeveer hetzelfde inzit (lees: per jaar zo'n 2 wijzigingen) Voor die lekkere doos chocolaatjes vond ik dat prima, maar t maakt t uitpakken en stuk minder leuk!Vind ik ook jammer. Het leuke van een kerstpakket vind ik juist het verrassingseffect. Als ik al weet wat er in zit heb ik net zo lief een vvvbon.
Alle reacties Link kopieren
quote:friezinnetje2014 schreef op 20 december 2014 @ 18:45:

Gisteren kerstpakket uitgezocht op een soort van kerstmarkt. Ong 30 verschillende winkels waar je voor een bepaald bedrag je pakket kon uitzoeken. Ik heb een pot bodycream van Rituals, een geurbrander met melts (zo noem je ze geloof ik), en nog wat pinda's en worst. Ik vind het erg leuk op deze manier, want dan kun je iets uitzoeken wat je zelf leuk vind. En er is een gevarieerd aanbod, bv wijn, bier, servies, boeken, goede doelen,, parfum, kinderspeelgoed, eten en drinken, interieurdingen.Volgens mij is dat een concept wat compleet ingekocht kan worden, want dit is sl de 3e keer dat ik dit hoor.
Ik heb geen wespentaille, ik heb een bijenrompje
Alle reacties Link kopieren
quote:leahv schreef op 20 december 2014 @ 17:12:

Ik krijg altijd een vreetpakket. Ik vind die pakketten altijd leuk, maar jammer is dat er al jaren ongeveer hetzelfde inzit (lees: per jaar zo'n 2 wijzigingen) Voor die lekkere doos chocolaatjes vond ik dat prima, maar t maakt t uitpakken en stuk minder leuk!Het uitpakken is leuk, maar de meeste spullen verdwijnen ongebruikt in een kast, om in de loop van het jaar weggegooid te worden.
Ik heb geen wespentaille, ik heb een bijenrompje
quote:himalaya schreef op 20 december 2014 @ 21:54:

[...]



Volgens mij is dat een concept wat compleet ingekocht kan worden, want dit is sl de 3e keer dat ik dit hoor.Oh dat zou best kunnen. Er staan wel allemaal winkels uit de buurt of waar wij ook spullen inkopen.
Alle reacties Link kopieren
Ik had een dinerbon en ook de onvermijdelijke fles rode wijn,ik drink van alles maar dat juist niet. Maar goed,komt vast een keer op of ik geef hem aan schoonpa die lust dat wel.



Man had een pakket met eten oa chips,nootjes (inmiddels al op )sap, een saladepakket,broodjes en een paninimaker.

Hadden wel een tostiapparaat al maar dit is denk ik wel een fijner ding.
Ik heb een kerstpakket, staatslot, vvv bon en bonus.

Ik klaag niet
Alle reacties Link kopieren
Wel leuk concept vind ik, van de kerstmarkt met lokale en landelijke aanbiedingen. Ik zie vooral Rituals en Jamie Oliver regelmatig voorbij komen. Vind ik ook leuk.

Buiten dat ene pakket waarbij de fles goede olie geknapt was en in het bijbehorende Jamie kookboek was getrokken, dat was jammer.
Wij hebben geen kerstpakket gekregen, ik had dit anders niet vermeld, maar op faceboek vroeg iemand ( op de zoekhoek) of iemand een kerstpakket over had, zij hadden 46 jaar lang elk jaar een kerstpakket gekregen, maar dit jaar zat het er niet in, en dat was zo sneu voor haar man.......ik zal je vertellen, na een paar reacties was de vraag verdwenen.❗️
quote:reoba schreef op 26 december 2014 @ 14:14:

maar op faceboek vroeg iemand ( op de zoekhoek) of iemand een kerstpakket over had, zij hadden 46 jaar lang elk jaar een kerstpakket gekregen, maar dit jaar zat het er niet in, en dat was zo sneu voor haar man.......ik zal je vertellen, na een paar reacties was de vraag verdwenen.❗️Dus die persoon wilde dan een kerstpakket van iemand anders? Wat een logica.
Alle reacties Link kopieren
Positieve of negatieve reacties ?
Betty White: "Once you go blackberry... Hmmmmmhmmmm"

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven