Zwanger worden na een miskraam vanaf mei/juni 2014

23-06-2014 10:16 2930 berichten
Alle reacties Link kopieren
Hierbij het nieuwe topic met tabel. Hopelijk mogen we snel allemaal lieve kindjes krijgen!



Inloggegevens:




Bevallen!

NaamLeeftijdKindjeBevallen Enya29 30/37 ? ? Theia 29/29April 2015 Divarg 29/28Mei 2015 Plukkie 36/36Mei 2015 MissMystique 29/34Juni 2015 Oreos 33/34Juni 2015Sara28/312e kindjeJuni 2015 Valentina82 32/431e & 2e kindjeJuli 2015 Bloes 30/30 1e kindjeAugustus 2015Sophietje3840/35 1e kindjeApril 2017





Lieve Clifford, hopelijk snel terug!

Stoere Sophie, goed herstellen en kom snel weer in de tabel!

Lucia en Feline, als je in de tabel wil, welkom! Jullie horen bij de groep!

moderatorviva wijzigde dit bericht op 31-12-2020 10:11
Reden: ww verwijderrd ivm misbruik account
5.27% gewijzigd
Alle reacties Link kopieren
@bloes: wat vervelend... Migraine lijkt me erg naar.



@clifford: hi! Alles goed? Je hebt al bijna je echo zag ik... Waaaaah! Ik moet nog even, maar als ik eraan denk krijg ik kriebels in mn buik...



@feline, syr, sophie: allemaal bijna NOD? Ben heel benieuwd.



@hier: bij vlagen (heel) misselijk. Kan goed eten, soms geen last, dan opeens staat eten tegen. Maar hou alles binnen.

Verder nog steeds af en aan duizelig, maar bloeddruk blijft goed. Dus kijk het voorlopig nog aan.



@allen; hoe is het met de rest? Saraa nog misselijk? Pas je nog in een kerstjurkje Plukkie en Theia? Schopt het meisje veel Divarg?
Alle reacties Link kopieren
Hallo lieve meiden van dit forum, ik blijf een bijna dagelijkse meelezer en leef erg mee met jullie (herkenbare) verhalen.

Ik heb een vorige week de combinatietest gehad, spannend omdat vanwege mijn leeftijd (41) ik begin met een hoge kans (1:75) op een van de drie geteste chromosoomafwijkingen. De bloeduitslag is nog niet bekend, maar de nekplooi zag er prima uit en de echo was weer genieten. De echoscopiste dacht al te kunnen zien wat het geslacht was (dus dan is t niet moeilijk om te raden wat het wordt....), dus voorlopig alles prima. De ongemakken als misselijkheid en moeheid neem ik voor lief.

Op het moment dat ik zwanger werd, voetbalde ik nog 3x per week, maar ik durfde dat meteen niet meer. Ik heb tot vorige week nog hardgelopen, maar krijg hiervan last van m'n rug. Wat doen jullie om toch een beetje aan je beweging te komen? Ik overweeg zwangerschapszwemmen...
Alle reacties Link kopieren
Spannend Joosje! Die hoge kans komt ook door je leeftijd toch?



@Valentina: het komt nu inderdaad erg dichtbij. We twijfelen nog een beetje of we dochter meenemen. Ze heeft vakantie en we zitten zonder oppas. Maar ja...wat nou als het niet goed zit?



Hoe gaat het met de rest?
Alle reacties Link kopieren
@clifford:

Ik zou haar echt niet meenemen. Straks is het mis, dan moet je allemaal rare sprongen maken om je dochter niet te belasten. Ze kan nog vaak genoeg mee en ze is nog zo klein, ze bevat het vast nauwelijks. Maar als je het wil, doen natuurlijk.



@joosje: grappig te horen dat mensen meelezen, daar denk ik nooit over na

Wat fijn dat je zwanger bent geworden en zo te zien een goede uitslag. Ga er maar van genieten.
Alle reacties Link kopieren
Joe, even kort ego postje van mij. Nog geen nieuws hier. Nog geen O, maar heb (nog) geen test in huis dus kan nog alle kanten op ;)
Alle reacties Link kopieren
Geen test in huis??

Ga er maar een halen, je bent 2 dagen overtijd... Ben benieuwd!
Alle reacties Link kopieren
Even een snelle post; sophietje! Ben zo benieuwd voor je. Wanneer ga je testen?
'My mission in life is not merely to survive, but to thrive; and to do so with some passion, some compassion, some humor, and some style'
Alle reacties Link kopieren
Spannend Sophie! Ga maar snel een test kopen.



Hier is het allemaal erg vaag. Heb al sinds dinsdag een heel klein beetje bloedverlies, maar het zet niet door. Vandaag of morgen nod, op basis van de ovulatie testen. Gisteren op aandringen van mijn man een testje gedaan, maar die was negatief. Ik verwacht dus dat de sluizen hier elk moment zullen openbreken. Vind het alleen wel raar, want ik heb dit nog nooit eerder gehad. Misschien door de mk van vorige maand?
Alle reacties Link kopieren
Hi Syr. Zal door de MK komen. Ik werd elke 2 weken ongesteld. Dus, even uitzitten. Sterkte!
Alle reacties Link kopieren
Sophie : ga jij eens als een dolle een test kopen



Bloes, wat een goed nieuws. Gefeliciteerd!



Syr, bij mij was de boel ook flink ontregeld na de miskraam. Volgens gyn moest ik er op rekenen dat het minimaal 3 maanden duurde voordat er weer ritme in zat. En dat klopte bij ook. Komt vanzelf weer goed en als je je erg zorgen maakt kan je altijd de gyn ff bellen. Ben je al op nacontrole geweest?
Goedemorgen! Hoe gaat het met jullie allemaal?



Sophie: Laat ons niet zo lang in spanning zitten joh. Spannend!

Syr: Wat balen. Je lijf zal wel even flink van slag zijn. Gelukkig dat er hier meiden met dezelfde ervaringen zijn, dat stelt hopelijk wel gerust.

Clifford: Spannend, bijna je 1e echo! Wat betreft je dochter: volg gewoon je gevoel. Dan zit het meestal wel gewoon goed.



Hier: Ik heb net de verloskundige gebeld. Wat heerlijk om dat weer te mogen doen! Vanwege de MK mag ik een vroege echo en zodoende ben ik 29 december al aan de beurt. Dat is al over 10 dagen! Ik zou dan rond de 7 weken zitten en dan zou er wel wat te zien moeten zijn. De vorige keer ging het net voor de 7 weken fout, dus ik vind het wel fijn om dan alvast even te mogen spieken.
Alle reacties Link kopieren
Bloes, spannend. al over 10 dagen. Dat is al super snel.
Alle reacties Link kopieren
Haha, nou vooruit, een test gehaald. En direct spijt...want het is een heeeeeel vaag streepje. Dus weet ik nog niets.

De vorige keer stond ik stijf van de hormonen, direct al, en tot ver na 1e curretage, dus daarom weet ik het nu zo net nog niet. Van de andere kant, mijn cyclus is door IUI enigszins beïnvloed, want eisprong is middels spuitje op gang gebracht. Misschien moet ik nog even paar dagen wachten.



Jippie Bloes, da´s al heel snel! Fijn voor je!
Alle reacties Link kopieren
Meis een streep is een streep! Fotootje hier neergooien?



Fijn Bloes!! Spannend he, ik vond de eerste echo die ik precies op dezelfde dag had als het de vorige keer mis was gegaan ook zo eng. Niet eens leuk, gewoon slopend zenuwachtig :(
Alle reacties Link kopieren
Heb je een foto??? Streep is streep toch?

Wat zeiden ze in het ziekenhuis over die Hormonen?? Kunnen die na twee weken nog in je systeem

Zitten?? Spannend!!
Het recht om gehoord te worden sluit niet automatisch het recht in om serieus genomen te worden
Alle reacties Link kopieren
Hi meiden,



Sorry, ik ben hier al even niet geweest. Maar dat komt echt omdat ik me hondsberoerd voel. Ik lees wel veel mee (vooral op mijn mobiel) maar heb dan niet de puf om te reageren.



@Bloes: wat fijn dat de echo gepland staat!



@Clifford: wij hadden onze dochter wel mee de eerste keer, maar die is natuurlijk ook een stuk jonger dan jouw dochter. Volg je gevoel. Ik durfde dat ook aan, omdat ik echt overtuigd was dat het goed zat deze keer.



@Feline: we spraken elkaar van de week al even, maar een hele dikke knuffel voor jou! Al weet ik zeker dat het nu vast weer een stuk beter met je gaat, want je bent een positief ingesteld mens! Kop op meid! Het komt echt goed.



@Syr: bij mij was het ook flink van de rel na de miskraam. Ik heb drie maanden op een normale menstruatie moeten wachten. Toen ik die eenmaal had was ik direct weer zwanger. Geef je lichaam de tijd. Ik heb in die tijd overigens ook een keer alleen maar licht, bruin bloedverlies gehad. Toen kwam er geen menstruatie. Sterkte!



@Valentina: Hoiiiii, hoe is het met jou?! Nieuws al geland? Heb je vertrouwen?



Verder weet ik het even niet zo uit mijn hoofd.....



@Hier: Gaat niet echt lekker dus. Ik zie ook op tegen de feestdagen. Ik moet in de vakantie wel terug naar de gynaecoloog, omdat ik nog zo spuug. Ik ben wel heel blij dat ik uit de gevarenzone ben! 12 weken nu. Ik ben zo blij.



Tot snel meiden. En sorry dat ik jullie verwaarloos.
Het recht om gehoord te worden sluit niet automatisch het recht in om serieus genomen te worden
Alle reacties Link kopieren
Ja die foto. Die heb ik nu pas gemaakt, en nu is de streep veel donkerder dan daarstraks 5 minuten na de test. Dus die test klopt volgens mij niet. Wil mezelf niet voor de gek houden natuurlijk

Daarbij lukt het me niet heel erg, een foto toevoegen. Tips zijn welkom!



@Saraa, bedoelde het hcg hormoon. Dat had ik de vorige keer zoveel, vandaar dat curretage ook 2 x moest. Ik ga maar uit van niet, en mocht ik na het weekend nog niet ongesteld zijn, dan test ik nog een keer.
Alle reacties Link kopieren
Hey Saraaa, je bent niemand aan het verwaarlozen hoor. Heel goed op jezelf passen vooral! Mijn moeder heeft bij elke zwangerschap 9 maanden gespuugd, het is echt heel zwaar begreep ik van haar.

Snap dat de feestdagen nu even geen 'feest' voor je zijn. Maar...(klein lichtpuntje) volgend jaar is het dat dubbel en dwars met 2 kindjes.

Veeeel beterschap!
Alle reacties Link kopieren
@Sophie, ga naar www.imgur.com dan kun je m zo uploaden en de jpg link tussen [img] en [/img] hier plakken
Alle reacties Link kopieren
@Sophie: het is logisch dat het streepje iets donkerder wordt als het ingedroogd is. Dus dat is niet gek! Het gaat erom dat het streepje er voor de 5 min stond. Als dat zo is dan heb je HCG in je lichaam. En iedere zwangerschap is anders. De ene keer maak je het hormoon snel aan en de andere keer minder snel. Niks om je zorgen over te maken. Maar die streep betekent dat het hormoon in je lichaam zit.... En dat kan alleen maar komen vanwege iets heel kleins wat er nu in je groeit! Ik zou toch wat positiever zijn hoor ;) vertrouw je lichaam dat dit kan lukken.



Hoe die foto moet weet ik ook niet. Ik zie sommigen hier een link plaatsen. Misschien ff googlen dan kom je vast wel op zo'n site.
Het recht om gehoord te worden sluit niet automatisch het recht in om serieus genomen te worden
Ik denk dat je zwanger bent Sophie!!



Hier nog steeds niet ongesteld. Vind het zo irritant... Ik weet zeker dat ik niet zwanger ben. De vorige keer wist ik het voor de test al. Vind ik ook niet erg, 2015 moet het zijn. Wel mega frustrerend want ik wil gewoon ongesteld zijn nu!!!! Voel me verder idd weer beter Saraaa. Kop omhoog, schouders eronder
Alle reacties Link kopieren
Wat Diva zeg was ook precies wat ik bedoelde;)
Het recht om gehoord te worden sluit niet automatisch het recht in om serieus genomen te worden
Alle reacties Link kopieren
Poging 1 [img]<a href="http://imgur.com/LM2tYlk"><img src="http://i.imgur.com/LM2tYlk.jpg" title="source: imgur.com" /></a>[/img]



Er was echt maar een heeeeel licht streepje na die 5 minuten. En nu dus behoorlijk donker. Een pessimist zou zeggen "kzie niks"



Echt geen heel klein kansje Feline? Want als ik 2 dagen overtijd ben, dan jij dus ook...toch?
Alle reacties Link kopieren
Nou dit streepje is wel heel donker. Ik stel hem mijzelf iets lichter voor en dan zeg ik: vet positief! Gefeliciteerd lieve Sophie! Het is je zo ontzettend gegund.



Doe er morgen gewoon nog 1 met ochtendurine. Dit is geen indroogstreepje, want die zijn niet gekleurd ;) Echt niet! Ga het geloven!! Joehoe!
Het recht om gehoord te worden sluit niet automatisch het recht in om serieus genomen te worden
Alle reacties Link kopieren
http://imgur.com/LM2tYlk



Dit is trouwens de linkt die werkt!
Het recht om gehoord te worden sluit niet automatisch het recht in om serieus genomen te worden

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven