Kerstversiering met terrorkitten

07-12-2014 19:50 32 berichten
Wij hebben een kitten (hoewel, meneer is inmiddels 8 maanden) die alles in huis sloopt. Ik ga dus dit jaar geen kerstboom neerzetten, omdat ik nu al weet dat hij binnen twee minuten in de top zit en vervolgens alles molt wat erin hangt (dit ondanks al 5 maanden zeer consequent en streng opvoeden, dus hopeloos geval). Normaal heb ik een kerststalletje staan, en hier en daar wat leuke (breekbare) versiersels, maar dat laat ik ook maar achterwege.

Hebben jullie ideeën voor cat proof kerstversiering, want helemaal niets is ook een beetje kaal? Ik denk aan zo'n lichtsnoer, maar zou dat tegen kattentandjes kunnen? Gewone lampjes zeker niet want die had mijn brave kater vorig jaar al stuk gebeten (grote stress want vervolgens splinters).
Alle reacties Link kopieren
Van die guirlandes aan het plafond? Lichtjes erin, ballen erin. Hartstikke leuk.
Alle reacties Link kopieren
Toen mijn katten kittens waren, zetten we de kerstboom vast, met touwen en elastieken aan de muur. Met zo'n trekspin kan het ook, die kun je meerdere kanten optrekken zodat ie van alle kanten kan worden aangevallen en toch niet omvalt. Plastic ballen erin die je goed vastmaakt, geen lampjes en guirlandes. Dan kan het wel. Zou ik wel doen met een nepboom, anders schudden ze alle naalden eruit. Je kunt een kerstboom ook ondersteboven aan het plafond hangen als je een beetje handig bent. Maar ze kunnen heel hoog springen dus niet bij een laag plafond.



Ik vond het wel grappig om ze de boom in te zien klimmen en als ze dan boven zijn, kiekeboe, dat koppie bovenin de boom, zo van, knap van mij he! Als ze 2-3 zijn, hebben ze geen interesse meer dus 'geniet' er nog maar even van!
Mensen kunnen alleen zichzelf redden.
Alle reacties Link kopieren
[url=http:// http://feliscatus.nl/speciale-kerstboom ... adliner.nl]http:// http://feliscatus.nl/speciale-kerstboom ... adliner.nl[/url]



Eerste link die ik hier plak, hoop dat het lukt. Hier nog iets over een kattenproofkerstboom. Ik kan zelf alleen het filmpje niet bekijken.
Mensen kunnen alleen zichzelf redden.
Alle reacties Link kopieren
Wat doe ik fout? Misschien kan iemand de link fixen, ik weet ff niet hoe dat moet.
Mensen kunnen alleen zichzelf redden.
Alle reacties Link kopieren
Oke, geen zinvolle bijdrage maar wel leuk!



https://www.youtube.com/watch?v=Pj2ceEcpbgg
Alle reacties Link kopieren
Spuitsneeuw op de ramen, een kerstkrans aan je voordeur en ga anders dit jaar helemaal los in je voortuin met een opblaaskerstman, lichtgevende rudolph en een heuse arreslee en misschien heeft de buurvrouw van 75 nog wel zo'n ding voor je te leen, voor het oldschool kerstgevoel;

Alle reacties Link kopieren

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven