Wij proberen door! Deel II

05-12-2014 16:53 728 berichten
Alle reacties Link kopieren
Welkom op ons topic!



Het eerste deel van 'wij proberen door!' is helemaal vol geschreven, dus tijd voor deel 2!



Wij proberen al geruime tijd zwanger te worden, maar dit is helaas nog niet gelukt. Sommigen van ons hebben één of meerdere miskramen gehad, anderen zijn nog nooit zwanger geweest.

Een aantal zitten midden in behandelingen op de fertiliteitafdeling (IUI of IVF/ICSI) en sommigen proberen nog zonder medisch ingrijpen.



Omdat dit een heftig, verdrietig en pijnlijk proces is hebben wij dit topic geopend.



We nodigen ‘nieuwe dames’ van harte uit om met ons mee te schrijven in dit waardevolle topic!



Naam Leeftijd Kind Start NOD Cyclus Bijz.h Afspraak Chevrolet 29 1e Mrt. '13 20 juli 28 dgn MK april '13 HSG in juli Someone86 28 1e januari 2014 nvt rond 28 dgn half oktober start ICSI3 Nina Nana 31 1e Aug. '13 15 juli rond 28 dgn Start IVF in 2016 sophietje38 40 1e sept 2012 27/7 onregelmatig 2x MA Dec 2015 start IVF1 tulpie 34 1e dec 2011 rond 28 dgn na 6 IUI start IVF

Kamille



- Dames die zwanger zijn kunnen hier verder kletsen - veel geluk!



- Dames die een aantal maanden niet meer hebben meegeschreven, zijn uit de tabel gehaald. Wil je er weer terug in, laat het weten!
Hi ladies, veel gebeurd hier, veel bij te lezen.



@Piena: wat fijn dat jullie behandeling mogen starten

Jouw onderzoek lijkt op het mijne, alleen dat van mij heeft vier armen. Alleen spuiten of alleen clomid zonder IUI is ook nog een optie en dan clomid en IUI of spuiten en IUI.

Ik denk wel dat ik me ga aanmelden voor het onderzoek, hoe intensiever de behandeling hoe groter de kans op succes denk ik. Ik denk ook dat dat de hypothese is die ze willen onderzoeken. Nadeel is dan natuurlijk meer ziekenhuisbezoeken, terwijl ik nu gewoon thuis mijn pillen slik.

@Lavendel: wat fijn dat er nog een mogelijkheid is in ICSI. Maar ook confronterend. Sterkte.

@Phon en Jemida: vervelend dat het zo spannend en onzeker blijft, ik hoop voor jullie dat alles goedkomt. En ik ben ook benieuwd naar jullie updates.

@Sami: hoe is het met jou?

@Selectia, balen dat de timing niet goed uitkomt. Wel fijn dat jullie weer verder kunnen. Blijft lastig inzicht te krijgen in het behandelschema. En jullie overstap klinkt als een goede zet!

En mbt je opmerkingen over dat onderzoek, ben het met je eens. Ik weet ook genoeg over de voors en tegens van onderzoek in de medische wereld, in mijn werk beoordeel ik die onderzoeken.



Hier weer verplichte dagen min of meer achter de rug, blijft lastig met strookjes en temperaturen.

Verder is het verhaal dat ik zes pogingen met Clomid achter elkaar gehad moest hebben om mee te mogen doen aan het onderzoek. Er waren twee maanden aan begin afgevallen, was 1e poging zwanger geworden en 2ex was de ronde gecanceld.

Als ik niet meedoe, ga ik nog zes maanden door en daarna volgt IUI.

Ik hoop natuurlijk dat ik niet mee hoef te doen en er nu ' spontaan' iets gebeurd. Maar anders ga ik me wel aanmelden, ziekenhuisbezoek is wel gedoe, maar mijn werk is ook zo flexibel als dat van selectia en de allerbelangrijkste afspraken zijn meestal 's avonds. Af en toe ook wel eens overdag, acht dat komt dan ook wel weer goed.
Alle reacties Link kopieren
quote:lavendel- schreef op 14 februari 2015 @ 09:39:

@ Selectia.... Ik ben trouwens inmiddels zo benieuwd wat voor werk je doet, aangezien je zo vaak op zakenreis gaat Maar snap dat je dat hier niet wil schrijven waarschijnlijk hoor (dat durf ik ook niet i.v.m. herkenbaarheid).





Ik wil best iets over mijn werk vertellen hoor! Ik kan absoluut in algemene termen spreken zonder herkend te worden: ik ben project manager bij een groot globaal farmaceutisch bedrijf. Voor mijn baan ben ik dus ook naar het buitenland verhuisd. Ik reis zo veel omdat ik op de afdeling werk die verantwoordelijk is voor commercialisatie in heel Europa. Ik heb dus veel meetings in de verschillende landen. Lastig dus nu met de behandelingen, maar ik heb mij voorgenomen dat, mocht het volgende keer echt een keer cruciaal zijn, ik ivm prive redenen wel een keer kan afzeggen of anders plannen.



@Andere dames, als jullie het willen delen kan je misschien ook iets vertellen overer het soort werk dat je doet?



@Nordic werk jij ook in de farmacie? Je beoordeelt studie aanvragen begrijp ik uit je post?

Het was bij mij trouwens even niet doorgedrongen dat je al een miskraam hebt gehad, of misschien schreef je toen nog niet mee. Net als bij mij dus: je lichaam kan zwanger worden, nu gewoon nog net even die ene maand waarin alles gewoon klopt en bij elkaar komt!
@Selectie: nee niet in de farmacie, maar wel dicht daarbij. Ik beoordeel gepubliceerd onderzoek in kader van ontwikkeling medische richtlijnen. Meer zeg ik er maar niet over, die wereld is niet zo groot.
Alle reacties Link kopieren
Hoi lieve dames,



Ik was op vakantie en heb een hoop in te halen!! Lief dat er naar me gevraagd is (bloos).

Ik ga eerst maar even alles terug lezen. Hier weinig nieuws, volgende week HSG onderzoek en dan maar beginnen met Clomid.

Zit nu even in een wat minder optimistische periode, maar denk dat als eenmaal de HSG is geweest en er weer wat actie is, dat wel weer opbloeit
Alle reacties Link kopieren
hm wilde een smiley toevoegen maar poste het bericht al :D.



Dus op naar de meer positieve flow en laat voor jullie al het positieve nieuws ook maar komen! Hoppa!



Even voor de phon en jemida, ik vind het eigenlijk juist wel bijzonder dat jullie er nog zijn. Volgens mij hebben jullie ook lang geïnvesteerd in dit forum en biedt het ook wel hoop voor ons, in ieder geval voor mij. Goede en slechte tijden toch? Maar ik begrijp ook wel dat er specifieke fora zijn voor specifieke situaties.



Tot heel snel ladies
Alle reacties Link kopieren
@ Phon en Jemida, bedankt voor jullie reacties! Ik snap dat het lastig posten is als je zwanger bent, maar ook dat het lastig loskomen is van een topic waar je al lang mee schrijft. Ik hoop dat het met jullie beide goed gaat en weet dat je altijd bij de doorstromers terecht kan met onzekerheden of wat dan ook! Ik leef nog steeds met jullie mee



@ Piena, ben je al begonnen met spuiten? Hoe is het? Krijg je ook eerst een uitgangsecho of doen ze daar niet aan?



@ Nordic, succes weer op het wachtbankje! In welke maand was je miskraam, als je wilt kan ik dat dan in de tabel zetten. Als het nu niet zou lukken blijf je dan eerst nog een aantal maanden slikken voordat je aan het onderzoek mee kan doen dus? (Sorry, begrijp het niet helemaal)



@ Selectia, dat klinkt als een uitdagende en interessante baan! Leuk dat je dat wil delen. Hebben jullie nog samen de kans van deze maand kunnen pakken of zit je zonder ‘kans’ op het wachtbankje?



@ Uil, wat jammer dat je niet in een positieve flow zit en spannend dat je HSG er bijna aan komt! Als je hoop wil putten uit het topic zou je eens bij de doorstromers moeten gaan kijken. Daar schrijven bijna alle vrouwen mee die in eerste instantie in dit topic meeschreven. Dus allemaal lange probeerders met goede resultaten



@ Sami, begonnen met de 4e poging?



@ Marisje, hoe is het me je gezondheid?



@ Kamille, denk aan jou



@ Ava, lees je nog mee? Ben benieuwd hoe het met je gaat



Ik zit ook een beetje in een dip, ben heel moe van alles wat we de laatste tijd moeten verstouwen. Het ging naar omstandigheden best oké de laatste weken, maar ik denk dat mijn energie nu op is. Ik mag binnenkort weer beginnen met de pil (als start van de poging) en dat is ook dubbel… Hopelijk kruip ik over een aantal dagen weer uit dit dal en klaart het zware gevoel weer op.
Alle reacties Link kopieren
@selectia: en wat is de keus geworden? Toch IUI op maandag gehad of poging puur natuur, het beste van deze kans zelf maken?



@lavendel: huggg, het is ook niet niks, wat jullie de afgelopen tijd moesten doormaken.

Heb je jezelf al even goed verwend? Op een manier voor jou goed voelt? Even doen meid!

Daar pep je zo van op!!



@nordic: idd jou onderzoek heeft 4 armen. Mocht je mee doen, mag je dan zelf kiezen welke je doet of wordt er ook geloot? Ik heb ondanks dat wij mee doen met het onderzoek, geen extra ziekenhuis bezoekjes.



@ uil: heerlijk genoten van je vakantie? Als de HSG is geweest, is er actie en zul je ongetwijfeld weer de positieve flow weer ervaren!



Hoe is het met de rest van de meiden?



Hier inmiddels de eerste spuiten gezet. Het traject is nu daadwerkelijk begonnen. Heb geen uitgangsecho gehad, hier is zelfs niet over gesproken.

Het injecteren zelf valt mee, hoef gelukkig niet te mengen, heb voorgevulde spuit. Het is meer dat de start van de dag anders is dan normaal, moet namelijk 's ochtends spuiten.

Normaal is het protocol 1e folikelmeeting op dag 10, maar dit kwam vreselijk uit met het werk. Gelukkig waren ze erg meelevend en heb ik de 1e folikel meeting op dag 11. Was geen probleem. Dus stressmoment minder.

Inmiddels afgelopen weekend de rest van het gezin ook ingelicht. De reactie was kalm en geen houding. 1 schoonbroer (jah DE broer) gaf het advies "loslaten, minder stressen. raak je vanzelf zwanger" grrr op dat advies zit je niet te wachten, dus vloog even uit mijn slof. Gelukkig was mn schoonzusje erg meelevend en vond het erg vervelend. Nu snapte ze ook waarom ik zo dol op haar dochtertje was.

Ben blij nu onze dierbaren allemaal op de hoogte zijn, op het werk houdt ik het nog even stil. Als het niet nodig is, dan houdt ik dat liever zo. We zullen zien.... De tijd zal het uitwijzen.
Alle reacties Link kopieren
@ piena: spannend dat je nu echt bent begonnen. En wat een stomme opmerking van je schoonbroer.



@ Selectia : balen dat je iui niet uitkwam. Lastig af en toe dat je het niet een beetje kan sturen.



@uil: succes met de hsg!



@ lavendel: Het is ook niet zo gek dat je in een dipje zit. Jullie hebben ook heel wat moeten verwerken. Al die emoties vreten energie. Nu starten met een nieuw en laatste traject. Wat moet dat ontzettend spannend en eng zijn.



Hier inderdaad weer begonnen met poging 4. En jullie hebben gelijk dat ik pas op de helft zit. Er worden mensen zwanger tijdens de vierde, vijfde of zesde iui. Dus waarom zou dat bij mij niet kunnen? Me druk maken over ivf heeft geen zin. Toch heb ik ergens het gevoel dat het niet gaat lukken. Ik hoop maar dat mijn gevoel er weinig verstand van heeft.



Fijn weekend allemaal!
Alle reacties Link kopieren
@Sami, wat een geweldige zin: ik hoop dat mijn gevoel er geen verstand van heeft! Ik denk dat we ons daar wat meer aan vast moeten houden, het gevoel en angst gaat vaak zo'n eigen leven leiden, terwijl dat meestal niet helpt. Maarja, ik zou laatste zijn om te ontkennen dat mijn gevoel ook heel sterk is dat het me niet gaat lukken. En dat terwijl ik nog redelijk in het begin zit, kun je nagaan.

Ik hoop voor jou en voor jullie allemaal dat ons gevoel er geen verstand van heeft!



@Piena: Ik kan me voorstellen dat het een opluchting is dat je familie nu ook op de hoogte is (afgezien van de reactie van je schoonbroer). Je schrijft dat de reactie kalm en zonder houding was voor de rest. Misschien interpreteer ik het verkeerd, maar het lijkt alsof dat wat teleurstellend was?



@Lavendel: dikke knuffel. Ik hoop dat je iets vind waardoor je uit je dipje komt. Meestal helpt het verstrijken van de tijd, maar ik hoop dat je jezelf kunt verwennen ofzo, net wat Piena al zegt. Ben je al een beetje over de eerste schrik/confronterende gedachte heen?



@ Selectia: hoe is het met je? Hoe gaat het nu met manlief? Je hebt me erg geraakt met wat je vertelde een paar maanden geleden. Moet daar veel aan denken, ben benieuwd hoe het nu gaat.



@Nordic: ik hoop ook zo voor je dat er gewoon wat spontaans gebeurt! Fijn dat je, mocht het komen tot het onderzoek, nu al de geruststelling hebt dat je weet dat je flexibel kunt zijn met afspraken e.d. Dat geeft denk ik al een rustig gevoel.



@Marisje: hoe is het met jou?



Hier in de USA sneeuwt het weer eens en ga ik er maar een binnenhang dag van maken. Over twee dagen moet ik ongesteld worden en voor het eerst geen onzekerheid over zwangerschap, hebben deze maand even laten schieten met het oog op HSG en hopelijk Clomid daarna. Ook wel tegennatuurlijk inmiddels om een maand niet te proberen ;).



Fijn weekend ladies
Alle reacties Link kopieren
Lieve meisjes,



Hoe gaat het met jullie?

Het is weer een beetje stilgevallen hier he?

Ben benieuwd wanneer jij weer start Lavendel? Heb je inmiddels wat vertrouwen in de icsi gekregen?

En de rest? Waar zitten jullie momenteel qua behandeling?

Phon, met jouw zwangerschap alles goed? Hoeveel weken ben jij nu?



Ik was vanmiddag voor een echo bij de verloskundige, samen met zoonlief.

Gelukkig was alles in orde. Baby ligt exact op schema. 9 weken en 2 dagen.

Hij spartelde lekker en ze liet het hartje horen. Geweldig!

Ik hoop zo dat jullie dit heel snel ook mogen meemaken!!

Het was trouwens wel even heel naar, we zaten in de wachtkamer en er kwam een stel in tranen uit de echokamer. Kreeg er kippenvel van en kan het lastig naast me neer leggen.

Wat een verdriet..



Maar goed, ik probeer te genieten. Wat niet zo makkelijk gaat merk ik. Wat heeft die mmm toch een grote invloed op je leven. Was vroeger nooit zo onzeker en bang. Gelukkig begrijpt mijn vk heel goed hoe lastig de weg ernaartoe geweest is en mag ik als ik na de 12 weken echo nog zo onzeker ben elke week even het hartje komen luisteren. Echt fijn dat ze zo meedenken en me niet afpoeieren als een zeurkous!
Alle reacties Link kopieren
Zei net tegen Piena dat ik jullie niet kon vinden.



Meiden, ik hoop zo dat het (naar omstandigheden) goed met jullie gaat. Ik denk vaak aan jullie. En hoop vaak op een update.



Ik ga hier niet meer updaten over mijn zwangerschap. Tenzij meiden dat leuk vinden. Ik ben te vinden in een ander topic. Dat heeft Piena ook gedaan.



Zet m op meiden en ik hoop dat ik jullie kan blijven volgen en steunen (indien nodig).
Alle reacties Link kopieren
Ow ik hoop niet dat ik jullie heb gekwetst met mijn bericht. Dat was absoluut niet mijn bedoeling!!



Phon, waar schrijven jij en Piena nu?
Alle reacties Link kopieren
Jemida, zo bedoelde ik het ook niet hoor. Dus niet om jou te laten schrikken bedoel ik.

Ik had nog een topic over zwanger worden waar ik schreef. Ook niet heel druk maar andere insteek dan de meiden hier. Dat is dit topic. Piena schrijft niet echt mee maar liet onwijze lieve berichtjes achter omdat ze zo meeleeft.
Alle reacties Link kopieren
Ik hield Phon in de gaten

Maar schrijf daar niet mee, hoor daar niet thuis.



Hier inmiddels klaar met spuiten. Gister ochtend follikelmeeting gehad en heb 1 eitje van 18mm en 3 van tussen de 13-14mm

Aangezien ik met het onderzoek mee doe, moet ik indien nodig de volgende keer 100IE G*nal-F spuiten.

Omdat ze bij het onderzoek minimaal 2 eitjes van 18mm willen hebben.

Gister avond dus de pre*nyl gezet, jeetje wat een vervelende injectie is dat. Ik had een betere naald gescoord, maar de vloeistof op zich is erg vervelend. Zelfs de injectie plek is nu nog beurs.

En morgen ochtend de 1e IUI. Erg benieuwd of manlief nog steeds superzaad heeft, dat was destijds namelijk wel zo.

En dan is de 1IUI voor ons een feit.



Hoe is het met de rest van de meiden?

T is hier idd wat stilletjes!!?! Zitten we er allemaal wat doorheen meiden?



Jemida fijn dat de beeb op schema ligt. Hoe is het met jezelf en de bloeding?
Alle reacties Link kopieren
Piena succes met de iui vandaag! Ik duim voor superzwemmers!



Met mij gaat het goed, wel meer last van migraine, mag mijn medicijnen nu niet nemen, das dat is wel heel naar.

Ik heb geen bloedingen meer gehad gelukkig! Ik breng de vaginale bollen ook alleen nog met de hand in, niet meer met die inbrenghuls. Denk toch dat ik daarmee wat geraakt hebt toen waardoor ik ging bloeden..
Alle reacties Link kopieren
Piena zet m op vandaag! En dan gaan we heel hard duimen.
Alle reacties Link kopieren
@ Piena, ik duim voor je vandaag dat je eerste iui goed gaat! Is het qua afspraken en werk allemaal een beetje gelukt? Deze afspraak valt in elk geval op zaterdag, dus dat is al makkelijk! Wat goed dat je je familie ook op de hoogte hebt gesteld, maar wat jammer dat je broer zo reageerde. Hoe voel je je verder? Die pregn*yl is inderdaad rotspul hè? Ik denk aan je!



@ Sami, wat een mooie opmerking inderdaad over je gevoel en verstand! Hoe is het nu met je? Alweer wat moed gevonden en natuurlijk vol op aan het spuiten nu? Ik duim voor je dat het met iui gaat lukken!



@ Uil, wanneer heb je de hsg? Gek hè om een maand geen kans te hebben gehad terwijl je al zo lang aan het proberen bent. Dat vind ik ook heel raar, maar het voelt ook wel rustig op een bepaalde manier.



@ Jemida, wat geweldig dat je weer een goede echo hebt gehad! Het is je zo gegund! Ik hoop dat je de mmm binnenkort steeds wat meer achter je kan laten en meer en meer kan gaan ontspannen en genieten!



@ Phon, dank je wel! Ik heb net even in het andere topic gekeken en wat een stress moet je hebben gehad zeg! Het zit je ook niet mee, maar vanaf nu gaat het gewoon goed komen hoor! En kan het genieten steeds meer komen, dit kindje heeft al zo vaak bewezen dat hij/zij sterk is!



@ Selectia, hoe is het? Je hebt al bijna je nod van je natuurlijke poging hè? Wat voor gevoel heb je er over?



@ Nordic, hoe is het met jou?



@ Marisje, hoe is het met je gezondheid? Heb je al enig idee wanneer je weer mag beginnen? En hou je de pauze een beetje vol?



Ik was even heel moe en druk dus vandaar mijn radiostilte. Ik probeer me inderdaad te verwennen met dingen die ik leuk vind en dat helpt wel een beetje Inmiddels ben ik net weer begonnen met de pil, dus het officiële begin van de poging is er weer! Raar hoor…

Ik vind het nog steeds moeilijk te bevatten hoe het de vorige keer allemaal is gelopen en merk dat ik dit ook nog geen plekje heb kunnen geven. Het was zo heftig en intens dat het teveel is om dat in zo’n korte tijd te doen.

Ik heb natuurlijk heel veel hoop dat icsi ons probleem gaat oplossen en zou kapot zijn als dat niet zo is… Maar ik vind het zo ontzettend spannend dat ik probeer er niet teveel over na te denken want dan overheersen mijn angsten en negatieve gedachten vaak. Het idee dat dit misschien niet gaat werken is onverteerbaar en dan zo definitief.

Als ik mijn gedachten meer op het positieve spoor zet, word ik heel blij van het idee dat er met icsi misschien wel een kans is en dat we dan de oplossing weten en we dus echt weer mogelijkheden hebben.

Zo wisselen mijn gedachten elkaar een beetje af ;)



Fijn weekend lieve meiden!
Alle reacties Link kopieren
Piena, succes vandaag!



Lavendel, nu echt weer begonnen. Wat spannend. Zo begrijpelijk die gevoelens die je hebt. Ik hoop dat icsi de oplossing voor jullie is.



Jemida, fijn dat de echo goed was! Nu lekker proberen te genieten.



Phon, jij hebt ook wel genoeg spanning gehad. Ik hoop dat je verder een rustige zwangerschap hebt en er eindelijk van kan gaan genieten





Ik ben alweer uitgespoten. Iui 4 ook alweer gehad. Iui was voor het eerst best pijnlijk. Ik werd er ook emotioneel van. Stomme pregnyl prik lijkt wel steeds meer pijn te gaan doen en dan de iui ook nog. Ik vond mezelf even heel erg zielig.

Nu weer met goede moed de wachtweek in.
Alle reacties Link kopieren
Hier de iui gehad, moet zeggen peanuts tegenover de pregn*l.

Manlief had 16milj zwemmers, dus super goede opbrengst.

Nu officieel weer op t wachtbankje. Spannend...

Stille hoop op positief einde, maar ga er eigenlijk niet van uit.. Dan kan het alleen maar mee vallen. Ben blij dat t er voor nu op zit, glijdt zon spanning van mij af.





Misschien gekke vraag, maar hadden jullie na de iui wel eens gemeenschap?!

Ben vergeten te vragen of dit eigenlijk wel mag, zou eigenlijk ook niet weten waarom niet, maar toch.. Wil voor nu t allerbeste natuurlijk..



Fijn weekend meiden, reageer later even uitgebreider.
Alle reacties Link kopieren
Piena, fijn dat het is meegevallen. Ons is wel aangeraden na de iui nog te seksen. Hoe meer er rond zwemt hoe beter.

Succes met wachten. We lopen ongeveer gelijk dus ik wacht gezellig mee
Alle reacties Link kopieren
Hi Dames,



Ik lees al heel lang mee, maar durfde maar steeds niet mee te schrijven.

Zo zag ik de teleurstelling van Jemida elke keer en de rest.

Ik ben echt super blij voor je Jemida dat er een wondertje in je buik groeit.

Volgens mij was er nog iemand. Gefeliciteerd beiden

Mijn laptop doet raar en kan helaas de vorige berichten niet lezen.



Elke keer wilde ik ergens reageren, maar ging niet.

Er zijn zoveel topics dat het voor mij te veel werd en het was moeilijk om te zien dat het

bij een andere wel lukte en bij ons wel. Begrijp me niet verkeerd, natuurlijk ben ik blij voor de ander en

gun ik het ze van harte.

En het is zo moeilijk om collega's, nichtjes en zusjes zwanger te zien.

En iedereen die je om de kop zeurt waarom je geen kinderen neemt en dat het wel tijd is.

Ik wil dan keihard roepen dat je kinderen niet neemt, Maar KRIJGT je!!!



Mijn man leerde ik toen hij al over de 46 jaar was en vond het wel oke dat hij geen kinderen had.

Nadat we getrouwd was mijn kinderwens er nog steeds en gelukkig wilde hij ook ervoor gaan.



Mijn man en ik proberen het al 1 jaar en 9 maanden en helaas ben ik nooit zwanger geworden.

Ik heb 2x wel een innesteling gehad, maar ben daarna toch ongesteld geworden.

Volgens de arts is de volume van het sperma van mijn man weinig.

Ik ben niet zo lang geleden verhuisd naar België en heb een beetje me rust kunnen vinden.

Niemand die je tegenkomt en vraagt of je zwanger al bent.

We hebben al heel wat onderzoeken gehad en mogen beginnen met de IVF.

Ik vind het zo ontzettend eng.

Hopelijk hou ik de moed om toch door te gaan met schrijven.

Ik vind het super dat jullie elkaar steunen en oppeppen. Echt TOP!
Alena80
Alle reacties Link kopieren
@ sami, wat rot dat het pijn deed. Ik kan me voorstellen dat je er emotioneel van wordt hoor!



@ piena, je hebt het achter de rug! Bij ons zei de arts dat het geen kwaad kon om seks te hebben rondom de iui, maar het zou ook niet perse goed zijn. Hoeft niet, mag wel dus.



@ alena, je bent welkom om mee te schrijven! Gaan jullie ook op korte termijn beginnen met ivf?
Alle reacties Link kopieren
@lavendel, dankjewel. Ja, we mogen deze of volgende maand al beginnen. Heb alle papieren rond en moest bellen bij mijn

2de OD.
Alena80
Alle reacties Link kopieren
@ alena, spannend dat al snel! Is er behalve uit het zaadonderzoek verder nog wat gekomen? Komen jullie niet eerst in aanmerking voor iui? Waar zie je w.b. ivf het meest tegen op?
Alle reacties Link kopieren
@lavendel:: ja gelukkig viel het dese keer goed te combineren. Heb maar 1 echo gehad en normaliter moet dit op dag 10, maar ivm werk heb ik deze gehad op dag 11, omdat ik toen een vrije dag had. Gelukkig viel de iui in het weekend.

Spannend voor jou is het nu ook weer begonnen, hoe lang moet je de oac gebruiken?

@selectia: vandaag je nod.... Durf t bijna niet te vragen, maar al duidelijkheid?

@nordic: jou nord komt ook al dichterbij, heb je al (vage) klachten.

@marisje: hoe is het met jou? En met je gezondheid, al weer positieve vooruitzichten?

@sami: spannend dat we gelijk op lopen, hoeveel dagen na nod zou jij een test mogen doen? Ik 14 dagen... Wat vervelend dat je iui pijnlijk was, mijn iui was gelukkig niet pijnlijk maar wel een hele vage, weirde, ervaring. Gelukkig ervaren we het beide niet negatief, maar hopen wel bij een volgende iui het anders verloopt.

@uil: heb je de hsg al gehad?

De reactie van schoonkant familie, had ik zo wel verwacht, was teleurstellend, toch hoop je dat het gevoel het mis heeft, maar helaas toch niet.

@jemida: super fijn, geen bloeding meer hebt. Ik zou de inbrenghuls niet meer gebruiken, dit wordt namelijk ook afgeraden bij een zwangerschap!

@alena: welkom en super stoer dat je eindelijk de stap hebt genomen om te schrijven!

Je zult hier ongetwijfeld veel steun en ook herkenbaarheid ervaren.

Fijn dat jullie mogen starten met ivf, maar wat lavendel zegt, iui is niet meer mogelijk?



Thanx voor de reactie wat sex na iui betreft... Hier kan ik zeker wat mee!

Verder gaat het hier weer wat redelijk, misselijkheid is weer wat weg, maar duizeligheid/lichtflisten is nog wel lichtelijk aanwezig. Verder heb ik, sorry voor de details, zondag en vanochtend bij de eerste urine, na het vegen een minuscuul bloedpropje op t toiletpapier zitten. Verder overdag geen last van bloedverlies oid. Vraag me af wat het is, eiblaasje? Wondje nav de iui of eendenbek lijkt me sterk, dan zou het toch geen propje zijn, maar meer bloedverlies..

Meer meiden hiermee bekend?

Naja... Eerst volgende keer de arts maar even navragen.

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven