Vriend gebruikt stiekem Kamagra

15-04-2015 09:45 101 berichten
Alle reacties Link kopieren
Omdat ik dit verhaal nergens kwijt kan en graag meningen hoor heb ik hier een account aangemaakt.



Sinds een jaartje heb ik een vriend en de seks tussen ons is echt geweldig. Vonken vliegen er vanaf elke keer dat we elkaar zien, helemaal fijn voor ons allebei letterlijk en figuurlijk nieuwe hoogtepunten.



Nu wil het zo dat ik zo'n vreselijke vrouw ben die trust-issues heeft. Door mnvorige relatie aantal keer belazerd en sindsdien heb ik moeite met vertrouwen. Mn huidige vriend is ook niet altijd eerlijk geweest al waren dat geen grootse en/of spannende dingen.



Anyways het resulteert in dat ik weleens in zn laatjes snuffel. Slechts oppervlakkig maar nog steeds fout. Ik weet ook niet wat ik hoop te vinden.



En wil je wat vinden dan gebeurt dat ook dus ja hoor... Maar niet wat ik had verwacht.... Ik zag dus wat pilletjes en zakjes met Jelly. Wist niet eens wat het was dus opzoeken. Kamagra en nog wat van zulke dingen. Dit is dus n erectiepil. Bij 2 stripjes is er 1 pil uit.



Nu slaat bij mij de onzekerheid toe natuurlijk. Vooral het stiekeme vind ik niet leuk (pot verwijt de ketel ik weet het). Als hij t doet om gewoon wat extra te voelen prima. Maar we zijn heel erg open over seks en openminded. Komt hij een keer niet, prima.



Dus wat nu? Confronteer ik hem? Het blijft in mn hoofd spoken. Dat ie t stiekem doet, gebruikt ie het wel voor bij mij, vindt ie me niet meer aantrekkelijk etc. Maar dat houdt wel in toegeven dat ik in zn laatjes heb gesnuffeld en dat verdient verre van de schoonheidsprijs en daar zou hij (terecht) pissig om zijn.



Ik hoop op fijn opbouwend advies. Alvast bedankt lieve Vivavrouwen!
nou gelukkig zeg ik altijd bij het eerste bezoek in iemands huis dat ik graag in kasten kijk. kunnen ze gelijk alles achter slot en grendel verstoppen ;)
Alle reacties Link kopieren
quote:Rooss4.0 schreef op 15 april 2015 @ 12:08:

[...]



Ik kan me voorstellen dat je gaat nadenken en je seksmomenten terug gaat halen in je hoofd en dat je je die lange nacht dan herinnert en denkt "oooh ja, ik vond het toen al gek dat hij steeds maar hard bleef". Toch zou ik in eerste instantie wel schrikken. Ik vind dit alles best wel mens eigen hoor.



Vertrouwen doe ik helemaal niemand 100%. Daarvoor ben ik iets te lang minnares geweest vrees ik. Jaa precies zoals je zegt inderdaad haha
Alle reacties Link kopieren
Marana, dat weet je toch pas als het aan de orde is? Op een forum lees je dingen en heb je de kans om erover na te denken, als je iets in een laatje vindt reageer je primair.



Als je op dit forum een topic opent met "ik vond een voorbinddildo in de nachtkast van mijn vriend" krijg je dezelfde reacties als in dit topic. Maar potverdorie, het zal je gebeuren. Het wordt je wit om de neus, dat kan toch niet anders?
...
ook dat is heel normaal dat dat zijn privaatding is. en dat hij die bij jou gebruikt zonder te weten is ook heel normaal roos!
Alle reacties Link kopieren
quote:geordie schreef op 15 april 2015 @ 12:11:

[...]





Dat laatste is natuurlijk geen vergelijking. Het gaat er hier om dat TO doelbewust door zijn spullen gaat zoeken op zoek naar iets wat haar niet aan staat en ze hem daar mee op zijn flikker kan geven. Dat is geen schaar uit de keuken la pakken, dat is een ernstig gebrek aan vertrouwen.Dat is echt niet de reden dat ik ga zoeken, zo van: laat ik eens lekker kijken waarmee ik 'm nu weer kan pakken.
Alle reacties Link kopieren
quote:Blondette_1987 schreef op 15 april 2015 @ 12:26:

[...]





Dat is echt niet de reden dat ik ga zoeken, zo van: laat ik eens lekker kijken waarmee ik 'm nu weer kan pakken.Wat zoek je dan wel?
Ruil hem in voor een ED! Veilig en warm. Dat is wat je nodig hebt!
quote:Blondette_1987 schreef op 15 april 2015 @ 12:26:

[...]





Dat is echt niet de reden dat ik ga zoeken, zo van: laat ik eens lekker kijken waarmee ik 'm nu weer kan pakken.

Nee maar TO heeft een vertrouwensissue en kijkt dus wel met een andere intentie.



Roos, ok, eerste reactie is wel even 'huh' maar ik zoek dingen sneller bij mezelf dan bij een ander, en dan ben ik al tevredengesteld als ik me bedenk dat hij die ene nacht inderdaad wel vaak/lang hard was
Alle reacties Link kopieren
Ik ook Maraan, ik zou trouwens wel de behoefte hebben om dit even met hem te bespreken. En er dan dus ook eerlijk bij te vertellen dat ik een nieuwsgierige tuttetrien ben.
...
Alle reacties Link kopieren
quote:Fame schreef op 15 april 2015 @ 12:30:

[...]





Wat zoek je dan wel?Een schaahaar!
...
quote:Rooss4.0 schreef op 15 april 2015 @ 12:32:

Ik ook Maraan, ik zou trouwens wel de behoefte hebben om dit even met hem te bespreken. En er dan dus ook eerlijk bij te vertellen dat ik een nieuwsgierige tuttetrien ben.Precies, ik ook, dat schreef ik eerder ook al. Eerlijk vertellen dat je hebt geneusd, en dat je dit gevonden hebt en dan aangeven dat hij dat best had mogen vertellen.
Alle reacties Link kopieren
quote:fluim schreef op 15 april 2015 @ 12:19:

en dat jullie het doodnormaal vinden dat je vent een nepharde gebruikt om je te neuken



Als een vent dat wilt doet ie het toch wel...

En trouwens vaak proef je het ook wel als je hem verwent zeg maar... Die dingen laten een bittere smaak achter zeg maar

Shit! Hoe kan ik dit nou weer weten.....
life is to celebrate
Alle reacties Link kopieren
Het zou mij niet uitmaken als iemand vertrouwen's problemen heeft.

Geeft iemand nog steeds niet het recht om je spullen te door zoeken wanneer je niet oplet!



Vertrouwen moet van 2 kanten komen, maar gewoon iemand spullen doorzoeken wanneer je even niet oplet geeft wel aan dat TO zelf niet te vertrouwen is! Ik vind het raar dat mensen dat heel normaal vinden.
life is to celebrate
Alle reacties Link kopieren
Ok, heb niet alles gelezen, alleen de opening. Ik zou er persoonlijk niet mee zitten, zou er wel op gaan zitten
Alle reacties Link kopieren
quote:fluim schreef op 15 april 2015 @ 12:19:

en dat jullie het doodnormaal vinden dat je vent een nepharde gebruikt om je te neuken



Het is natuurlijk geen stuk plastic, dame. Net als wanneer je een strak elastiek om z'n pik en ballen bindt en je een betere erectie krijgt, krijg je het ook met die pil. Maar het is nog altijd zijn eigen lijf die het doet.

Een aantal van de veelgebruikte ingredienten in die pillen, zoals muira puama extract, worden in andere culturen ook gebruikt als potentieverhogend middel. Als je het in een soepje bereid zie je het ook niet als nep toch?
Alle reacties Link kopieren
Tja, heb je een keer een man die zin heeft om uren actief met zijn vrouw in bed door te brengen en dat niet wil laten verpesten door slap stokje en dus een pilletje neemt om die kans te verkleinen. Heb je weer een vrouw die gaat zeuren dat de spetterende urenlange goddelijke vrijpartij die ze gehad heeft minder zou zijn omdat de man iets heeft gedaan om zijn fysieke beperkingen wat te compenseren.
Disclaimer: All presented text are opinionated and present only a written account of my mental state at that time.
quote:Blondette_1987 schreef op 15 april 2015 @ 09:59:

[...]





Nee voor zover ik weet niet vreemd gegaan, wel over wat dingetjes niet eerlijk geweest maar op zich is dat uitgepraat.



Denk inderdaad dat het gewoon voor extra gevoel is, vind het spijtig dat hij dat niet met me kan delen want zijn heel open over seks, hebben ook seks gehad toen we MDMA ophadden en dan kunnen we het er ook gewoon leuk over hebben hoe het een extra dimensie geeft.



Ergens als ik rustig nadenk weet ik ook dat hij ontzettend op me geilt en dat t daar sowieso niet aan kan liggen. Pff lastig wijf ben ik af en toe ook.Google eens op MDMA en Viagra.
Alle reacties Link kopieren
Tja, als je zoiets vindt en hij heeft er niks over gezegd en je herinnert je geen nachten dat hij een enorme langdurige boner had, zou mijn wantrouwen ook groeien.
Ab imo pectore
Alle reacties Link kopieren
Als jullie seks gehad hebben toen jullie mdma op hadden heb je grote kans dat hij toen ook de kamagra gebruikt heeft.
Alle reacties Link kopieren
quote:fluim schreef op 15 april 2015 @ 12:19:

en dat jullie het doodnormaal vinden dat je vent een nepharde gebruikt om je te neukenIk een blauw pilletje af en toe. Met name in een kindvrij weekend.
Betty White: "Once you go blackberry... Hmmmmmhmmmm"
Alle reacties Link kopieren
[..]
juniormoderatorviva wijzigde dit bericht op 16-05-2015 09:11
Reden: spam verwijderd
% gewijzigd
Nou, nou, zo heftig vind ik het allemaal niet, hoor. Ik zou tegen hem zeggen dat ik wat op wilde ruimen en die pillen zag liggen. Ik zou het eerlijk gezegd ook vreemd vinden als mijn man ze gebruikte zonder het te zeggen. Ik zou er trouwens ook geen punt van maken. En ach, privacy... Als ik iets zou hebben wat een ander écht niet zou mogen zien, had ik het wel beter opgeruimd.
Alle reacties Link kopieren
[...]
moderatorviva wijzigde dit bericht op 23-03-2017 10:33
Reden: Spam
% gewijzigd
Alle reacties Link kopieren
Kamagra gebruik ik ook wel eens als we een uitgebreide avond/nacht doen.

Dan kan je wat langer doorgaan.

Ik zou het gewoon een keer met hem erover hebben.

Zeker omdat jullie zo vrij zijn.
Je leeft maar 1 keer
quote:Rednas1974 schreef op 23 maart 2017 @ 10:04:

Kamagra gebruik ik ook wel eens als we een uitgebreide avond/nacht doen.

Dan kan je wat langer doorgaan.

Ik zou het gewoon een keer met hem erover hebben.

Zeker omdat jullie zo vrij zijn.Ik hoop dat ze dat ondertussen wel gedaan heeft aangezien het topic 2 jaar oud is
Alle reacties Link kopieren
Ook ik ben wel eens nieuwsgierig naar de inhoud van haar handtasje, laatje, dashboardkastje.



Ik weet dat het niet hoort, maanden doe ik het niet en toch, soms, steekt de nieuwsgierigheid weer op.

Heeft denk ik wel iets te maken met ervaringen uit het verleden.



Het is ook een soort voyeurschap, dingen die niet mogen zijn ook wel spannend!

Ik snap iedereen die dit zwaar afkeurt, maar ik kan me ook voorstellen dat er veel meer mannen en vrouwen zijn die het doen, maar het is wel een taboe dingetje!

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven