37jarige man, advies gevraagd

08-10-2011 22:25 3087 berichten
Ik ben een 44 jarige man en maagd op alle gebieden. Nooit gezoend, nooit gedate en nooit seks gehad.



Huidige status 2018 in 7 jaar tijd sinds het begin van dit topic:

Geen veranderingen.
anoniem_132785 wijzigde dit bericht op 24-05-2018 23:42
7.30% gewijzigd
Alle reacties Link kopieren
Justme,



Zoals ik al veel eerder zei, herken ik me in zekere zin in jouw situatie. Zoals wij het nu aangepakt hebben m.b.t. vrouwen, is dit een vruchteloze weg. Zou het niet wat zijn, Justme, als je dit eens met een huisarts aankaart, en een doorverwijzing vraagt naar een instantie als de RIAGG? Daar zullen een intake- en een adviesgesprek plaatsvinden, eventueel één of meerdere gesprekken met een psycholoog om de therapievorm vast te stellen. In mijn geval Cognitieve Gedrags-Therapie.



Ik ben deze weg ingeslagen, maar wat vind jij van deze suggestie?



De links van Ooitverlegen over Absolute Beginners lijken mij ook nuttig.
World of Warcraft: Legion
Alle reacties Link kopieren
quote:himalaya schreef op 07 mei 2015 @ 17:38:

[...]





Je spreekt niet voor 'de vrouwen'. Het is jóuw mening, en die deel ik niet.

Het boeit me werkelijk niet waar, wanneer en bij wie mijn partner zijn maagdelijkheid verloor. Het aantal en soort exen is iets wat ik niet hoef te weten. Zolang er niet vreemdgegaan wordt (en in een relatie valt daar voor mij ook prostitueebezoek bij) vind ik het prima.Dit! Keukenstoel, projecteer dus jouw mening (die je als feit presenteert) niet op anderen. Dat is slechts jouw mening.
World of Warcraft: Legion
Alle reacties Link kopieren
quote:hans66 schreef op 07 mei 2015 @ 17:57:

Justme,



Zoals ik al veel eerder zei, herken ik me in zekere zin in jouw situatie. Zoals wij het nu aangepakt hebben m.b.t. vrouwen, is dit een vruchteloze weg. Zou het niet wat zijn, Justme, als je dit eens met een huisarts aankaart, en een doorverwijzing vraagt naar een instantie als de RIAGG? Daar zullen een intake- en een adviesgesprek plaatsvinden, eventueel één of meerdere gesprekken met een psycholoog om de therapievorm vast te stellen. In mijn geval Cognitieve Gedrags-Therapie.



Ik ben deze weg ingeslagen, maar wat vind jij van deze suggestie?



De links van Ooitverlegen over Absolute Beginners lijken mij ook nuttig.

Ik zie hier RIAGG staan en de haren gaan mij overeind staan. Ik wil graag mijn levensloop vertellen. Rond mijn 23e heb ik bij de huisarts aangeklopt om iets te doen aan mijn liefdes verlegenheid. Ik voelde toen al een achterstand en onmacht. Tegen de zin van de huisarts ben ik doorverwezen naar het RIAGG. Dat was een ronduit waardeloze tijdverspilling. Omdat ze daar niets met mijn probleem konden ben ik naar maatschappelijk werk doorgesluisd. Daar heb ik eerst met een jonge dame gesproken waar ik best zenuwachtig was maar niet verder kwam. Toen ben ik doorverwezen naar een andere vestiging met een man die wel het best haalbare was. Ik herinner mij wel dat hij zijn uiterste best heeft gedaan mij gerust te stellen dat er niets mis was met mij, zag er prima uit en praatte ook goed. Als ik er vandaan kwam was mijn zelfvertrouwen ook wel beter maar het zakte weg. Als ik toen naar een psycholoog was gestuurd had het denk ik wel kans gemaakt maar ik kon denk ik ook niet goed aangeven waar het precies op vast zat.

Enkele jaren later heb ik een goede vriend leren kennen die een beetje dezelfde problematiek had, geen ervaring met daten, onzekerheid. We zijn toen veel uitgegaan en hebben daarbij ook kennisgemaakt met "medicijnen" tegen verlegenheid. Zo ontdekten we dat aanspreken van leuke meiden ineens heel erg gemakkelijk ging. Totaal geen angst en tegelijk een positieve uitstraling die als magnetisch werkte. We hebben toen geleerd dat zomaar een gesprek aanknopen heel leuk is en altijd goed gaat. Uiteindelijk heeft deze vriend er zijn eerste vriendin door leren kennen. Mijn partner heb ik in de supermarkt een persoonlijke kaart gegeven. Dit idee ontstond nadat ik op een avond ineens haar gezicht heel duidelijk voor me zag en ook hield. Ik had nooit gedacht dat ik een brief terugkreeg maar dat gebeurde dus wel. Dit was overigens niet mijn eerste ongewone actie dus het is beslist niet zo dat ik uit het niets ineens succes had. Door alle teleurstellingen was mijn zelfvertrouwen ook dichtbij nul.

Uit interesse voor het onderwerp ben ik vorig jaar op fora gaan kijken of er misschien vergelijkbare cases zijn. Ik ben er wel achtergekomen dat niemand precies vergelijkbaar is maar dat er zeker wel mannen zijn die het heel moeilijk hebben hiermee. Uiteindelijk ben ik op die Absolute Beginner sites terechtgekomen en ontdekte dat er gespecialiseerde coaching voor bestaat. Ik heb email contact gelegd en mijn achtergrond verteld. Hij gaf aan dat zelfs in Duitsland therapeuten niet weten hoe moeilijk het is voor een AB. Hij heeft ook twee boeken aangeraden die ook op die wiki pagina worden genoemd. Op deze sites is te lezen hoe de werkwijze is:

https://absolutebeginners ... oach-klaus-schorn-teil-1/

https://absolutebeginners ... oach-klaus-schorn-teil-2/

https://absolutebeginners ... uelles-wesen-akzeptieren/

Na deze kennismaking heb ik gekeken wat er in Nederland beschikbaar is maar daar ben ik minder zeker van. Ik heb contact gezocht met een single coach. Die had natuurlijk nog nooit gehoord van AB's en dat is ook logisch omdat het een Duitse term is (Engels Incel). Ik ben denk dat een single coach niet zo is toegerust om de psychologische kant op te pakken.

Lang verhaal kort: Omdat het een zeer specifieke en kleine markt is vraag ik mij af waar je in Nederland terecht kunt voor zo'n alles onder 1 dak therapie. Een psycholoog combineren met een seksuoloog, en een flirt of single coach? Misschien nog iemand om echt seks mee te oefenen hoewel dat in mijn optiek het kleinste probleem is.
Ik word er ech moe van, er zit geen enkele beweging in bij je, TO. Ga op korfballen, dat is een gemengde sport. Aanspraak genoeg daar, van beide sexen. Dat is de makkelijkste manier om contact te leggen. Tenzij je autist bent snap ik niet waarom je nog geen partner hebt.
Alle reacties Link kopieren
quote:Carenza schreef op 07 mei 2015 @ 20:20:

Ik word er echt moe van, er zit geen enkele beweging in bij je, TO. Ga op korfballen, dat is een gemengde sport. Aanspraak genoeg daar, van beide sexen. Dat is de makkelijkste manier om contact te leggen. Tenzij je autist bent snap ik niet waarom je nog geen partner hebt.

Deze reactie kan ik ook begrijpen maar zal met zijn huidige levensinstelling echt geen partner opleveren. Maar TO moet wel echt iets gaan DOEN! Maar weinigen kunnen zich voorstellen welke hindernissen het oplossen van de knoop verhinderen. Ik citeer een gedeelte uit het Duitse boek Unberührt hierover:

Man muss den beschriebenen Teufelskreis (keine Erfolge bzw. Erfahrungen – kein Selbstwertgefühl – weniger Erfolge – weniger Selbstwertgefühl etc.) irgendwie durchbrechen, aber das ist

leichter gesagt als getan. Het is al vaak gezegd dat zelfvertrouwen de belangrijkste eigenschap is om te hebben en uit te stralen. Ik ga er van uit dat dit een zeer groot deel van het probleem is. Maar zelfs als je deze vicieuze cirkel kunt doorbreken met psychotherapie sta je nog steeds als onervaren man naast vrouwen die wel ervaring hebben.
Alle reacties Link kopieren
Ik heb het helemaal met ooitverlegen eens. In een GGZ-achtig hulptraject kan je verstrikt raken, wat enorm veel tijd kost. Bij mij hebben ze een diagnose gesteld waar ik dus geen stap verder mee kwam.



Die AB links zijn goed al moet ik zeggen dat mijn Duits niet zo goed is.



Mijn Engels is beter en ik heb veel filmpjes gekeken van de zogenaamde pickup-artists. Het is niet gelukt om dat gedrag 1-op-1 te kopiëren maar ik heb er wel veel van geleerd. Mijn persoonlijke favoriet is Julien Blanc, die is omstreden, maar toch vind ik zijn filmpjes goed.



Je leert steeds meer dat het niet om de vrouwen gaat maar om jezelf. Hoe goed ken je jezelf? Waarom lukt het mijn MAVO-buurman wel om een vriendin te vinden en is het jou nooit gelukt? Ben ik dan minder? Waarschijnlijk niet, maar waarom lukt het dan niet?



Op zichzelf vond ik het fascinerend dat ik ondanks mijn academische brein niet in staat was om ook maar iets te bereiken bij de vrouwen.



Op een gegeven moment ben ik op terecht gekomen op de muzera.nl website. Zij is intimiteitscoach en bij haar heb ik nu enkele sessies gehad. Bij haar durf ik 100% open en eerlijk te zijn en dat is belangrijk om verder te komen.



Boeken die ik goed vind:

http://www.bol.com/nl/p/w ... ior-man/1001004002472227/



http://www.bol.com/nl/p/models/1001004011648211/



ooitverlegen ik heb je een PM gestuurd.
Alle reacties Link kopieren
quote:Carenza schreef op 07 mei 2015 @ 20:20:

Ik word er ech moe van, er zit geen enkele beweging in bij je, TO. Ga op korfballen, dat is een gemengde sport. Aanspraak genoeg daar, van beide sexen. Dat is de makkelijkste manier om contact te leggen. Tenzij je autist bent snap ik niet waarom je nog geen partner hebt.Het zal met autisme moeilijker gaan (afhankelijk van de precieze vorm), maar is niet per definitie onmogelijk. Ik vind dat een weinig constructieve opmerking, mocht Justme inderdaad autistisch zijn.
World of Warcraft: Legion
Alle reacties Link kopieren
quote:ooitverlegen schreef op 07 mei 2015 @ 20:46:

Maar TO moet wel echt iets gaan DOEN! Maar weinigen kunnen zich voorstellen welke hindernissen het oplossen van de knoop verhinderen. Ik citeer een gedeelte uit het Duitse boek Unberührt hierover:

Man muss den beschriebenen Teufelskreis (keine Erfolge bzw. Erfahrungen – kein Selbstwertgefühl – weniger Erfolge – weniger Selbstwertgefühl etc.) irgendwie durchbrechen, aber das ist leichter gesagt als getan. Het is al vaak gezegd dat zelfvertrouwen de belangrijkste eigenschap is om te hebben en uit te stralen. Ik ga er van uit dat dit een zeer groot deel van het probleem is. Maar zelfs als je deze vicieuze cirkel kunt doorbreken met psychotherapie sta je nog steeds als onervaren man naast vrouwen die wel ervaring hebben.Ook in mijn geval ben ik daar min of meer in vastgelopen. En wat in het Duits staat (de taal die ik passief (lezen en luisteren) redelijk goed beheers) is wat dit betreft, de realiteit. Ik zit ook in die "Teufelskreis".
World of Warcraft: Legion
quote:ooitverlegen schreef op 06 mei 2015 @ 18:36:

[...]



Ik heb natuurlijk geen foto gezien maar als het uiterlijk echt de allesbepalende factor is kan een dating site voor gehandicapten uitkomst bieden. Dan is de gelijkwaardigheid terug. Wat ik me moet voorstellen bij een nare uitstraling weet ik niet maar die is waarschijnlijk veroorzaakt door de hele situatie?



Dat is het wel. Want je vraagt je waarschijnlijk af wat er mis mee is. Nou ik ga geen foto online zetten dus je zult mij op mijn woord moeten geloven. Mijn gezicht is sterk a-symmetrisch, de ene kant van mijn gezicht is veel langer dan de andere kant, bovendien staat het erg scheef, de linker kant van mijn gezicht heeft een kleine kaaklijn en de rechterkant een grote, hetzelfde geldt voor mijn kin waardoor de ene helft van mijn gezicht er als een karikatuur uitziet ten op zichte van de andere helft. Tevens staan mijn lippen en neus scheef waardoor ik er op foto's vreselijk uitzie. Hierdoor ben ik gewoon niet aantrekkelijk. Ik vermijd dus altijd situaties waarin ik op de foto moet. Ik weet zelfs niet eens hoe ik eruit zie op mijn paspoort! Want het kijken ernaar kan mij een paniekerig gevoel veroorzaken.

De kaakchirurg weet ook niet waardoor dit zo is ontstaan omdat het niet in mijn familie zit. De plastische chirurg heeft ook zoiets nog niet meegemaakt, beide zien het als een uitdaging om mij te helpen naar een goed resultaat. Er is nog altijd groeiactiviteit aanwezig in de ene kant van mijn kaak!

Ik hoop dat dit iets gaat opleveren!

Ik had er veel eerder iets aan moeten doen dat is een grote fout geweest.
Alle reacties Link kopieren
Ik denk ook dat GGZ niet de meest voor de hand liggende weg is. En deze problematiek is nog steeds erg onbekend naar mijn idee. Dan krijg je niet wat je nodig hebt. Uitwisseling van ervaringen is in ieder geval heel goed!



In de Engelse taal is naast het beroemde love shyness van Dr. Gilmartin alleen algemene informatie over Incel te vinden. Involuntary Celibacy. Daar zijn overigens ook wel fora voor maar de heersende cultuur/ sfeer is niet echt positief.

De mogelijkheden van flirt coaches zijn interessant en zeker zinvol. De Duitse AB coach heeft mij geschreven dat hij ook met een succesvolle flirt coach samenwerkte. Maar ook dat die flirt coach niet meer met AB's wil werken omdat ze te wantrouwig zijn en de aanwijzingen niet goed opvolgen. Dat Julien Blanc controversieel is weet ik. Natuurlijk kan het allemaal een stuk zachter maar er zit zeker iets in. Er zijn veel puzzelstukjes te vinden.



Bekende (AB) vragen die je stelt over waarom lukt het de buurman wel en mijn niet. Het zal te maken hebben met je "seksuele" uitstraling/ flirt gedrag. En dat uitstraling een allesbepalende factor is heb ik met dat uitgaan wel ontdekt. Een verschil van dag en nacht.



Die site van muzera ziet er goed uit! Dat komt voor een gedeelte wel overeen met het aanbod van de Duitse coach. Fijn dat je daar iets bereikt! Die boeken moet ik nader bekijken.
Alle reacties Link kopieren
quote:justme_37 schreef op 07 mei 2015 @ 23:36:

[...]

Dat is het wel. Want je vraagt je waarschijnlijk af wat er mis mee is. Nou ik ga geen foto online zetten dus je zult mij op mijn woord moeten geloven. Mijn gezicht is sterk a-symmetrisch, de ene kant van mijn gezicht is veel langer dan de andere kant, bovendien staat het erg scheef, de linker kant van mijn gezicht heeft een kleine kaaklijn en de rechterkant een grote, hetzelfde geldt voor mijn kin waardoor de ene helft van mijn gezicht er als een karikatuur uitziet ten op zichte van de andere helft. Tevens staan mijn lippen en neus scheef waardoor ik er op foto's vreselijk uitzie. Hierdoor ben ik gewoon niet aantrekkelijk. Ik vermijd dus altijd situaties waarin ik op de foto moet. Ik weet zelfs niet eens hoe ik eruit zie op mijn paspoort! Want het kijken ernaar kan mij een paniekerig gevoel veroorzaken.

De kaakchirurg weet ook niet waardoor dit zo is ontstaan omdat het niet in mijn familie zit. De plastische chirurg heeft ook zoiets nog niet meegemaakt, beide zien het als een uitdaging om mij te helpen naar een goed resultaat. Er is nog altijd groeiactiviteit aanwezig in de ene kant van mijn kaak!

Ik hoop dat dit iets gaat opleveren!

Ik had er veel eerder iets aan moeten doen dat is een grote fout geweest.

Ik geloof je op je woord. Symmetrie in het gezicht wordt algemeen bekend gezien als aantrekkelijkheid bepalende factor. Wel ontzettend jammer dat je de consequenties daarvan zo hard hebt moeten ondervinden. Zoals je hebt kunnen lezen kunnen negatieve punten gecompenseerd worden met positieve maar dan moet je die wel flink ontwikkeld hebben. Als je eenmaal in de negatieve spiraal zit wordt dat onwaarschijnlijk dat geloof ik wel. Ik hoop enorm dat er een significante verbetering mogelijk is!

En daarna begint het feitelijk pas helemaal vanaf nul? Je zou je ervaringen moeten kunnen resetten of iets dergelijks zodat je geen zelfbescherming mechanisme hebt in het aangaan van contacten na de operatie. Wanneer gaat e.e.a gebeuren?
quote:ooitverlegen schreef op 07 mei 2015 @ 23:51:

[...]



Ik geloof je op je woord. Symmetrie in het gezicht wordt algemeen bekend gezien als aantrekkelijkheid bepalende factor. Wel ontzettend jammer dat je de consequenties daarvan zo hard hebt moeten ondervinden. Zoals je hebt kunnen lezen kunnen negatieve punten gecompenseerd worden met positieve maar dan moet je die wel flink ontwikkeld hebben. Als je eenmaal in de negatieve spiraal zit wordt dat onwaarschijnlijk dat geloof ik wel. Ik hoop enorm dat er een significante verbetering mogelijk is!

En daarna begint het feitelijk pas helemaal vanaf nul? Je zou je ervaringen moeten kunnen resetten of iets dergelijks zodat je geen zelfbescherming mechanisme hebt in het aangaan van contacten na de operatie. Wanneer gaat e.e.a gebeuren?Juist dit is allemaal prima verwoord zo. De spijker op zijn kop en zo Morgen kom ik er verder op terug, Ik ga nu slapen, Welterusten allen.
Alle reacties Link kopieren
quote:justme_37 schreef op 07 mei 2015 @ 23:55:



Juist dit is allemaal prima verwoord zo. De spijker op zijn kop en zo Morgen kom ik er verder op terug, Ik ga nu slapen, Welterusten allen.Gelukkig, dan zijn we toch een stap(je) verder gekomen. Inderdaad tijd om te stoppen
Alle reacties Link kopieren
@justme_37: Een scheef gezicht is niet aantrekkelijk, dat snap ik. Waar ik wel van schrik is dat je je eigen gezicht niet geaccepteerd hebt. Dat je er bijna niet naar durft te kijken. Jouw verhaal doet me denken aan een meisje van het "nog steeds lelijk" -topic. Nog steeds lelijk



Wat fijn om te lezen dat je contact heb met de plastisch chirurg. Je bent wel laat, maar dat ben ik ook, ik ben ook al 41.



Jezelf accepteren is het belangrijkste. Volgens mij is dat een voorwaarde wil een vrouw jou accepteren. Als plastische chirurgie daar bij kan helpen zou dat fantastisch zijn.
Alle reacties Link kopieren
Voor wanneer staat je operatie gepland, JustMe?
Veel sterkte in de tijd rond de operatie. Ik hoop dat het allemaal goed zal verlopen!
quote:ooitverlegen schreef op 07 mei 2015 @ 23:51:

[...]



Ik geloof je op je woord. Symmetrie in het gezicht wordt algemeen bekend gezien als aantrekkelijkheid bepalende factor. Wel ontzettend jammer dat je de consequenties daarvan zo hard hebt moeten ondervinden. Zoals je hebt kunnen lezen kunnen negatieve punten gecompenseerd worden met positieve maar dan moet je die wel flink ontwikkeld hebben. Als je eenmaal in de negatieve spiraal zit wordt dat onwaarschijnlijk dat geloof ik wel. Ik hoop enorm dat er een significante verbetering mogelijk is!

En daarna begint het feitelijk pas helemaal vanaf nul? Je zou je ervaringen moeten kunnen resetten of iets dergelijks zodat je geen zelfbescherming mechanisme hebt in het aangaan van contacten na de operatie. Wanneer gaat e.e.a gebeuren?



Jij bent een van de weinigen die mijn problematiek begrijpt /erkend en niet meteen met harde reacties komt waar ik niks mee kan.

Ik ben het er helemaal mee eens dat je dit alles kan compenseren met een positieve uitstraling/instelling zoals bijvoorbeeld Jan Jaap van der Wal dit kan. Maar ik ben inderdaad in de negatieve spiraal terecht gekomen in een vicieuze cirkel.

Het begint inderdaad dan pas vanaf 0, ik mis nu (nog) alle sociale kwaliteiten om succesvol te zijn bij vrouwen.

Slechte ervaringen block ik, maar inderdaad als ik mij heel slecht voel dan wil ik nog wel eens aan alle afwijzingen denken als ik zelfmedelijden voel maar die gedachtes blokkeer ik direct als ik mezelf daar op betrap en ik ga dan snel een boek lezen of werken.
quote:millennial schreef op 08 mei 2015 @ 11:05:

Voor wanneer staat je operatie gepland, JustMe?



Nog geen exacte datum. Ik draag nu een slotjesbeugel en als de orthodontist tevreden is dan wordt de operatie door de kaakchirurg uitgevoerd na het inplannen van de datum. Ik verwacht over ongeveer 3 maanden dat ik onder het mes ga.

Ik heb al een 3d model kunnen zien naar het mogelijke resultaat en als dat lukt ben ik erg tevreden en zie ik er doorsnee uit.
quote:Rubber_Ducky schreef op 08 mei 2015 @ 11:42:

Veel sterkte in de tijd rond de operatie. Ik hoop dat het allemaal goed zal verlopen!Dankje dat hoop ik ook. Het enige waar ik bang voor ben is dat tijdens de operatie zenuwen beschadigd kunnen raken waardoor je een gedeelte van je gezicht niet meer kan voelen of dat het chronische tintelingen veroorzaakt. Maar daar maak ik me echter nog niet heel veel zorgen over. Ik ga de operatie aan met een positieve instelling.
quote:inkijk74 schreef op 08 mei 2015 @ 01:05:

@justme_37: Een scheef gezicht is niet aantrekkelijk, dat snap ik. Waar ik wel van schrik is dat je je eigen gezicht niet geaccepteerd hebt. Dat je er bijna niet naar durft te kijken. Jouw verhaal doet me denken aan een meisje van het "nog steeds lelijk" -topic. Nog steeds lelijk



Wat fijn om te lezen dat je contact heb met de plastisch chirurg. Je bent wel laat, maar dat ben ik ook, ik ben ook al 41.



Jezelf accepteren is het belangrijkste. Volgens mij is dat een voorwaarde wil een vrouw jou accepteren. Als plastische chirurgie daar bij kan helpen zou dat fantastisch zijn.



Dat begrijp ik dat je verwacht van iemand in de 40 zijn gezicht inmiddels wel geaccepteerd heeft. Ik vind het echter gewoon heel moeilijk om mezelf te zien in huidige toestand. Het ziet er gewoon echt heel raar uit. Sommige collega's noemen het excentriek maar ze kunnen gewoon beter eerlijk zijn.

Maar als mijn gezicht gewoon normaal symmetrisch is (natuurlijk niet volledig) dan heb ik geen problemen om mezelf te accepteren kwa gezicht. En dan begint alles pas echt en heb ik nog een lange weg te gaan.
Alle reacties Link kopieren
Justme, ik wens je alvast veel sterkte én succes met de komende operatie.

Ik hoop dat het je veel goeds zal gaan opleveren.
Alles is mooi wanneer het echt is - Sara Kroos
Alle reacties Link kopieren
Ik hoop voor jou ook op veel succes, Justme.
World of Warcraft: Legion
Alle reacties Link kopieren
Stoer dat je het doet. Ik wens je heel veel succes en sterkte! Heb je ook al plannen/ideeën over het (mentale) traject daarna?



Kom je ons nog af en toe op de hoogte houden?
Alle reacties Link kopieren
quote:justme_37 schreef op 10 mei 2015 @ 02:14:

[...]

Jij bent een van de weinigen die mijn problematiek begrijpt /erkend en niet meteen met harde reacties komt waar ik niks mee kan.

Ik ben het er helemaal mee eens dat je dit alles kan compenseren met een positieve uitstraling/instelling zoals bijvoorbeeld Jan Jaap van der Wal dit kan. Maar ik ben inderdaad in de negatieve spiraal terecht gekomen in een vicieuze cirkel.

Het begint inderdaad dan pas vanaf 0, ik mis nu (nog) alle sociale kwaliteiten om succesvol te zijn bij vrouwen.

Slechte ervaringen block ik, maar inderdaad als ik mij heel slecht voel dan wil ik nog wel eens aan alle afwijzingen denken als ik zelfmedelijden voel maar die gedachtes blokkeer ik direct als ik mezelf daar op betrap en ik ga dan snel een boek lezen of werken.

Ik vind het heel mooi dat je het nu allemaal hebt kunnen vertellen! Die harde reacties zijn (deels) verklaarbaar vanuit onwetendheid over jouw echte probleem. Ik wist aanvankelijk ook niet dat de negatieve spiraal daar toch wel mee is begonnen.



Je mag er vanuit gaan dat wanneer de operatie oplevert wat het belooft, er een grote kans ontstaat door de boost die jouw verandering gaat geven! Wanneer je die boost combineert met de juiste coaching kan er nog heel wat gebeuren. Daar ben ik hoopvol gestemd.

Het is belangrijk om alle afwijzingen die je hebt gehad aan het gezicht toe te kennen. Niemand heeft jou echt als persoon leren kennen en die afgewezen. Het is de oppervlakkigheid van selectie op uiterlijk.



En je hoeft niet succesvol te zijn bij veel vrouwen. Eén vrouw van je leven is gelukkig genoeg . Als het net zo rolt als bij mij kan het heel snel gaan. Ik hoop echt dat je gelukkig gaat worden.

Het zal nog een tijd op zich laten wachten maar ik wens jou heel veel succes de komende tijd!
Alle reacties Link kopieren
Hoe gaat het nu, JustMe? Ben je al geopereerd?

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven