Al jaren geen seks meer gehad

16-04-2015 04:42 59 berichten
Alle reacties Link kopieren
Ik vind het heel heftig om dit te vertellen, ook al ben ik anoniem. Ik praat er nooit over en ik probeer ook niet aan de 'ellende' te denken. Het zit zo: ik ben een twintiger en ik heb al jaren geen seks meer gehad. Deze zomer zal het maar liefst vijf jaar geleden zijn (en zo ver wil ik het eigenlijk niet laten komen). Enorm lang dus, vooral voor iemand met een hoog libido. Ja, ik heb een hoog libido... Hoe is het dan toch zo ver gekomen?



Vijf jaar geleden ging het nogal slecht met me. Ik kreeg problemen met mijn lijf en ontwikkelde boulimia. Ik ben nu eindelijk op het punt dat het goed met me gaat; ik eet gezond (niet te weinig, niet te veel), ik beweeg en ik probeer mezelf voor te houden dat ik heus niet moddervet kan zijn. Ik heb nogal een gek lichaam, vrees ik. Ik ben 1.80, weeg 80 kilo, ben qua centimeters iets minder breed dan plussize modellen waarmee ik mezelf vergelijk maar toch zien zij er strakker uit. Ik heb bovengemiddeld veel vet of zo. Maar goed, het gaat beter dan het met me ging, en van boulimiagedrag is geen sprake meer (daarom ben ik nu ook zwaarder dan ik zou willen zijn; het compenseren van weleer is niet meer). Maar door de schaamte over mijn lijf die vijf jaar geleden een hoogtepunt (dieptepunt...) bereikte besloot ik heel bewust om al mijn contacten te laten verwateren en zo heb ik toen dus alle schepen achter me verbrand. Het leek toen een oplossing om in een paar maanden wat af te vallen en dan een comeback te maken. Het was de stomste beslissing die ik ooit heb gemaakt, want zoals gezegd ging het in die afzondering júist helemaal mis met me. En dat alles heeft dus bijna vijf jaar geduurd... heel erg zonde van mijn jonge leven, want hoewel ik erg goed alleen kan zijn en daar zelfs van geniet mis ik het uitgaan - dat deed ik vaak - en de seks - dat deed ik geregeld -, niet te vergeten een leuke groep mensen om me heen. Ik ben niet eenzaam, dat is een emotie die ik op de één of andere manier niet ken, maar ik besef inmiddels wel dat het een stuk moeilijker terugkomen is 'in de normale wereld' dan ik had voorzien. Ik ben ondanks alles toch ontwikkeld, volwassener geworden, en ik wil eigenlijk graag aan een nieuw leven beginnen. Ik zal heus contact opnemen met wat mensen van vroeger, maar ik wil vooral ook contacten opdoen. Nieuwe. En vrienden zijn dus niet zo'n issue, dat komt vanzelf wel weer nu ik de wereld weer in stap, maar seks...



(Even wat duidelijkheid scheppen: aan het begin van mijn isolement werkte ik niet, ik was toen alleen maar met mijn eetstoornis aan de gang en ging uiteindelijk in therapie. Het ging toen heel even iets beter maar dat was voor zeer korte duur en toen ben ik gaan werken, maar als freelancer, thuis. Toen was het echt afgelopen met de paar sociale contacten die ik dus nog had. En toen moest ik terug naar mijn ouders, naar mijn ouderlijk huis, omdat ik op een gegeven moment niet meer rond kon komen van mijn freelance activiteiten. Ik heb toen niet eens een uitkering aangevraagd maar ben gewoon doorgegaan met werken, alleen verdiende toen dus heel weinig en kon er niet meer van op mezelf wonen. Nu gaat het goed met me en ga ik aan de slag buitenshuis, met collega's. Ik hoop dat niemand mij hierin gaat herkennen, maar dat zou wel toevallig zijn, toch?)



Ik heb dus een hoog libido, maar ik schaam me ook veel en snel. Ik schaam me voor zwakte. Er zit een patroon in mijn handelen: als ik me schaam laat ik allerlei leuke dingen zo aan me voorbij schieten. Voorbeeld: ik schaamde me voor dat ik weer bij mijn mijn ouders woonde, voor het feit dat ik niet werkte en voor mijn lichaam en wilde dus niemand zien, niet mijn vrienden maar bijvoorbeeld ook niet familie die op visite kwam. Dat is dus hetzelfde gedrag als: ik schaamde me voor mijn lichaam wat erin resulteerde dat ik al mijn sociale contacten doorknipte en zodoende ook geen seks meer had. Ik lijk het gevoel van schaamte erger te vinden dan mijn gebrek aan seks. Mijn gebrek aan seks met iemand anders, zo moet ik het zeggen. Ik masturbeer namelijk wel, en nog best vaak ook. Sowieso als ik wakker word, dan doe ik het op fantasie. Als ik 's avonds weer in bed lig kijk ik bijna altijd porno. Soms besteed ik daar zo een uur aan, een andere keer is het meer een quick fix. Gemiddeld masturbeer ik twee keer op een avond/nacht, dus gemiddeld driemaal per etmaal. Als ik mensen hoor zeggen dat ze geen week/maand/laat staan een jaar zonder seks zouden kunnen zie ik dat dan ook als het missen van intimiteit met iemand anders. Ik zou gek worden van helemaal geen seks en orgasmes, maar ben niet gek geworden van geen seks met een man. Dat neemt niet weg dat ik het mis. Ik mis de interactie. Ik heb behoefte aan ruige seks en die kan ik mezelf niet geven. Met one night stands heb (en had) ik geen enkele moeite.



Voorzichtig meldde ik me een maand geleden aan op een datingsite waarop ik aangaf op zoek te zijn naar nieuwe vrienden en lange of korte sekscontacten, nou ja, alles eigenlijk, behalve een vaste relatie. Ik heb zoveel aan seks gemist dat ik me afvraag met hoeveel mannen ik seks gehad zou hebben als ik niet vijf jaar celibatair was geweest. De datingsite in kwestie is een doodnormale datingsite, wel een goede trouwens met matches en zo, en mannen waarmee ik seks kan hebben (als in: mannen die ik daar aantrekkelijk voor vind). Sommige wonen dichtbij, sommigen ver weg (voor zover je daarvan kunt spreken in Nederland). Het lijkt een uitkomst. Seks op bestelling bijna. Maar het is zoals met veel dingen. Hoe langer je wacht, hoe enger het wordt. Hoe langer je iets niet gedaan hebt... I have lost my mojo.



Ik kreeg altijd erg veel aandacht van mannen, mannen vonden me mooi. Ik had seks met mannen (jongens toen nog eigenlijk...) ondanks de onzekerheid over mijn lichaam. Dat kon dus blijkbaar wel. Seks is echt zoiets waar je niet te lang over na moet denken wat dat betreft. Maar ik weet na vijf jaar echt niet meer hoe het werkt... de kroeg ingaan, en dat er dan met je geflirt wordt, en dat je je sexy voelt. Ik was laatst op een groot evenement in mijn stad, dat moest ik van mezelf omdat het als een once-in-a-lifetime opportunity voelde (dat was namelijk iets wat maar één keer voorkomt in één plaats). Daar ging ik, het was nacht maar ik voelde me enigszins veilig omdat ik toch geen bekenden zou tegenkomen en men me dus niet zou spotten. Daarbij was ik met mijn oudere broer (nee, hij is geen optie om mee de kroeg in te gaan, helaas. Hij is erg conservatief en geen uitgaanstype, dus geen geschikte wingman. Klinkt dat raar? Ja hè? Nou ja, sowieso geen optie dus. Als ik een openminded zus had zou het wel een mooi opstapje zijn om weer uit te gaan). Mijn broer werd toen aangesproken door een paar jongens die eerst hadden ontfutseld dat ik zijn zusje was en niet zijn vriendinnetje. Ze fluisterden hem toe dat hij een mooie zus had. Daarna werd ik versierd door twee vrienden en kletste ik lang met ze. Blijkbaar was ik dus nog in trek. Dat deed me toen zo goed dat ik bijna de lijn wilde doortrekken, mijn broer was inmiddels naar zijn huis vertrokken en ik zou naar mijn (ouders...) huis gaan. En toen dacht ik: waarom duik ik niet gewoon de kroeg in, nú? Ik ben nog in trek, ik word ook gewoon aangesproken zonder zelf moeite te hoeven doen... Bijna was het gebeurd, maar helaas. In ieder geval herinnerde dat moment me aan wat ik me vaker herinner: het wàs zo makkelijk. Het is moeilijk geworden in mijn hoofd. Maar dat was het niet, het was niet moeilijk, je hebt jarenlange ervaring en nu heb je irrationele angsten.



Zo, dit is een lang verhaal geworden. Dat krijg je blijkbaar als je nooit ergens over praat. Ik wil er ook niet over praten, later ook niet, als ik mijn leven weer op de rit heb en leuke sociale contacten heb. Ik wil er gewoon van af, van dit onvrijwillige celibaat. Ik wil seks. En ik weet niet hoe. Soms loop ik ergens, en dan denk ik: wow, deze mannen zouden eens moeten weten hoe makkelijk ik in bed te krijgen ben. In de supermarkt bijvoorbeeld. Maar daarna word ik dan weer zo stom onzeker. Ik durf bijna niet eens te flirten omdat ik het niet meer gewend ben. Ik ben een twintiger, ik ben jong, ik ben ook niet lelijk geworden in de afgelopen jaren. Maar ja, ik ben ook niet meer in touch met mijn seksualiteit blijkbaar. Wel met seksualiteit, maar niet met mijn eigen seksuele... uitstraling, of zo, mijn sex appeal. Mijn haar zit saai en ik draag alleen een beetje blush op mijn wangen, wat mascara misschien. Ik maak geen werkje meer van mijn uiterlijk, ook dat ben ik blijkbaar kwijt, het was de laatste jaren immers toch niet nodig. Ik moet dus weer in touch komen met die seksualiteit, met sexy en zelfverzekerd zijn. Zoiets? Weet ik nog wel hoe ik seks moet hebben, überhaupt? Ik probeer terug te denken aan de eerste keer dat ik een seksuele ervaring had. Spannend. De eerste keer dat ik voor het eerst echte seks had, ontmaagd werd. Eigenlijk meteen leuk. Waarom is dit dan enger, nu? Ik ben een volwassen vrouw, ik ben in de bloei van mijn leven. Ik heb van alles gemist in mijn leven en ik sta te trappelen om vooral die seks weer te ervaren. Ik weet zeker dat als ik weer één keer seks heb gehad, dat 'scherpe randje' eraf is. Dan kan ik door, dan zit ik weer in de flow, of zo. Maar het is zó'n hoge drempel nu!



Ik weet dus niet waar ik een sekspartner vandaan moet halen. Op mijn werk straks werk ik ook bijna alleen maar met vrouwen dus dat gaat 'm ook niet worden. De kroeg in mijn eentje instappen vind ik op dit moment niet zo'n goed idee. Ik heb geen idee wat ik daar in mijn eentje moet en of dat gaat werken. Ik ging altijd uit met in ieder geval één ander persoon en dan voelde ik me als een vis in het water, maar na zo'n lange afwezigheid in het uitgaanscircuit, zo lang niet geflirt te hebben en zo lang geen seks gehad te hebben vind ik het te eng. Online daten lijkt de beste oplossing. Zo casual mogelijk, met iemand uit mijn eigen stad en zonder té hoge eisen (wel iemand die ik seksueel aantrekkelijk genoeg vind uiteraard, maar de lat ligt voor nu wel wat lager dan die vroeger gelegen zou hebben). En ja, het liefst voor juni, want in juni heb ik vijf jaar geen seks gehad met een man. Hebben jullie ervaringen met lang geen seks hebben? Misschien ervaring met heel lang een relatie gehad hebben en dan voor het eerst met een ander flirten, daten, seks hebben? Dat is ergens wel vergelijkbaar, denk ik.



Dank voor het lezen!
Klinkt goed meid.

Wat ik niet lees is: Wat geef jij? Je wil van alles,,klinkt een beetje overassertief in je wensen eigenlijk.

Ik denk dat je volgende stap wordt: Jezelf zo zien dat je trots kan zijn op wat jij te bieden hebt.

Nu klinkt het alsof jij je trots laat afhangen van wat de ander aan jou kwijt wil.
Alle reacties Link kopieren
@AlladinSane

Als een vrouw sex wil(maakt niet uit hoe ze er uit zien,want voor elk potje is een dekseltje te vinden) Ga je naar een leuk uitgaan,s gelegenheid en dan hoef je bij wijze van spreken maar met je vingers te knippen en je hebt diezelfde avond nog een leuke sex-date.

Want als een vrouw haar charmes in de strijd gooit dan kan ze ook die vent het bed in krijgen die zij leuk vind.
No Mercy
Dat klopt helemaal. Wij mannen hebben geen zelfrespect (of respect voor wie dan ook, behalve onze moeders) en denken uitsluitend met onze pik.



Toch, madras?
quote:1ntern3t schreef op 23 juli 2015 @ 17:47:

Dat klopt helemaal. Wij mannen hebben geen zelfrespect (of respect voor wie dan ook, behalve onze moeders) en denken uitsluitend met onze pik.



Toch, madras?



Precies.

Mijn vriend is homo en die hebben dat volgens velen helemaal. De meest wanstaltige collega's roepen dan dat ze niet meer durven te bukken etc.

En hij zich maar inhouden joh.

En ik als bolle veertiger, nou, als ik naar een hippe tent ga staan al die baardjes in de rij hoor! Ik selecteer op sixpacks eerlijk gezegd.

*sarcasme modus uit*
Alle reacties Link kopieren
@1intern3t

Wat is dat nou weer voor onzin,ik zeg alleen maar dat het voor een vrouw niet zo moeilijk is om een sex-date op te scharrelen,er zijn legio mannen die ook op zoek zijn naar een leuke sex-date maar vaak blijft het bij een grote bek en een hoop bravour,maar puntje bij paaltje durven ze een leuke vrouw niet aan te spreken,vrouwen zijn daar vele malen beter in.Dus wat heeft het in godsnaam nou te maken dat mannen geen zelfrespect hebben,echt lulkoek
No Mercy
quote:madras schreef op 23 juli 2015 @ 18:01:

@1intern3t

Wat is dat nou weer voor onzin,ik zeg alleen maar dat het voor een vrouw niet zo moeilijk is om een sex-date op te scharrelen,er zijn legio mannen die ook op zoek zijn naar een leuke sex-date maar vaak blijft het bij een grote bek en een hoop bravour,maar puntje bij paaltje durven ze een leuke vrouw niet aan te spreken,vrouwen zijn daar vele malen beter in.Dus wat heeft het in godsnaam nou te maken dat mannen geen zelfrespect hebben,echt lulkoek



Ik vind mannen tegenwoordig best kritisch.

Ik denk dat het daar een beetje om gaat. Alsof altijd alle mannen maar zin hebben in sex met alle vrouwen.
Alle reacties Link kopieren
@haakje

Ik zeg ook helemaal niet dat altijd alle mannen zin hebben in sex met een vrouw ongeacht hoe ze er uit ziet,daarom zei ik ook:op elk potje is een dekseltje te vinden.

Maar u heeft volkomen gelijk dat u zegt dat mannentegenwoordig best kritisch zijn ,maar dat kritischer zijn is vooral bij de mannen die al wat langer rondlopen oftewel de mannen die al het nodige meegemaakt hebben.Ik zelf ben 55 en ben ook kritischer dan toen ik 20 was,en dat geldt ook voor de vrouwen natuurlijk.
No Mercy
Alle reacties Link kopieren
Hé, allemaal nieuwe reacties. Het is dus inmiddels allang gebeurd hè, en wel met twee mannen. Maar zoals gezegd laat ik nu alles weer vanzelf komen.



Ik heb veel mannelijke vrienden (gehad) en het is niet waar dat alle mannen meer zoals ik zijn. Misschien qua percentages wel maar ik bedoel meer dat ik echt héél veel mannen ken die alleen seks met gevoelens willen bijvoorbeeld en die one night stands etc. hekelen. Zo ook mijn bedpartner van vorig weekend, en daarom had ik ook niet per se verwacht dat we seks zouden hebben. (Ik ben wel erg duidelijk tegen hem geweest gelukkig en ik geef om hem, maar wel op een vriendschappelijke en lustige manier.)



Haakje, ik begrijp je vraag niet goed. Wat ik te bieden heb in bed? Want dit gaat puur over seks. Ik ben in ieder geval een gever in bed. Qua relaties heb ik een stuk minder te bieden omdat ik daar emotioneel te onbereikbaar (ik vertaal dit even letterlijk vanuit het Engels) voor ben. En ik wil ook geen relatie nu. Ik wil gewoon 'rondneuken', if you will, en daar voel ik me prettig bij.



Madras, je hebt gelijk hoor, ik had ook veel eerder seks kunnen hebben want ik ben echt niet onaantrekkelijk (en als dat wel zo was geweest, dan ook inderdaad). Maar het ding was dus meer dat ik niet in touch was met mijn uiterlijkheden, met leuke kleren en make-up, met flirten. Omdat ik mezelf zo lang had afgezonderd. Daar heb ik mezelf echt in moeten hervinden. Dus natuurlijk had ik naar een kroeg gekund of het via internet kunnen doen zoals ik ook nu deed, en natuurlijk was het dan ook gelukt.



Ik wilde me ook wel een beetje dat meisje als vroeger voelde wat dat betreft. En ik stond inmiddels totaal los van mijn uiterlijk. Als je begrijpt wat ik bedoel. Ik voel me nu weer zoveel beter, door de manier waarop ik mezelf weer verzorg en ook zeker door de seks. En daar is niets mis mee denk ik trouwens. Mijn hele zelfvertrouwen komt niet voort uit seks, ik vind het voornamelijk platgezegd erg lekker, maar het helpt gewoon wel om je ook aantrekkelijk te voelen. Dat heeft toch iedereen na een fijne nacht seks?
Alle reacties Link kopieren
@AlladinSane

Fijn te horen dat je jezelf hebt hervonden,en goeie sex hebt gehad
No Mercy

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven