Praatgroep zwanger worden 06-2015

22-06-2015 16:45 551 berichten
Alle reacties Link kopieren
Hallo dames,



Aangezien de andere topics met tabellen al volzitten of al langer lopen, waardoor het lastig is er tussen te komen begin ik bij deze een nieuwe. Dus ga je binnenkort beginnen of ben je al langer bezig en heb je zin om mee te schrijven...Welkom!



De tabel is vol! Meeschrijven mag altijd!

Graag dik gedrukt aangeven wat in de tabel moet.



NaamLeeftijd1e 2e 3eStartNODRondeBijzonderhedenMissBDJ27, p291efeb 201517 augustus7jn2222, p221emrt 2015?5boschbolleke33, p342emei 201526 augustus4Spanischchick27, p311edec 201474-7 Zwanger UD 14 maart 2016 dicha31, p382ejun 2015?3IUIzjuuls8431, p281ejan 2015?8therealarya25, p341emei 2015?3beelicious33, p312ejun 20157 september3meisje_2832, p402emei 2015228-6 Zwanger Fantafee26, p301emei 2015128-6 Zwanger Stickertje32, p321edec 201423 augustus5Yin7639, p401eapril 201510 augustus2juul2930, p332ejuni 201526 augustus2
quote:Yin76 schreef op 30 juli 2015 @ 19:27:

Kunnen jullie de foto zien???



http://i59.tinypic.com/14ut01.jpg



Sorry, ik weet niet wat ik fout doe, maar ik krijg de foto niet zichtbaar.. Dan maar via bovenstaande link.



Gefeliciteerd Yin76
Alle reacties Link kopieren
quote:beelicious schreef op 30 juli 2015 @ 20:05:

[...]





[IMG]http://i59.tinypic.com/14ut01.jpg[/IMG]



Gefeliciteerd Yin76 Is dit nou een ovutest of een zwtest? Sorry ben even in de war
Alle reacties Link kopieren
Ovulatietest Dicha, 😉
Waarom? - Waarom niet???
Alle reacties Link kopieren
Haha op die manier, omdat er gefeliciteerd bij stond dacht ik dat het raak was.. Ik loop op de zaken vooruit Maar met een licht streepje is ie niet positief. Het streepje moet net zo donker of donkerder dan de controlestreep.

Maar komt er dan zeker aan denk ik

Is verwarrend hè, aangezien een licht streepje bij een zw test wel positief is.
Maakt niet uit wanneer ik over streepjes ovu testen plas, heb dan altijd 2 streepjes 😕



Niet dat die digitale dan zo veel uitkomst brengen hahaha
Alle reacties Link kopieren
Thanks voor de reactie Dicha, ik las inderdaad ook dat de teststreep net zo donker moest zijn als de controlestreep, dus ik wist dat ik de eisprong nog niet gehad had, maar ik vroeg me dus af of als er een lichter streepje zichtbaar is, dat dus wel een teken is dat de eisprong eraan komt??



Dat heb ik dus niet Bee, ik heb nog nooit een streepje gezien (behalve het controlestreepje) op de testen. Die test op de foto was de laatste van de Action (10 testen gedaan in de afgelopen tijd en nooit een streepje)

Nu de sensitest ovulatietesten en deze geven een minder zichtbaar streepje dan de action, maar ook hier heb ik wel het idee dat er iets zichtbaar is, dus blijf nu maar even elke dag testen. Hopelijk krijgen we dan binnen een paar dagen wel een dikke 2e streep,



Fijn weekend meiden!! Het wordt heerlijk weer, dus ik hoop dat jullie er net als ik heerlijk van kunnen genieten. Mocht ik nog een dikke streep tegenkomen,

Dan horen jullie het, :-)
Waarom? - Waarom niet???
Alle reacties Link kopieren
Ja bij mij wel Yin. Als ik begin te testen, heb ik de eerste 3 of 4 testen geen of een heeeel vaag streepje en deze wordt dan steeds duidelijker, totdat hij echt heel donker is, en dan is hij dus positief.

En misschien kun je voor de zekerheid 2 keer per dag testen. S ochtends en s avonds, en dan met 12 uur ertussen. Dus bv 8 en 20 uur.



Ik ben vanmorgen in het ziekenhuis geweest. De verpleegkundig specialist stelde voor om op dag 14 met een echo te kijken en dan besluiten om al dan niet pregnyl te gaan gebruiken.

Tenzij ik al eerder een positieve ovu test heb natuurlijk, dan volgt gewoon een inseminatie.

Ze vertelde me ook dat hormoongebruik eigenlijk geen zin heeft bij mij, aangezien ik gewoon een goede natuurlijke cyclus heb. Je verhoogt wel iets de kans als je meerdere eitjes hebt, maar dan heb je ook meer kans op een meerling. En om eerlijk te zijn, is dat niet erg gewenst.

Ben wel opgelucht dat dat niet aan de orde is, ik zag daar wel erg tegenop.



Jullie allen ook een fijn weekend!!
Alle reacties Link kopieren
Ja, dat was mijn idee ook Dicha, ga iig dit weekend 2 keer pd testen.



Ik begrijp bij jou niet helemaal waarom jij niet zwanger wordt? Je hebt n regelmatige cyclus? En n eisprong. Ik kan nu via de telefoon niet zo makkelijk teruglezen, maar het medicijn waar je het over hebt is voor eicellen die niet genoeg rijpen, klopt dat? Ik begrijp je heel goed dat n meerling niet de bedoeling is. Ik moet er ook niet aan denken! Krijg soms ook koudwatervrees bij denken aan deze, 😉
Waarom? - Waarom niet???
Alle reacties Link kopieren
Ik kan niet op de natuurlijke manier zwanger worden omdat ik vanwege een chronische ziekte ontoegankelijk baarmoederslijm heb. Er zit in feite een blokkade waardoor de zaadjes niet in de baarmoeder kunnen komen. Verder is eigenlijk niks mis en heb ik een normale cyclus en eisprong.

Pregnyl is om de eisprong op te wekken. Dan hoef ik in principe geen ovu testen te gebruiken. Zodra een eitje dan minimaal 17 mm is, moet ik zelf een prikje zetten en dan is de inseminatie de dag erna.

Geeft wat minder stress dan met dat gestaar naar wazige streepjes op ovu testen.



Koudwatervrees snap ik helemaal. Toen we voor de eerste probeerden, waren we er al een poosje mee bezig. En toen was het bij de eerste inseminatie meteen raak, stond ik daar met die positieve zwangerschapstest

Dan is het ineens heel echt. En ga je denken, kan ik dit wel, wil ik dit wel....

Gelukkig heb je dan nog 9 maanden om te wennen aan het idee.
Ik heb er vanochtend weer even testje tegen aan gegooid voor de zekerheid maar zoals verwacht negatief. Zou nu op cyclus dag 51 zitten :s. Volgende week maar even langs de huisarts vragen hoe of wat. Denk nu zelf aan pcos syndroom. Hoop dat de ha dit kan bevestigen en dat we dan door kunnen met medicijnen. Weet ook niet wat t anders kan zijn eigenlijk..



Het heeft allemaal niet eens zo'n haast voor mij maar hier word ik toch wel heel ongeduldig van. Zeker als er in mijn omgeving steeds meer zwangere zijn..
Bedankt voor je uitleg dicha koudwatervrees heb ik alleen een beetje als ik ga nadenken over de opvang en de financiële consequenties enzo. Probeer er maar gewoon niet te veel aan te denken haha.
Even een update:

Ben inmiddels wel een beetje ongesteld geworden maar betwijfel nog steeds of er überhaupt een eisprong is geweest. Heb net de ha gebeld en voor vrijdag een afspraak gemaakt. Hopelijk kan zij wat duidelijkheid verschaffen..
Alle reacties Link kopieren
Hallo.



Therealarya. Wat balen dat je toch ongesteld bent geworden



ik en mijn vriend hebben samen kinderen wensen. Ben vorige maand ongesteld geworden. Vorige week zat ik op de dagen dat ik zwanger zou kunnen worden. Maar nu is zo.. Ik voel me sins gisteren avond heel raar. Last mijn borsten. Ze beginnen als wat donker te worden. Heel soms buikpijn. Maar ik moet nog 2 weken wachten voor dat ik een test mag doen.. Zijn hier ouders die al kinderen hebben en nog weten hoe ze zich gevoelen bij eerst symbolen
Hi Stephanie,



Lijkt mij nog een beetje vroeg om nu al symptomen te hebben. Je kunt jezelf echt gek maken en je al helemaal zwanger voelen hè! Dus, moeilijk als het is, laat jezelf niet gek worden en wacht rustig je nod af
Alle reacties Link kopieren
Balen Therealaya! Hopelijk dat ze snel doorverwijst om erachter te komen hoe het zit. Niet tof die onzekerheid hee



En Stefanie, het is inderdaad te vroeg om al symptomen te hebben als je over twee weken pas ongesteld moet worden... Afwachten dus maar, lastigste van alles! Succes
Alle reacties Link kopieren
@ therealarya, van pcos weet ik eigenlijk niks, volgens mij komt het wel veel voor als ik het zo op het forum lees. Veel vrouwen die dit hebben idd. Zou dat dan betekenen dat je ook de mm in gaat?

Hoop dat je wat verder komt na vrijdag.

Hoe is het met de andere meiden hier?

En vooral de zwangeren? Het is erg rustig, ik hoop dat alles goed gaat. Of iedereen is nog met vakantie
Ja hier ook op vakantie!

Ik had gister een klein beetje bloed bij afvegen, ik duim nu zo voor een innestelling. 'T kan niet, toch?

We hebben vrijdag nacht sex gehad en ik had woensdag mijn ovulatie, althans buikpijn en een :-) op de test, vrijdag was mijn man weer terug van zijn reis en weer sex. Gister bloedverlies, innesteling? #hoopvol!
Alle reacties Link kopieren
Zo ik heb ook al weer een beetje een achterstand qua schrijven.

Was heel druk bezig de laatste periode met mijn website, dus ik zat al zoveel achter de computer dat ik mezelf er af en toen even van weg moest slepen. Maar hier ben ik weer!



@Boschbolleke en Dicha



@therealarya Jammer dat je ongesteld bent geworden natuurlijk. Goed dat je naar de huisarts gaat. Ben benieuwd of ze wat gaan doen of wat ze ermee kunnen. Laat het maar even horen als je er geweest bent.



@Yin heb je je ei al gevonden?



@beelicious Het zou in principe toch zomaar kunnen dat je van de vrijdag ervoor nog wat bruikbaars over had hihi

Er hoeft er maar 1 te zijn blijven hangen ergens. Maar ja.. ik kan het je helaas ook niet bevestigen.

Ik hoop met je mee!



Ik zit vandaag op 9 dagen na eisprong. Eisprong ging weer met grof geweld deze ronde, en het was ook weer een dubbele.

Rond de vijfde dag na eisprong had ik steeds wat menstruatiekrampen, en dat is nu weer weg. Meestal krijg ik een week voor ik ongesteld moet worden al menstruatiekrampen, die dan aanhouden tot het zover is. Ik kan er dus niet veel over zeggen maar vind het toch wel weer spannend nu. Aangezien ik de laatste twee keren zonder reden flink over tijd was kan ik nu ook niet zeggen dat het een goed teken is dat ik nog geen aanhoudende krampen heb zeg maar. Snappen jullie het nog?

Maar weer even geduld opbrengen.



Hoe is het met de zwangeren?
Love Life!
Thanks allemaal, ja ben erg benieuwd. Hoop dat het wel meevalt met de mm. Naja hoor vrijdag wel wat de ha er van vindt.



Snap denk ik wel wat je bedoelt Stickertje ik ga voor je duimen!



Ik hoop het voor je beelicious, je weet t maar nooit!
Alle reacties Link kopieren
Spannend Beelicious en stickertje! Ik duim mee voor jullie!



Wij gaan vrijdag voor twee weken op vakantie. Ga niet beginnen met ovu-testen daarom deze maand en het is maar de vraag of het er deze ronde wel van kan komen met zoonlief op dezelfde kamer...
quote:boschbolleke schreef op 03 augustus 2015 @ 22:13:

Spannend Beelicious en stickertje! Ik duim mee voor jullie!



Wij gaan vrijdag voor twee weken op vakantie. Ga niet beginnen met ovu-testen daarom deze maand en het is maar de vraag of het er deze ronde wel van kan komen met zoonlief op dezelfde kamer...Zo gingen we met zwager/schoonzus op vakantie. Een nacht vroegen ze of hun kids op onze kamer mochten voor een logeerpartij'tje. En negen maanden later.. Juist..
Alle reacties Link kopieren
Wel slim bedacht beelicious van je zwager en schoonzus

Hoop voor je dat het toch raak was.



Kan me voorstellen dat dat raar voelt boschbolleke, ik zou me daar ook niet prettig bij voelen. Hoewel mijn zoon meestal slaapt als een blok, toch een beetje ongepast.

M'n man wordt trouwens al nerveus als er een kat meekijkt



Ik duim voor jullie beelicious en stickertje.
Alle reacties Link kopieren
Haha! Goed verhaal Beelicious!

En ik denk dat ik dat vooral niet kan, Dicha
Alle reacties Link kopieren
Jammer Dicha en Boschbolleke dat jullie ongesteld bent geworden.

Wordt bijna wel weer tijd voor de volgende zwangere in ons groepje!



Die eerste termijnecho in november zou natuurlijk helemaal mooi zijn juul29.



En Yin, nog een positieve ovulatietest gehad?



Fiijn Dicha dat je in ieder geval geen gebruik hoeft te gaan maken van hormonen.



Ik duim voor je beelicious dat het een innesteling is geweest!



Jammer therealarya!

Goed dat je naar de huisarts gaat. Ben benieuwd wat deze zegt.



Ik duim voor je Stickertje!



Hier verder niets te melden. Zit nu in mijn vruchtbare periode. Ik mag nog een maandje werken voor ik vakantie heb. Ben er langzaamaan wel aan toe.



Ben ook benieuwd hoe het met alle zwangere is?

Fijne vakantie voor iedereen die al op vakantie is op binnenkort gaat!
Alle reacties Link kopieren
Bij deze zwangere niet veel te melden behalve dan dat ik over 2 dagen ein-de-lijk naar de vk mag...

Fanta, Meisje, hoe is het bij jullie?

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven