Verbazingwekkend…toch iets te klassiek?

22-09-2015 11:06 33 berichten
Alle reacties Link kopieren
Eerlijk…ik moet het even kwijt….en eigenlijk ook omdat ik er niet over uit kan. Zelfs op deze leeftijd, ze bestaan nog...



Ik had dit weekend een zoveelste date met een hele lieve man, ik 41 en hij een paar jaar ouder. Hij: kinderen uit een langere relatie en inmiddels alweer even single. Ik geen kinderen en wat leerzame relaties achter de rug en ook alweer even single.



Ik vond het serieus genoeg om elkaar lief te hebben zonder kleren aan. Hij bleef voor de eerste keer slapen en dus na wat opgeilen op de bank zijn we naar de slaapkamer gegaan.

We hadden elkaar enkele dagen daarvoor naakt gezien dus was ik al voorbereid op een kleiner formaat penis dan wenselijk. Een verschil tussen hem en mij is dat ik geen blad voor mijn mond neem en hij toch wel wat meer bescheiden is in zijn uitspraken, ook als het gaat over sex bijvoorbeeld. Ik noem hem daarin voor mezelf klassiek.

Door zijn manier van doen bereidde ik me eveneens voor op een wat meer timide benadering dan ik eerder heb meegemaakt. Ik had besloten om die nacht op me af te laten komen en te zien hoe het zou gaan.



Het begon, het was prettig, zijn penis was onder gemiddeld maar ik wilde geen oordeel vellen hij had immers mooie vormen en zo stijf zag het er opwindend genoeg uit om dat in mij te willen ervaren…benieuwd wat hij er allemaal mee kon… hij hield ervan mij te verwennen met zijn vingers en ik genoot. Het was een rustige maar fijne ontdekkingstocht, hij genoot van mijn schokkende lijf bij een opzwepende aanraking… in zijn tempo meegaan leek prima te gaan... (De hijgende passie die ik met andere minaars had meegemaakt kon ik nu immers niet inzetten, hij is gewoon niet zo).

Ineens, ik voelde dat zijn stijve penis verdwenen was….ik was nog niet eens in de gelegenheid geweest het echt te verwennen. Ik besloot met mijn mond af te zakken en zijn gevoelige plekjes op te zoeken. Zijn penis was in slappe toestand zo klein opdat ik ergens het signaal kreeg in mezelf om niet mijn best te doen het omhoog te krijgen met mijn hand of mond. Even de tijd nemen voor een lieve en geile blik en lekkere tongkussen. Verder en verder zoenend en voelend, maar zijn zijn piemel bleef slap. Mij werd snel duidelijk dat hij gespannen was, faalangst had of weet ik veel wat. Uiteindelijk gaf hij zelf aan dat hij ook niet wist wat er gaande was, maar er was kortsluiting, zo noemde hij het. Na mijn geruststellende woorden en later, toen ik bovenop hem ging bewegen leek hij weer te willen steigeren. Werd het dan toch nog spannend?…uit ervaring weet ik dat op zo'n moment over een condoom beginnen het hoofd weer kan gaan hangen dus eerst maar eens zien in welke richting hij bewoog in onze ontdekkingstocht.



Uiteindelijk kwam het ter sprake, naast een snel uitvallende penis blijkt hij ook nog eens heel snel klaar te komen. Ja zo zei hij, dat had hij in een berichtje al eens naar me gestuurd en dat was dus dubbelzinnig bedoeld. Shit, dus toch, dacht ik toen.

Zo geil als ik evengoed was had ik de gedachte om zonder condoom verder te gaan maar slim was het niet. Ik heb zelf momenteel geen anticonceptie en toen ik vroeg of hij kon timen en op mijn buik klaar te komen schudde hij heel hard nee en zei dat hij niet timen kon.



Opsommend op dat moment voor mezelf leek het erop dat deze man gewoon of bleu of onervaren was of niet durfde…het leek alsof ik aan het vrijen was toen ik 16 was met mijn vriendje en hij nog maagd was. Met dat vriendje ben ik later gaan trouwen en ik weet dat we elkaar wel wijzer hebben gemaakt en het van geklungel naar echt vrijen ging.

En deze man van in de 40, zo lang getrouwd geweest maar de klappen van de zweep nog niet wijzer geworden of gemaakt…dat noem ik dan klassiek? Hoe moet ik het noemen eigenlijk? Een prutser? Blind? Ik wil dit niet veroordelen want misschien valt mezelf wel iets te verwijten. Of misschien verwijt ik zijn ex wel iets, zij ruilde hem in voor een betere minnaar. Tussen hen was geen communicatie, geen communicatie betekent voor mij, geen groei.

In het leven zelf laat hij nog weinig van diepgang zien en wellicht is er dan ook weinig diepgang in zijn bed-beleving. Of wellicht is hij heel tevreden met weinig en zijn ex-vrouw in beginsel ook.



Of ik tevreden ben met mijn inzet? Neen. Maar omdat ik zo'n kleine penis ook niet gewend ben en in slappe toestand verdween in hand en mond ben ik zelf ook in mijn verbazing gaan zitten en heb niets meer kunnen klaarspelen. Uiteindelijk kon ik mezelf ook niet meer geven en heb ik hem met zijn vingers niet kunnen sturen in de richting die ik nodig had om klaar te kunnen komen. De nacht ging als een kaarsje uit.



Verbazingwekkend…ze bestaan nog...
Alle reacties Link kopieren
Ik geloof niet dat ze nog gaat reageren
Die is haar maat van onder aan het opnemen waarschijnlijk.
En toen?
Alle reacties Link kopieren
Toen ging ze naar de plastische chirurg die de nodige aanpassingen deed. De man ging over op Viagra en ze leefden nog lang en gelukkig.

Schrijven we nog eens een sprookje?
Elk einde is een nieuw begin
Gelukkig een goed einde. Slotje dan maar.
quote:Sidroht schreef op 22 september 2015 @ 11:18:

Bizar slecht geschreven stuk over bizar slechte seks.Vorm en inhoud zijn consistent. Het zou literatuur zijnals het niet zo beroerd was
Alle reacties Link kopieren
@jaw: dank voor je reactie. Het niet gecorrigeerd zijn en dus ook de kans niet gekregen hebben nog kan het wellicht zijn. Het maakt ook niet uit wat het is, het gaat om de mogelijkheden hierna, vooral ook hij voor zichzelf. Ik was verbaasd en heb ervan geleerd dat het zo dus ook kan gaan, misschien beschamend dat ik dit niet had kunnen bedenken en niet achter hem had gezocht….en daarbij ook dank voor de suggestie die je noemt.



@prefy: inderdaad, zo kan het ook! Je bent een schatje.
Alle reacties Link kopieren
Jij bent nogal geobsedeerd door de kleine piemelot.



Bepaal je een man's mannelijkheid op basis van het aantal centimeters dat hij in de aanbieding heeft?





Andere vraag;



Wat wil je nou eiegnlijk? Ik lees een licht-erotisch opstel dat geschreven had kunnen zijn door een puber-jong van 15 jaar, vol frustraties en ergernissen, maar waar wil je naar toe met je verhaal?



Als het he werkelijk dwars zit; je bent 41, vrijgezel en hebt geen kinderen. Ik zeg dumpen en op zoek naar een nnaar een man met tenminste 22cm. Daar zijn overigens ook websites voor.....
jouw leven is een keuze

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven