Mode & Beauty alle pijlers

micro dermabrasie

24-09-2015 13:46 32 berichten
Alle reacties Link kopieren
Lieve forummers,



Volgende week heb ik bij mijn schoonheidsspecialiste een microdermabrassie behandeling. Ik heb in het verleden best wat last gehad van acne en littekentjes heel af en toe nog een puistje maar niet meer zo erg. Ik ga in totaal 3 behandelingen doen.

Iemand hier ervaring mee met het resultaat. Het schijnt dat je ook gaat vervellen op internet lees ik dat dit hooguit 3 dagen duurt. Hoe was dit bij jullie, waten jullie tevreden?



X
quote:consuelabananahammok schreef op 24 september 2015 @ 19:42:

[...]





Ik heb eerst bij de dermatoloog gelopen.

Na bakken vol met geld uitgegeven te hebben aan behandelingen en dure crèmes die veel beloofden maar niets waar maakten.

Bij de dermatoloog heb ik ook twee keer een chemische peeling gehad.

Dat is heel heftig , je kan echt niet met je hoofd buiten de deur komen de week daar na . Ook een pijnlijke behandeling.

Maar wow, als je het dan over resultaat hebt.

Dat is echt een rigoreuze maar effectieve aanpak.

Ik kreeg er echt een mooi roze velletje van.



De tretionine doe ik idd thuis.

Ik haal iedere keer een lotion van 0,05% .

Ook best agressief spulletje. Ik doe het een beetje op de gok. Smeer een paar dagen en laat het dan vervellen tot het weer genezen is. ( daarmee vervel je echt flink, niet zoals bij microdermabrasie waar het minimaal mee is)

Ik herhaal dit dan een week erna, en bekijk dan gewoon of het resultaat naar tevredenheid is, of anders herhaal ik het nog een keer.

Ik heb inmiddels Amper littekentjes . Ik doe het de laatste jaren vooral om mijn huid op te frissen en het helpt ook goed tegen veroudering.Hi consuela, welke chemische peeling heb jij gehad? Welk type en percentage? Ik wil eens een echt hoog percentage (dus niet meer milde peeling doen) doen, TCA denk ik, maar de down time die er aan vast zit houdt me wat tegen. Wat was jouw ervaring met fijne lijntjes na die peeling?
Alle reacties Link kopieren
strikje, vriendin van mij had deze ooit besteld en zeer tevreden! 12.5% TCA Peels

verzendkosten lagen wel hoog

zal ook wel vragen of ze douanekosten heeft moeten betalen. (had meerdere dingen besteld weet ik)
quote:Elsa schreef op 01 oktober 2015 @ 23:01:

strikje, vriendin van mij had deze ooit besteld en zeer tevreden! 12.5% TCA Peels

verzendkosten lagen wel hoog

zal ook wel vragen of ze douanekosten heeft moeten betalen. (had meerdere dingen besteld weet ik)Thanks! Die heb ik ook, van amazon (Amerika). Is een lichte peel, ik denk dat consuela wel een hoger percentage heeft gehad. Van deze schilfer ik een beetje, bij een hoger percentage krijg je dat mummificatie proces
Alle reacties Link kopieren
Vandaag de MDB behandeling gehad. En ik zie nu al zeker resultaat het is nog even afwachten nog 2 behandelingen te gaan. Maar mijn onrustig geïrriteerde huid is al een stuk minder en ook de vlekjes in mijn gezicht. Ik ben nu al blij!!
Alle reacties Link kopieren
Ik heb er ook goede ervaring mee. Wel moest ik vanaf de behandeling met een hoge spf mijn gezicht insmeren. Sindsdien smeer ik sowieso veel beter met spf en is mijn huid ook veel beter dan met de dure crèmes.
Alle reacties Link kopieren
quote:strikjemetstippels schreef op 01 oktober 2015 @ 17:34:

[...]



Hi consuela, welke chemische peeling heb jij gehad? Welk type en percentage? Ik wil eens een echt hoog percentage (dus niet meer milde peeling doen) doen, TCA denk ik, maar de down time die er aan vast zit houdt me wat tegen. Wat was jouw ervaring met fijne lijntjes na die peeling?



Het was idd een tca peeling.

Welk percentage weet ik niet, de behandeling is bij de dermatoloog gedaan.

Het is in ieder geval een dermate intensieve behandeling dat tijdens de behandeling je het gevoel hebt alsof je gezicht in brand staat.

Je krijg daarna ook een koelmasker en je moet na de behandeling met antibiotica creme blijven smeren ( je krijg ook tabletten) en een paar dagen koelen met Verdunde azijn.

Je huid is vuurrood na de behandeling, na ongeveer twee dagen kleurt het bruin, dan gaat het scheuren en ga je flink vervellen.

Het is idd niet iets wat je even tussendoor doet, je moet rekenen op twee weken herstel. De eerste dagen kan je echt de deur niet uit. Daarna met sunblock, en een flinke dosis schijt aan hoe je er uit ziet, haha!

Maar ik bleef liever zeker binnen tot na het vervelprocces.



Mijn ervaring is een frisse gezonde huid met een aanzienlijke vermindering van de vlekjes.

Fijne lijntjes had ik toen ik de behandeling deed nog niet, dus ik kan daar weinig over zeggen.

Nu ik zelf met tretionine werk, vind ik wel dat dit effect heeft op fijne lijntjes.
Alle reacties Link kopieren
Ben nu aan het vervellen als een malle. Hoop dat het voor het weekend beter is. Ga zo liever niet de deur uit.

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven