SL part 1

11-09-2015 14:05 125 berichten
Heel wat gehoord over dit forum dus ik dacht laat ook ik mijn hoofd is in een wespennest steken.



Sinds enkele maanden heb ik een profiel aangemaakt op second love.

Mijn fantasie ging de eerste dagen met me aan de haal en ik zag mijzelf al als minnaar van een slimme, intelligente en natuurlijk beeld schone vrouw door het leven gaan. Ik was er helemaal klaar voor.



Ik las menig profiel en werkte hard om mijzelf zo goed mogelijk te presenteren aan de vele gegadigden die ook nog allemaal WO bleken te hebben gevolgd. Ik waande me even in het paradijs.



Na enkele tientallen berichten te hebben verstuurd veranderde mijn hoop al snel in deceptie, mijn fantasie was niet meer dan een wazige herinnering geworden en mijn beeld van de vrouw moest ik drastisch gaan bijstellen.



Er gebeurt iets met vrouwen die een profiel aanmaken op Second Love en andere datingsites.

Menig profieltekst laat veel te wensen over. Het stikt er van de "leuke" vrouwen die een "leuke" man zoeken, discretie en wederzijds respect hoog in het vaandel dragen maar niet het fatsoen hebben te reageren op al die mannen die hun best doen om contact te leggen.

Vervolgens hebben ze een waslijst aan eisen waar geen man aan kan voldoen, niet reageren op mannen die geen foto open hebben staan terwijl ze zelf geen enkele foto plaatsen omdat ze bang zijn om herkent te worden.



Dan is er nog dat obesitas probleem onder de aanwezige dames. Ze schrijven dat ze zo ongelukkig zijn thuis en geen sex hebben met hun partner ( jeetje wat raar?) weer eens vlinders willen voelen en wat al niet meer. Denken ze dan werkelijk dat wij mannen daar op zitten te wachten?

Mijn ( ongevraagd) advies is om van je dikke kont af te komen, jezelf naar de sportschool te slepen en er voor te zorgen dat je wat aan je lijf doet. Wie weet wil je man dan wel weer een keer en hoef ik niet eindeloos profielen door te spitten van dames waarmee ik in mijn ergste nachtmerries nog niet mee naar bed ga .

Al die "hoogopgeleide" dames moeten dat toch zelf wel kunnen bedenken?



En dan is er nog al dat laffe vreemdgaan......maar daarover de volgende keer.



Uiteraard gaat dit niet over jullie hier.
Alle reacties Link kopieren
quote:Filter schreef op 15 september 2015 @ 00:03:





P.s. voor wie wil weten waar SL part 2 over zal gaan...... nog even geduld aub.



Nee dank u. In part 1 heeft al dusdanig veel mensen geschoffeerd, beledigd en gekwetst dat ik niet de verwachting heb dat Part 2 daar nog veel aan toe te voegen heeft.



Daarnaast moet je het zien als een stukje zelfbescherming...... voor jou.....



Je hebt jezelf in Part 1 al dusdanig belachelijk gemaakt, te kijk gezet eneen beeld van jezelf neergezet dat je dat in Part 2 tot en met 48 echt niet meer gaat corrigeren. Om te voorkomen dat je het nog erger maakt kan je het hier, denk ik, beter bij laten.



Overigens; Part 2 zou toch gaan over die laffe, vreemdgaande vrouwen? Ja toch? Dat facilitair jij door een profiel op SL aan te maken en daadwerkelijk te reageren op andere profielen, dus zijn we ook snel uitgeluld over Part 2.



Tot slot heb ik een beetje moeite met mensen die zich "tot waanhoop gedreven" voelen door een flutterig dating-site-je. Dat zegt nogal veel over jou....



Voor mijn beeldvorming;



Bij ons in het dorp heb je een mannetje, die elke zaterdag op de markt staat te dansen bij het draaiorgel. Naja.... dansen, hij springt en huppelt op de maat van de muziek, en vaak ook nog niet eens op de maat van de muziek. Blauwe muts op, en als het regent, zwaait hij er bij met z'n paraplu.



Ben jij dat toevallig?
jouw leven is een keuze
quote:Rooss4.0 schreef op 16 september 2015 @ 13:07:

[...]



Het is ook onzin.

SL staat voor secondlove en is bedoelt voor iedereen die een "tweede liefde" zoekt, er staat nergens dat je een vreemdganger moet zijn. Ik heb daar ingeschreven gestaan toen ik een open relatie had en ook toen ik single was, gewoon puur omdat ik geen first love wilde.



Er wordt (neem ik aan) gedoeld op sites als aff, sdc en am. Ik ken die sites en wat me daar niet aanstaat zijn de vleeswaren die je om de oren gaan, ik hou van erotiek, niet van porno.

SL en SF zijn in die zin beschaafde sites waar blote lichaamsdelen niet zijn toegestaan, ik vind dat fijn.



Ik weet niet of dat ergens staat. Ik nam dat gewoon (blijkbaar ten onrechte) aan, En aangezien je bij een eerdere post vond dat ik een heel goed punt had, dacht ik dat jij datzelfde idee had. :-)

Anyway, ik had me eigenlijk al voorgenomen om me niet meer in de discussie te mengen (gezien de reacties van TO), en ga dat nu weer proberen .
Alle reacties Link kopieren
Je had een goed punt, daar verander dit niks aan

Er staan voornamelijk vreemdgangers op en ik denk een procent of 20/30 single/open relatie. Het is alleen niet zo dat je er alleen ingeschreven mag staan als je vreemdganger bent.



En het klopt ook dat er andere sites zijn maar die hebben (voor mij) dus als nadeel dat ze enkel en alleen gericht zijn op seks met het bijbehorend beeldmateriaal.

Ikzelf word daar niet heel blij van.
...
quote:Rooss4.0 schreef op 16 september 2015 @ 14:05:

Je had een goed punt, daar verander dit niks aan

Er staan voornamelijk vreemdgangers op en ik denk een procent of 20/30 single/open relatie. Het is alleen niet zo dat je er alleen ingeschreven mag staan als je vreemdganger bent.



En het klopt ook dat er andere sites zijn maar die hebben (voor mij) dus als nadeel dat ze enkel en alleen gericht zijn op seks met het bijbehorend beeldmateriaal.

Ikzelf word daar niet heel blij van.Geen Mona effect
Alle reacties Link kopieren
Liever griesmeel met bessensaus dan opengesperde rosbief inderdaad!
...
quote:Rooss4.0 schreef op 16 september 2015 @ 14:17:

Liever griesmeel met bessensaus dan opengesperde rosbief inderdaad! Dat klnkt erg erotisch (dat laatste )
Alle reacties Link kopieren
En t o vergeet het belangrijkste. De vele fake-profielen die bij SL door uitzendkrachten i o v SL zelf geplaatst worden om mannelijke testosteron bommen te lokken en zodoende onder valse voorwendselen veel geld te verdienen.
BUUUUUUUUURRRRRRRRPPP
Second Love is toch voor mannen en vrouwen die geen sex meer krijgen thuis? En ja, obesitas kan de reden zijn. Zo zijn er nog wel meer redenen waarom mensen op secondlove gaan. Die vrouw in dat reclamefilmpje is ook maar een actrice.



Aan jou dus de keus, of verder zoeken totdat je die geweldige vrouw hebt gevonden, of ermee stoppen. Maar de kans is groot dat je daar een vreemdganger tegen zult komen, het heet niet voor niets secondlove... anders had de site wel firstlove geheten. Als je geen vreemdgangers tegen wilt komen zijn er nog genoeg andere alternatieve sites.



Succes!
Alle reacties Link kopieren
Wat een heerlijke ontspanning op de vrijdag middag. Tranen met tuiten.



TO, je bent een zuurpruim. Echt een zure, wat was nu precies je bedoeling met dit topic?
Alle reacties Link kopieren
quote:KroegFilosoof schreef op 18 september 2015 @ 17:19:

En t o vergeet het belangrijkste. De vele fake-profielen die bij SL door uitzendkrachten i o v SL zelf geplaatst worden om mannelijke testosteron bommen te lokken en zodoende onder valse voorwendselen veel geld te verdienen.Hoe kom je hier toch bij? En hoe haal jij een fakeprofiel eruit?
...
Alle reacties Link kopieren
quote:Rooss4.0 schreef op 18 september 2015 @ 18:20:

[...]



Hoe kom je hier toch bij? En hoe haal jij een fakeprofiel eruit?Hij/zij was zelf zo een student misschien
Alle reacties Link kopieren
Als je de recensies leest over SL klagen de meeste mannen over het feit dat het merendeel van de vrouwen die erop staan behoorlijk zwaarlijvig zijn.
Alle reacties Link kopieren
quote:cougartje schreef op 18 september 2015 @ 18:29:

Als je de recensies leest over SL klagen de meeste mannen over het feit dat het merendeel van de vrouwen die erop staan behoorlijk zwaarlijvig zijn.Das erg vervelend voor al die mannen met hun perfecte sixpack..
Alle reacties Link kopieren
Over het algemeen zijn de vrouwen die in luchtige kledij en met een gekleurde verlichting achter een raam zitten betrouwbaar te noemen,ze vragen hun prijs en als men daar in mee kan gaan dan betaald men het afgesproken bedrag en klaar is kees.Na afloop is het: bedankt en wellicht tot ziens.

Tja,en die eerlijkheid kan niet altijd toegeschreven worden aan de vrouw die zich aandienen op bijvoorbeeld een site zoals SL,of aan een vrouw die met enige regelmaat aan de bar hangt of de type,s die zich op een dating-site profileren als zijnde:schuldloos gescheiden/lief/spontaan/eerlijk/hartelijk/zorgzaam/rustig etc etc. Nou als ik dat lees,dan heb ik al gegeten en gedronken.
anoniem_226891 wijzigde dit bericht op 18-09-2015 18:47
Reden: aanvulling
% gewijzigd
No Mercy
Alle reacties Link kopieren
Overigens nooit last gehad van fake profielen. Of zou dat komen doordat ik uit een andere vijver viste
Alle reacties Link kopieren
Ben sinds kort vrijgezel en heb een beetje rondgekeken op datingsites. Maar man man wat een gedoe en een gelieg.

Op profiel is de man in kwestie hoog opgeleid, sportief, levensgenieter, echt buiten mens en houdt van reizen. IRL is hij bezorger bij ...., heeft man boobs, gaat elke zondag naar voetbal en aansluitend naar kantine , is nooit verder geweest als Brussel. Avonturier staat synoniem voor bankhangen na een paar mails. En op de foto bij profiel was hij nog in shape. Met de nadruk op WAS.



Maar.......... deze 45+ man hoopt wel een strakke, fitte 32 jarige met goed betaalde baan, liefst zonder kids te treffen. Dat is toch niet teveel gevraagd voor deze über slimme Magic Mike look a like



Deceptie, jaaaaaaaa geloof me. Is voor vrouwen net zo. En nee, ik heb geen complex t.a.v van mijn bibs, Ik loop zoveel trappen in mijn werk dat de sportschool overbodig is.



En met een beetje mazzel heb je ineens een dame aan je app hangen met de mededeling : " Hoi ik ben Mandy, je kent me niet maar je appt met MIJN vriend" . Dan denk ik sukkel.....open relatie, Yeah Right !!!



Ik deel dus je gevoelens.........
Alle reacties Link kopieren
God, daar hebben we nog zo'n bloemrijke schrijfster, zit er een nest ofzo?



Ik heb 1 keer een liegert aan de haak gehad, die een foto van 20 jaar terug op zijn profiel had staan en ruim 10 jaar van zijn leeftijd had afgelogen. Die ging dus ook gewoon keurig terug met de trein tot zijn grote irritatie.

Verder heb ik absoluut dik tegenvallende dates gehad, dat hou je natuurlijk maar mannen die zich heel anders voor deden heb ik nauwelijks aan de haak gehad.

En ik ben aantaltechnisch beslist representatief.
...
Alle reacties Link kopieren
quote:Rooss4.0 schreef op 18 september 2015 @ 19:23:

God, daar hebben we nog zo'n bloemrijke schrijfster, zit er een nest ofzo?



Ik heb 1 keer een liegert aan de haak gehad, die een foto van 20 jaar terug op zijn profiel had staan en ruim 10 jaar van zijn leeftijd had afgelogen. Die ging dus ook gewoon keurig terug met de trein tot zijn grote irritatie.

Verder heb ik absoluut dik tegenvallende dates gehad, dat hou je natuurlijk maar mannen die zich heel anders voor deden heb ik nauwelijks aan de haak gehad.

En ik ben aantaltechnisch beslist representatief.Ga zo door
No Mercy
Alle reacties Link kopieren
@Rooss Tips om dit te voorkomen echt zeer welkom. Ben zelf nogal het recht door zee type. Maar blijkbaar haak ik aan op de verkeerde op datingsites



Voorbeeld van Mandy is zeer recent. Leuke dame, ik vond haar aardiger als die vent van haar..... We hadden wel een klik ondanks dat ze pissed was.
Alle reacties Link kopieren
Ik heb 1 keer een "Mandy" in de mailbox gehad met de vraag waar ik haar vent van ken, ze had mijn emailadres tussen zijn contacten gevonden.

Ik heb haar terug verwezen naar haar man (had trouwens ook werkelijk geen idee over wie het ging, ik bevond me toentertijd in een date-oceaan). Maar lullig is het wel.



Hoe je dat kan voorkomen weet ik niet, ik weet ook niet op welke datingsites je zit. Je kan sowieso in 1 van de eerste berichtjes vragen of zijn foto recent is en vragen of hij een keer wil skypen ofzo. Bij "nee" weet je ook wel genoeg denk ik.

En ik heb zo mijn foefjes om te weten of iemand een beetje slim is. Ik ben een spelletjes-verzinner
...
Beste TO,

Dat jij niet op volle(re) vrouwen valt, is natuurlijk geen enkel probleem, smaken verschillen gelukkig. Dat jij denkt dat je daarom op een dergelijke generaliserende en denigrerende manier over die vrouwen mag schrijven, dat is wel een probleem vind ik.

Je kunt ook een vrouw waar je geen seks mee wilt hebben, omdat je haar type onaantrekkelijk vindt, gewoon respectvol behandelen.



Als je op SL dezelfde schrijfstijl en opmerkingen aanhoudt als in dit topic, dan snap ik wel dat jij daar weinig leuke dames gaat ontmoeten.
Alle reacties Link kopieren
@enigma-2 zo mee eens.. Ik ben een vollere vrouw wat heel veel mannen geweldig vinden ;)

Maar schrijfstijl TO = T-------
Alle reacties Link kopieren
Aaahhhh....schatje toch ;)
Je kunt niet wachten want dan kom je veel te laat
Alle reacties Link kopieren
quote:Rooss4.0 schreef op 18 september 2015 @ 18:20:

[...]



Hoe kom je hier toch bij? En hoe haal jij een fakeprofiel eruit?Het is algemeen bekend dat dit gebeurt. Ze hebben dit ook gevonden bij die zogenaamde sms-diensten enz.. Zaten mannelijke studenten als gewillig sletje sms-jes te typen voor geile kereltjes.
BUUUUUUUUURRRRRRRRPPP
Alle reacties Link kopieren
quote:KroegFilosoof schreef op 24 november 2015 @ 15:25:

[...]





Het is algemeen bekend dat dit gebeurt. Ze hebben dit ook gevonden bij die zogenaamde sms-diensten enz.. Zaten mannelijke studenten als gewillig sletje sms-jes te typen voor geile kereltjes.

Jôh!

Voor sms diensten wordt overal gewaarschuwd, als je je als man nou nog steeds niet in kan houden en toch betaalt voor deze diensten is het eigen bult stomme schuld.



Dus nogmaals mijn vraag, hoe kom je er toch bij dat er op SF en SL fake profielen zitten, ik ga ervan uit dat je een ervaringsdeskundige bent.

Met "dat is algemeen bekend" kan ik helemaal niks. Mij is niks bekend.
...

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven