Tettertopic versie 32!

03-01-2015 00:56 3004 berichten
Een nieuw jaar, een nieuw weekend, een nieuwe dag, een nieuwe cake, nieuwe poezels, kortom: tijd voor een nieuw topic!







Veel plezier weer!



En een link naar topic 31
Ach..tel de FB berichten erbij en we zijn 3 topics verder

Hier is het voor mijn gevoel toch te snel herkenbaar en zet ik het liever waar alleen wij het kunnen lezen.
Dat is ook zo, Puss. Het voelt daar ook wat persoonlijker, lekker in ons eigen geheime hoekje



Zo, ik ben het weekend goed begonnen: mijn winterbanden verkocht voor 200 euro. Via marktplaats, zonder enig gedoe. Kan ik toch weer bij de prijs van mijn Kaatje optellen.

Gisteravond lekker met vriendin uit eten geweest en geprobeerd een vakantie naar Griekenland te boeken, maar dat moeten we toch nog even beter bekijken.



Sammi heeft gisteravond besloten dat hij zijn brokjes niet meer wil. Normaal racet hij naar de keuken zodra die voederautomaat begint te ratelen, maar gisteren had hij geen zin. Heel vreemd, want hij is zo enorm gefocust op eten. Een kuipje zachtvoer van Sheba (hadden de oppassers gekocht toen wij in de Ardennen zaten....) was hap slik weg. Toen we naar bed gingen, bleek dat hij de slaapkamer onder had gekotst. Oke, dus waarschijnlijk voelde hij zich niet lekker en wilde hij daarom niet eten.

Vanochtend vloog hij wel weer op de automaat af en heeft hij toch weer niks gegeten. Vreeeeeeeeeeemd.

Hij speelt en bijt nog naar hartelust, dus het lijkt me niet dat hij last heeft van zijn bekkie.



???
das idd vreeeeeeeeeeeeeemd. Is het je al gelukt om in z'n bekkie te kijken? Of even een ander brokje proberen om te testen? Met dit soort dingen zou ik wel willen dat ze konden praten , zou het zoveel makkelijker maken!

Wat ik ook altijd zo vreselijk irritant vind is dat ze de ene dag een bepaald soort blikje Felix super lekker vinden en de andere dag er de neus voor ophalen. En dat ik dan net 10 van die blikjes heb aangeschaft
Bekkie lijkt niks mis mee. Hij heeft ook wel weer een beetje gegeten inmiddels. Maar we gaan toch ook een zakje andere brokjes halen zo.



Ghe ja, leuk is dat als je zo'n voorraad in huis hebt. Ik had dat bij Sil ook, toen ik diabetesvoer zocht voor hem. Sammi heeft gewoon geen keuze. Nou ja, nu weet hij dus dat hij een alternatief krijgt als hij een keer niet eet.



Goh, we staan weer eens stil op de snelweg. Twee rijbanen afgesloten en er zijn al een ambulance en politie auto met sirenes langs gekomen.....
quote:Slofje schreef op 17 november 2015 @ 06:15:

zo, zal me niet nog een keertje gebeuren Voor de zekerheid sloffriend als wekdienst gebruikt!



en ja hoor, netjes om 6 uur op, op de tijd de deur uit en toen stond ik vast in de langste ochtendfile van het jaar en was dus te laat ! Ik kreeg een allercharmanste opmerking van mijn teamleider grr. Het was bepaald niet mijn week.



Afgelopen woensdag voor de zekerheid maar om 7 uur de deur uitgegaan en toen was ik weer veuls te vroeg, maar daar hoor je natuurlijk niks over.



Gisteren brief gekregen met de mededeling dat alle oproepcontracten niet verlengd gaan worden per 31/12. Jammer, vond het erg leuk en zal mijn oudjes gaan missen

Zo jammer dat ik niet wat dichter bij Pilous' werk woon. Maar ik heb de afgelopen 7 maanden weer nieuwe ervaringen opgedaan en hoop dat ik dat straks kan gaan gebruiken.
Misschien voelt hij zich gewoon ff niet lekker. Haarbal ofzo die dwarsligt? Potje kattegras neerzetten?
Hij kotst eigenlijk zelden, gelukkig. Maar hij zal zich wel even niet zo lekker gevoeld hebben ja.

Gaat hij met kattengras juist niet vaker kotsen?
Ja, maar dat is ook de bedoeling Gras helpt bij het uitbraken van eventuele haarballen. Maar anders wacht je gewoon ffks af. Ben benieuwd of 'ie nu wel een ander merk brokje gaat eten.
Alle reacties Link kopieren
Voor zo'n vreetzak als Sammi is dit inderdaad raar gedrag. Maar ja, wees zelf maar misselijk, dan wil je ook geen eten. Gras vind ik een goed plan. Hou er rekening mee dat katten ALTIJD kotsen op een plek waar jij het niet wil. Hier gelukkig nog niet meegemaakt.



Hier heerst weer een vlooienplaag. Alle dieren al 2 keer behandeld maar helaas, nog steeds vlooien. Nu alle mandjes van de hondjes gewassen en straks alles inspuiten met omgevingsspray. Of is wassen al genoeg? Ik heb geen idee. De vorige katten hadden sporadisch vlooien. Sik heeft sinds vandaag maar een vlooienbandje om. Hij is zwaar allergisch voor vlooien. Zijn rug is helemaal vol korsten. Zo zielig.

En zijn poep stinkt. Enorm. Ik moest vanavond even boven wezen en hij was net naar de bak geweest. Mijn hemel, je kan bijna geen adem halen. Natuurlijk graaft hij gaten naar China in die bak maar een korrel over die poep heen gooien ho maar.

Ik dacht dat Indoor eten er voor zorgde dat de poep niet zo stonk.



Sjuul gaat prima. Het doosje van de boodschappen is uitgeroepen tot meest favoriete slaapplek.



Bounty wordt steeds liever, zodra ik in bed lig komt ze bij me liggen en dan moet ik aaien. Dan krijg ik een paar likjes en worden mijn vingers er bijna afgebeten, zo lief vindt ze me dan.



Tara heeft haar nieuwe badpak aan. Wat een superuitvinding, medi pet shirt. Ze kan nu niet meer aan de wond likken. Ze moet nog een beste tijd nog antibiotica slikken. Ik dacht dat ze voor 10 dagen of zo pillen heeft gekregen. Ik heb een foto gemaakt, niet echt geschikt voor hier. Heb ik aan twee mensen laten zien en die schrokken zich dood.
Verdorie, wat een ramp die vlooien, he? Volgens mij heb ik het aardig onder controle en Teun en Joris dragen een Seresto band. Duur in aanschaf maar werkt erg goed en lang, ook tegen teken.

Ik zou alles nog wel een keer spuiten, Dee. Eitjes zitten helaas niet alleen in de mandjes. Wat sneu voor Sik. Je hebt ook van dat spul dat binnen 24 uur alle vlooien op de kat doodmaakt. Misschien dat eerst doen en dan het bandje om?





Wat een super uitvinding, zo'n pet shirt! Heel wat fijner dan zo'n kap. Ik hoop dat de AB snel aanslaat.



Splinter: is Sammi (oeps ik typte wéér Sammie) weer normaal gaan eten?
Pffffff eindelijk begonnen aan mijn Sinterklaas surprise. Familie was op het briljante idee gekomen om het maar weer eens ouwerwets te vieren. Ik had weinig inbreng . Ik weet wel wat ik wil maken (ik heb mijn mam), maar nog niet hoe! Ik wil weer eens te veel en te ingewikkeld, geloof ik
Is het al gelukt, Slof?



Tsssss, ik heb eergisteren voor 80 euro een broek gekocht (au, maar een goede broek vinden is voor mij echt een ramp) en nu zie ik diezelfde broek in een online shop voor 55 euro.
Alle reacties Link kopieren
Wat heb je gemaakt Slof?

Oh Splint, dat is zuur he?

Ik heb begin van dit jaar 4 goedzittende broeken gekocht. 1 jeansstof, 1 grijze en 2 zwarte. Allemaal hetzelfde model en ben daar heel blij mee. Waren wel 100 euro per stuk... Maar net als jij vind ik broeken kopen een drama dus als ik er dan 1 heb gevonden.... Hopelijk doe ik daar nog een jaartje mee. Sinds deze week pas ik weer in een oude jeans (dus 2, want 2 dezelfde )



Ik ga zo het centrum in om wat lekkere dingetjes te halen, een bos bloemen voor mijzelf en kijken of ik nog een trui kan scoren. En vandaag krijg ik een nieuwe poepbak binnen voor de katten + die afvalpoepbak die Puss ook heeft. Heb nu een bak die niet goed afsluit, dat is best jammer voor de huisgeur



Vieren jullie nog sinterklaas?
Poepen jouw poezels geen bloemetjes, Plous?



Wat goed dat je weer in je broeken past! Ben je aan het turbo-crosstraineren?

Succes met shoppen. Er zijn best leuke dingen nu, vind ik.

Ik moet ook nog een trui. Heb er nu 1. Of een langer shirtje voor onder een lang vest. Maar dan wil ik van die gladde stof (geen tricot), maar dan is het zo vaak weer heel synthetisch.

Moeilijk moeilijk.



Wel in de categorie 'leuk': met vriendin heb ik een bestemming gevonden voor een Griekenland-vakantie in mei: Sirena, Samos



Nu maar eerst een boodschappen doen. Help, kijken hoeveel Sinterklazen ik moet omzeilen.

En nee, hier geen Sinterklaas vieren. Los van alle kruidnoten die ik al weken naar binnen werk dan.
Alle reacties Link kopieren
Ziet er goed uit! Wanneer staat de trip gepland?

Ik heb lange shirts van de Didi, die vind ik fijn. Zijn nu in de sale.

En ik eet vooral gezonder. Crosstraineren wil nog niet echt. Ik heb een paar dagen plat gelegen van de rugpijn en kon bijna niet lopen. Gaat nu weer beter dus binnenkort weer op dat ding



Ik wacht nog op de poepdoos.... Dan kan ik ook boodschappen doen.
23 mei gaan we



Didi is vaak wel leuk ja. Kan ik wel weer eens gaan kijken.

Goed van gezonder eten en helemaal fijn als je dan resultaat ziet. Had je rugpijn van die crosstrainer? Balen zeg. Ik geloof dat je je rugspieren (of eigenlijk al je core-spieren) een beetje moet aanspannen als je op dat ding staat. Tsss, word je toch moe van?!
Alle reacties Link kopieren
Nee hoor. Ik heb heel vaak last van mijn rug. Heeft met mijn wervels te maken.



Pakje is inmiddels 3 kwartier te laat. Ik haat dat. Ik moet dus nog steeds boodschappen doen en douchen. Maarja, dat durf ik nu niet ivm PostNLman. En ik wil klaar zijn voor PM komt zodat we kunnen vreten zwijmelen op de bank
Alle reacties Link kopieren
Pakje is binnen! Wat een enorme bak!!! Mijn god, een zak 5 literkorrels is te weinig
Heerlijk vooruitzicht Splint. Ik Samos.



En Plou je gaat vast veel "plezier" van de afvalbak hebben. Ik zweer erbij.
Ook leuk: we zitten kerstmuziek om te schrijven, heel veel nootjes van heel veel partijen in een muziekprogramma invoeren. Nootje voor nootje. Zijn we net ruim een uur bezig geweest met We wish you a merry Christmas. Bij het opslaan bleek er al een document te zijn met die naam. Hadden we dit stuk dus een paar maanden terug al omgezet........
Alle reacties Link kopieren
Ach, wat moet je anders op je vrije dag?
Alle reacties Link kopieren
Leuk, naar Samos! Zijn wij ook geweest, redelijk inde buurt van waar jullie heen gaan. Heul klein bungalowcomplex (14 huisjes) met 0 voorzieningen maar wel een zwembad. Moesten een auto huren om te kunnen eten en boodschappen doen in Ormos of Votsalaikos.



Geen Sint hier, wij gaan de verjaardag van TH-man vieren in de hoofdstad, slapen daar ook een nachtje in appartement van vrienden .



Plous, zwijmel ze!



Veel plezier, TH! Klinkt leuk
Gisteren Sinterklaas gevierd. De eerste keer dat de kinderen van mijn zusje zelf ook surprises hebben gemaakt. Alleen het dichten was geloof ik allemaal aan mijn arme zus uitbesteed . Ik zelf heb een Memory Lane Koffer gekregen. Toepasselijk gedicht over hoeveel kerels het wel miet duurde voordat de juiste langskwam (nou ja zeg, veel kerels...... ).Morgen bij beter licht zal ik ff een foto maken. Mijn zusje had deze voor mij gemaakt. Ik had mijn moeder en heb haar eens even lekker te pakken genomen met het feit dat ze een avondje Holland Casino wel erg leuk vind hehe!! Ook hiervan morgen een foto. Ik zet het wel op ons FB, want bij de koffer horen ook foto's van de familie. Het was een erg gezellige avond



Sloffriend was er niet. Mijn zus en ik waren stiekum wel een beetje opgelucht, want bij het idee van het dichten in engels brak het zweet ons wel een beetje uit

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven