Egmond aan Zee 17/03-20/03

04-02-2016 12:52 10 berichten
Hoi allemaal,



Van 17 maart tot en met 20 maart ga ik met mijn vriend naar Egmond aan Zee. We verblijven in Hotel Zuiderduin.

Zijn er nog meer mensen die daar in dezelfde periode zijn?

Of heeft iemand tips voor in de omgeving van Egmond aan Zee (barretjes, restaurant, strandtenten, winkels etc)?



Liefs,

Veer
Is dit nou een hele originele swingersoproep of?



Nee hoor, dit is gewoon een oproep voor gezelligheid en/of tips.

Anders moest ik een ander forum hebben denk ik. haha
Alle reacties Link kopieren
Strandtent de Schelp is erg gezellig maar wat ook leuk is, is een fiets huren en naar gasterij de Kruisberg fietsen in de duinen van Heemskerk Mooie fietstocht door de duinen (wel een duinkaart kopen!) en dan lekker lunchen bij de gasterij. Aanrader! Verder is er in Egmond 1 winkelstraat en die is snel gevonden. Wel gezellig hoor. Als je echt wil shoppen kan je beter naar Alkmaar gaan. En natuurlijk lekker uitwaaien op het strand. Veel plezier!
Het is daar erg mooi en persoonlijk zou ik niet te veel plannen. Gewoon erheen, en je ziet wel waar je terecht komt, is dat niet het allerleukst van vakanties? Lekker wandelen en spontaan leuke eettentjes ontdekken.
Alle reacties Link kopieren
aanrader rest.matz of de pizzeria,ook prima eten.
Alle reacties Link kopieren
Niet overslaan: lunch of late middag wijntje-hapje bij de Zilte Zoen op de boulevard. Lekkerste Italiaanse ijs: op de hoek van de boulevard en de winkelstraat.



Shoppen doe je in Alkmaar, veel winkelen en veel leuke originele kleinere winkeltjes in de tussenstraatjes van de twee grote winkelstraten of in de oude stad. Wat hipper winkelen die je in Bergen, leuke interieurzaakjes, ateliers en kledingwinkeltjes.



En verder: wandelen, wandelen, wandelen. Strand, duin, bossen rondom Bergen. Kijk wel even goed waar je heen wilt om te lopen, sommige gebieden heb je een duinkaart nodig. Maar dat weten ze wel bij de receptie in het hotel.
Alle reacties Link kopieren
Zuiderlingen heeft ook wel een lekkere sauna met schoonheid specialist. Winkelstraatjes is wel leuk. Lekker borrelen of eten bij de Zilte Zoen. Met de bus ben je zo in Alkmaar. Daar kun je leuker winkelen. Of vlak voor Alkmaar lekker schaatsen op De Meent.

Veel plezier!
Alle reacties Link kopieren
Over het strand naar Bergen aan Zee, daar wat eten of drinken, met de belbus naar Bergen, daar rondkijken, en met de bus van Bergen Plein weer naar Egmond.



Eten in Gasterij 't Woud, op de grens van Bergen en Egmond. Lopen door de Schoorlse Duinen. Chocolademelk drinken in de Berenkuil, schaapskooi in Bergen bekijken, de bleekneusjeskoloniehuizen bekijken in Bergen aan Zee (is Adriaan van Dis opgegroeid), de toren beklimmen van Huize Glory.



Ik realiseer me dat de meeste tips over Bergen gaan (we hebben daar een tweede huis), maar dat ligt niet ver van Egmond.
Bedankt voor de leuke tips allemaal!

Ik heb nu nog meer zin om er naar toe te gaan.

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven