Zwanger worden (2e/3e/4e...zoveelste kind)

10-05-2015 14:36 3035 berichten
Een nieuw topic mét tabel! Wij komen uit het topic "Zwanger worden tweede (of3/4) 2015"



Als je een wijziging voor de tabel hebt, wil je dat dan dik gedrukt typen? Dan kan ik het makkelijk terugvinden en aanpassen.

Dat we maar snel een tabel met zwangeren mogen hebben!





NaamLeeftijd+leeftijd partnerLeeftijd kindRonde nummerNOD/UDBijzonderhedenbrianne8529+33zoontje 1 jaar1e jongen verwacht op 26-01-20162 februari is zoon geboren!chantal221230+31zoontje 2,5 jaar2e jongen verwacht op 25-03-201612 november 20-weken echoelko29+34dochtertje 1 jaar1e meisje verwacht op 13-02-20166 februari is dochter geboren!emmsama26+27dochtertje 1 jaar1e meisje verwacht op 01-05-2016mabelle28+30dochtertje 1,5 jaar5e jongen verwacht op 3-7-201620 november intake VK en eerste echomamavansa26+37dochtertje 2 jaar3e jongen verwacht op 05-05-201617 december 20-weken echomoedertje8925+26dochtertje 1 jaar3e jongen verwacht op 17-02-201613 februari is zoon geboren!strandbal28+30zoontje 1,5 jaar3e9 februarimissed abortion
Alle reacties Link kopieren
Strandbal wat klote zeg! Snap dat je even afstand neemt! Succes!
Alle reacties Link kopieren
Wat zwaar klote lieve strandbal. Ik snap je helemaal. Gewoon afstand nemen aks jij dat nodig hebt. Daar hoef je je niet voor te verontschuldigen. Dikke knuffel voor jou
Alle reacties Link kopieren
Strandbal wat klote. Sorry is echt niet nodig.

Goed dat je doet waar jij je t beste bij voelt. Ik hoop heel erg dat je ons binnenkort goed nieuws komt brengen. Sterkte meid
Alle reacties Link kopieren
Moedertje we krijgen een zoontje. Dat weten we al door een pretecho. Morgen medische echo. Beetje spannend inderdaad. Ik ben erg benieuwd.
Alle reacties Link kopieren
quote:mabelle schreef op 10 februari 2016 @ 16:08:

Moedertje we krijgen een zoontje. Dat weten we al door een pretecho. Morgen medische echo. Beetje spannend inderdaad. Ik ben erg benieuwd.



Ik wist dat natuurlijk gewoon, we hadden t vd week nog over de nieuwe kleertjes en de oude van je dochter. Sorry!

Succes morgen!
Strandbal.... valt niet mee he? Kan me heel goed voorstellen dat je er verdrietig om bent.

@mabelle ik heb het gelijk in de tabel aangepast! Leuk hoor, een zoontje erbij. Succes morgen bij de echo, mag je 's morgens al? Of moet je de hele dag in spanning wachten?

@chantal wat leuk dat je zoontje zo meeleeft! Dat is wel het leuke aan zijn leeftijd lijkt me. Ik hoop dat het bij ons ook zo zal gaan. Mijn zoontje wilde eerst niks van baby's weten, maar tegenwoordig vindt hij ze wel leuk! Hij begint meteen met zo'n zoet piepstemmetje te praten

@moedertje hij krijgt inderdaad alles mee. Wij kunnen ook nooit op een afstandje over hem praten, want dan gaat hij vervelend lopen doen en dan mogen we ook niet verder praten. Dus dat doen we nu ook niet meer. Vervelende dingen over hem bespreken we als hij op bed ligt.

Dat terugkijken is erg leerzaam. Ik ben erg blij dat ik het heb gedaan. Over 2 weken hebben we een afspraak om het laatst gemaakte filmpje te bespreken en dan zal ik eens vragen op welke manier we wat met die hoogbegaafdheid kunnen doen. In ieder geval wordt onze schoolkeuze daarop toegespitst. In onze woonplaats zit een basisschool die gespecialiseerd zijn in hoogbegaafde kinderen, maar dat vind ik zelf nog wat vergezocht. Ze kunnen verder toch nog niks testen. En overstappen kan altijd nog.

Het geluk is, dat hij sociaal-emotioneel ontwikkeld is, en dit is iets wat bij veel hoogbegaafde kinderen tot problemen leidt. Ons zoontje kan zich tot nu toe makkelijk aanpassen aan andere kindjes.
Alle reacties Link kopieren
proud wat irritant nog geen smiley... snap je onzekerheid. Hoop dat ie er snel alsnog komt!



He shit strandbal!! pfff ja dan zakt de moed je in de schoenen... Ik hoop het zo voor je dat het niet lang duurt, maar ja, wat is 'niet lang'. Een paar maanden is op zich niet lang, maar elke maand is er 1 te veel als je het zo graag wilt en helemaal na een miskraam. En bovendien is het achteraf altijd makkelijk te overzien (bijv. 'het was 'maar' 4 maanden'), maar zolang je er midden in zit, weet je niet waar het eindigt en dat maakt zo onzeker. Ik denk aan je hoor en hoop echt dat het snel raak is! dat tweede kindje gaat er komen voor jullie, hij/zij zit alleen nog op dat wolkje te wachten tot ie mag landen in je buik.
Alle reacties Link kopieren
Moedertje niet gek hoor. Ik houdt ook niet altijd alles goed uitelkaar.



Echo is niet morgen maar vrijdag dames. Oeps hihi ik zit ff met de dagen in de war. Echo aan het eind van de middag.



Proud fijn dat de hometraining helpt. Top. Gelukkig dat zoontje baby's steeds leuker vindt. Hopelijk wordt je snel zwanger.



Brianne hoe is het bij jou??!
Alle reacties Link kopieren
Moedertje hoe gaat het bij jou? Red je het nog een beetje?



Hoe gaat het met de baby s?



Veel plezier vanmiddag bij de echo mabelle, hopelijk is alles goed!
Alle reacties Link kopieren
@proudmama succes over twee weken weer, super goed dat jullie t zo oppakken :-)



Brianne hoe gaat het met je? En je gezinnetje?



En elko hoe gaat het met jou en je gezin?



Mabelle veel plezier en succes vandaag!



Ik red het nog hoor chantal, maar ben er nu toch wel een klein beetje klaar mee haha. Eergisteravond weeen gehad, aantal uren achter elkaar. Werden alleen niet sterker of frequenter en halverwege de nacht was t zo goed als over. Ik slaap behoorlijk slecht, zo ook afgelopen nacht. Heb ik qua vermoeidheid niet eens zo'n last van, maar vind het gewoon irritant omdat de nachten zo lang duren. Ik ben vannacht maar over mijn lijk en rtl late night terug gaan kijken en daarna heb ik nog even geslapen

Ik wacht 'geduldig' af



En hoe gaat het met jou?
Alle reacties Link kopieren
Zo herkenbaar moedertje die eindeloze nachten en weeen die niet doorzetten! Super frustrerend! Hopelijk snel een baby voor jou.



Hier gaat t goed maar wel nog steeds last v kraamtranen en een continu schuldgevoel naar mn beide kids. Ben benieuwd hoe jullie dat straks ervaren met twee. Ik vind t nu nog erg moeilijk
Alle reacties Link kopieren
Ach lieve lieve strandbal de pijn spreekt uit je berichtje. Ik vind het zo ontzettend klote voor je! Heel logisch dat je de afstand bent als je die nodig hebt, neem de tijd daarvoor. Ik heb er alle vertrouwen in dat dat zo gewenste 2e kleintje bij jullie echt wel komt, maar wachten daarop is hartstikke rot als je niet weet hoe lang dat duurt.

Heel veel sterkte meid



Proudmama wat fijn dat de video opnames jullie al helpen! En wat fijn om te horen dat je het al heel goed doet, want daar was je soms zo onzeker over.



Mabelle hoe was de echo?



Moedertje fijn dat iedereen weer opgeknapt is. Kan me voorstellen dat het wachten lang duurt, je had wrs ook niet verwacht nu nog zwanger te zijn na die weeën bij 37 weken.



Brianne moeilijk zeg, dat schuldgevoel!

Ik heb er nu (nog) geen last van, maar dat komt misschien ook wel doordat mijn man thuis is en hij veel met haar speelt. Aandacht krijgt ze dus zeker. Ik zorg ook elke dag dat ik momenten met haar heb, gaan we samen een boekje lezen. We proberen haar 's avonds ook nog steeds samen in bed te leggen, en dat was eergisteren dus terwijl ik ons jongste meisje ondertussen aan de borst had.

Ze was eergisteren wel veel aan het huilen, wist duidelijk niet wat ze met zichzelf en de nieuwe situatie aan moest en dat vond ik wel heel erg zielig. Veel geknuffeld toen en sindsdien gaat het wel weer wat beter.

Ben wel erg benieuwd hoe het zal gaan als na morgen de kraamhulp weg is. En over 2 weken als mijn man ook weer gaat werken.



Andere vraag: hoe is je bevalling gegaan? Meen me te herinneren dat die vorige keer behoorlijk zwaar was en je daar ook wel mee gezeten hebt toen. Kan je er nu positiever op terugkijken?



Hier gaat het goed. Vandaag weer gewogen en de kleine zit binnen een week alweer boven haar geboortegewicht! Bv is dus heel goed op gang gekomen. Er komt ook wat meer ritme in de voedingen (afkloppen) en de nachten (dubbel afkloppen).
Alle reacties Link kopieren
Moedertje wat balen dat je niet goed slaapt. Grrr. Hopelijk komt de kleine snel. Al die weeen ' voor niks' bah.



Brianne dikke knuffel voor jou. Ik ben ook bang voor mn kraamtranen. Probeer er niet te veel op vooruit te denken. En van het goede uit te gaan.



Elko. Fijn dat het zo goed gaat. Mooi zo.



Echo was goed! Leuk! Ons mannetje wiebelde goed, hihi.

Jippie mijn broer belde met goed nieuws! De 1e icsi is gelukt. Schoonzus is zwanger!
Alle reacties Link kopieren
Gefeliciteerd mabelle! Dubbel goed nieuws! Heel fijn!

Tja die kraamtranen he... had jij er vorige keer ook zo'n last van? Ik bij zoontje ook, vond t echt heel heftig, zag t hele leven niet meer zitten. Wist toen natuurlijk niet dat t weer over zou gaan, dat was t grootste verschil met nu: ik hield me echt vast aan 'dag 12 wordt t beter', omdat dat bij zoontje ook zo was. Heb nu ook gelukkig al t gevoel dat t wat beter gaat
Alle reacties Link kopieren
Vorige keer was één groot tranendal, maar dat lag natuurlijk ook heel erg aan de situatie toen. Ik was er nu bang voor, kraamhulp en vk vooraf ingeseind om het mee in de gaten te houden (bang dat een stuk oud zeer of verwerking nu zou komen). Maar omdat het aan alle kanten zo goed gaat en we nu de kraamtijd hebben waar we zo op hoopten, ben ik alleen maar aan het genieten. Geen traan gelaten tot nog toe.



Ik hoop dat het bij jou ook snel beter gaat!
Alle reacties Link kopieren
Fijn dat t nu zo goed gaat elko. Je had echt een normaal en leuk kraambed verdiend na vorige keer.

Er is hier ook feitelijk helemaal niks om ook maar 1 traan om te laten, t gaat echt allemaal super goed. Maar ja, hormonen he... heb wel t idee t ergste gehad te hebben gelukkig

Bevalling ging overigens goed. Vorige keer vooral heel lang bezig geweest (24u voor ik volledige ontsluiting had, bijgestimuleerd etc. Daarna nog 2,5 u geperst en een vacuum+knip). Dit keer leek t ook zo te gaan, met maar 4cm na 12u weeen. Daarna werden de weeen heftiger maar stagneerde de ontsluiting op 5cm. Toen raakte ik in paniek omdat ik dacht dat t een keizersnee zou worden. Gyn werd erbij gehaald maar toen die eenmaal alles in beeld had qua ctg e.d. had ik ineens volledige ontsluiting. Na 20min persen was ie er. Ben heel blij dat t alsnog zo goed is gegaan en t eind zo vlot was
Alle reacties Link kopieren
Fijn Brianne dat het plots toch zo vlot ging en dat het nu op de kraamtranen na zo goed gaat! Rot hé dat gevoel, herken het nog. Scheelde wel heel erg per dag, hoop voor je dat je snel weer jezelf voelt!



Gefeliciteerd mabelle met de goede echo en met de komst van een nichtje of neefje!



Elko, wat heerlijk moet dat zijn om nu echt te kunnen genieten. Fijn!



Moedertje succes nog hé, lastig hoor die weeën en dan toch geen resultaat. Hopelijk snel een vlotte bevalling voor jou!



Hier nu officieel verlof, voelt nu beter om vrij te zijn!

Bekken blijven pijnlijk, gister overdag op visite geweest en n uur in de auto. Man wat ben ik dan stijf, pijnlijke bekken, maar ook beide liezen, bah. Even op de bank liggen en het gaat wel iets beter. En iedere avond om 21:00 naar bed is ook heel fijn. Hoop toch stiekem dat het komende weken iets beter wordt!
Alle reacties Link kopieren
Ik ben vanochtend via de natuurlijke weg bevallen van onze mooie zoon. Zijn lekker thuis nu. Jullie horen later nog van me :-)
Alle reacties Link kopieren
Gefeliciteerd moedertje! Heerlijk genieten van jullie zoon en dochter!
Alle reacties Link kopieren
Van harte gefeliciteerd moedertje, ook voor je man en dochter (aka grote zus)!

Wat fijn dat je deze keer wel zo bevallen bent. Geniet van je gezinnetje!
Alle reacties Link kopieren
Gefeliciteerd Moedertje!
Gefeliciteerd moedertje! Kom eerst maar eens goed bij!
Alle reacties Link kopieren
Wauw gefeliciteerd moedertje!!! Nu lekker bijkomen!!



Vanmorgen is oma van mijn man overleden. Wel verdrietig. Dochter was echt dol op haar.



De vorige keer alleen maar gehuild na bevalling. Waren ook geen kraamtranen te noemen. Was een ( beginnende) depressie. Die is toen ontstaan denk ik. Maar nu kunnen we daar vooraf op inspelen. Maandag ga ik voor eerst naar medisch psycholoog. Het gaat goed.



Brianne fijn dat het nu wat beter gaat!!!

Elko fijn hoor dat je nu zo fijn hebt. Heerlijk.



Fijn weekend allemaal.
Moedertje, ontzettend gefeliciteerd! Gaat alles goed?



Wat een hartverwarmende woorden van jullie allemaal lieverds. Bedankt.



Hier heeft alles een onverwachte wending gekregen.... het bruinverlies stopte na 3 dagen en ik maakte mezelf toch weer gek met hoop. Dus tegen beter weten in toch maar een test gedaan en er staat zwanger! Ik vind het nog heel moeilijk om blij te zijn. Gezien de miskraam en toch dat bruinverlies. Maar het begin is er in ieder geval weer!! Ik moet het nog even laten landen geloof ik....
Alle reacties Link kopieren
Strandbal! Oh ik hoopte stiekem nog zo op deze wending. Ikga je voorzichtig feliciteren en heeeeeeel hard duimen dat dit kindje 9 maanden blijft zitten

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven