BDSM, voor de liefhebbers - deel III

28-06-2015 13:02 3009 berichten
Alle reacties Link kopieren
Al sinds de oudheid bestaat er op dit forum een 'centraal' BDSM topic. Het vorige topic vind je hier. Het clubje SM-ers is niet zo heel erg groot, dus het lijkt af en toe misschien alsof het een besloten topic is, maar niets is minder waar! Dus wil je meepraten, je hart luchten, gênante vragen stellen of wat dan ook, over welke variant van BDSM dan ook, stort jezelf er in, je wordt met open armen ontvangen. Het wordt daarbij wel gewaardeerd als je, je even voorstelt.



Aangezien de meeste mensen die net komen kijken nog op zoek zijn naar zo veel mogelijk informatie zijn hier wat links naar sites die Viva forummers in het verleden hebben aangedragen:



Deviance & Desire



Kink Aware Info



Marijkes Praktijken



Submissive Guide



Wandering Spirits



Klein detail, naast gewone heerlijke geile ranzigheid komen er hier ook een hoop emoties om de hoek kijken. Mensen delen hier hun persoonlijke ervaringen en belevingen, het is daarbij belangrijk dat iedereen zich vrij voelt om dat te doen. Wees daarom altijd respectvol, ook als hun kink en beleving niet dezelfde is als de jouwe. Onthoud: YKINMKBYKIO of te wel: Your kink is not my kink, but your kink is okay



En omdat BDSM een zeer serieuze zaak is, ahum

een paar filmpjes
I do cross stitch; so you know that I have the patience to stab something a thousand times
Alle reacties Link kopieren
Met je eens, sowieso kennis van zaken. Langzaam opbouwen.
Alle reacties Link kopieren
Ik stroom even in, ik heb al wel een beetje de draad doorgelezen.



Ik had een vraag:

Ik ben zelf best wel van de D/s seks in bed. Van mij hoeft het niet perse buiten de slaapkamer, maar dat even terzijde. Mijn vriend is ontzettend lief. Soms naar mijn idee té lief. Romantische seks is heerlijk, maar vaak heb ik ook gewoon zin in meer. Ik vind het heerlijk om mij onderdanig op te stellen, maar hij is niet echt thuis met de rol van D.



Wat zeggen jullie? Gewoon genieten van romantische en lieve seks? Of kijken of ik er meer uit kan halen? Ik vraag me af of dat gaat lukken. Ik heb het idee dat het goed zijn in een goede D niet zomaar in elke man zit en in mijn vriend ook niet.



Hij is wel zeker bereid veel uit te proberen met mij.



En verder probeer ik hier een beetje aan te haken op dit topic
Alle reacties Link kopieren
@Rosequarts Kent hij deze behoefte van jou en hebben jullie er al mee geëxperimenteerd?



Als het er niet in zit, dan kan hij het hooguit spelen, maar helemaal echt zal het dan nooit worden.

Soms ontdekken mensen het echter pas als ze het uitproberen. Dan zal het in het begin nog ongemakkelijk en als spelen voelen, maar dan word het vanzelf natuurlijker.
I do cross stitch; so you know that I have the patience to stab something a thousand times
Alle reacties Link kopieren
@lollypopje Hij probeert wel, doet echt zijn best, maar het voelt gewoon gespeeld.. Het is het gewoon nét niet. De D rol dan he, want de seks is heerlijk en daar genieten we beide van. Ik voel gewoon niet de controle. Het is meer een soort spel. Ik denk dat ik er dan maar van blijf genieten als spel, want naar mijn idee ziet het er niet naar uit dat hij serieus de controle gaat nemen in bed. T'is wel lekker hoor, met toys en o.a. bondage touw, maar niet zo spannend als ik had gehoopt.
Alle reacties Link kopieren
@Rosequarts als het inderdaad een rol is die hij speelt, dan zouden jullie het misschien kunnen proberen met een echt rollenspel. Door het te veranderen in een fantasieverhaal kunnen mensen soms makkelijker opgaan in de rol, waardoor het toch weer echter kan voelen. Als je snapt wat ik bedoel.
I do cross stitch; so you know that I have the patience to stab something a thousand times
Alle reacties Link kopieren
@lollypopje Ik ben nog niet zo bekend met rollenspel, maar ik zal mijn onderzoek doen . Ik laat hier nog wel even weten of dat wat is geworden ;)
Alle reacties Link kopieren
Ik dacht even te Googlen, maar ik krijg de goede zoekwoorden niet te pakken. Waarop kan ik het beste zoeken?
Alle reacties Link kopieren
Bij een rollenspel zou ik me een setting kunnen inbeelden, bijvoorbeeld strenge meester, lieve juf. Bedenk je verhaal, en speel het na.

Of de cowboy en het paardenmeisje. Misschien als hij zich in het verhaal waant, dat hij zich vrijer voelt. Waardoor het natuurlijker kan gaan voelen.

Wel een thema kiezen waar hij warm voor loopt denk ik. Lijkt me lastig.
Alle reacties Link kopieren
Ik denk dat ik wat filmpjes op ga zoeken om een betere indruk te krijgen. Ik heb mij er nog niet genoeg in verdiept om te zeggen of ik het zelf wel wat vind haha maar waarschijnlijk wel. ;)
Alle reacties Link kopieren
Eigenlijk zie ik veel porno ook als rollenspel. Je zou ook een fijne film/scene kunnen naspelen.
Alle reacties Link kopieren
He he. Vanavond eens tijd om rustig even wat filmmateriaal te bekijken. Lekker, de hele avond niets
Ik kom mij ook maar eens inmengen. Ik zit eigenlijk in hetzelfde schuitje als Hoesje.

Ik ben getrouwd, en ik zie hem echt wel graag, het is de vader van mijn kind maar ondanks meerdere pogingen is het duidelijk geworden dat hij geen Dominant kan zijn. En ik dacht dat ik mij daar wel kon overzetten ,omdat ik het zelf nog niet veel geprobeerd had, voor iemand die op alle andere gebied wel mijn match was.

Maar dat is dus niet zo. Sinds 2 weken heb ik nu iemand leren kennen (of beter leren kennen) die op dat gebied volledig is wat ik verlang.

Ik heb bijna geen ervaring als sub maar ik leer snel bij met hem. Hij is het tegenovergestelde van mijn man en waarschijnlijk trekt me dat nu zo aan.

Ik wil niets meer dan hem plezieren...



Ik ben dus nu enorm verward...
Alle reacties Link kopieren
Dat lijkt me inderdaad enorm verwarrend, Snowsteph. Twee weken zeg je, dat is wel heel erg kort om zo in de ban te zijn. Is jullie Ds relatie vnl virtueel of zien jullie elkaar ook regelmatig lijflijk?



Merkt je man hier niks van? Hoe zie je op dit moment de toekomst?
...
Alle reacties Link kopieren
Snap je verwarring.

Ik heb het ook. Ik ben nu 10 maand verder en weet het wat beter te plaatsen.

Het valt me soms niet mee, al zijn er ook tijden dat ik me goed voel met hoe het nu is.

Ik ben mezelf asn het ontdekken, iets wat ik met vriend noout heb gekunt.

Wel merk ik dat ik soms enorm met mn neus op de feiten word geduwd, en dan zie wat ik sexueel mis thuis.

M is voor mij een vriend, een maatje, een Meester, iemand die me vertrouwd laat voelen met mn lijf en verlangens.

Mijn vriend is mijn liefde, een vriend en is zo zorgzaam.

Ik weet nog niet waar ik uitkom. Zolang ik nu geen besluit kan maken, probeer ik wel mn relatie niet te verwaarlozen.
Alle reacties Link kopieren
Als single ineens bdsm-gevoelens krijgen is ook erg verwarrend. Met wie ga het het over dit onderwerp hebben..? Wie kun je nou echt vertrouwen..? Want ja wat je dan wilt is wel even iets anders dan gewoon seks hebben. En dan stap je ineens binnen bij munches en feestjes, tussen een jungle van onbekende mensen, en nieuwe speel indrukken die je krijgt.



Dus ik ben eindelijk weer eens naar een bdsm feestje geweest. Na Unbound een keertje naar Tabou Rouge, beiden te Eindhoven.



Dit feestje werd in een soort nachtclub gegeven midden in het centrum. Boven omkleden , beneden 1 grote ruimte met podium , bars, speeltoestellen, Andreaskruis en stangen. Er was een interessante workshop over zwepen, die door een stel werd gegeven. Ze hadden prijzige zwepen gemaakt van kangoeroeleer. En lieten zien hoe je er het beste mee kon slaan. Het was niet zo druk op dit feestje, en er werd meer gepraat, dan gespeeld. Wat ik wel erg jammer vond. Wel nieuwe mensen leren kennen, maar ik had toch ook wel willen leren van het kijken naar spelen. Vooral bondage. Deze heb ik maar 1 gezien, een borst-bondage, en die kan ik al. Maar ik kreeg wel zin om te slaan door die zwepen.



Of ik de volgende keer ga weet ik nog niet, maar wel dat Unbound me beter bevalt. Is veel drukker, actiever en dus veel meer te zien.
Alle reacties Link kopieren
Ik moest wel een beetje gniffelen. Mijn minnaar en ik zijn van alles aan het ontdekken. Had hij thuis zijn vrouw een keer aan de staart getrokken en stevig beetgepakt: kreeg hij als reactie: "doe normaal man, je doet me pijn". Duidelijk, dat stukje gaat hij dus niet thuis vinden ;)
Roos, ik ken hem wel al langer. Maar het probleem is dat we voor de rest ook heel goed klikken.

Zelfde smaak in muziek, films, humor, zelfde opleidingen gedaan etc...



Hoesje, dat merk ik ook wel, dat ik nu pas besef wat ik eigenlijk echt mis. Ik hoop dat het gemakkelijker word.



Preusel, ik kan het me inbeelden dat het als single ook niet gemakkelijk is. Maar ik ben absoluut niet trots op mijn gedrag. Ik ben nog nooit naar zulke feestjes geweest, wil het wel eens proberen maar ik weet niet of er hier in BE ook veel te doen is?



Haha oranje, klinkt eignelijk wel als iets wat ik hier ook wel zou kunnen meemaken
Alle reacties Link kopieren
Ik zelf vind het als single makkelijker, natuurlijk blijft het zoeken naar de juiste persoon, maar ik weet wat ik nodig heb voor ik aan een relatiebegin en zoek die persoon daarbij. Al een relatie hebben en dan ontdekken dat je meer nodig hebt lijkt me echt heel moeilijk en dan heb je ook niet altijd iemand om het mee te delen.



@pruesel ik zelf vond munches juist als single ideaal. Een fijne manier om mensen te leren kennen en te leren hoe anderen dingen het ervaren.

Als je dingen wilt leren zijn workshops vaak handiger dan feestjes, want de flow van een feestje kan je van te voren niet voorspellen. Soms word er veel gespeeld, soms weinig. Dat hangt net van de mensen af. Al zijn er vaak ook zeker mensen die je dingen willen uitleggen als je het ze vraagt. Dat is ook het fijne van mensen leren kennen op munches, je kunt een hoop leren van andermans kennis en daar zitten ook wel mensen tussen die je verder willen/kunnen helpen met dingen of die je door kunnen verwijzen.



@snowsteph wees je wel bewust van het feit dat het nog nieuw is en dat die je gevoelens zal beïnvloeden. Zowel door 'new love energie' als door subfrenzy, over dat laatste heb ik al eens wat links gepost een paar pagina's geleden.



Ik ken de BE scene niet uit ervaring, maar ik weet dat daar ook zeker feestjes zijn. De bekendste locatie is het fetish café in Antwerpen.



Verder wens ik je heel veel succes in deze zoektocht, want het is zeker niet makkelijk. Dus weet dat je hier je ei kwijt kunt :-)
I do cross stitch; so you know that I have the patience to stab something a thousand times
Ja dat is natuurlijk zo, in het begin is alles leuk! Maar ik heb je links gelezen en denk niet dat het een subfrenzy is. Bedankt voor die links te delen btw, vond ze heel interessant!

Ja mijn Dom zei ook al iets van het fetish café, maar ik ben zelf van Antwerpen en heb dus wat zenuwen om iemand bekend tegen te komen :o

Ik ben blij dat ik hier openlijk kan spreken hierover, mijn beste vriendin weet er ook wel van maar zij kent mijn man ook dus dan voel ik me er zo schuldig over!
Alle reacties Link kopieren
Hebben jullie nog tips voor fetlife ed?
Ik loop een beetje uit de pas , maar verder ben ik volkomen normaal
Alle reacties Link kopieren
@subon wat voor tips zoek je?
I do cross stitch; so you know that I have the patience to stab something a thousand times
ik zit er nu een week op en heb wel al leuke contacten gelegd. In Amerika, Canada, Engeland en Antwerpen
Alle reacties Link kopieren
Mag ik je daar een pb over sturen Lollypopje?
Ik loop een beetje uit de pas , maar verder ben ik volkomen normaal
Alle reacties Link kopieren
@snowsteph leuk.

Wel een tip, als je net nieuw bent dan ben je fresh meat. Dat maakt je interessant voor veel mannen die meer van je willen dan alleen mailen. En ook als ze je niet irl willen ontmoeten, dan zullen ze vaak aansturen op geile mails. Zo zijn ze zeker niet allemaal, maar helaas wel veel. Vaak sturen ze ook exact dezelfde mails naar dezelfde dames.



Er zijn overigens ook goede groepen voor beginners. Netherlands Newbies (ook belgen welkom ) is er één van en durftevragen is ook een fijne, want je kunt daar werkelijk elk soort vraag stellen.
I do cross stitch; so you know that I have the patience to stab something a thousand times
Alle reacties Link kopieren
@subon natuurlijk :-)
I do cross stitch; so you know that I have the patience to stab something a thousand times

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven