Seksklets 58!!

10-02-2016 09:34 3002 berichten
Welkom aan iedereen die mee wil kletsen over seks!

Gezellig weer een heel nieuw deel.



Hengelen is ten strengste verboden.

En pornografisch materiaal wordt op het forum niet gewaardeerd.

Oude koeien laten we lekker in de sloot.

En wat op andere fora gebeurt laten we lekker daar.



Als we het dan toch over lekker hebben:

Heel veel sekskletsplezier sekskletsers
Maar langdurige bijwerkingen zijn wel gerelateerd aan langdurig gebruik en daar lijkt geen sprake van te zijn. Ik hoop dat het geen (onbewust) smoesje is.
Alle reacties Link kopieren
Kraaienpootje, Ah, dat maakt het verhaal al duidelijker! Ja, smerig spul is. Fijn als het werkt, maar die bijwerkingen..
quote:febag schreef op 23 mei 2016 @ 16:44:

Maar langdurige bijwerkingen zijn wel gerelateerd aan langdurig gebruik en daar lijkt geen sprake van te zijn. Ik hoop dat het geen (onbewust) smoesje is.Dat valt vies tegen: in de onderzoeksgroep (gebruikte 9 dagen tot 7 jaar medicatie) zaten patiënten die het spul maar 5 weken gebruikt hebben en toch langdurige klachten hadden/hebben... Ik weet niet of het echt aan gebruikte medicatie ligt, dat het stress is, dat er iets anders aan de hand is of een combinatie van alles. Maar een probleem is het wel! Om dat uit te zoeken zal ik hem idd een keer naar een dokter moeten krijgen
Alle reacties Link kopieren
Lijkt mij toch ook. Een keertje extra spontaan pijpen gaat jullie probleem niet oplossen..
Misschien dat het spontane pijpen een patroon kan doorbreken...
Alle reacties Link kopieren
Hm. Zou kunnen, maar dan nog denk ik niet dat dat voldoende is.



Pearl, het is niet echt een verrassing dat het inmiddels veel meer is. Valt het nog wel te combineren met thuis?
Alle reacties Link kopieren
Phoebal het is tot noch toe te combineren, Mijn man staat niet altijd te springen als ik ga maar hij gaat er goed mee om. Ik zie hem regelmatig een dagje onder schooltijd dus daar krijgen de kinderen niks van mee, alleen als ik in het weekend een nachtje naar hem ga moet ik natuurlijk liegen en dat is niet makkelijk natuurlijk.
Alle reacties Link kopieren
Kraai, een heel groot deel van het libido zit tussen onze oren en ik heb dan ook het db vermoeden dat dat bij jouw partner het probleem is. Dan zie ik het gooien op de bijwerkingen van de AD toch als een soort doekje voor het bloeden, iets waarmee je niet aan de slag hoeft want het zal daardoor wel komen. En zo onthoudt hij jou al die tijd een gezond seksleven.

Hij zal ermee aan de slag moeten, linksom of rechtsom. Een seksuoloog of HA kan er geen libido in pompen maar er zijn natuurlijk wel andere manieren. Bewust met elkaars lijf bezig gaan door een cursus massage of wat dan ook is wel het minste dat je kunt vragen. Tangoles van mij part.



Waarom zijn mannen toch zo passief in het oplossen van hun libidoprobleem, ik lees het om de haverklap. Waar zijn de oermannen gebleven!
...
Alle reacties Link kopieren
Roos..net als er geen slaafjes en sloofjes meer bij de vrouwen zijn is de oerman door de evolutie van de tijd omgevormd tot hetgeen je vandaag de dag aantreft. De vrouwen zijn sterk en zelfbewust geworden en de mannen een onzeker en aanhankelijk geworden. (Let wel!!! Dat geld gelukkig niet voor alle mannen)
you can't handle the truth
Alle reacties Link kopieren
Ben ik met je eens, ik vrees ook dat dit een van de resultaten is van de macht van de powervrouw tot de max. En zo zijn lijkt de vrouw in elk geval geestelijk het sterke geslacht, het is toch bijzonder dat den man zich zomaar laat omvormen tot een metro-miet met bijbehorend verlies van seksdrive.



Maar dan nog, dit onderkennende blijft het belangrijk om te zoeken naar manieren waarop het in bed leuk gemaakt kan worden. Dit werkt vreemdgaan in de hand dus het wordt tijd voor de manmensch om de macht terug te pakken. Of doe alsof.
...
Oermannen hebben geen libido probleem.
Het gaat niet goed met de oerman. De bijdrage die ik van het Fonds Voor De Instandhouding Van De Oerman krijg wordt elk jaar lager. Het is een kwestie van tijd eer er geen oermannen meer zullen zijn. Niks aan te doen. De wereld kan ook zonder oermannen. En met wat hulp van de wetenschap zijn over enkele tientallen jaren mannen geheel overbodig. Niet meer nodig voor de reproductie, alleen nog als lustobject. Schandalig. Ik hoop dat ik dat niet meer hoef mee te maken.
Alle reacties Link kopieren
Tegen die tijd neem ik een seksrobot, ingesteld op standje oerman. Ik weinig oermanloos door het leven te gaan.
...
Alle reacties Link kopieren
Daarom trek ik een kek jurkje aan en mijn porneaupalen en dan zijn ze er zo weer hoor. Hallo oermannen
Hallo!



Het werkt!
Alle reacties Link kopieren
Ja, een oerman met een heerlijke paal/k uppel! Die wil ik
Alle reacties Link kopieren
Somebody's got to do it
Zo is het!
Alle reacties Link kopieren
Ik wil best een oerman. Graag zelfs.... zolang ik maar niet een sloofje hoef te zijn.

Welke mannen (bekende of forumers) zie jij in het plaatje; oerman?
de wereld wacht om ontdekt te worden
Alle reacties Link kopieren
Ik hoef ook geen sloofje te zijn maar ik vind het wel plezierig als ik bij mezelf merk dat ik een bepaalde man wil dienen tot op een bepaalde hoogte. Je kunt ontbijt maken omdat er gegeten moet worden maar je kunt ook ontbijt maken omdat de man het verdient gevoed te worden. Dat laatste heeft best iets.



Er zijn weinig mannen die dit bij me losmaken trouwens, al heb ik het wel eens ervaren.

Ik heb er op dit moment in mijn leven.... Nul.



Kan me voorstellen dat, bekende man technisch, iemand als Tygo Gernandt dat in me los zou kunnen maken. Dit is trouwens een aanname hoor, ik ken de beste man niet.
...
quote:Rooss4.0 schreef op 25 mei 2016 @ 12:19:

Kraai, een heel groot deel van het libido zit tussen onze oren en ik heb dan ook het db vermoeden dat dat bij jouw partner het probleem is. Dan zie ik het gooien op de bijwerkingen van de AD toch als een soort doekje voor het bloeden....





Weet ik, ik ben me daar ook heel goed van bewust. Of dat het ooit begonnen is door de AD en nu tussen zijn oren blijft zitten (misschien ook 'faalangst'). Ik ben er in ieder geval van overtuigd dat een groot deel tussen zijn oren zit.



Bewust met elkaars lijf bezig gaan door een cursus massage of wat dan ook is wel het minste dat je kunt vragen. Tangoles van mij part. Het is een behoorlijke man-man (eigenlijk heel erg) dus zo'n tangoles kan ik op mijn buik schrijven. Waarschijnlijk zou zijn eerste reactie zijn: "doe normaal, ik ben toch niet zo'n metro mietje" Maar ik ga je tip wel meenemen! Dank je wel!



Hier nog een voorstander van de oer-man! En hij mag best lekker dominant zijn in bed Maar goed, heb ik een vent die aardig in de buurt komt van de oer-man, heeft hij libido problemen
Alle reacties Link kopieren
Een echte vent kan een rok dragen.

Oogpotlood opdoen.

De tango dansen.



Mietjes kunnen dat niet zonder hun mannelijkheid te verliezen.

Vertel hem dat maar met de groetjes van Rooss.
...
Alle reacties Link kopieren
whaha, mis ik alleen de New Rock's nog.
Trahit sua quemque voluptas
Alle reacties Link kopieren
Oh sorry hoor, maar een man met oogpotlood is voor mij geen man meer.
Alle reacties Link kopieren
oogpotlood vind ik dan weer helemaal niks. Dat zou een turn off zijn.

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven