Zwanger worden vanaf juli 2015 - hier kletsen we verder

14-09-2015 18:18 1086 berichten
Naar aanleiding van het topic Zwanger worden vanaf juli 2015 eerste kindje, hier kletsen we verder over zwanger worden en zwanger zijn.



De tabel is inmiddels vol.



Gebruikersnaam: zwangerwordenjuli2015

Wachtwoord: zwwoju15



NaamLeeftijdLeeftijd partnerStartdatumN.O.D. / UitgerekendBijzonderhedenwhiskas0072726midden juli 2015 1e kindje, 22 april bevallen van een meisjeRisingSun3137begin juli 20152 augustus?1e kindje, cyclus wordt gemonitord, binnenkort start IUIipke2729eind juni 2015 UD: 3 september1e kindjepavo072530augustus 20151e kindje: 1 juni bevallen van een dochterNoortje19872832september 2015 UD: 29 september1e kindje, zwanger van een jongetje Jade_19823435juli 2015 UD: 18 augustus1e kindjelobbes242529juli 2015september 2e check kwaliteit zwemmers1e kindjesofie872827juli 2015 in augustus of september kijkoperatie1e kindje, endometrioseLisa892635juli 2015medische molen gestart1e kindje, PCOSRooske19922329juli 2015 23 juli1e kindje, miskraam maart 2016
Alle reacties Link kopieren
Begrijpelijk Whiskas! Voel je alsjeblieft nooit verplicht om hier te reageren he:) Ik lees graag hoe het met je gaat, maar je moet natuurlijk ook genieten van je kleine meisje.



Hier even een kleine update. Ik heb vanochtend de huisarts gebeld voor een afspraak. Dinsdagochtend kunnen mijn vriend en ik langskomen. Ik ben heel benieuwd wat er allemaal gevraagd gaat worden en hoe zo'n gesprek gaat.



Risingsun, jij zult ongeveer je eisprong hebben nu. Al iets gemerkt? Symptomen? positieve ovutest?



Sofie, hoe gaat het met jou? Onze menstruaties komen er weer aan. Hopelijk niet natuurlijk. Merk jij al wat?



Ik ga eens op zoek naar ervaringen met zo'n eerste huisartsgesprek.
Let it be
Alle reacties Link kopieren
Lobbes, jullie dus nu toch ook de eerste huisartsafspraak... Hoe voel je je erover? Opgelucht? Ik hoop dat het je een beetje rust geeft. Ben ook benieuwd hoe jullie gesprek gaat. Wat betreft je eerdere vraag over direct vertellen als je zwanger bent, ik denk dat ik ook vrij snel mijn direct familie en wat goede vrienden ervan zou vertellen. Ik kan zulke dingen slecht stil houden en zou ook willen dat ze ervan weten mocht het fout gaan. Hopelijk gaan we dat moment van vertellen snel meemaken!



Hoe voel jij je trouwens deze ronde? Nod is idd al weer aardig dichtbij. En van Sofie ook. Zou te gek zijn als er toch nog spontaan hartjes in de tabel konden! Ik duim voor jullie!



Whiskas, fijn te horen dat alles goed gaat en dat je nog lekker op je roze wolk zit! Sluit me aan bij lobbes, trouwens, niet verplicht voelen te schrijven als je het te druk hebt, hoor ;). Ben wel heel nieuwsgierig hoe het met je gaat, maar geen stress hoor. We horen het wel als je tijd/zin hebt .
Weer even een kort berichtje van mij. Morgen zou al NOD kunnen zijn als ik weer 29 dagen cyclus heb (dat was vorige keer, kortste ooit, daarvoor vaak 32 of 35 dagen) Zou wel van alles willen voelen, maar voel eerlijk gezegd niks. Verwacht een dezer dagen bruinverlies en moet zodra het echt doorbreekt het ziekenhuis bellen. Dus spannende dagen!



Risingsun, goed dat je man de afspraak heeft gemaakt. Bijzonder dat het overal anders is, wij kunnen gewoon op vaste dagen het potje inleveren. Helemaal mee eens dat het fijn is om hier te schrijven, zeker nu wij een nieuwe fase in gaan:) neemt niet weg dat ik ook graag lees van de zwangere dames hoe het gaat! Ik hoop dat jullie lachend en met zo min mogelijk kwaaltjes de zwangerschap doorkomen:D

Lobbes, fijn dat je een positieve ovu test had! En goed dat de afspraak staat. Hoe zo'n gesprek precies gaat kan ik niet zeggen omdat ik al onder controle was bij de gyn. Wel fijn dat je vriend mee gaat, zou met hem wel al bespreken wat jullie evt wel/niet willen op dit moment. Dat voorkomt moeilijke keuze momenten ter plekke:)

Lisa, hoe staat het ervoor met je cyclus? Inmiddels al veranderingen? Ik duim voor je!

Whiskas, fijn even wat van je te horen, ook al is het maar een klein bericht. Goed dat de roze wolk er nog is. Gaat alles goed met je kleine meid?
Alle reacties Link kopieren
Nu had ik een prachtig lang verhaal, een.druk op de.verkeerde knop en alles weg.



Ik doe morgen weer een poging
Alle reacties Link kopieren
whiskas, wat super om van je te horen! ben erg benieuwd naar je verhaal! Geniet er lekker van..



Lobbes, wat fijn dat je een positieve ovutest had! dat geeft toch wel duidelijkheid. Ook goed van je dat je afspraak staat! Ben benieuwd en succes alvast!



risingsunn, misschien is het juist fijn dat je er nu weinig tijd voor hebt om er mee bezig te zijn! wie weet..!



bij mij.. hoe toevallig, een dag na mn bezoek bij de ha ben ik ongi geworden (op dag 40). mijn bezoek aan de gyn staat op a.s. woensdag en weet dat ik zoiezo een echo ga krijgen, meer weet ik niet. Mijn vriend en ik moeten ook een vragenlijst invullen en die moet ik meenemen. Ik ben erg benieuwd!
Even kort: gister licht bloedverlies, vandaag bruinverlies en beetje last van krampen. Dus zit nu te wachten tot het doorbreekt en ik het ziekenhuis kan bellen voor de eerste afspraken



Fijn weekend dames!
Alle reacties Link kopieren
Hier ook even een kort berichtje. Vanochtend een negatieve test gehad. Ik heb ook nog geen menstruatie, maar die zal een dezer dagen wel komen. Ik ben er ook niet helemaal bij. Vandaag wordt mijn stiefvader geopereerd aan de tumor bij zijn nier. Hopelijk kunnen ze zijn nier behouden. Morgen heb ik de afspraak bij de huisarts samen met mijn vriend. Ik ben heel benieuwd wat daar gezegd gaat worden.



Ik laat jullie weten hoe de afspraak bij de ha is gegaan.
Let it be
Alle reacties Link kopieren
Sofie, balen dat het weer aan het doorbreken is. Maar ik hoop dat het feit dat je nu verder kan met de ziekenhuisafspraken wat afleiding geeft. Lijkt me heel spannend allemaal, dus ik wens je alvast heel veel succes. Houd ons op de hoogte!



Whiskas, ohhh, wat zonde van je lange verhaal.... Het is mij ook al eens overkomen en sindsdien kopieer ik m'n berichtjes altijd af en toe ergens naar Word of Gmail ofzo als ze lang worden.



Lisa, ook voor jou balen dat je ongesteld bent geworden. Idd wel heel toevallig, de dag na de huisarts, alsof je cyclus het weet, hè? Heb je de vragenlijst al ingevuld? Is het veel werk/ lastige vragen? Succes alvast voor woensdag!



Lobbes, ook jij balen van je negatieve test. Had je een reden om te testen? Oh, wat spannend voor je stiefvader vandaag. Hoe is het gegaan? Ik duim voor een goede afloop! Snap dat je daardoor even helemaal niet met je cyclus bezig bent. Ook voor jou succes voor morgen bij de huisarts.
Alle reacties Link kopieren
Risingsun, ik herken het heel erg wat je zegt over het geen vertrouwen meer hebben in een spontane zwangerschap.

Er zijn bij de operatie van mijn stiefvader wat complicaties opgetreden dus ik, en mijn broers en zussen, zitten nog in spanning af te wachten. Mijn moeder woont met mijn stiefvader in Frankrijk dus we kunnen er ook niet even langs. We zullen even af moeten wachten..

Ik had overigens geen echte reden om te testen, alleen dat ik vandaag ongesteld had moeten worden en het niet ben geworden. Maar dat zal alles te maken hebben met alle spanning omtrent mijn stiefvader.
Let it be
Alle reacties Link kopieren
Sterkte met afwachten, lobbes. Lijkt me extra lastig als je niet even langs kan gaan. Hopelijk gaat het helemaal goed komen met je stiefvader.
Lobbes, wat vervelend die spanning! Ik hoop dat jullie inmiddels goed nieuws te horen hebben gekregen. De afstand maakt het natuurlijk nog lastiger. En dan ook nog een negatieve test. Kan goed dat je cyclus even van slag is ervan, vervelend. Heel veel sterkte de komende dagen



Lisa, jammer dat je ongesteld bent geworden na je bezoek aan de huisarts. Van de andere kant, beter nu dan nog langer wachten (dag 40 lijkt me lang genoeg!) Succes bij de gyn woensdag! Laat je weten hoe het ging?



Whiskas, zonde van je verhaal! Ik kopieer geregeld mijn tekst tussendoor in de hoop dat ik het dan nog terug kan plakken als het mis gaat. Ben benieuwd naar je verhaal!



Risingsun, hoe voelt het voor jou nu je niet weet wanneer je eisprong was? Vind je het prettiger of toch liever zekerheid? Ik ga de komende maand voor het eerst wel weten wanneer de eisprong is door de echo's. Ben benieuwd hoe dat is. Snap wel dat je geen kans meer ziet in een spontane zwangerschap. Ik weet dat die kans er iedere keer is maar ook ik zie dat niet meer echt gebeuren. Sta er nu heel anders in dan een jaar geleden. Sowieso soms lastig te beseffen dat we al bijna een jaar bezig zijn... er had gewoon al een kindje kunnen zijn! Probeer daar maar niet te veel bij stil te staan.



Hier is het zondag doorgebroken. Toen voelde ik me best prima, fijne dag gehad. Gister had ik echt een dip dag, heel somber. Komt gewoon van de menstruatie, dat had ik vroeger ook vaker. Vanochtend bloed laten prikken en potje van vriend ingeleverd. We vonden het allebei heel spannend en gingen daarom knorrig doen met ruzie als gevolg. Zo stom gelukkig daarna uitgepraat en afgesproken dat we beter moeten blijven praten over hoe we ons voelen

Volgende week woensdag eerste echo (dat is volgens mij dag 11 ipv dag 10 maar mevr aan de telefoon zei dat ik woensdag moest komen) spannend!



En hoop dat het met alle andere dames goed gaat
Alle reacties Link kopieren
Even snel: heb vanmorgen weer m'n temperatuur gemeten om iig zeker te zijn dat m'n eisprong geweest is, blijkt-ie gewoon nog laag te zijn... Zo laat is-ie nog nooit geweest. Denk dat-ie vanmorgen is gesprongen, want ik voelde wat steken/knappen, en nu voel ik niets meer, maar nu ben ik weer aan het obsessen omdat we gisteren geen seks hebben gehad . Eergisteren nog wel, en we gaan vanavond voor de zekerheid nog wel even actie ondernemen, maar ik ben pas laat thuis.



Dus ik kan je vraag nu eigenlijk niet echt beantwoorden, Sofie ;). Denk dat ik uiteindelijk wel graag precies weet wanneer m'n eisprong is, want dan weet ik ook wanneer ik m'n menstruatie kan verwachten en hoef ik geen valse hoop te hebben als ik overtijd denk te zijn, maar dat eigenlijk nog niet ben. En dat ik dan zeker ben dat we goed getimed hebben. Ben benieuwd hoe dat voor jou gaat zijn deze ronde. Wanneer krijgen jullie de uitslag van je vriend en je bloed? Snap wel dat de spanning hiervan ook voor spanning tussen jullie beiden kan leiden. Goed blijven praten, idd.



Lobbes, ik hoop ook op goed nieuws van je stiefpa. Hoe was het bij de huisarts?
Alle reacties Link kopieren
Lobbes, sterkte met beide, zowel het wachten als met je stiefvader! Hoe is de operatie van je stiefvader verlopen?

en hoe was het bij de huisarts?



Sofie, logisch dat jullie beide het spannend vinden en inderdaad belangrijk dat jullie daar over blijven praten! Wanneer krijgen jullie de uitslag?



Risingsun, balen van je late ei! Wie weet komt het alsnog goed!

verder waren de vragen op het formulier niet moeilijk, gewoon standaard; leeftijden, lengte, gewicht, medicijnen, eerdere operaties, roken, alchol, enz...



ik ben vandaag bij de gyn geweest voor mn eerste gesprek en echo. op de echo was te zien dat ik veel eiblaasjes(???) heb, maar verder zag het er goed uit en heb ik verder alles wat je daar hoort te hebben. (overigens was het niet pijnlijk, het leek alleen net alsof ik heel nodig moest plassen)..Ook kreeg ik een uitstrijkje.. die eiblaasjes waren wel een dingetje en naarmate we de vragenlijst doornamen gaan ze er vanuit dat ik PCOS heb :( ik moet vrijdag bloed laten prikken. Over 2 weken krijg ik de uitslag van alles. Al met al worden dit dus 2 rotweken, want ik moet nu wachten. Ik heb al een beetje gegoogeld, maar heb geen idee hoe ik van PCOS af moet komen, mocht ik dat hebben.

Als het inderdaad PCOS is, gaan we een vervolgtraject in, wat weet ik nog niet.
Alle reacties Link kopieren
Oh jeetje, Lisa, wat vervelend dat je misschien PCOS hebt... Ik weet eigenlijk niet precies wat het is, behalve dan dat je dan idd veel eiblaasjes aanmaakt, maar wat de gevolgen daarvan zijn voor het zwanger worden en hoe een eventueel vervolgtraject eruit zou zien, geen idee... En blegh voor de twee lange weken wachten op de uitslag :(. Sterkte meis...
Lisa, wat een vervelende uitslag! Volgens mij kun je niet van PCOS af komen:( ik weet er niet super veel vanaf, maar iemand in mijn omgeving heeft pcos. Ze kunnen met hulp je eisprong op gang helpen (bijv met clomid). Zo heb je iedere maand een eisprong en kans op een zwangerschap ipv lange cycli. Er is een topic hier op viva over ovulatie inductie, misschien helpt het daar om mee te lezen/schrijven? En dan moet je ook nog eens twee weken wachten op de uitslag, echt vervelend! Heel veel sterkte de komende dagen



Risingsun, vervelend dat je je down voelt en onhandig dat de afspraken misschien omgezet moeten worden. Zou even bellen met de gyn of dat nodig is, tis vooral vervelend dat het zaadonderzoek in de vruchtbare periode valt... misschien beter een ronde overslaan? Want wellicht valt het de maand erna weer onhandig en dan blijf je uitstellen.



Ik heb trouwens nieuwe nod nog niet doorgegeven. Die mag (voorlopig) op 22 juni

Weet trouwens niet wanneer we de uitslag krijgen, best wel dom dat ik dat niet heb gevraagd. Ik ga het woensdag bij de eerste echo even navragen, want geloof dat ik ook een andere gyn krijg (de mijne is endo specialist en ga dan over naar een fertiliteits arts)

En ik zag trouwens echt overal zwangere vrouwen lopen, zo erg heb ik het nog nooit gehad. Misschien omdat alle winterjassen verbannen zijn? Werd er in ieder geval goed gek van haha
Alle reacties Link kopieren
Lisa wat rot! ik weet alleen van PCOS dat het inderdaad nooit helemaal weg zal gaan, maar mocht je wat overgewicht hebben dan is het wel raadzaam om daar wat aan te doen. Dat wil nog wel eens helpen. Er worden in je eileiders veel blaasjes aangemaakt, maar er springt geen eitje. Het zit elkaar meer in de weg zeg maar.



De operatie van mijn stiefvader is goed gegaan. Hij is nu aan het herstellen en ligt nog ongeveer een week in het ziekenhuis.



Mijn vriend en ik zijn dinsdagochtend naar de huisarts geweest en zij stelde ons wat vragen. Over mijn cyclus en over eventuele ziektes in de familie. Mijn moeder heeft een schildklierafwijking welke erfelijk is, het kan zijn dat ik dat ook heb wat het zwanger worden bemoeilijkt. Er is bij mij bloedgeprikt meteen diezelfde dag. Om te kijken of mijn schildklierwaardes goed zijn en nog op wat andere dingen. Mijn vriend levert maandag zijn sperma in bij het ziekenhuis. De uitslag van mijn bloed zou morgen binnen moeten zijn en de uitslag van het sperma zou volgende week vrijdag binnen moeten zijn. Mocht daar wat raars uit komen dan worden we doorverwezen naar de fertiliteitsafdeling. Komt er niks uit dan kunnen we een afspraak plannen met een gynaecoloog om verdere onderzoeken te doen bij mij.

Onze huisarts benadrukten ons dat als we eenmaal in die 'trein' zitten, dat de dokters gewoon doorgaan. Je zult zelf aan de rem moeten trekken als je het niet meer ziet zitten of als het te heftig wordt. Onze huisarts was verder wel heel sympathiek en meelevend. Dat was fijn.



Ik ben heel benieuwd wat er uit alle onderzoeken komt. Ik hou jullie op de hoogte!
Let it be
Alle reacties Link kopieren
Hehe, daar ben ik weer. Geveld door de.griep, even weer offline geweest. Ik ga tijdens een van dochters slaapjes bijlezen en reageren. Ik wil vanalles, maar ik merk dat ik het soms.zo druk heb met dochter... voor ik t weet is de dag alweer voorbij.



En ja, wolk nog steeds aanwezig! :-)
Alle reacties Link kopieren
Hey dames! Weer een druk weekend achter de rug, maar nu even tijd om te schrijven. Hoe gaat het met iedereen? Zijn er al uitslagen binnen van de dames die onderzoeken hebben lopen? Spannend allemaal!



Lobbes, fijn dat de operatie van je stiefvader goed is gegaan, ondanks de complicaties. Hopelijk gaat het herstel ook vlot en is hij snel weer uit het ziekenhuis. Krijgt hij verder nog behandelingen, zoals chemo of bestralingen, of is hij er nu vanaf? Fijn dat het gesprek met je huisarts prettig was. Wat kwam er uit je bloeduitslag? Goed punt van je huisarts, dat je zelf op de rem moet stappen als het te snel gaat. Dat is wel iets om in onze achterhoofden te houden, denk ik. Was je trouwens uiteindelijk nog ongesteld geworden? En kan ik voor jou nog een nieuwe nod opschrijven?



Lisa, hoe is het met jou nu? Houd je het wachten op de uitslag nog een beetje uit?



Whiskas, beterschap met de griep! Snap dat het te druk is om te schrijven. Geniet vooral lekker van je roze wolk!



Pavo, jouw uitgerekende datum komt ineens heel snel dichtbij, zeg! Hoe is het met je? Al even niets meer van je gehoord, hoop dat alles goed gaat en je het nog een beetje trekt!
Even ego post...



Net terug uit het ziekenhuis (zou woensdag gaan, maar toch even na gebeld en moest toch echt op dag 10 komen) Het goede nieuws: de zaaduitslag van vriendjelief was heel goed. Een hele opluchting!

Het slechte nieuws: ik moet zeer waarschijnlijk geopereerd worden, ze dacht nu te zien en voelen (niet prettig kan ik je vertellen) dat de eileiders verkleefd zijn aan de baarmoeder. Ook was een hormoonwaarde afwijkend, niet ernstig maar bij een evt IVF traject zou ik moeilijk te stimuleren zijn. Gelukkig is dat van latere zorg.



Ik word na 17:00 terug gebeld voor de vervolgstappen (ze moest eerst nog overleggen met de hoofdbehandelaar) dus dat is behoorlijk spannend. Ook ging ik heel anders het gesprek in. Ik dacht dat het alleen een echo was om de eisprong te volgen en dat ik 2 min later weer buiten zou staan. Maar ben ruim een half uur binnen geweest en bleek meer een extra intake met onderzoeken, uitstrijkje en vragen. Had me er liever wat beter op voor willen bereiden en moet even verwerken dat de operatie er toch gaan komen....



Reageer later op jullie dames! Moest dit vooral even van me af schrijven
Alle reacties Link kopieren
Sofie, Wat balen dat je geopereerd moet worden!:( Is het wel een goede kans van slagen? Want dan is de t t misschien wel waard. Maar alsnog enorm balen dat het gedaan moet worden. Klein lichtpuntje dat het zaad van je partner wel gewoon goed is. Knuffel van mij! Het lijkt me erg heftig om zoiets te horen.



Risingsun, fijn dat de onderzoeken goed verzet hebben kunnen worden. En ik herken het heel erg van het symptomen spotten. Ook al heb ik er nu niet echt veel vertrouwen in dat het spontaan nog lukt, maar ik zit ook net na mijn menstruatie dus dat is dan ook logisch. Zodra ik mijn eisprong weer gehad heb dan zal ik ook weer symptomen gaan spotten. haha.

Succes met de komende weken en onderzoeken! Is altijd wel een beetje spannend.



Hier gaat alles prima. Mijn bloeduitslagen waren helemaal in orde. Hormonen prima, schildklier goed en ik heb geen chlamydia verleden. Wat ik ook niet verwacht had, maar de huisarts wilde dat voor de zekerheid even meenemen. Morgen onderzoeken ze het sperma van mijn vriend. Hopelijk deze week nog de uitslag, maar dat is even afwachten. Anders begin volgende week.



Mijn stiefvader is afgelopen weekend thuis geweest, maar is gisterenavond met de ambulance opgehaald en weer naar het ziekenhuis gegaan vanwege extreem veel pijn. Vandaag krijgt hij nog een scan, want de pijn zou nu niet meer zo erg moeten zijn.



Ook heb ik afgelopen weekend aan mijn zussen verteld dat mijn vriend en ik bezig zijn met kinderen krijgen, maar dat het niet zo wil lukken. Wat een opluchting was dat zeg! Mijn zusje is verloskundige en weet ook veel van fertiliteit af. Ik ben blij dat ik het even hen kunnen delen want in onze familie zijn er nog geen kleinkinderen zeg maar en dat komt toch vaak ter sprake. En ook dat iedereen bij ons verwacht dat wij wel 'even' kinderen 'nemen'. Nu wordt dat niet meer zo gezegd denk ik.



Hebben jullie het eigenlijk aan iemand verteld?
Let it be
Alle reacties Link kopieren
Ook een dikke knuffel van mij, Sofie... Dat is geen nieuws waar je op zit te wachten... Heftig, dat er waarschijnlijk een operatie nodig is. Hopelijk gaat dat dan wel goed helpen en kun je daarna gewoon zwanger worden. Is het een zware operatie? En wat is dat voor hormoon dat afwijkt? Heeft dat verder nog invloed op natuurlijk zwanger worden, of is het echt alleen belangrijk voor ivf? Succes alvast voor het telefoongesprek, straks. Sterkte met het verwerken van dit nieuws . Wel heel fijn natuurlijk dat met je vriend alles goed is.



Lobbes, fijn dat je bloeduitslagen allemaal goed waren. Succes alvast met wachten op de uitslag van je vriend, hopelijk is dat ook allemaal goed! Fijn ook dat je je verhaal kwijt kon aan je zussen en daar opgelucht door bent. Ik herken het wel een beetje. Wat vervelend dat het nu toch weer slechter gaat met je stiefvader :(. Hopelijk is er niets ernstigs aan de hand en voelt hij zich snel weer beter.
Zojuist telefoon gehad; ik mag eerst de MRI scan in. Dus wacht nu op de afspraak (die komt per post, lekker ouderwets ) ze hopen op de scan meer te zien en ook of er eventuele verklevingen bij de darmen zitten.



Nu even tijd om op jullie te reageren!



Lobbes, wat een heftig nieuws weer van je stiefvader. Hoop dat hij nu geen extreme pijn meer heeft. Wat een nare tijd maken jullie nu door :(

Maar gelukkig ook goed nieuws dat jouw uitslagen goed zijn! Wat zijn de stappen na het zaadonderzoek van je vriend? En wanneer ben je uiteindelijk ongesteld geworden? Wat fijn dat je zussen goed reageerden. Ik heb het tot nu toe aan één goede vriendin verteld. Op korte termijn willen we mijn ouders inlichten (ivm de operatie) en nog twee goede vrienden zodra ze terug zijn van vakantie. Denk dat het voor mijn vriend ook fijn is als hij soms zijn hart kan luchten. Ik vind het in ieder geval erg fijn dat ik het nu met iemand, naast mijn vriend, kan delen



Risingsun, het hormoon dat afwijkt is niet van invloed op het zwanger worden, een hele opluchting! De operatie is een laparoscopie, oftewel een kijkoperatie. Die heb ik eerder gehad, dus de littekens zitten er al ;) ze gaan dan via je navel en een sneetje in je buik kijken en in mijn geval verklevingen/endometriose weghalen. Ik begreep dat ze vooral willen kijken of de eileiders wel doorgankelijk zijn. Maargoed, eerst de MRI scan nu dus:)

Wat fijn dat de afspraak van je man verzet is zonder te veel moeite. En dat licht bruinverlies, oh kan me voorstellen dat je daardoor weer volop met symptomen bezig bent. Ik ken de google hits mbt vroege zwangerschapssymptomen inmiddels uit mn hoofd die steekjes in de lies heb ik ook al vaker gevoeld ja. Maar laten we hopen dat het deze keer wel goed nieuws is!:D



Whiskas, beterschap!

Lisa, hoe gaat het met je? Nieuws van de pcos een beetje gezakt? Hoop dat de tijd een beetje snel gaat voor je, twee weken wachten is nogal wat!

Pavo, jij hoeft helemaal niet meer zo lang meer! Hoe gaat het met je?

Hallohann, hoe gaat het met jou? Heb al een tijdje geen update meer gelezen (of heb ik die gemist?) hoop dat je je goed voelt
Alle reacties Link kopieren
Grrr, 10 dpo hier en nog steeds bruinverlies, al voor de 6e achtereenvolgende dag. Word er gek van en heb geen flauw idee wat m'n lichaam aan het doen is... Iemand enig idee wat zo veel en zo lang spotting kan veroorzaken? Ben blij dat ik het volgende week iig met een gyn kan bespreken. Neem aan dat m'n menstruatie ergens dit weekend wel zal doorzetten, maar ben van plan om er morgenochtend een testje tegenaan te gooien ivm een feestje 's avonds en dat ik gewoon te ongeduldig ben om af te wachten. Maar verwacht er, zoals gezegd, niets van. Alleen zodat ik met een gerust hart een glaasje wijn kan drinken ;).



Sofie, al bericht gehad van de MRI scan? Idd lekker ouderwets, via de post. Lekker onhandig ook, wat als je op de voorgestelde datum/tijd niet kan? Moet je dan een brief terugschrijven?



Hoop dat het voor de rest met iedereen goed gaat.
Alle reacties Link kopieren
.
Alle reacties Link kopieren
.

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven