Mailen of niet?

02-05-2007 20:53 24 berichten
Alle reacties Link kopieren
Ik heb even advies nodig.



Ooit had ik een jeugdliefde, we hadden een paar jaar contact(we waren nog jong, 17, dus van een echte relatie was geen sprake). Een jaar of 8 geleden zijn we "uitelkaar" gegaan.   



Onlangs googlede ik zijn naam en kwam hem tegen op een site, iclusief e-mailadres. En sindsdien loop ik met de gedachte hem te mailen. Ik ben heel erg benieuwd hoe het met hem gaat, waar hij meebezig is, enzovoorts. We waren best een paar jaar heel close en het lijkt me gewoon leuk weer eens iets van hem te horen.



Maar toch durf ik niet goed, bang dat hij het maar een raar idee vindt dat ik em opgezocht heb op google, bang dat ik mezelf hiermee voor schut zet of dat ik een verkeerde indruk wek (ik ben absoluut niet uit op hernieuwde liefde met hem!!!)  enz. En dan toch die drang omdat ik zo graag wil weten hoe het met hem gaat en wat hij de afgelopen jaren allemaal gedaan heeft.



Wat zouden jullie doen??
Alle reacties Link kopieren
Gewoon een leuk emailtje sturen en niet voor hem gaan denken.
Alle reacties Link kopieren
Je kunt toch gewoon een mail sturen en heel eerlijk vertellen dat je gewoon nieuwsgierig bent hoe het met hem gaat? Je had toch een gewone vriendschap met hem? Is toch niet raar om hem te mailen?



Misschien vindt hij het heel erg leuk, zo niet, dan merk je dat ook wel weer. Je eigen niet tè druk maken, gewoon doen!



Sucses....
Alle reacties Link kopieren
Heeeee Roestige wipbak hoeistie??? :D
Alle reacties Link kopieren
Ik zou hem gewoon mailen. Als hij het stom/raar/niet interessant vindt dan stuurt hij niks terug. Weet je dat ook weer.
Alle reacties Link kopieren
Oh, leuk al zo snel reacties!



We hadden wel een soort liefde maar gewoon, heel kinderlijk eigenlijk. Vandaar dat ik een beetje bang ben dat verkeerd overkomt. En misschien kent hij me wel niet meer!



Goh, en wat zal ik dan zoal mailen...meteen een heel verhaal over wat ik de afgelopen jaren heb gedaan is misschien een beetje te veel van het goeie..
Alle reacties Link kopieren
Hoi,

Ik heb dit vorig jaar ook gedaan bij een oude jeugdliefde die ik 11 jaar niet had gezien. Naam en vermoedelijke woonplaats gegoogled, en toen kwam ik zijn naam tegen op een site waar hij iets had gewonnen. Daar een mail naar gestuurd, met de vraag of ik via hen met hem in contact zou kunnen komen. Als ik naar die mensen een brief zou sturen, zouden zij hem doorsturen.

 

Zo gezegd, zo gedaan. Na een week kreeg ik een brief van hem terug, met daarin zijn telefoonnummer. Ik heb hem gebeld, een week daarna hebben we zelfs afgesproken.



Was erg leuk, maar de liefde van toen was er niet meer, ik denk wel dat we dit allebei nodig hebben gehad ter afsluiting. Ik ben tot op de dag van vandaag erg blij dat ik dat contact wel met hem heb gezocht, anders was ik me nu waarschijnlijk nog aan het afvragen hoe het met hem zou zijn, en wat als.....

 

Ik denk dat je gewoon de stoute schoenen aan moet trekken, niet geschoten is altijd mis!
Die hormoonslavernij!!
Alle reacties Link kopieren
quote: rascalles reageerde



Goh, en wat zal ik dan zoal mailen...



Hoiiiiiiiii,

Kwam je naam tegen tijdens Googlen en het lijkt me leuk nog eens wat van je te horen.
Wat gij niet wilt dat u geschiedt, doe dat ook een ander niet.
Alle reacties Link kopieren
Heeeee Roestige wipbak hoeistie??? :D






Gij moakt menne zeik nie lauw... ;) Alles goed hoor ! En met jou ? (sorry voor offtopic)



Ontopic: Ik zou 'm meteen ten huwelijk vragen en minimaal heel je levensverhaal erbij zetten...
Alle reacties Link kopieren




quote: Zuigwortel reageerde



Heeeee Roestige wipbak hoeistie??? :D



Gij moakt menne zeik nie lauw... ;) Alles goed hoor ! En met jou ? (sorry voor offtopic)



Ontopic: Ik zou 'm meteen ten huwelijk vragen en minimaal heel je levensverhaal erbij zetten...
Ja meej mijn gaot ut een bietje wor, Kzijn blij dak oe wir es zien ier eej lekkere kul..... ( sorry voor het offtopic )
Alle reacties Link kopieren
Zuig, dat was ff moeilijk lezen :D Ben wel een brabo, maar niet eentje die heel de taal beheerst..
Alle reacties Link kopieren
<img src="/viva/emoticons/83_proud.gif" border="0" />
Alle reacties Link kopieren
Hoi,



Gewoon doen,ik heb vorige week het zelfde gedaan.Ik zat op de site van schoolbank en kwam de naam van mijn toenamlige vriendje tegen van de Mavo.Ik was 15 en hij toen 17 en het was mijn aller eerste vriendje waar ik echt heel erg verliefd op werd.We hebben destijds maar een paar maanden een soort van kalverliefde  met elkaar gehad en ik was hem 25 jaar uit het oog verloren.

Ik was razend nieuwsgierig wat er van hem geworden was en heb hem gewoon een mailtje gestuurd.Nu mailen we sinds een week en we chatten met elkaar.Hij is getrouwd en heeft kinderen ik heb een relatie en kids en we hebben beide geen extra bedoelingen er mee.Maar het is heel leuk om weer contact met elkaar te hebben en te praten over vroeger en ons huidige leven.Dus go for it!!
Ik heb dat ook gedaan maar kreeg een heel lauw mailtje terug, drie maanden (!) later waaruit bleek dat hij totaal geen behoefte had aan contact met mij. Toen voelde ik me wel even lullig..



Maargoed, het hoeft niet zo te gaan natuurlijk..
Alle reacties Link kopieren
Ik kan het je niet aanraden.Heb het ook bij de hand gehad.Gevoelens waren vrijwel meteen bij het eerste contact terug.Ben voor hem gescheiden maar hij is bij zijn vrouw gebleven.

Wat een ellende heeft het mij gebracht.
Alle reacties Link kopieren
Als je er helemaal geen gevoelens bij hebt is het toch gewoon hardstikke leuk om weer iets van elkaar te horen ??

Ik zie het probleem niet .

Draai het eens om . Zou jij het leuk vinden om een reactie van iemand van vroeger te krijgen? Nou ikke wel !! of ik hem of haar nou leuk vind of niet . daar kom je snel genoeg achter en kan je het contact altijd weer laten verwateren.

Doen!!! is gewoon leuk
Alle reacties Link kopieren
Ik zou het doen. Het is juist leuk dat je interesse toont, dat zou hij ook leuk moeten vinden.

Ik kwam laatst ook mijn ex tegen en we hebben telefoonnummers uitgewisseld. Sindsdien bellen we bijna elke dag met elkaar. We hebben allebei een relatie en weten ook dat het tussen ons niets zal worden maar dat betekent niet dat je geen goede vrienden kan zijn.
Alle reacties Link kopieren
Hey. Ik heb het ook ooit eens gedaan en nooit spijt van gehad. Leuk mailcontact gehad, verder niks, maar je zit dan niet meer met de gedachten van 'hoe zou het nu toch met hem gaan' en 'wat als...'. Op deze manier alles heel fijn afgesloten, zeker omdat we open en vaag geeindigd waren. Denk nu bijna nooit meer aan hem, was goed zo.
Alle reacties Link kopieren


of ik hem of haar nou leuk vind of niet . daar kom je snel genoeg achter en kan je het contact altijd weer laten verwateren.

Doen!!! is gewoon leuk
Dacht ik ook...maar toen was het te laat.
Alle reacties Link kopieren
Hoi, na jullie reacties toch maar de stoute schoenen aangetrokken en een mailtje gestuurd. En meteen een leuk mailtje terug! En dat na 10 jaar. Ja, heel leuk.



Ik wil verder niets meer van hem hoor, dat is totaal de insteek niet. Gewoon, herinneringen ophalen aan een leuke tijd en kletsen over hoe onze leventjes nu zijn.
Afgelopen jaar ben ik ook door 2 Googelende exen benaderd.

Één ervan vond ik maar een creep, dus die heb ik snel afgepoeierd, en die andere was wel grappig om even mee te mailen.

Verder zou ik nooit een ex benaderen via de mail. Geen behoefte aan denk ik.. Maar dat komt ook omdat ik ze wel eens tegen kom eens in de zoveel tijd. En bijpraat.
Een vriendin van mij had tijdens haar studie een zéér goede vriend, een maatje. Naderhand zijn ze elkaar uit het oog verloren.



Anderhalf jaar geleden heeft ze hem een mailtje gestuurd nadat ze hem via internet vond (schoolbank geloof ik). Zonder bijbedoelingen. Ze waren toevallig beiden vrijgezel en......



Inmiddels zijn ze getrouwd en begin juni is ze uitgerekend van hun kindje...
Wat romantisch ..
Alle reacties Link kopieren
Leuk om dit te lezen, ik heb namelijk van de week mijn eerste grote liefde een email gestuurd, na 22 jaar...! Na opruiming waarbij ik wat foto's e.d. van hem tegenkwam heb ik ook zijn naam gegoogled en hem gevonden. Aangezien hij Spaans is en ik niet helemaal zeker was dat hij het zou zijn eerst maar een voorzichtige email gestuurd of hij dezelfde die en die was die daar werkte toen.



En hij was het! Kreeg de volgende dag gelijk een leuke mail terug met allemaal foto's van hoe hij nu is (oooeeps veranderd na zoveel jaar, maar ja, dat ben ik ook :P). Hij heeft mij ook gelijk toegevoegd op msn en we hebben die dag uren zitten chatten. Gewoon heel leuk om te horen en te zien hoe het na al die jaren met iemand gaat.



Achteraf bleek hij ook in het programma memories te zijn geweest een paar jaar geleden (ook een Nederlands meisje dat hem zocht) en die aflevering heb ik inmiddels ook op internet bekeken. Ik ben dus heel blij dat ik het heb gedaan! :D

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven