Afbouwen antidepressiva

20-07-2016 22:05 58 berichten
Alle reacties Link kopieren
Hallo ik heb een vraag ik slik 250 mg fkuvoxamine . Ik ga in overleg met de huisarts afbouwen elke 2 maanden 25 mg eraf . Nu zat ik de bij sluiter te lezen en ik lees dat je kan gaan hallucineren nu ben ik zo bang dat ik gek word van t afbouwen. Wie kan mij advies geven ?



Liefs claudia
Alle reacties Link kopieren
Er staat wel iets in de bijsluiter wat ik niet begrijp maar ik kan hier zeker geen foto plaatsen ?
Alle reacties Link kopieren
Wat staat er dan ?
Alle reacties Link kopieren
Best een verhaal dus dacht foto is makkelijker
OMG Clautje, waarom kwel je jezelf zo? Het gaat toch best OK? Gooi die bijsluiter de prullenbak in, je voelt vanzelf wel als iets niet goed voelt. Dan bel je je apotheker op en vraagt: hoort dit erbij? Zo ja -> waarschijnlijk voel je je over enkele dagen alweer beter. Is het niet uit te houden, dan bel je je shrink en vraag je of het verstandig is de afbouw door te zetten. Zo nee -> probeer je op iets anders te richten, dan gaat het waarschijnlijk óók over een paar dagen beter.



edit: shrink is blijkbaar in jou geval huisarts. Is het niet sowieso handig om met jou problematiek onder behandeling te staan van een psychiater? Die zijn hierin gespecialiseerd.
Alle reacties Link kopieren
Ok bedankt.
ik bedoel het niet lullig ofzo hoor trouwens, ik zie dat het een beetje lomp eruitkwam. Ik denk dat veel mensen die dit soort medicijnen slikken die angst voor de pillen (en bijsluiters!!) herkennen en ik ook. Toen ik begon met Seroquel en de bijsluiter las, gaf ik hem aan mijn vriend en zei: als ik niet meer wakker wordt ofzo, ambulance bellen en dit aan ze geven!

Maar echt, als je zó gevoelig was voor fluvoxamine dat je gaat hallicuneren van de (extreem langzame) afbouw, had je de opbouw ook niet getrokken, en blijkbaar ging dat ook wel want je gebruikt best wel een behoorlijke dosis. En psychiater bedoel ik ook niet lullig, ik ga ook naar een psychiater, omdat die gewoon een stuk meer af weet van dit soort medicatie. Daar voel ik me beter bij, en minder bang. Sterkte!
Alle reacties Link kopieren
Goed bezig Clautje
Ontbijt: Een Smoothie banaan Lunch: Een cracker/avocado en guinoa salade Diner:57 pizza broodjes,13 donuts,2 bakken gefrituurde kipkluif, 9 Rosé
Alle reacties Link kopieren
Niet ?

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven