Advies mbt pijpen

13-06-2016 15:43 27 berichten
Alle reacties Link kopieren
Graag zou ik jullie advies willen over pijpen. Heb al wat forum onderwerpen gelezen en ga wat tips uitproberen om er nog meer in bekwaam te geraken.



Maar waar ik een beetje mee zit is het volgende. De smaak en geur (soms) vind ik niet plezant, wat voor tips hebben jullie op dat vlak?
Voorspel onder de douche beginnen
Dit is wat Rary ooit schreef over pijpen;



Ik kreeg het inzicht tijdens het zien van de instructie video "the expert guide to advanced fellatio". Die is nog wel ergens als torrent te vinden volgens mij op internet.



Wat eigenlijk de beste tip is die ik uit de film meekreeg is: doe het met alle overgave. Hem pijpen is op dat moment het allergeilste wat je aan het doen bent. Focus je alleen op zijn pik en ontdek gulzig alle erogene zones die daarop zitten. Begin langzaam, plagerig. Ontdek alle plekjes met je tong, zoals de perineum, zijn ballen, het toompje en de randen van de eikel. Maak er een spel van, een spel van verleiding en porno.

Als je hem deepthroat laat dan de tranen in je ogen zien als je hem aankijkt. Wees niet bang voor de kokhalsreflex. Het is maar een reflex, je gaat niet echt over je nek. En door die reflex ontwikkel je extra slijm, om hem nog beter te kunnen pijpen.

Neem hem helemaal in je mond en houd je hoofd daar. Als je op je knieen zit, doe je armen achter op je rug, zodat hij je keel kan neuken, terwijl je hem aankijkt. Blijf ademhalen (al lukt dit niet als hij helemaal diep achter in je keel zit)

Uiteindelijk kun je je hand meegebruiken. Met een draaiende beweging beweeg je hem mee. Zorg ervoor dat er veel speeksel op je hand zit. Speeksel is everything. Eigenlijk moet je gewoon een strak kutje nadoen.

Wissel af. Van traag en sensueel likken, tot hard keelneuken. En doe het met alle overgave. Op dat moment wil je niks liever dan zijn pik in je mond. Als je dat uitstraalt, is dat al het halve werk.



En als jij dan begint over dat je de smaak en geur soms niet plezant vindt, dan moet je die video nog maar eens kijken. Want seks hoort beestachtig te zijn. IMHO uiteraard.

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven