Lijf & Lijn alle pijlers

Binnenkort mijn buikwandcorrectie

30-04-2016 21:29 54 berichten
Alle reacties Link kopieren
Ik ben behoorlijk wat afgevallen en heb daardoor nogal wat huidoverschot, vandaar binnenkort een buikwandcorrectie voor mij.

Hebben jullie nog tips en adviezen voor mij?

Heb al een goede kliniek in Praag waar ik deze behandeling wil laten uitvoeren.

Ik ben daar al eerder behandeld voor een maagverkleining “de Gastric wrap” en ben zeer tevreden over de behandeling, hele goede artsen, service en lagere prijs voor de maagverkleining en nu ook voor de buikwandcorrectie.
maar wat wil je nou met dit topic? Het word nu bashen naar de nederlandse klinieken. En dat verhaal wat je post is van 2011, we zijn ondertussen 5 jaar verder....



En je wilt tips en adviezen, het lijkt er op, dat je die dus ook niet uit die geweldige kliniek in Praag krijgt
Alle reacties Link kopieren
quote:Marels schreef op 30 april 2016 @ 22:06:

[...]





Correcties vergoed krijgen na een maagverkleining is wel een groot probleem hoor.

Je buik moet al tot op je knieen hangen willen ze het mogelijkerwijs overwegen om het te vergoeden. Maar goed, dan nog kun je ook naar België bijvoorbeeld waar het ook veel goedkoper is als je het zelf moet betalen.



Naar Praag voor de maagverkleining op zich is wel belachelijk idd.

Die wordt hier gewoon volledig vergoed en dus ben je volgens mij gewoon vrij raar als je daarvoor helemaal naar fokking Praag gaat. Om nog maar te zwijgen over wat als je complicaties krijgt.... In NL en in BE in de ziekenhuizen zijn ze namelijk niet heel genegen om de shit van zo'n vage kliniek op te ruimen.Vage kliniek!! Hoe weet je dat, je kent deze kliniek niet eens. Ik ben in Praag behandeld. Voor een buikwandcorrectie en ben zeer tevreden. De kliniek ziet er zeer moderne uit en voor zover ik het kon beoordelen voldoet deze kliniek aan alle eisen. Voor dat ik daar behandeld ben en ook voor mijn vertrek uit Nederland is mij verteld wat de behandeling in houd en heeft de specialist gekeken als deze behandeling bij mij wel mogelijk was. De service was top, veel klinieken kunnen er nog wat van leren en de prijs goed. Tsjechië hoort bij de EU en medische instellingen moeten ook aan de EU regels voldoen. Kwakzalvers heb je overal ook hier. Bij een behandeling kan er altijd wat mis gaan het zijn ook gewoon mensen, maar dat kan hier ook gebeuren. Medische personeel moet je dus gewoon helpen en het mag dan niet uitmaken waar je behandeld bent.

Alle reacties Link kopieren
Ik heb ooit de twijfelachtige eer gehad om in Roemenië in een ziekenhuis te liggen (ook een EU-land) en dat was qua hygiene en voorzieningen niet te vergelijken met Nederland. Of nou ja, op een bepaalde manier wel want al het meubilair was uit Nederland afkomstig (stickers zaten er nog op ).

Na terugkomst mocht ik 6 maanden alleen onder quarantaine in een Nederlands ziekenhuis in verband met 'onschuldige' bacteriën als MRSA. No way dat ik mij in een voormalig Oostblokland vrijwillig liet opnemen voor een operatie zonder directe noodzaak. Tsjechië is vast iets verder dan Roemenië, maar ik zou liever iets meer betalen.
Alle reacties Link kopieren
Je bent een maand of 6 geleden geopereerd aan je wrap en nu al een correctie. Hier moet je een jaar op je streefgewicht zijn.....totaal ongeloofwaardig verhaal van wendy????

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven