Wie heeft er tips voor all inclusive

28-09-2016 10:38 27 berichten
vakanties? Dit jaar hebben we voor het eerst een weekje all inclusive geboekt in een hotel in Turkije. Om eens te ervaren hoe dat is. Dat all inclusive is ons uitstekend bevallen, erg prettig om geen boodschappen te hoeven doen en/of op zoek te moeten naar restaurantjes. Wat minder uitstekend is bevallen is het hotel. Omdat mijn partner een zware vorm van Tinnitus heeft, heeft hij zijn nachtrust hard nodig. Door geluidsoverlast van andere (dronken) hotelgasten is dit nauwelijks gelukt dus dat moet de volgende keer anders. Ook waren de kamers erg gehorig. Dus wel all inclusive maar dan in een b.v. appartement zodat we minder afhankelijk zijn van andere gasten. Wie heeft er tips/aanraders?
quote:Pinkeltjepuntmuts schreef op 28 september 2016 @ 17:00:

[...]



Zoiets bedoelde ik ook. Ziet er goed uit zeg. Hoe was het eten?Goed genoeg om een week redelijk gevarieerd te kunnen eten. Het was dus ok maar niet geweldig ofzo.
Alle reacties Link kopieren
Dunas Suites & Villas Resort 4* in Gran Canaria. Is een all inclusive concept, maar een bungalowpark. Een stuk minder geluidsoverlast dan in een hotel. Ben er deze zomer geweest en is heel goed bevallen; eten is heel afwisselend en vers, vriendelijk en behulpzaam personeel en leuke omgeving waar veel te doen is.
En nu?

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven