Minnaar, deel 33

22-09-2016 21:07 3005 berichten
Alle reacties Link kopieren
Al 32 delen lang schrijven we over het wel en wee om en rond onze minnaars.



Vliegt jouw hart vrij rond, vangbaar met een netje voor elke jager met stoute ogen of ben je een stoere krijgster met pantser en harnas? Moeten de mannen hún hart beschermen omdat jij voor de lust gaat en niet voor de liefde?



Met andere woorden...



Kun jij een minnaar hebben zonder verliefd te worden? Blijf jij met het grootste gemak in de verlust fase hangen of verleg jij constant je grenzen? Dit topic is voornamelijk bedoeld voor gelijkgestemden, al staan we natuurlijk open voor nieuwe input en meningen. Mits respectvol geschreven, het is de toon die de muziek maakt.



Het is fijn als je een avatar uploadt, zo blijven we kleurrijk en is het makkelijker om de verhalen bij de naam te plaatsen. Bedankt.



edit: PAK staat voor Porneau Aftel Kalender.
Alle reacties Link kopieren
Dat is niet leuk birdie,



Van de week mijn trio ervaring gehad en wou het was voor herhaling vatbaar.

Alle spanningen voor niks het was echt super fijn.

Nu mega spierpijn , bergen nwe energie.

En meteen een nw PAK staan onder handbereik , maar dan gewoon lekker met z'n tweeën

Geloof dat ik een heel tevreden minaares ben
Alle reacties Link kopieren
Dat klinkt super Spinsels!



Birdie, dat is niet fijn. Heeft je minnaar het stop gezet of komt het door de gesprekken thuis? Sterkte meid.
Alle reacties Link kopieren
Oeh Spinsels, dat klinkt fijn. Wat heerlijk voor je.

Ik ben jaloers.

Ik heb helemaal niks meer gehoord van minnaar. En daar ben ik eigenlijk best verdrietig van. Ik ga eens even teruglezen hoe Rooss het gedaan heeft de afgelopen weken.
Burn the Taffly!
Best raar ja. Wat is nou de moeite van ff een mailtje met uitleg.



Noodgedwongen vanwege ontdekking en te veel gevoel.



Bedankt voor de ik kan ze wel gebruiken geloof ik
Alle reacties Link kopieren
Bluebirdie, ik kan het toch niet laten om te denken dat dit een geluk bij een ongeluk is. Je zat er veel te diep in en nu ben je er noodgedwongen uitgestapt. Tijd om te herschikken en even goed na te denken over je leven en je relatie?



Reddhott, ik ben allerlei stadia doorgegaan van schijnbare berusting in het begin naar boosheid, verdriet en gemis. Onbegrip ook en ik heb mezelf wel even op de waardeweegschaal gegooid. (schijnbaar was ik het niet waard om iets zuiverder mee om te gaan?) Vorige week dan eindelijk WA geblokkeerd en gisteren zijn mails weggegooid, zonder al te veel emotie.

En nu ben ik zo ver dat hij niet meer terug hoeft te komen. De deur is dicht.

Ik heb 1 tip. Huil. Het helpt.
...
Alle reacties Link kopieren
@Oranjexxx ik bedoelde eigenlijk meer hoe hebben jullie je minnaar/minnares ontmoet?



Ik ben man, heb wel wat ervaring met Tinder maar met m'n gezicht zo op een populaire app vind ik geen fijn idee (teveel bekenden die ook Tinder gebruiken). Over betaalde dating/vreemdganger sites lees ik veel slechte verhalen en bovendien betaal ik er liever niet voor. De 50 mile rule omdat je anders teveel bekenden in de buurt hebt die kunnen gaan praten of vanwege een andere reden? Op het viva forum lees ik zo hier en daar wat over de visvijver. Mag zoiets niet meer?



Bedankt voor de tips! Ik mis de spanning van het teasen met een vrouw, het daten, elkaar ontdekken en de spanning met de seks vandaar mijn interesse
Alle reacties Link kopieren
Gratis seks kun je als man wel schudden, zeker als je geen tinder oid wil gebruiken.

De visvijver mag idd niet meer, het bleek in praktijk hier en daar wat risicovol, ik raad je ook af een ieders inbox vol te gooien met hengelberichten, daar is men meestal niet van gediend.

Mijn vivaminnaars vielen me op doordat ze hier en daar leuk/slim/grappig postten, dat wekte mijn nieuwsgierigheid. Hou wel voor ogen dat dit geen datingsite is, er volgt een permaban als je het er dik bovenop legt.
...
Alle reacties Link kopieren
Dank Rooss. Inderdaad, verhaal lijkt griezelig veel op elkaar. En wat je zegt, wat voor waarde heb ik dan gehad. Maar goed. Gaat nog even duren. Een week geleden was ik nog zijn schilderij. Ergens heb ik nog het gevoel dat dit ook niet is hoe hij het voelt. Maar de deal was dat thuis voor gaat. En dat vind ik nog steeds. (ik zie dat ik mezelf continu tegenspreek. Dat vind ik ook irritant aan mezelf.)

Dank voor de tip. Tranen zitten hoog. Zal een moment opzoeken om die los te laten. En ooit zal het slijten.
Burn the Taffly!
Alle reacties Link kopieren
Goededag, na een heerlijke vakantie weer terug. En na even terug lezen, ook mijn ervaringen even bijdragen.



@Realm

Ik heb het meest succes gehad via Secondlove. Ja het is duur, maar laten we eerlijk zijn.. gratis site's zijn echt heel erg fake. Een goed profiel en een inhoudelijk goede tekst. Doet serieus wonderen.



En je hoeft toch geen jaar lid te zijn. Als je 2 maanden lid bent. En je hebt een aantal leuke contacten, dan moet daar toch wel een vaste SV tussen zitten. Je moet er wel een beetje je best voor doen.. ????



Ik heb gisteren weer een heerlijk dagje gehad in een hotel. kan ik voorlopig wel weer even op teren.
Alle reacties Link kopieren
@2ndman:

Mijn gedachten over secondlove zijn weer wat bijgesteld. Je best doen voor een vrouw is juist de uitdaging wat het leuk en spannend maak toch. Als het puur en alleen de lust is kunnen we ook langswippen bij de dames van plezier ;)
Alle reacties Link kopieren
Bluebird, ai, dat is heel erg kut. Ontdekking bij jou of bij hem? Net als Rooss denk ik dat het misschien niet heel erg slecht voor je is.



Zo, het stof is weer weggeblazen

Hij had zijn mannenspeelgoed meegenomen en boy, ik vind zijn speelgoed leuk!

Na al die jaren minnaren heb ik/hij toch weer een nieuwe manier van orgasmeren ontdekt. Had ik niet voor mogelijk gehouden, normaal gesproken word ik er nogal agressief van

Ik houd ervan om naakt en bloot te zijn bij hem.
Alle reacties Link kopieren
Fijn Fieps!

Date is en blijft toch wel echt de allerallerlekkerste hé?
...
Alle reacties Link kopieren
Ja. En de allergeilste, allerleukste, allerfijnste, allereigenwijste, allergrappigste, allerintiemste. Het is meer dan de seks. Het is hij.



Sorry hoor, overmorgen doe ik weer normaal
In wat voor zin bedoelen jullie het begrip 'minnaar'? Iemand die je naast je (met als insteek monogame) huwelijk/relatie erbij hebt? Binnen een open relatie iemand anders die je ernaast hebt? Of gewoon iemand die je ziet zonder dat je uberhaubt een relatie hebt?
Alle reacties Link kopieren
Dat is voor iedereen verschillend patatje. Voor mij is het iemand die ik naast mijn huwelijk lief heb.
Alle reacties Link kopieren
Lange tijd niet meegelezen, maar zag ineens dat Lisa weer gaat daten! Dat had ik niet zo snel aan zien komen, wat ontzettend jammer, lieve Lisa! Ik heb het jullie zo gegund, maar dat zegt natuurlijk niks.. soms loopt het anders dan je het allerliefst zou willen, om welke reden dan ook.

Het zal een dubbel gevoel zijn, weer opnieuw daten.

Hebben jullie nog contact?
Phoebal heerlijk hoor dat je lekker genoten hebt, geniet er nog lekker van hoor.



Bleubird dat is echt kut en balen voor je, knuffel voor je.



Reddhott laat je tranen gaan, is ook rot om zo niets meer te horen.



Hier kan het aftellen ook wel beginnen volgende week heb ik een date staan met mijn verweg minnaar.

Vanmorgen kwam ik buurman tegen half slapend tegen toe ik de hond uit liet ik de hond, hij ineens achter me liep en me tik op me billen gaf. Hij liep met me mee. Ik was opslag klaarwakker want ik weet welke apjes laatste dagen weer op en neer zijn gegaan. Net voordat we ieder een andere kant op gingen kuste hij me spontaan op de mond en kwam er een heerlijke zoen.

Verder dag niets meer gehoord en ik ook niet meer laten horen.
Alle reacties Link kopieren
Hey Heidi! Hoe is het met jou? En Guus?
Alle reacties Link kopieren
Heidi



Phoebal, dat is duidelijk. Het was het wachten weer meer dan waard. We wachten uiteraard graag op het verslag . En in de tussentijd probeer ik gewoon niet groen te zien.



Ik heb ook geen definitie van een minnaar. Het is in mijn geval iemand waarmee ik sex heb buiten mijn huwelijk.
Alle reacties Link kopieren
Ha die Hei!
...
Alle reacties Link kopieren




Alles nog helemaal hetzelfde! Het wordt bijna saai .. inmiddels zitten we al op bijna 9 jaar. We doen veel samen, spreken elkaar de hele dag door en zien elkaar zo vaak als kan. Af en toe doen we een nachtje hotel, we hebben een hele leuke gevonden in de stad.

Het is bijna net een echte verkering, tot het mij soms weer benauwt en ik hem heel hard wegduw. Dan zit het me dwars dat hij nog altijd het grote toneelstuk thuis speelt. We hebben het wel eens over echt samen zijn, maar ik geloof niet dat dat werkt. En wat hier kort geleden ook voorbij kwam, we weten wat we nu hebben.. niet wat er komt.



Mijn huis heb ik te koop gezet, ik wil een appartement kopen hier in het dorp. En dat was het wel .



Phoebal, ik geloof dat jij een nieuw jasje hebt, toch? Ken ik jou? Ik was al nooit zo goed in nieuwe nicks herkennen, maar nu ontgaat me dat helemaal!
Alle reacties Link kopieren
Heidi, jep! Ik was I. op ZD. En hier L. Of Z. Kom je eruit zo?

Wow, negen jaar. En ik maar denken dat ik lang bleef plakken. Fijn dat jullie er nog steeds zijn!



Oranje, dat snap ik, dat je probeert niet groen te zien. Zou ik ook hebben

Het was het wachten zeker meer dan waard! Ghe, da's heel lang geleden dat ik porneauverslagjes schreef. Ik heb geen plek meer om mijn ranzige porneaudetails neer te plempen, dus helaas!
Alle reacties Link kopieren
Ah! Ik zie het! ;) Leuk!!!!

Doe je illegaal daten? Wel super dat het weer gelukt is!



Ja, hopeloos is het. Negen jaar is echt niet normaal. Zonder lukt niet, met is ook niet altijd leuk, maar waarschijnlijk zal het nog eeuwig zo doorgaan.
Heidi! Long time no see! Je huis te koop? Goh... Alleen de kroeg dus nog. Negen jaar alweer, oeff. Geen ander in beeld geweest meer e laatste jaren?



Phoeb, wat straal jij! Nieuwe technieken zelfs, nice!



Bluebird en Red
Alle reacties Link kopieren
Jeetje Heiddi, wat leuk om jou weer eens te lezen. Negen jaar al, absurd gewoon.



Lief en ik bestaan niet meer, nog veel contact. De liefde niet over, de omstandigheden hebben ons genekt.



Sorry dat ik verder even niet op anderen reageer.

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven