Mode & Beauty alle pijlers

Borstvergroting 280 cc of 300cc nemen?

30-09-2016 23:02 85 berichten
Alle reacties Link kopieren
Beste mensen,



Ik krijg volgende week een borstvergroting bij dr Nio .Ik heb maat 75A, ben 1.60 en 52 kilos. Ik heb best vrij brede rug en geen grote billen. Ik wil graag iets dat bij mij lichaam past. Aangezien ik kleine billen en smalle heupen heb wil ik zeker geen grote borsten nemen,maar ook niet te klein. Ik kreeg als advies van Nio om 320cc of 300cc te krigen, half onder de spier en half boven de spier. Ik vond 300 best een goede maat, maar misschien moet ik toch 280 cc beter nemen.



Ik wil graag 2 kilos bijkomen, dus over een paar weken ben ik 54 kilos, dan mijn borsten worden iets groter. Ik wil geen cup D krijgen!. Ik wil met mijn 54 kilos straks graag een C cup hebben. Zou ik beter misschien maat 280cc nemen?? Heb hier iemand 280 cc? en wat voor cup is het?.



Alle tips zijn welkom!
I will survive!
Ik heb wel eens 300 cc uit één borst gekolfd. Die stond behoorlijk strak en was echt heel veel groter voordat ik begon met kolven. Ik zou voor 280 gaan.
Tja, ben geen deskundige maar ik zou voor 280 gaan. Bij de mensen die ik ken, groeiden hun borsten toch nog en werd het geheel uiteindelijk wel erg groot. Zelf zijn tussen m'n dertigste en bijna veertigste m'n borsten ook nog iets doorgegroeid.
300 cc is met jouw kleine postuur en omvang een DD of E straks. Dat gaat hangen later door zwaartekracht of niet?
En hoezo wacht je niet eerst hoe je borsten groeien bij aankomen kilootjes erbij? Beetje aparte gang van zaken hoor. Eerst vergroting en dan aankomen? Draai dit om toch. En ook, je krijgt bij ouder worden ook cupje erbij soms, dus wat dan? Denk dat je operatie maar even moet uitstellen en eerst maar gaat aankomen en wellicht heb je dan cup b al snel, en dan vervolgens goed kijken of die cc in die leuke bh past, dat kan je uitproberen, gewoon vragen bij arts mag namelijk, en dan bloesje erover en dan zien of 280 cc al niet too much is. Denk namelijk van wel.
Alle reacties Link kopieren
Op mijn 20ste had ik een kleine b. Op mijn 30ste een grote c en nu een ecup
Alle reacties Link kopieren
quote:south schreef op 30 september 2016 @ 23:46:

Ik heb wel eens 300 cc uit één borst gekolfd. Die stond behoorlijk strak en was echt heel veel groter voordat ik begon met kolven. Ik zou voor 280 gaan.
quote:Louise70 schreef op 01 oktober 2016 @ 00:27:

Op mijn 20ste had ik een kleine b. Op mijn 30ste een grote c en nu een ecupMisschien rare vraag maar komt groei borsten door aankomen, hormoon uit balans of misschien iets anders? Of is het natuurlijk proces, dacht namelijk dat niet iedereen grotere cup had bij ouder worden...maar heb niet veel kennis hiervan..
Heb je nog bij andere artsen een consult gehad? Mijn ervaring met Nio is dat hij vooral vrouwen die van grote ronde "pornoborsten" houden goed weet te bedienen. Een vriendin van me heeft een hoop ellende gehad doordat hij haar een veel te grote maat voor lichaam adviseerde. Ze kreeg er fysieke klachten van. Hij wimpelde dat eerst af met iets als "alle vrouwen willen toch graag grote borsten". Uiteindelijk heeft een andere arts er iets heel moois van gemaakt maar ze draaide wel zelf voor de kosten op.
Alle reacties Link kopieren
Bij mij zijn ze kleiner geworden bij het ouder worden. En ik heb niet eens borstvoeding gegeven.

Volgens mij groeien borsten door aankomen. Er gaat meer vet inzitten. Net als bij andere lichaamsdelen.
Alle reacties Link kopieren
quote:swifty schreef op 01 oktober 2016 @ 00:04:

300 cc is met jouw kleine postuur en omvang een DD of E straks. Dat gaat hangen later door zwaartekracht of niet?Hangen gaan ze sowieso niet????
Alle reacties Link kopieren
Ik zou me niet te erg vasthouden aan welke maat je wilt.

Met beide aantallen cc's wordt het een grotere cupmaat, maar zo gaat het er niet uitzien.

Ik heb 300 cc en ben van 75a naar 75d/70e gegaan. Ik wilde van te voren graag een grote b, kleine c.

Nu ziet het er trouwens uit als een volle c ongeveer.

In het begin schrok ik best wel van het maat labeltje, maar dat is maar ern labeltje, het gaat om hoe het eruit ziet.

Als ik jou was zou ik gaan voor de 280 cc.
Alle reacties Link kopieren
quote:south schreef op 30 september 2016 @ 23:46:

Ik heb wel eens 300 cc uit één borst gekolfd. Die stond behoorlijk strak en was echt heel veel groter voordat ik begon met kolven. Ik zou voor 280 gaan.







Borstvergrotingen, brrr.

Eigen lijf, eigen keuzes, maar o wat ziet het er altijd lelijk uit.
Alle reacties Link kopieren
Joh, zou lekker voor die chemische zakken met 320 cc gaan (wat door de 'arts' wordt geadviseerd). Je wilt grote nepborsten of je wilt ze niet. Een B is niet voldoende voor je toch? Dan beter gelijk all the way gaan toch.
Alle reacties Link kopieren
Ik zou vooral niet te weinig cc nemen, het valt nl snel tegen omdat een e cup nepborst veel kleiner oogt dan een echte borst, ik heb 420 cc druppelvorming door Dr. van Onselen geplaatst. Ik heb cup e , maar ze kunnen voor het oog zo door voor een c cup.
Alle reacties Link kopieren
quote:MRengine schreef op 01 oktober 2016 @ 06:42:

Joh, zou lekker voor die chemische zakken met 320 cc gaan (wat door de 'arts' wordt geadviseerd). Je wilt grote nepborsten of je wilt ze niet. Een B is niet voldoende voor je toch? Dan beter gelijk all the way gaan toch.Hater.
Alle reacties Link kopieren
Je moet niet alleen praten over b, c of d cup. Zonder de omvang te weten, zegt dat namelijk niks. Een 70D, een 75C of 80B zijn dezelfde borsten maar dan met een andere omvang. Dus wat voor cupmaat een vrouw heeft zegt niks zolang je niet het hele plaatje weet.

Ik ben niet tegen borstoperaties (ik heb de mijne laten verkleinen, wat een ellende té grote borsten) maar door jouw vragen/opmerkingen krijg ik het gevoel dat je niet 100% weet waarover je praat en wat je wilt. Ik raad je sterk aan eerst nog minimaal 1 andere kliniek te bezoeken en daar advies in te winnen. Borstimplantaten haal je niet zomaar effe weg als het niet blijkt te bevallen he. Echt, laat je goed informeren!
Alle reacties Link kopieren
Ik heb zeker consulten gehad bij verschillende Dokters .Bij Bergmanclinics ,Dr Poomee Bangkok en met dr Nio. In Bergman zei de dr dat ik voor een lekker D cup moest gaan . Als ik mooie volle billen zou ik hebben ,zou ik voor een D gaan, maar kleine billen en grote borsten zijn voor mij niet mooi.
I will survive!
Mijn borsten zijn in een jaar tijd voller geworden. Ik ben zelf fijn maar toch alles zit op de juiste plek. Zeker nu mijn borsten wat voller zijn. En ik heb gewoon een A cup. 1.66 en weeg 53 kilo. Ik heb ook minder gewogen en toen waren mijn borsten minder vol. Dus het bijkomen heeft echt effect op borsten. Dus als je al van plan bent om naar de 54 kilo te gaan. Zou ik even wachten wat je borsten gaan doen. Maar oké je moet doen waar jij je fijn bij voelt. Ik heb geen verstand van 300 cc of hoe dat ook gaat. Dus als je toch van plan bent om door te zetten zou ik het de arts laten beslissen zodat de verhoudingen in proporties blijven. succes met je beslissing.
Alle reacties Link kopieren
Bij Bergman Dr koopmann en bij Bumrungrad Hospital, Bangkok dr Poomee . Dr Poomee
I will survive!
quote:Collata schreef op 01 oktober 2016 @ 07:45:

Ik heb zeker consulten gehad bij verschillende Dokters .Bij Bergmanclinics ,Dr Poomee Bangkok en met dr Nio. In Bergman zei de dr dat ik voor een lekker D cup moest gaan . Als ik mooie volle billen zou ik hebben ,zou ik voor een D gaan, maar kleine billen en grote borsten zijn voor mij niet mooi.Anders plaats je eerst een B of C en mocht je dat toch te weinig vinden dan zou je toch later een grotere implantaat kunnen nemen? Is maar een idee hé, het is jouw lichaam en jouw wens.
Alle reacties Link kopieren
quote:BassGroove schreef op 01 oktober 2016 @ 07:48:

Mijn borsten zijn in een jaar tijd voller geworden. Ik ben zelf fijn maar toch alles zit op de juiste plek. Zeker nu mijn borsten wat voller zijn. En ik heb gewoon een A cup. 1.66 en weeg 53 kilo. Ik heb ook minder gewogen en toen waren mijn borsten minder vol. Dus het bijkomen heeft echt effect op borsten. Dus als je al van plan bent om naar de 54 kilo te gaan. Zou ik even wachten wat je borsten gaan doen. Maar oké je moet doen waar jij je fijn bij voelt. Ik heb geen verstand van 300 cc of hoe dat ook gaat. Dus als je toch van plan bent om door te zetten zou ik het de arts laten beslissen zodat de verhoudingen in proporties blijven. succes met je beslissing.IK heb al ik 55 kilos geweest een paar manden geleden, daarna werd ik ziek en ben paar kilos afgevallen. Nee bij mij gaan ze NIET 1 cup grooien . Ze groeien een beetje maar. En nee ze gaan ook niet grooien wanneer ik ouder wordt, Mijn 4 zussen zijn veel ouder en ze hebben allemaal kleine A. Als ik de kans zou hebben om een cup B van mezelf te hebben zou ook geen geen neppte grote nemen hoor
I will survive!
Alle reacties Link kopieren
quote:BassGroove schreef op 01 oktober 2016 @ 07:51:

[...]



Bedankt voor je advies, maar nee hoor zo veel geld heb ik op moment niet. Ik wil ook lekker op vakantie kunnen gaan dit jaar



Anders plaats je eerst een B of C en mocht je dat toch te weinig vinden dan zou je toch later een grotere implantaat kunnen nemen? Is maar een idee hé, het is jouw lichaam en jouw wens.
I will survive!
Alle reacties Link kopieren
quote:Zippur schreef op 01 oktober 2016 @ 06:00:

[...]









Borstvergrotingen, brrr.

Eigen lijf, eigen keuzes, maar o wat ziet het er altijd lelijk uit.Ja ik heb echt walchelijke borsten whaha
Alle reacties Link kopieren
Laat de arts bepalen tijdens de operatie.

Het is een goede arts, hij weet wat hij doet.

Wellicht dat hij kijkt wat bij jou past.



Tussen 280cc en 300 zit niet zo heel veel verschil in volgens mij?
quote:Collata schreef op 01 oktober 2016 @ 07:45:

Ik heb zeker consulten gehad bij verschillende Dokters .Bij Bergmanclinics ,Dr Poomee Bangkok en met dr Nio. In Bergman zei de dr dat ik voor een lekker D cup moest gaan . Als ik mooie volle billen zou ik hebben ,zou ik voor een D gaan, maar kleine billen en grote borsten zijn voor mij niet mooi.



Als je googled op 280 en 300 cc met jouw kleine postuur en kleine omvang van 75 cm, dan wordt het een DD of E.

Wat ik apart vind is dat beide artsen jouw geen duidelijk antwoord geven op jouw verzoek een kleine vergroting te willen. Een D cup wil je niet en toch willen ze jou die straks geven, of zelfs groter. En zelfs Bergman zegt dit, terwijl jij duidelijk aangeeft dit niet te willen.

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven