Buurmeisje laat wel heel veel zien...

26-09-2016 12:08 252 berichten
Alle reacties Link kopieren
We wonen in een vrij smal, historisch straatje waar de huizen nogal dicht op elkaar staan. Tegenover ons woont een gezin met een dochter van een jaar of 18. Haar slaapkamer is helemaal boven, en wij kunnen recht bij haar naar binnen kijken (zij dus ook bij ons).



Als zich zich omkleedt laat ze haar gordijnen open, en zeker als het donker is en zij het licht aan heeft, zie je elk detail. Ze staat dan nogal lang voor de spiegel, vaak alleen in een string, soms ook naakt, en borstelt langdurig haar haar en werkt haar makeup bij.



Vriend en ik werden daar altijd een beetje lacherig van, en (het is een heel mooie meid) vriend kan ook wel genieten van het uitzicht (nee, ik ben niet bang dat hij wil vreemdgaan met haar).



Nu is er echter iets nieuws: ze heeft haar bed nu zo gezet dat we er volop zicht hebben, en de vorige week en dit weekend lag ze behoorlijk lang te masturberen (te zien aan haar reacties, met veel plezier en succes).



Of dit nu expres is of alleen maar onnozel kunnen we moeilijk schatten, maar we beginnen nu wel te twijfelen of we haar niet moeten waarschuwen. Wij zijn vast niet de enigen met dit uitzicht: als ze pech heeft, staat ze op een gegeven moment op internet. Probleem is alleen: we kennen de buren helemaal niet. En om nu een briefje door de bus te gooien met "lief buurmeisje, als je niet wilt dat de buurt eerste rang zit tijdens je momentje voor jezelf, doe dan de gordijnen dicht" is ook zo wat - vooral omdat zo'n briefje misschien ook/eerst door de ouders wordt gelezen.



Wat zouden jullie doen?
TO, zie je al verschil?
Wij hadden een overbuurman die in zijn blote onderkantje de ramen lapte. Godzijdank heb ik het zelf alleen van een afstandje gezien en gedacht 'zie ik dat nou goed?' Zijn buurvrouw is gelukkig een gebekt type dus die heeft direct duidelijk gemaakt dat hij daar maar beter mee kon stoppen. Volgens mij zaten er trouwens geen kwade bedoelingen bij, hij was gewoon niet helemaal 'bij'.
Alle reacties Link kopieren
En? Al vorderingen?
Laat los wie je denkt te moeten zijn.
Alle reacties Link kopieren
Ik zou er even goed voor gaan zitten hoor als er zo'n show zou plaatsvinden in de straat.



Wat een rare reacties hier allemaal. Alsof zo'n meid in de bloei van haar leven vies is. Kom op zeg niet zo bekrompen...
Ik vind dat TO ons wel op de hoogte mag houden...
Ik wil wel een filmpje...
Alle reacties Link kopieren
quote:Cinderella00 schreef op 08 oktober 2016 @ 21:49:

Ik vind dat TO ons wel op de hoogte mag houden...Oh, nou, ik ga er eigenlijk gewoon vanuit dat het gegluur voorbij is.
Alle reacties Link kopieren
quote:SallySpectra schreef op 28 september 2016 @ 09:18:

[...]



Aan de driewieler van mijn dochter hing geen kaartje, gelukkig.Sally, gefeliciteerd! Jij hebt mijn eerste ware LOL weten uit te lokken op dit hele forum ooit. Ik moest echt hardop lachen van je comment
Heeft ze vitrage voor het raam?



Misschien heul erg dom van me.

Ik had vitrage voor de ramen hangen. En ik wist dat je van buiten naar binnen niets kon zien, met vitrage. Dat had ik wel eens uitgeprobeerd. Toen ik eens 's avonds een brief had gepost en in mijn eigen woning naar binnen keek, viel het me pas op dat - als het buiten donker is en binnen het licht brandt - alles binnen te zien is.

Daar ben ik gelukkig achtergekomen in de tijd voordat iedereen filmpjes maakte.



Tja, je kan zeggen "Iedereen weet dat toch." Maar het was gewoon nooit tot me doorgedrongen.
quote:badmeester schreef op 08 oktober 2016 @ 21:58:

Ik wil wel een filmpje...Xhamster.com
quote:elisabethrose schreef op 08 oktober 2016 @ 22:01:

[...]



Sally, gefeliciteerd! Jij hebt mijn eerste ware LOL weten uit te lokken op dit hele forum ooit. Ik moest echt hardop lachen van je comment

Gelukkig nog voor je 1 jarige lidmaatschap!



(Of je komt op de verkeerde topics, of je humor is bijzonder. Ik schiet wel vaker in de lach hiero)
Alle reacties Link kopieren
Nee? Geen update?

Ik ben veel te nieuwschierig voor dit soort topics.
Laat los wie je denkt te moeten zijn.
Alle reacties Link kopieren
quote:Corona67 schreef op 08 oktober 2016 @ 22:50:

[...]



Gelukkig nog voor je 1 jarige lidmaatschap!



(Of je komt op de verkeerde topics, of je humor is bijzonder. Ik schiet wel vaker in de lach hiero)Haha nee ik heb wel vaker dat ik ergens van moet glimlachen of ja eigenlijk precies dit:





Maar dit was de eerste keer dat ik echt oprecht hardop moest lachen
Alle reacties Link kopieren
Jabba Leguaan!
"People, what a bunch of bastards"
Ja ik denk dat je mij in zal moeten gaan huren,ga ik wel bekijken na zelf polshoogte te hebben genomen,een praatje met haar maken.

Nee dit is een geintje,heb je wel vaker van die fantasie ideeen? Ik zou het wel leuk vinden trouwens, doen jullie toch de gordijnen dicht.
Alle reacties Link kopieren
quote:yamahafzr600r schreef op 14 oktober 2016 @ 23:10:

Ja ik denk dat je mij in zal moeten gaan huren,ga ik wel bekijken na zelf polshoogte te hebben genomen,een praatje met haar maken.

Nee dit is een geintje,heb je wel vaker van die fantasie ideeen? Ik zou het wel leuk vinden trouwens, doen jullie toch de gordijnen dicht.En dan ga jij lekker neuken met die griet. Geef het adres door dan komen wij op straat kijken door het raam en geven applaus zodra je klaarkomt.
Alle reacties Link kopieren
Ik vond het verhaal een tikkeltje apart overkomen ( ik doe geen beschuldigingen), maar als je weet dat iemand met zichzelf bezig is aan de bewegingen enz.. dan ben je toch een soort van gefocust op de boel!,



Ik heb zie ook wel eens een glimp van een buurman die even in zijn boxershort bij het raam voorbij loopt niks mis mee.



Ik zou als nette buren even aankloppen bij ma en pa van het buurmeisje en doorgeven dat je gezien hebt dat ze zichzelf omkleed!, Klaar!! pa en ma hangen donkere gordijnen op meisje heeft niet te veel schade opgelopen jullie kunnen je weer op wat anders richten.
Hoe kom jij nou hier terecht??
Alle reacties Link kopieren
quote:MarindaH schreef op 18 februari 2017 @ 00:25:

Hoe kom jij nou hier terecht??via een reactie van een ander die ik aan het loepen was. door jou zie ik nu dat het van oktober 2016 was!! thanks
Alle reacties Link kopieren
Dit heeft geen moer met seks te maken. Waarom op deze pijler?



Oh omdat je eigenlijk een geil menneke bent? Ow ok, dan snap ik het hoor.

Fijne fantasietjes verder.
“I've learned that people will forget what you said, people will forget what you did, but people will never forget how you made them feel.” Maya Angelou.
Alle reacties Link kopieren
quote:Enn schreef op 18 februari 2017 @ 00:40:

Dit heeft geen moer met seks te maken. Waarom op deze pijler?



Oh omdat je eigenlijk een geil menneke bent? Ow ok, dan snap ik het hoor.

Fijne fantasietjes verder.Ik ben nog nooit een vent tegengekomen die Sophie_Emma heet....
Nee alleen hier vind je ze, en durven dan mee te schrijven. Maar sommigen kiezen voor echte man naam, of iets als die van jou, dropgedroogd.
Alle reacties Link kopieren
quote:swifty schreef op 18 februari 2017 @ 10:53:

Nee alleen hier vind je ze, en durven dan mee te schrijven. Maar sommigen kiezen voor echte man naam, of iets als die van jou, dropgedroogd.En jij heet Swifty irl, tuurlijk.
Ja waarom zou ik het uitleggen dacht ik nog, maar je snapt het nu wel.
Alle reacties Link kopieren
Snappen we allemaal, Jelle.

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven