Minnaar, deel 33

22-09-2016 21:07 3005 berichten
Alle reacties Link kopieren
Al 32 delen lang schrijven we over het wel en wee om en rond onze minnaars.



Vliegt jouw hart vrij rond, vangbaar met een netje voor elke jager met stoute ogen of ben je een stoere krijgster met pantser en harnas? Moeten de mannen hún hart beschermen omdat jij voor de lust gaat en niet voor de liefde?



Met andere woorden...



Kun jij een minnaar hebben zonder verliefd te worden? Blijf jij met het grootste gemak in de verlust fase hangen of verleg jij constant je grenzen? Dit topic is voornamelijk bedoeld voor gelijkgestemden, al staan we natuurlijk open voor nieuwe input en meningen. Mits respectvol geschreven, het is de toon die de muziek maakt.



Het is fijn als je een avatar uploadt, zo blijven we kleurrijk en is het makkelijker om de verhalen bij de naam te plaatsen. Bedankt.



edit: PAK staat voor Porneau Aftel Kalender.
Alle reacties Link kopieren
Oh enne Dora: go for it! Heb ik tot nu toe ook nog geen spijt van gehad ;)

Ook al weet ik dat er ooit pijn gaat volgen.
Alle reacties Link kopieren
quote:Troublegum schreef op 26 oktober 2016 @ 17:34:

Oke, nou in dat geval... Dan durf ik nog wel te schrijven hierzo. Ik was al net zo blij dat ik mijn uitstapjes ergens kon bespreken ;)



Maarreh, die 50miles rule hè... Is vijf km ook oké...?

Ja ik weet het, verre van slim, maar hij bleek de leukste die erbij zat...



De vraag stellen is um beantwoorden hè?



Tuurlijk moet je gewoon meeschrijven! Pik mee wat je mee wil pikken en voor de rest sla je dit azijnpissende orakel maar over hoor. Ik heb mezelf in den beginne ook niet laten tegenhouden door goede adviezen (nou Ok, die kreeg ik ook niet, want er zaten wel meer dan 50 miles tussen ). Blijf hier lekker spuien, want dit is het topic waar je holladijee mag doen. En de leukste moet je gewoon nemen. Maar dan mogen wij over een tijdje een 'told you so' doen, ok? (geintjuh..).



En ik? Ik ga voor de zoveelste keer maar weer eens mijn vieb afstoffen. Het is ernstig gesteld met mijn seksleven. Wie ging er ook alweer lesbisch worden? I'm in!!
Ja dat was ik. Maar ik twijfel nog hoor

Misschien dan maar bi worden. Een smakelijke man trekt me toch stiekem ook wel
Alle reacties Link kopieren
Ja ja, jullie mogen tzt 'I told you so' zeggen... Al blijf ik natuurlijk denken dat dat nooit nodig gaat zijn - naïef ja, ik weet het ;)



Die vrouwenliefde sla ik even over, sorry, niet zo mijn ding! Ik mis dan toch wat ;)
Alle reacties Link kopieren




Nah, ik denk ook niet dat ik zo'n goede lesbienne zou zijn.



Een pik op afroep, die wil ik. Eentje die kookt. Want het schijnt dat ik de kinderen moet voederen hier.



Oh, jullie waren trouwens al wel op de hoogte dat van elke date er hier een uitgebreid verslag geplaatst dient te worden? Dan hebben de sekslozen onder ons ook nog een verzetje
Alle reacties Link kopieren
Serieus??



Ik kom al een deel of 23 weg zonder uitgebreide verslagen, moet ik daar op me ouwe dag nog mee gaan beginnen dan?
...
Alle reacties Link kopieren
Nou, ik kan me anders best nog wel leuke verslagjes herinneren hoor
Alle reacties Link kopieren
Jahaaa, maar dat waren geen enpleinpublicjes hè?
...
Alle reacties Link kopieren
Nee ok, maar dat is speciaal voor de nieuwkomers



*bitchmodus uit*
Liveverslagje doen de volgende keer ?

Ben goed in multitasken hoor
Alle reacties Link kopieren
Oh, mag ik mee blijven lezen? Morgen eerste date om wat jeuk te verminderen..
Alle reacties Link kopieren
Nee Birdie, er zijn grenzen.



Marjolein, leuk! Dan loopt morgen je PAK af! Veel plezier!
Alle reacties Link kopieren
Ehm... Verslag doen... Ik zal er es over nadenken. Hoe gedetailleerd mot t wezen?
Alle reacties Link kopieren
Sommige tips klinken een beetje alwetend waarschijnlijk en zijn, zeker in het prille begin waarin alles nog super en geil en spannend is, niet is wat je wilt horen. Het boeit niet, want het is niet aan de orde van de dag. En wat over een paar weken komt, is nu niet interessant, want misschien komt het wel nooit zo ver.



Het klopt alleen wel. Ik ben het schoolvoorbeeld van de niet-50-mile-shit. Het is zooooo naar om zo dicht bij elkaar te zijn, maar elkaar niet meer te kunnen zien. Of elkaar te moeten ontwijken. Ik zette mijn auto voor zijn kantoor zodat hij wist dat hij niet naar binnen kon, als ik er was.. Hoe sneu is dat. En echt echt echt niet leuk!

We jagen samen. Als het uitkomt, eindigt dat sowieso. Als wij zouden breken, moet dat ook eindigen, maar hoe leg je dat de rest uit?? Ze hebben me helemaal geaccepteerd en opgenomen en ineens ben ik dan weg?



Sporten is misschien iets luchtiger, maar waarom zou je dat willen? Ik noem het na al die jaren geen vriendschap. Guus noemt het wel zo, ik noemde het volgens mij ook een tijd zo, maar het is geen vriendschap. Door samen te sporten creeer je meer raakvlakken, meer tijd om elkaar te zien, meer gedeelde tijd. Gaan jagen was de stomste beslissing ooit , geen idee waar mijn hoofd toen zat. Het is echt super! Ik geniet van elke minuut in de bossen of in de bergen met mijn verrekijker en Guus zijn gezelschap. We hebben het dan zo leuk. Maar men, waarom? Het lijkt een beetje relatietje-spelen, wil je zo verweven met iemand zijn/worden?



Nu klinkt het grappig en onschuldig, maar het heeft echt consequenties op lange termijn! Niet dat je het daarom niet zou moeten doen, het is helemaal je eigen leven en eigen keuze, maar denk dat het goed is om er eens zonder al die hormonenzwerm naar te kijken.

Ik zou het ook gedaan hebben, de cursus, niemand had me kunnen weerhouden. Maar stom was het wel!



Phoe, zo ken ik je weer!!



Ik heb hier het boek van Roodsvoets maar weer eens uit het stof getrokken. We hadden hier ook een stevig gesprek en de laatste tijd roept Guus steeds vaker dat het tussen ons serieus hooguit een halve dag zou werken. Klopt ook hoor, denk dat we echt niet zouden werken, maar ik word er een beetje paniekerig van als hij het zo vaak zegt. Hij hoeft me niet te overtuigen en ik vraag er ook nooit om.

Bedacht toen ineens dat ik het boek nog had liggen en nooit heb gelezen. Dus nu maar eens verdiepen in waarom ik zo lang ben blijven plakken .



In ieder geval begint het ook daar dat het eerste begin zoooo makkelijk is. Dan is alles onschuldig en geinig en leuk en geil en spannend. Tot het ineens een keer niet zo leuk is en het wel heul lastig blijkt om te eindigen. En stoppen lukt dan niet, dus toch maar weer verder.

Geloof dat het best interessante stof is! Misschien staat de oplossing er ook wel in
Alle reacties Link kopieren
Ik bedenk het me regelmatig hoor, dat hier werkelijk niets verstandigs aan is. Als het uitkomt heb ik zoveel ellende, raak ik mijn gezin kwijt. En toch doe ik het dus. Geen ruggengraat.



Overigens woont mijn lover dan wel binnen 5 km van mij maar onze levens zijn volledig gescheiden. Ik heb hem online ontmoet en hij bleek vlakbij te wonen. Eerst om die reden de boot afgehouden maar dus toch de stap gewaagd, want zoals ik al zei de leukste die ik kon vinden... Tot op heden slechts een keertje bij de AH tegen t lijf gelopen dus het valt mee. En hopelijk blijft het zo en trek ik mezelf over een tijdje niet de haren uit m'n hoofd...



Jouw situatie lijkt me idd heel lastig Heidi. Zou je echt wat hem (Guus?) willen dan? Ik bedoel dus als in een reguliere relatie?
Alle reacties Link kopieren
Ik moet bekennen dat ik vandaag braaf meelees, maar veel te veel in de voorpretmodus zit om me ook maar enigszins druk te maken over springende hertjes die van hun padje zijn.



Als TO schiet ik even schromelijk tekort ;) Maar dat ga ik vast goed maken. Of niet. Met verslagjes ofzo...
Ik lees nog steeds mee, en het kriebelt steeds meer om toch te reageren. Dus why not



Er is al veel gezegd over afstand, zowel fysiek als virtueel. Ik heb één keer een minnaar gehad op fietsafstand, en hij is de enige die af en toe nog aan de bel trekt. Ook al heeft hij een nieuwe relatie. Het lukt ons prima om elkaar te ontlopen doordat hij in een heel andere regio werkt, en gek genoeg zijn we elkaar in het wild nog nooit tegengekomen. Ik heb niets te verliezen als single, maar hij natuurlijk wel. Ik vermoed dat hij in al zijn relaties vreemd is gegaan, zo'n type is het wel. Ook nu heeft ie weer een voorstel gedaan voor een clubbezoek. Ik heb nog geen nee gezegd...
Alle reacties Link kopieren
Omdat er zich veel nieuwen aanmelden, meld ik me ook maar aan????

Vrouw, partner, moeder en inmiddels ongeveer een half jaar voorzien van een minnaar. Illegaal , want een open relatie staat mijn partner totaal niet voor open, en die van hem trouwens ook niet...

Alle waarschuwingen zijn hier te laat, woont binnen vijf km afstand , en is ook nog een collega binnen dezelfde organisatie. In totaal drie keer een koffiedate gehad, zonder koffie????, en as dinsdag staat de vierde gepland.

Hij is halleluja, als hij me vastpakt ben ik om...

Van beide kanten totaal geen verliefde gevoelens maar pure lust. In beide relaties komen we 'tekort' , en dat vullen we keurig bij elkaar aan!

Lees hier al een tijdje mee, maar het vreet aan me dat ik het niet met iemand kan delen, dus dan is dit een super oplossing !
Alle reacties Link kopieren
Het maakt me wel nuchterder door hier meer verhalen te lezen van vrouwen die dezelfde fout aan het maken zijn.
Alle reacties Link kopieren
Iets met mijn kop in het zand steken, omdat ik zijn antwoord al weet ? "Het is beter zo".

Zit hier nou niet een bepaald patroon in ? Dat je juist iets wilt hebben, wat je niet kan krijgen ? Bv. Boris van Roos wil te graag en is te gretig, dan is de lol van het jagen er al weer af ? Of zit ik fout ?
Alle reacties Link kopieren
Ik weet het niet Nina, het gaat mij denk ik niet zo om het jagen. Wat ik wel mis is het wachten en smachten, het hopen op een appje, het verlust zijn zonder al die andere valkuilen. Deze man gooit zich aan mijn voeten en omdat het gevoel niet wederzijds is treedt er afstoting op. Heel jammer vind ik dat. Ik zoek naar de Ed balans zeg maar.



Ik hoef niet iets wat ik niet kan krijgen, ik wil wel graag dat het op mijn manier gaat!



Ha Canvas!



Choco, pas de 4e "koffie"date in een half jaar? Dat is te doen!
...
Alle reacties Link kopieren
@roos, ja de vierde date nog maar . De eerste was begin dit jaar, toen kwam er een periode van OMG, waar zijn we aan begonnen en soms wat schuldgevoel naar partner/gezin. Heen en weer geslinger van verstand naar lust , enkele vakanties, maar toen in september de tweede keer, paar weken geleden de derde keer en nu as dinsdag dus de vierde... we kunnen het beide makkelijk 'wegzetten', zeker omdat we elkaar ongeveer één keer per week zakelijk ontmoeten.

Maar het hek is van de dam... we hebben er een verslaving bij ben ik bang voor
Alle reacties Link kopieren
Wij wonen een paar dorpen bij elkaar vandaan.

Dus we kunnen elkaar niet tegenkomen in die zin.

Van de week belde hij me wel opeens op met de mededeling dat hij bij mij in de straat stond!

Paniek! Ik had m'n haren nog niet gedaan en moest de kinderen nog wegbrengen.

Dus alles snel snel gedaan en hebben we elkaar nog even 10 minuutjes kunnen zien.

Stiekem achter het kinderdagverblijf

Ook al kan ik het daarna rustig tegen mijn man vertellen, het blijft toch spannend!
Alle reacties Link kopieren
Dat over jagen en het niet kunnen krijgen is misschien ook te zwart/wit. Maar als het te makkelijk gaat, wordt het al minder spannend. Precies dat "verlangen" denk ik.
Alle reacties Link kopieren
Furgee, pas je wel op? Je man mag het dan wel weten, maar de rest van je dorp weet dat niet. Stel dat je betrapt wordt, dan zingt zoiets zich 10 jaar later nog rond en horen je kinderen het misschien zelfs. Kop erbij dame!

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven