Vriend is slecht en saai in bed..

08-12-2016 11:55 113 berichten
Alle reacties Link kopieren
Hoi iedereen!

Ik ben dolgelukkig met mijn vriend, waar ik ook mee samen woon maar....



Ik mis de tijd voor ik met hem had! Niet omdat ik hem kwijt wil, maar omdat ik de seks mis.. ik had altijd een vrij wild seksueel leven. Dat is sinds ik mijn vriend ken afgelopen. Ik ben zelfs zo gedemotiveerd dat ik er maar een beetje lig, en me zelfs irriteer.



Zijn idee van voorspel is borsten pakken en er in knijpen. Hij zoent me bijna nooit gepassioneerd (ook niet buiten de seks om) en ik voel me niet sexy meer. Ik heb ook niet het gevoel dat het nog gaat komen. Ik heb namelijk allerlei tips gegeven, hem geprobeerd te sturen en zelfs filmpjes gestuurd van wat mij spannend lijkt. Ik ben hier al dik een jaar mee bezig en raak steeds moedelozer en verdrietiger.. het gevoel van liefde verminderd hierdoor ook merk ik..



Ik wil gewoon het liefst dat het uit zichzelf zou komen in plaats van dat hij iets doet omdat ik het zeg.. ik wil gewoon weer aangekeken worden met een lustvolle blik, dagelijks hartstochtelijk gezoend worden en zo nu en dan op bed gegooid worden, bij mijn keel gepakt worden of juist heel teder. Maakt me niet uit, als het maar goed is, en niet aangeklooi..



Ik heb al een aantal keer een open relatie voorgesteld; dit wil hij niet.. de gedachte naar andere mannen wordt steeds groter, dat kan ik niet helpen. Ik handel er niet naar maar het wordt steeds lastiger.. ik wil hem niet verlaten en ook geen overspel plegen.. maar momenteel is masturberen de enige manier waarop ik aan mijn trekken kom. Toen ik vrijgezel was had ik vaker seks dan nu!



Heel graag tips.. heb het internet afgezocht naar tips en alles geprobeerd.. er is geen redden meer aan geloof ik..
Op je 21ste (als 95 je geboortejaar is) is dit duidelijk niet de man van je leven.



Als er nog geen kinderen mee gemoeid zijn ... Ga de rest van de wereld ontdekken!
Alle reacties Link kopieren
Hoihoi!



Iedereen ontzettend bedankt voor alle meningen reacties en adviezen. Ik heb ze allemaal gelezen maar heb nu even geen tijd om op allemaal te reageren.



Ik ga vanavond met hem in gesprek nogmaals en kijken wat daar uitkomt. Wel duidelijk gezegd dat wij beiden wat moeten gaan veranderen en samen tot een oplossing moeten komen omdat onze relatie geen lang leven gaat lijden waarschijnlijk.



Zodra ik meer weet post ik het <3
Alle reacties Link kopieren
Dan stop je toch en download je tinder?
i want your loving and all your lovers revenge, you and me could write a bad romance
Alle reacties Link kopieren
of je stopt niet maar download wel tinder
i want your loving and all your lovers revenge, you and me could write a bad romance
Alle reacties Link kopieren
of gewoon old fashion: push up bh-aatje aan en de kroeg in
i want your loving and all your lovers revenge, you and me could write a bad romance
Alle reacties Link kopieren
quote:ladygaga_xx schreef op 08 december 2016 @ 21:01:

of gewoon old fashion: push up bh-aatje aan en de kroeg in
Wat gij niet wilt dat u geschiedt, doe dat ook een ander niet.
Alle reacties Link kopieren
quote:blijfgewoonbianca schreef op 08 december 2016 @ 19:48:

[...]



In een PRILLE, gezonde relatie, misschien, King. Het is net zoals de tips " wacht hem naakt op als hij uit zijn werk komt " : bepaalde dingen verliezen hun kracht ( zal de zwaartekracht wel zijn ) vanwege een beetje gewoon geworden, of te oncomfartabel om helemaal wild van te worden, etc.

ik had de indruk dat ze niet al 20 jaar samen waren. maar ook als je wel zo lang bij elkaar bent, is het toch nog steeds leuk om samen te douchen? ik kan me niet voorstellen dat je denkt dat je vriendin/vrouw je onder de douche roept omdat ze vindt dat je je moet wassen en dat je zonder verder contact er gewoon weer uitloopt als je daarmee klaar bent.

je hebt toch een relatie omdat je van elkaar houdt?
very metal
Sommige mannen zijn gewoon echt heel erg slecht in bed en leren ook niet bij. Je kan op je kop gaan staan, de handleiding voor vrouwen onder zijn neus kieperen, elke keer dat hij in je borsten knijpt proberen zijn hand daar met grote kracht weer weg te krijgen, hem sturen, zachtjes fluisteren, aanwijzingen eerst met sturen, dan hardop praten en dan met hele gesprekken proberen enig gevoel bij te brengen, je kan hem proberen zelf goed te zoenen, uiteindelijk naast de minieme lichaamsbewegingen, gigantisch gaan kreunen als het maar een heel klein beetje de goede richting op gaat, je omdraaien bij verkeerde handelingen en gaan slapen, porno's kijken, zacht softe massage films als cursus volgen, een heel uur per keer proberen te besteden aan hoe knijp ik een tepel niet fijn... maar ze kunnen of willen het echt niet leren.



Ik weet niet wat het precies is. Ze voelen het lichaam niet aan, maar kunnen andere dingen toch ook aanvoelen? Ze kunnen met techniek werken en lampjes in elkaar draaien zonder dat de lamp kapot geknepen wordt. Ze vinden zelf toch ook bepaalde handelingen fijner op bepaalde manieren... Soms lijkt het alsof ze gewoon niets van een vrouw aan willen nemen. Willen in hun eigen "kunnen" blijven geloven. Lijken het je soms toch eigenlijk niet te gunnen.... in welk kader? een madonna-hoer complex? vrouwenhaat toch ergens onbewust? Er te weinig bloed naar het hoofd stroomt?



Het maakt allemaal niet uit, hoe je ook probeert om ook maar íets er uit te krijgen wat leuk en fijn aanvoelt, naast die nog wat probeerselmatige knijpbalbewegingen in je borsten alsof het antistressballen zijn... er is niets leuks aan te vinden.



Het begin gaat nog omdat het nieuw is, de jongen of man leergierig lijkt, je nog allerlei vlinder gevoelens hebt en het wat spannend is, je hem echt verder erg leuk vindt en hij guitige ogen heeft of zo...



Maar als je daar alleen nog de opblaaspop bent die verder op geen enkele manier goed aangeraakt wordt, waarbij die man als jij nog lang niet opgewarmd bent, nauwelijks nog voorspel hebt gehad, hem er al in wil steken en het voor hem allemaal oh zo fijn voelt en hij daarna als een roosje slaapt terwijl jij geeneens nog zin hebt in ook maar het idee aan seks... dan wordt het erg lastig.



Van de tere aanpak, tot rauw voor zijn raap, van leuk met humor speels iemand iets proberen te leren tot intstructiefilmpjes, soms heeft iemand bepaald skills niet of ergens heel erg rare overtuigingen over vrouwelijke voorkeuren m.b.t. seks dat er geen beginnen aan is.
Ik kan me totaal niet voorstellen dat als je echt van iemand houdt cq gek op je partner bent je niet een constante aantrekking hebt en de ander wil strelen, proeven, zoenen, ruiken, masseren en meer. Zo vaak en lang mogelijk... Elkaar aanvoelen, warmte uitwisselen, elkaar laten genieten, samensmelten....
Paekzwart wat omschrijf je het treffend. Het is dat het niet grappig is anders moest ik erom grinniken.

Ik herken veel van hoe mijn (autistische) ex in bed was en nee die voelde het echt niet aan. De andere mannen die er niks van bakten waren bloedmooi om te zien en dachten wellicht dat dat genoeg was (of dat hun complete gebrek aan skills dan niet opviel of zo)?

Anyway. Een onervaren vriendje kán op die leeftijd, en het kán dat hij nog bij leert, maar zo te lezen zit hij op niveau 1 en TO op niveau 9 qua ervaring en skill en ook hebben ze andere voorkeuren dus nee daar zou ik ook voor passen hoor.

Sterkte met het gesprek vanavond To.
Ha ja, de man die denkt dat hij sowieso God's Gift to Women is en waarbij alle vórige vrouwen wel luid gillend na 1 minuut al klaarkwamen van zijn blik alleen al en dat jij dan als vrouw de ijskoningin herself zou moeten zijn volgens hem als je ook maar 1 keer probeert iets bij te sturen.



Soms zou je denken dat je zoiets bij mannen tegenkomt die alleen one night stands gehad hebben en daardoor nooit de geneugten hebben ervaren van de langere leerzamere liefdevollere relatie waarbij die vrouw daadwerkelijk denkt het is de moeite waard om wat bij te proberen te sturen in plaats van jonge onzekere vrouwen die denken ohhhh deze Adonis wil juist met míj naar bed, ik ga faken zodat hij de tijd van zijn leven heeft of dat ik niet te boek sta bij zijn vrienden als preuts of zo.



Maar later kwam ik erachter dat het ook bij mannen voorkomt die in die ene ontzettend lange relatie hebben gezeten en die vrouw echt zeker weten wel al die jaren gefaked móet hebben of wellicht misschien toch niet zo a-seksueel met altijd hoofdpijn was als hij omschreef maar die vrouw zeer waarschijnlijk gewoon niet wist wát het is als een man jou fijn weet aan te raken en ook maar opgaf.



Ja, enigszins autistisch/niet aanvoelend of niet durven onderkennen dat ze misschien toch niet zo vanzelfsprekend goed zijn in bed, echt geen idee soms waar het aan ligt.



Ik probeerde soms ook wel te achterhalen wat dan bepaalde denkbeelden in dat hoofd bedachten maar ik kwam niet tot een eensluidend compleet doordacht antwoord bij deze mannen, waardoor ik uiteindelijk toch denk dat er ook toch wel enige onwil meespeelde (niet genoeg houden van) of in ieder geval niet goed in staat tot interactie met een ander/vrouw op blijkbaar het gebied van zich binden/echt meeleven of zoiets.
Inderdaad.

Ik vraag me ook af waarom het dan nodig blijkt te zijn om te zeggen dat 'zijn ex altijd veel sneller en makkelijker klaarkwam'. En dan verontwaardigd zijn als ik dat niet geloof. Tsja.
Het is een kwestie van passie.

De aard van het beestje.

Hij past niet bij je.

Je kunt iemand niet veranderen, en eigenlijk moet je dat ook niet willen!

Ken jezelf en zoek iemand die bij je past.

Juist ook op intiem gebied.

Je kiest je eigen leven
quote:Lv95 schreef op 08 december 2016 @ 20:53:

Hoihoi!



Iedereen ontzettend bedankt voor alle meningen reacties en adviezen. Ik heb ze allemaal gelezen maar heb nu even geen tijd om op allemaal te reageren.



Ik ga vanavond met hem in gesprek nogmaals en kijken wat daar uitkomt. Wel duidelijk gezegd dat wij beiden wat moeten gaan veranderen en samen tot een oplossing moeten komen omdat onze relatie geen lang leven gaat lijden waarschijnlijk.



Zodra ik meer weet post ik het <3Gelukkig maar. Moet je ook niet willen.
quote:Stormkraft schreef op 08 december 2016 @ 22:56:

Inderdaad.

Ik vraag me ook af waarom het dan nodig blijkt te zijn om te zeggen dat 'zijn ex altijd veel sneller en makkelijker klaarkwam'. En dan verontwaardigd zijn als ik dat niet geloof. Tsja.



De kracht van "iedereen" tegenover jou als enige persoon zetten waarbij jij toch echt wel die enige uitzondering móet zijn en je hopelijk vooral aan jezelf gaat twijfelen en voortaan zijn onzin slikt voor zoete koek want het kan natuurlijk nooooit aan zijn vaardigheden liggen... daar wil hij niet aan en dat je dát vooral beseft als zijnde de preutste ijskoningin van de wereld die blijkbaar niet van hem zou houden en nog wat andere terminologie er achter aan als duidelijk blijkt dat je zijn argument niet gehoorzaam aanneemt en je je niet ter plekke in allerlei bochten gaat wringen en aan jezelf gaat twijfelen. Lekker steekhoudend argument "alle vorige vriendinnen" .



Lekker niets van aantrekken. Het is altijd een overduidelijk bewijs van hoe die man werkelijk in elkaar steekt.
Alle reacties Link kopieren
Heb je ooit geprobeerd om, als jullie samen douchten, hem gewoon beet te grijpen en stevig te zoenen?

Of bij het ''voorspel'' om te rollen, hem op zijn rug te gooien en langzaam en sexy zijn hele lijf te strelen, hem zowat op te vreten van de passie? Lekker jezelf laten gaan, laat hem het eens ondergaan...?



Oprecht; ik ken weinig mannen die echt van hints, theorie of instructies zijn. ;) Over het algemeen werkt zelf in actie komen nog het beste. En subtiel (sexy berichtjes, opwachten in lingerie) werkt dan gewoon niet altijd.
Alle reacties Link kopieren
Hij is gewoon super-onervaren en super-onzeker. Weet niet hoe hij reageren moet.



Komt 'ie thuis, ligt zij in één of ander raar pakje... wat wil ze nou? Moet ik dat uittrekken (weet niet eens hoe)... moet ik haar heupen vastpakken of in de tieten knijpen..?



Wat die jongen nodig heeft is een beginnende vriendin, of een cursus, of een enorme lading porno-films.

Dit gaat je relatie ontwrichten.... hij wordt onzekerder, zij gefrustreerder.
quote:Tilo schreef op 08 december 2016 @ 23:15:

Het is een kwestie van passie.

De aard van het beestje.

Hij past niet bij je.

Je kunt iemand niet veranderen, en eigenlijk moet je dat ook niet willen!

Ken jezelf en zoek iemand die bij je past.

Juist ook op intiem gebied.

Je kiest je eigen leven

Dit is precies hoe ik erover denk.

Hoe lief (?!) deze knul misschien ook voor je is, hij is geen relatiemateriaal voor je.

Ga je met hem verder dan bestaat de kans dat je over een tijdje hier opnieuw komt schrijven 'hoe het nu verder moet want je bent overstag gegaan voor de ene passionele kerel' die je wel vol op de mond kust, je borsten verwent zoals jíj het graag hebt en met wie de vonken van de passie ervan af vliegen als jullie de lakens delen.

Tja
Alle reacties Link kopieren
Zelf ook wel meegemaakt dat het een kwestie is 'van niet willen'!

Een tijdje (dus te lang) met een man omgegaan die het gewoon verrekte om bepaalde dingen te doen.....

Geef niet zo gauw op maar na een aantal vrijpartijen kwam gewoon naar voren dat hij bepaalde

handelingen gewoon beslist niet wilde doen! Dat was voor mij de eerste keer dat ik hoorde dat een man niet wilde beffen............

Overigens gaf hij zelf aan dat dit niets met hygiëne o.i.d. te maken had,maar volgens hem 'deed je dit gewoon niet'

Ook het spelen met mijn borsten en tepels wilde hij niet of nauwelijks,hij was immers geen kind.....................

Nog wel geprobeerd natuurlijk want was verder leuke knul en wilde weleens weten waar dit nu vandaan kwam.

Paar jaar later kwam ik toevallig iemand tegen die ook met hem een tijdje 'verkeerde' en precies hetzelfde natuurlijk met haar.

Alleen zij beweerde dat het met zijn achtergrond en opvoeding te maken had,hij vond dat mannen letterlijk de bovenliggende partij moesten zijn seksueel en vrouwen zo ie zo eigenlijk geen initiatief moesten nemen,dat stootte hem af.....

Anyway....er kunnen veel redenen zijn.
In films wordt ook vaak (hard) in borsten geknepen en die vrouwen worden daar helemaal wild van. Heeft hij er net een die er niets aan vindt, wat een pech!

Hoe oud zijn jullie, TO? En hoe lang bij elkaar?
Alle reacties Link kopieren
Jij verdient iemand die beter kan beffen. Hij verdient iemand die niet zo denigrerend over hem praat op een forum. Ga uit elkaar en zoek allebei iemand die beter bij jullie past.
Slik maar door het is goed voor je!
Ja de man die denkt dat de pornovrouw het voorbeeld is. Heeft hij zich jarenlang afgetrokken bij hard in tepels knijpende mannen en vrouwen die luidgillend daarbij kreunden alsof de wereld verging en dan is het natuurlijk heeeel raar dat je eigen vriendin daar níet van zou houden.



Ze zijn nu een jaar bij elkaar dacht ik te lezen... en nog blijven die plaatjes blijkbaar op zijn netvlies gebrand en krijgt ze het hem nog niet afgeleerd.



Beste tip aan vrouwen die dit in de toekomst meemaken. Als een man in je tepels hard knijpt, sla hem verschrikt hard in het gezicht in de mate waarin get bij jou pijn doet, roep heel hard AU en zeg: schatje wat doe je nu toch? Met een stem als van Tatjana. Tjezus dát deed pijn. Het zijn delicate gevoelige puntjes hoor en knipper daarna paar keer lief met je ogen en wijs hem de juiste weg.
Alle reacties Link kopieren
Je beschrijft precies mijn man paekzwart!!

En TO, ren nu het nog kan.

Jullie passen niet, hoe jammer ook, je zit er nu al mee en het gaat echt niet verbeteren.

Gun jezelf iemand die het zelfde passie niveau heeft als jij.

Je verdient iemand die je het juiste gevoel geeft.
Alle reacties Link kopieren
Hard in tepels knijpen? Ik vind dat dan wel weer lekker!



Praat met elkaar. Ga bv samen in bad zitten. Praat erover. Pak zijn hand, doe het voor.
de wereld wacht om ontdekt te worden
Alle reacties Link kopieren
quote:Sarah1980x schreef op 12 december 2016 @ 18:28:

Je beschrijft precies mijn man paekzwart!!

En TO, ren nu het nog kan.

Jullie passen niet, hoe jammer ook, je zit er nu al mee en het gaat echt niet verbeteren.

Gun jezelf iemand die het zelfde passie niveau heeft als jij.

Je verdient iemand die je het juiste gevoel geeft.Dus rennen lukt jou niet meer?
Age is nothing but Numbers but Numbers count

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven