Onsuccesvolle Tinderdates en ander leed 2

02-11-2016 13:04 2096 berichten
Alle reacties Link kopieren
Deel 2 van alle kansloze dateverhalen!

Lees mee en huiver, en deel vooral je eigen horrorstories
Mot met to
quote:Keukenkast schreef op 07 december 2016 @ 20:41:

Jeetje.. 24uur aan het swipen nu. 35 matches en 15 praters

Wat is er aan de hand?? December?

Jee! 15 praters is toch niet te handlen tegelijkertijd!?

Ik denk dat ik zo ook ff ga kijken
Jeetje Mats het zit je ook helemaal niet mee zeg. Wat een takke vrouwspersoon.



En Mawieke je zegt wel dat ze in ieder geval eerlijk was, maar dat was eigenlijk wel een beetje laat hè! Had ze beter gelijk aan het begin van het gesprek kunnen zeggen, dan had Mats nog wat te kiezen gehad.
quote:lola304 schreef op 07 december 2016 @ 20:46:

Jeetje Mats het zit je ook helemaal niet mee zeg. Wat een takke vrouwspersoon.



En Mawieke je zegt wel dat ze in ieder geval eerlijk was, maar dat was eigenlijk wel een beetje laat hè! Had ze beter gelijk aan het begin van het gesprek kunnen zeggen, dan had Mats nog wat te kiezen gehad.Had niet het idee dat het een heel lang gesprek was eigenlijk ...
Alle reacties Link kopieren
quote:Mawieke schreef op 07 december 2016 @ 20:44:

[...]



Jee! 15 praters is toch niet te handlen tegelijkertijd!?

Ik denk dat ik zo ook ff ga kijken Nee klopt ook. Ben nu de leukste aan het filteren. Heb dit nog nooit meegemaakt
Oh ja dat is inderdaad niet heel erg duidelijk. Ik bedoelde het ook niet aanvallend hoor, maar ik ging er vanuit dat ze al een hele poos die avond aan het kletsen waren.
Alle reacties Link kopieren
quote:Mawieke schreef op 07 december 2016 @ 20:41:

Nou Mats, je weet ze wel te selecteren he. Voelt zo'n opmerking rot of kun je het wel relativeren? Ze was in ieder geval wel eerlijk ...



Rug gaat beter, dank je. Alleen vandaag iets te veel belast en op het moment dat het pijn deed en ik een beetje op was kreeg ik app van date. Ik wist niet zo goed hoe te reageren want ik wil gaan uitspreken dat ik ons niet bij elkaar vind passen enzo, maar niet via de app. En nu ben ik weer te kapot om te bellen. Nouja, ik lijk hier nu dus de 'rare date', degene die de ramp aan het veroorzaken is.



Het lijkt een gave, ik swipte eens iemand naar rechts.. dat was het!

Ze is eerlijk maar vreemd genoeg ging het gesprek de richting van serieus op, totdat we af gingen sluiten en ze met die mededeling kwam.

Als ze dat meteen had gezegd dan had ik de keuze gehad of ik verder had willen praten, mjah.



Pas goed op jezelf vwb jouw rug, even pas op de plaats.

Dan bel je hem daarover als je wat meer energie hebt, niet leuk om te doen maar wel de tegenhanger.

Beterschap!



Lola, ben toch wel even in gesprek geweest met haar.

Te lang om op zo'n manier af te ronden, je hebt gelijk dat ze daar dan in het begin iets over had kunnen zeggen.

Geen ramp allemaal maar wel ironisch na dat ik weer behoefte kreeg om eens te Tinderen.
Oh sorry Mats, idd niet tof van haar. Ikzelf zou in staat zijn tot zo'n opmerking, maar dan wel aan het begin van het gesprek. Vreemd. Zo zie je hoe chatten/appen heel verschillend kan overkomen aan beide kanten. Althans, mss was het voor haar niet serieus chatten, of ze moet echt een heks zijn om zo met je te spelen, maar goed, ze bestaan....



Dank je, ik ga beter op mijn rug passen. En date bellen idd.
Leuk C3PO!



Mats dat is inderdaad zuur, om een leuk gesprek zo af te sluiten.



35 matchen op 24uur?? Ik like er zelf nooit zo veel. Match wel erg gemakkelijk en in Vlaanderen praat zowat iedereen wel.



Heb nu enkel met 1 man (erg leuk) contact, met mijn date van zondag. Hij loopt wel een beetje hard van stapel. Wat bij mijn vorige date een minpunt was (werd nooit uitgenodigd op feestjes, toen hij het uitmaakte bleek dat dat was omdat hij als single naar die feestjes wou gaan) werd ik door mijn date gisteren uitgenodigd naar een homewarming party bij vrienden van hem morgen. Vriendelijk bedankt maar toonde ergens wel aan dat mijn gutfeeling bij mijn vorige date juist was.

Heb zo veel alarmbellen genegeerd!
Alle reacties Link kopieren
Fijn voor jou C3PO!

Mats, dat lijkt me even slikken... Kop op !



Ik heb niet het gevoel dat iedereen hier praat hoor Treezebees ...

Misschien match ik dan toch echt met de verkeerde mannen

Ik heb in alle gevallen eigenlijk al de eerste stap moeten zetten, en als ze dan antwoorden dan is het vaak met twee woorden zonder interesse te tonen (waarom swipe je dan in hemelsnaam naar rechts )

Nu ja, ik denk dan maar: een neen heb je, een ja kan je krijgen - dus ik blijf vrolijk als eerste berichtjes versturen



Ik ben eigenlijk heel nieuwsgierig naar mijn 2de date nu zaterdag !

Klikt het nog zoals op 1ste date ? Hebben we nog wel iets aan elkaar te vertellen ? Zit er meer in ?



Treezebees: best stoer dat je meteen "afleiding" gezocht hebt en heel fijn dat het ook meteen al iets opgebracht heeft !
Evil queen, Ik date al heel lang, de tijd dat ik helemaal kapot was van een mislukking is er geweest maar ligt al een hele tijd achter mij. Heb me 2 dagen misselijk gevoeld, wel enkele nachten onrustig geslapen en nu, 4 dagen later, is hij helemaal uit mijn systeem.
Ik heb bewondering voor je Treez. Ik hecht me zo snel dat ik bij wijze van spreken al tranen in mijn ogen heb wanneer een app contact verdwijnt.

Wat ik wel gemerkt heb ( god zij dank) is dat dat leed over verdwenen dates snel over is. Een paar dagen zuur en dan opeens zie je de zon weer. Het zijn uiteindelijk maar mensen die je een maand of wat kent en waarschijnlijk weet je over een jaar niet eens meer hoe die ene man nu ook al weer heette.

Ik hoop dat je nieuwe date leuk is!!
Alle reacties Link kopieren
Ik vind dat een gezonde instelling Treezebees: ander en beter !
Alle reacties Link kopieren
Hier aan deze kan ook geen hele woeste verhalen.

Veel "praters" die op onverklaarbare wijze weer verdwijnen of zo passief zijn en alleen maar minimaal antwoorden op vragen dus door mij verwijderd worden.



Een dame was wel leuk die werkte bijna letterlijk om de hoek waar ik woon en die stond redelijk spontaan op des toep voor een kop koffie maar veel spannendere dan dat is het niet geworden.



Is ook prima hoor, ben even met andere zaken bezig.

Denk dat ik in januari wat meer actie ga ondernemen, ben nu niet echt gemotiveerd.
Alle reacties Link kopieren
Ik zit nog steeds een beetje na te zwijmelen, tot nu toe nog geen drama verhaal voor dit topic, sorry (maar niet heus.. )

Date voor zondag staat en verder bellen we elke avond. Zijn zo 2 uur in gesprek en nog niet uitgepraat. hoe bizar is dat!

Ik hou wel in mn hoofd dat ik me niet teveel mee moet laten slepen, dat kan mijn valkuil nog wel eens zijn. Maar jeetje, hij is echt leuk en we zitten zo goed op 1 lijn dat het gewoon bijna eng is. Als ik terugdenk aan het moment dat ik naast hem zat en hij met zijn hand over mijn rug wreef wordt ik alweer helemaal week in mn benen



Mawieke, heb je je date gesproken? Jammer dat het toch niet iets geworden is..

En Mats, ik vind het heel lullig dat dit jou overkomt. Geef niet op hoor, ergens is er een leuk meisje wat op jou aan het wachten is!

Treez, respect voor jouw veerkracht, girl power!!



Ben benieuwd hoe het met de matches van keukenkastje gaat??
Hey C3PO, wat doe je!!! Ongelooflijk, net als een vriendin van mij die een (1!) keer op Tinder zit en nu al weken verliefd rondloopt. Mag ik wat tips van je?



Ik heb date nog niet gebeld, was super verstrooid of gefocust op werk en toen was het opeens vrijdag. Klinkt als zwakke smoes eigenlijk he, als ik hem heel leuk had gevonden zou ik best even tussendoor kunnen appen. Nu heb ik toch nog maar voor zondagmiddag afgesproken, omdat ik denk dat ik te veel geanalyseerd heb en door de pijn in mijn rug misschien wat te negatief was. Ja misschien is dit beetje kop-in-het-zand tactiek, maar ik spreek sowieso liever f2f.



Nog iemand hier die zelf een beetje suf doet met daten?
Alle reacties Link kopieren
Ik weet ook niet hoe dit allemaal kan hoor! Gewoon mazzel?? Heb er geen verklaring voor..

Gisteren date 2, het was super leuk.. Het gaat allemaal heel erg vanzelf, het lijkt wel een domme romantische film haha.

We snappen het zelf ook niet helemaal, en ergens is het natuurlijk doodeng maar we proberen er maar gewoon van te genieten en zien wel hoe het verder loopt.



En jij, hoe ging het gisteren?



Verder nog nieuws van anderen?
Nou wat leuk 3CPO! Ik zou bijna jaloers worden maar het is je gegund hoor.



Ik heb date gisteren toch maar gebeld, want aanloop naar de afspraak was zo stroef. Hij legde steeds al het initiatief bij mij neer en had ook hele andere verwachtingen van wat we zouden gaan doen. Dat bevestigde mijn gevoel en dus heb ik telefonisch besproken dat we niet bij elkaar passen en dat ik het dus niet zie zitten tussen ons. Kreeg ik daarna een app met een voorstel voor een LAT-relatie



Waarom willen sommige mensen het woord 'nee' gewoon niet begrijpen!?
C3PO doe zo voort! Heel benieuwd naar het vervolg.



Goeie zet Mawieke!
Ik denk dat ik me hier ook kom aansluiten (als dat mag natuurlijk). Schreef altijd in het internetdaten topic maar dat is echt op sterven na dood.



Treez hoop dat Tinder afleiding bied.

C3PO: wat leuk dat de eerste keer zo raak is.



Zelf date ik al weer ruim een jaar en heb nu een maand Tinder. Deze week 3 dates met verschillende mannen, die 15 pratende matches herken ik dus wel .

Ik heb er eentje op de app die ik eigenlijk qua foto's en gesprekken het leukste vinden maar die heeft dus nooit tijd om af te spreken. Ik ben er klaar mee, heb hem vanmorgen gestuurd dat ik twijfel aan zijn intenties en of die wel echt single is (er zijn meer vage dingen), voor hem 3 andere, dus kan er niet echt wakker van liggen.
Welkom Brennan!

Heel benieuwd naar je dates en hopelijk passen die helemaal niet in dit topic!
Hoi allemaal. Als het mag wil ik ook graag weer meeschrijven. Ik heb de laatste anderhalve maand zoveel geluk gehad (eindelijk na anderhalf jaar een leuke mooie woning, vandaag begonnen met mijn nieuwe baan) dat het met daten ook goed moet gaan komen! Of zal ik naar het casino gaan en daar kijken hoeveel geluk ik heb



Ik heb nu een paar leuke dates gehad met een leuke man. Woensdag komt hij hier weer, heb ik zo'n zin in. De laatste keer is alweer 3 weken geleden.
Welkom Brennan en Lola! Leuk als er meer mensen meeschrijven.

En ja, het is inderdaad te hopen dat jullie dates niet passen in dit topic
Alle reacties Link kopieren
Hallo!! Ik schrijf ook graag mee! Ben sinds een weekje of twee weer begonnen nadat ik in de zomer werd gedumpt door mijn ex (destijds ook van Tinder geplukt). Heb wat gezellige praatjes maar vind het echt arbeidsintensief om met iedereen te appen. Het is vermoeiend om te onthouden welke hobbies bij welke man horen en welke baan bij wie haha.
Hey Berani. Welkom. Vermoeiend he, we hebben maar een zwaaaar leven
Mijn date was eigenlijk best gezellig, maar nou ook weer niet zo dat de vonken er meteen vanaf sprongen. Ik denk dat ik zijn reactie maar afwacht voordat ik besluit nog een date of geen vervolgdate te plannen.

Heb zaterdag nog een date met iemand anders gepland staan



Lola veel plezier morgen

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven