Geld & Recht alle pijlers

Help! Huis gekocht vol zilvervisjes blijkt nu!

18-09-2016 11:35 103 berichten
Alle reacties Link kopieren
Ik ben er zó klaar mee! Werd vannacht wakker van gekriebel op mijn been (er liep 1 zilvervisje in bed en 1 op mijn been) en was net de strijk aan het wegleggen en zag er 1 in de kast van de jongste... Bah bah bah!!



De makelaar was al ingeschakeld en de kosten voor de verdelger worden verhaald op de vorige bewoners. De verdelger is nu 2x geweest, maar het heeft nog weinig resultaat. We hebben het huis nu 5 maanden. De verdelger zei dat hij 2x langs moest komen. Hij gebruikt valletjes met een soort plakspul waar ze in blijven plakken en een soort gel waar ze van eten en aan doodgaan.



Echter, snachts kan ik nergens lopen zonder overal zilvervisjes weg te zien schieten (van hele grote tot ienimini varianten), als ik smorgens vroeg de trap afloop zitten er sowieso 6 op de muur..



We wonen in een 2 onder 1 kap. De vorige bewoner zegt dat de buren er een zooitje van hebben en dat ze daar vandaan komen. Wij hebben alles al in plastic bakken (zaten zelfs al in de bloem!), stofzuigen 2x per dag en ik ga elke nacht om 2 uur met een zaklantaarn over de vloer om zilvervisjes dood te drukken. Mijn man verklaart me voor gek, maar ik vind het zoooo vies!!



Het huis en de wijk is geweldig, maar de zilvervisjes verpesten ons woongenot! Komen we er ooit vanaf? Of hebben we een kat in de zak gekocht? Het huis was erg duur..



Kunnen we geld terug krijgen van de vorige bewoners omdat ze dit niet gemeld hebben? Verhuizen heeft weinig zin hoorde ik als de zilvervisjes niet weggaan, je neemt ze zo weer mee...



De buren worden ook meebehandeld door de verdelger. Dat betalen ze zelf. Ik ben alleen bang dat ze niet op nog meer onkosten zitten te wachten (ze hebben al 300 euro betaald). Onze kosten zijn vor de vorige bewoner omdat hij het niet gemeld heeft en het wel bij hem bekend was.



Ik ben ten einde raad! :(
vaak duidt het op een vochtprobleem. na verdelging dus op zoek naar manieren om je huis droger te maken
quote:hollandstheemutsje schreef op 22 januari 2017 @ 13:09:

Tegenwoordig hebben heel veel nieuwbouw huizen ook zilvervisjes hoor.ja juist, zeker pas gebouwde
quote:betalenofkrijgen schreef op 18 september 2016 @ 13:04:

Even off topic zilverenvisjes getuigen van een goed milieu in huis ;) Geen gifstoffen!ja en ze zijn ook niet schadelijk voor je gezondheid

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven