Uitgaan

22-01-2017 14:53 31 berichten
Alle reacties Link kopieren
Hallo,



hebben jullie tips om met mijn man meer sexy / erotisch uit te kunnen gaan?



Google geeft wel veel resultaten maar niet wat ik zoek, ik wil niet dat extreme.

Ik wil het luchtig houden. Geen derden, geen fetish, geen SM.



Liefst is het gewoon uitgaan in café of discotheek en dat dan net dat beetje meer ook mag. Of een sauna (maar waar geen prostitutie is).

We zijn midden 30, hebben 2 kleine kinderen en hebben onder andere door een verhuizing vanuit het buitenland en 2 grote verbouwingen een periode met extreem veel stress achter de rug. Nu is het tijd voor onszelf ;)



Alvast bedankt.
Alle reacties Link kopieren
Ik denk dat de feestjes van LittleSins, Exceptionnel en Corto Dimanche wellicht iets voor jullie kunnen zijn. Meestal is er een (sexy) thema dresscode, maar echt in lingerie zie je weinig mensen. Wel in sexy jurkjes, rokje met corset etc.
Alle reacties Link kopieren
Zoiets kun je thuis ook doen. Kinderen uit logeren,lekker eten thuis, in je nakie of sexy lingerie aan tafel (eventueel vooraf ook zo 'gekleed' koken) en daarna lekker in de kamer flikflooien / van bil gaan. Heel spannend.
Alle reacties Link kopieren
quote:Nav__ schreef op 22 januari 2017 @ 16:05:

Dit mag niet, dus ik hoop niet dat iedereen heel boos wordt, want 'vies', maar vriend en ik gaan een paar keer per jaar naar de sauna. Dan zoeken we gewoon een plekje waar we stiekem wat meer kunnen doen. Denk aan verkleedhokjes voor twee personen, de zonnebankruimte, een massagebed in een afgesloten ruimte, dat idee... altijd enorm geslaagde dagen, hebben we dan.



Misschien is dat iets voor jullie? ^^



Leuk voor de andere gasten

Huur dan een privé sauna
Ab imo pectore
Alle reacties Link kopieren
Nog een tip:

Als je dan toch een beetje spannend wil uitgaan, ga dan uit eten / terrasje pakken en doe een jurkje aan met niets er onder. Dan weten alleen jullie twee dat en dat is héél spannend voor beiden, weet ik uit ervaring.

Of half bloot in de auto, kun je van buiten toch niet zien.
Alle reacties Link kopieren
quote:KennyBee schreef op 22 januari 2017 @ 15:17:

[...]





Ja, vind t belachelijk dat twee ouders hun kindertjes naar een oppas brengen omdat ze zich samen zo nodig erotisch willen uitdragen



En ik vind het belachelijk wanneer 2 ouders na jarenlang ploeteren, knoken en vechten, uit elkaar gaan, en kindertjes elk weekend heen en weer slepen na een scheiding, met als belangrijkste oorzaak een uitgeblust en verstoft huwelijk om dat er mensen zijn die er dit soort meningen op na houden.



On Topic:



Ik snap je;



uitgaan in een "te kort" jurkje en "te veel" decolleté, levert in de reguliere uitgaangshoreca veel ongewenste aandacht op.



Je wil je samen, met elkaar en voor elkaar, spannend, uitdagend en licht-erotisch kleden (en gedragen) zonder er direct een pornofilm van te maken en zonder de ongewenste aandacht van derden, dus geen opdringerige pubers, geen kwijlende mannetjes en geen swingende stellen.



Mijn tip: bezoek eens een (flinke) gay-disco. De meeste gays vinden uitdagende vrouwen het einde, en hebben genoeg fatsoen om je man met rust te laten (dat in tegenstelling tot veel heteromannen die een sexy geklede vrouw zien....)
jouw leven is een keuze
Alle reacties Link kopieren
quote:KennyBee schreef op 22 januari 2017 @ 15:17:

[...]





Ja, vind t belachelijk dat twee ouders hun kindertjes naar een oppas brengen omdat ze zich samen zo nodig erotisch willen uitdragen



Dus als er eenmaal kinderen zijn ben je alleen nog vader en moeder?

Dan mag je niks meer. Of je nou uit eten gaat, een feestje hebt of iets erotisch wilt ondernemen. Dan heb je toch oppas nodig.

Ik hoop voir jou dat jou relatie er niet zo uit ziet ( of gaat zien).

Iig zou een uitgebluste relatie voor mij niks zijn
de wereld wacht om ontdekt te worden

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven