Werk & Studie alle pijlers

Onverwacht een vastsvereenkomst, en nu?!

09-02-2017 22:25 471 berichten
Alle reacties Link kopieren
Deze week precies een jaar werk ik bij een bedrijf.



Vanmorgen kwam ik op mijn werk en wilde de manager mijn project bespreken. Gezien de inhoud van het werk is dit normaal om regelmatig te doen en ik ging dus redelijk nietsvermoedend de bespreekruimte binnen, om 20minuten later verbouwereerd naar buiten te komen met een zgn. "vaststellingsovereenkomst" in mijn handen.



Paar contractdetails: per direct vrijgesteld van werk, 2 weken bedenktijd, per 1/3 uit dienst (waar is dan mijn maand opzegtermijn??), ontslaguitkering 1070,- bruto.



Ik weet echt niet wat ik hiermee aan moet...



Eea onder het mom van dat de voortgang van mijn project niet vlot genoeg ging. Ik ben het hier in het geheel niet mee eens. Dat heb ik ook geuit. Ook dat ik niet akkoord ga.

Functioneringsgesprekken worden bij ons bedrijf niet gevoerd, onze werkgever, tevens directe leidinggevende, is zeer agressief in zijn uitlatingen en dat maakt eea niet makkelijk nu..



Ik wil niet weg, maar zal dus wel moeten. Of ga ik maandag gewoon naar kantoor onder het mom van: " ik wil werken"..



Hoe doe je dat? Iemand ervaring?



Mijn hart klopt al in mijn keel bij de gedachte dat ik maandag daat gewoon weer achter mijn bureau ga zitten...
Computer says nooooo
Alle reacties Link kopieren
Misschien kun je beter de rest van het topic eerst door lezen want dit advies is nogal mosterd.



Summer mijn wg speelt hetzelfde spel. Jij kunt ook de agenda bepalen. Wanneer het te kort dag is aangeven en alternatieve data voorstellen. Je hoeft niet zomaar met onredelijke voorstellen akkoord te gaan.



En anders maar niet dan geen afspraak. Zij zijn bewezen onbetrouwbaar. Niet jij.
This user may use sarcasm and cynicism in a way you are not accustomed to. You might suffer severe mental damage.
Alle reacties Link kopieren
Draak: dank voor je reactie, maar dat stadium zijn we reeds gepasseerd, ben ik bang.



Ik had inderdaad wel de gedachte om wg gewoon een bericht te sturen, gisteren, met een alternatief voorstel om er zo onderling uit te komen, maar mijn man vind dat geen goed idee. Dus laat ik het maar wven zo, merk dat ik nog erg besluitloos ben.



Dus nog steeds geen tegenbericht of reactie op arbo-rapport van wg. Begin aank week hebben we nog slechts 1,5 week te gaan en bv donderdag heb ik al bijna geen tijd meer gezien afspraken met psycholoog e.d.



Qua energie/klachten een zeer matige week achter de rug. Jongste dochter heeft zelfs 3 nachten door geslapen en 2 andere nachten heeft manlief het voor zijn rekening genomen, maar ik voel me nog steeds alsof ik zwaaaar de griep heb. Echt naar.



Volgende week is man 4 dagen in het buitenland, ik voorzie diepvriesvoorraad eten, snackbar etc ... Denk dat ik het mijzelf maar zo makkelijk mogelijk ga maken..



Hoe is het met de rest hier? Cupcake? Amber?
Computer says nooooo
Alle reacties Link kopieren
He summer! Ja hier zijn de onderhandelingen ook officieel van start. Ik heb de eis bij jurist neergelegd om hoger in te zetten dan zij voorsteld. Extreem hoog maar dat geeft genoeg ruimte om te zakken naar een mooi bedrag. Spannend moet ik zeggen dat wel! Jurist doet het heel goed daar ben ik echt blij mee.



Summer probeer het je niet zo veel aan te trekken als wg niets laat horen. Je moet echt even proberen voor jezelf te kiezen. Die onderhandelingen en afspraken komen er wel. Ik begrijp je positie heel goed. Mijn wg verwacht ook inzet van mij etc. Ik ben deze week naar een coach geweest maar realiseerde me dat ik gek ben. Ik ben nu niet mezelf, ik ben nog ziek. Wat voor mij belangrijk is dat ik 100% beter ben en mezelf ben, pas dan kan ik vooruit met wg. Hoewel we nu gaan onderhandelen teken ik de vso pas op moment dat ik weer 100% beter ben. Ik vertrouw dus nu vooral op de jurist zodat ik me daar niet zo mee bezig hoef te houden. Ik heb verdere afspraken met de coach geanulleerd omdat het nu niet bij de situatie past. Hoe kan je nu coaching volgen en zeggen wat je wel en niet wil als je zo fragiel bent? Nu is jou situatie mss iets anders maar mss heb je toch iets aan mijn verhaal. Er kan wachten het is jouw leven en jouw gezondheid die nu even voorop moeten staan. Mijn wg wilt snel van me af dat weet ik maar zelfs de coach zegt dat ik me daar niets van moet aantrekken. Die zei zelfs (past niet echt bij mij maar goed): je moet wat tijd rekken, je krijgt doorbetaald en je kunt rustig aan jezelf werken. Nu jeuken mijn handen ik wil zeker graag werken maar ik moet ook eerlijk tegen mezelf zijn dat dat nu nog te vroeg is.

Waar ik echt mee zit is de timing en bewust aanzeggen van de wg na een miskraam. Als dit naar een rechter zou gaan zonder dossier dan denk ik de wg nog wel eens op de vingers getikt gaat worden (net als bij jou). Probeer te denken dat jij de touwtjes in handen hebt want dat heb je ook. Zonder jouw goedkeuring onder de vso kan wg geen kant op.



En die diepvries maaltijden en snackfood hebben wij hier ook een paar weken gehad haha. Niet erg joh als jullie maar wat eten! Je bent gewoon moe En dat is echt wel begrijpelijk. Geniet van het weer dat doet mij echt goed! En wat ik laatst ontdekte was dat ik van gewoon kleuren met potloden etc ontspande en even alle gedachten kon uitzetten, heerlijk!

Hier heeft de vermoeidheid iets meer dan 2 maanden geduurd voordat ik lichte verbetering zag (max 5% maar dat is ook goed).
Alle reacties Link kopieren
De verhuizing is wel stressen idd. Ik heb wel hulp en er ook veel zin in. Gister ben ik met vrienden weggeweest. Erg leuk. Ik ben alleen wel gesloopt. Het wordt niets vandaag.
This user may use sarcasm and cynicism in a way you are not accustomed to. You might suffer severe mental damage.
Alle reacties Link kopieren
Fijn dat het goed gaat met je verhuizing en dat je energie had voor een uitje met vrienden, viva-amber! Weer wat bijgetrokken na gisteren?



Cupcake: je hebt ook gelijk, thnx dat je me even terug roept. Wat ik trouwens niet zo begrijp: er is een vos, of lig onderhandelingen zijn gaande daaromtrent, je wg heeft je ontslag aangezegd, maar nu moet je van hem naar een arbeidscoach? Waarom in godsnaam??



Ik heb nu via via ook wat nummers van juristen gekregen, die ik voor een vrijblijvend advies mag bellen. Niemand nam vanmorgen op, ga er morgen verder mee zodat ik kan kijken hoe en wat nu verder.



Ik wil wel zelf namelijk enige actieve rol hierin blijven spelen. In de eerste plaats om (ook aan arbo) mijn goede wil te tonen, anderzijds past de afwachtende rol mij nou eenmaal niet. Ik voel me ook (enorm) benadeeld en weet bijna zeker dat als dit voor een rechter moest komen, wg volkomen voor paal zou staan gezien de geschiedenis met ook andere werknemers van dit bedrijf. Dan zou ik denk ik toch recht hebben op een goede minnelijke schikking. Beter dan 1 maand opzegtermijn in acht nemen en 1 maansalaris MINUS alle opgebouwde vakantiedagen! Op deze gronden wil ik nu de hernieuwde onderhandelingen in... 1 van de juristen doet ook aan mediation, dus wie weet.
Computer says nooooo
Alle reacties Link kopieren
Voor vandaag heb ik lig alweer genoeg gedaan... yoga, 1 verdieping stofzuigen en 2 onbeantwoorde telefoontjes, dagboek bijwerken...



Inclusief middagdut van ruim 2 uur, waarvan ik dan daarna een uur moet wakker worden.. dat blijf ik zo gek vinden ... ik blijf maar MOEH .... moemoemoe ... pfff. En labiel.. gisteren heb ik bijna mijn man de tent uitgevochten omdat er gewoon teveel "activiteiten" op het programma stonden, en mijn hoofd dan korstsluiting krijgt. Heel naar. Ook vooral voor hem en de kinderen ...
Computer says nooooo
Alle reacties Link kopieren
Ja het gaat redelijk. Mijn werkgever laat niets van zich horen.
This user may use sarcasm and cynicism in a way you are not accustomed to. You might suffer severe mental damage.
Alle reacties Link kopieren
Haha ... dat scheelt een hoop, denk ik. Of niet?
Computer says nooooo
Alle reacties Link kopieren
Via vrienden een heel goede gespecialiseerde arbeidsadvocate gesproken gisteren, die ook mediation doet. Zij is echter in deze zaak helemaal niet overtuigd van dat dat voor mij echt vruchten zal afwerpen. Liever gaat zij als jurist nogeens voor mij met werkgever in contact.



Net nu belt wg om te overleggen over de mediation.. Ik ben benieuwd, er staat een belafspraak voor morgen.



Ik wil eigenlijk hen voorbereiden op het feit dat ik een nieuwe gemachtigde heb gevonden.
Computer says nooooo
Alle reacties Link kopieren
Zowel mijn therapeut als mijn jurist vinden mij op dit moment mentaal niet stabiel genoeg voor mediation...in ieder geval twijfelt men ernstig of ik mentaal een dergelijk traject aan kan. Ik zou wanneer ik jou was sowieso niet alleen naar mediation gaan. Wanneer ontslag het doel is dan kan je advocaat of iemand van dat kantoor beter mee gaan.
This user may use sarcasm and cynicism in a way you are not accustomed to. You might suffer severe mental damage.
Alle reacties Link kopieren
Ha summer. Goed en actief bezig lees Ik! Knap dat je het kan. Ik merk hier dat het me nu echt iets doet, lichamelijk voel ik me weer niet lekker en ervaar veel stress erdoor. De juriste staat me goed bij en is flink pittig alleen heb ik nu zoiets van 'kan dit niet wachten tot wanneer ik hersteld Ben?' . Voorheen was er wel iets duidelijk maar nu dat we echt gaan onderhandelen is dat een nieuw niveau van spanning, eigenlijk kan ik dit nu helemaal niet aan. Heb pas 1 mail gestuurd en merk dat ik helemaal uitgeput ben, kost me zoveel energie. Iets om wel in de gaten te houden.

Wg wilt inderdaad bij volledig herstel een traject voor me starten, ikzelf heb die behoefte niet en de jurist geeft ook aan dat ik het eigenlijk niet nodig heb. Het liefst ben ik overal zo snel mogelijk vanaf maar dat is helaas nu niet zo.

Ga het vrijdag met de psycholoog bespreken en kijken of zij nog tips voor me heeft. Ging net weer wat beter en nu heb ik alleen maar zin om in bed te kruipen dus dat ga ik nu ook doen. Slaap slecht vanwege mijn bekken en de zwangerschap en dan nu ook nog de druk van het werk erbij. Overigens is er wel al iemand anders aangenomen...
Alle reacties Link kopieren
Moeilijk, cupcake, dat het je zoveel doet .. Wat zegt je arbo arts er trouwens over?



Van je bekken en slecht slapen: doe je tijdens het slapen een extra kussen tussen je benen en evt een extra kussen ook in je rus als je een zijslaper bent is ook lekker .. En heb je bekkenfysio? Je bent nog niet zo heel ver (aug uitgerekend, toch?), als je nu al zoveel last van je bekken hebt, is dat iets om zeker in de gaten te houden!!



viva-amber: Hier acht zelfs de arbo arts me eigenlijk niet stabiel genoeg voor mediation, maar het is wel het nieuwe protocol van de arbo wetgeving om dergelijke situaties op te lossen .. .. daarom adviseert ook zij me om iemand mee te nemen ...

Ik ga niet alleen, niet naar mediation, niet naar niks...
Computer says nooooo
Alle reacties Link kopieren
Summer: arboarts hoef ik niet naar toe. Net even lekker uitgehuild bij mijn ouders dat lucht al wat op maar toch voel ik me niet goed. Hoop dat ik het snel een plekje kan geven.

Extra kussen heb ik inderdaad al een tijdje. Ben vandaag naar de bekkenfysio geweest ze heeft me wat tips gegeven en wat gemasseerd wat wel lekker was. Nu even bijkomen. Moet nog 20 weken inderdaad dus erg lastig.
quote:summer73 schreef op 29 maart 2017 @ 17:00:

Via vrienden een heel goede gespecialiseerde arbeidsadvocate gesproken gisteren, die ook mediation doet. Zij is echter in deze zaak helemaal niet overtuigd van dat dat voor mij echt vruchten zal afwerpen. Liever gaat zij als jurist nogeens voor mij met werkgever in contact.



Net nu belt wg om te overleggen over de mediation.. Ik ben benieuwd, er staat een belafspraak voor morgen.



Ik wil eigenlijk hen voorbereiden op het feit dat ik een nieuwe gemachtigde heb gevonden.

Ik kwam weer eens bijlezen onder mijn nieuwe nick, dit klinkt wel goed!

Hopelijk kan zij iets voor je betekenen. Misschien kun je de tip van Draak2016 ook met haar bespreken, ik lees dat jullie het gevoel hebben dat dit een gepasseerd station is maar jouw werkgever heeft toch ook een probleem. Affijn hoe dan ook, fijn als zij iets voor jou kan doen.



Sterkte weer en hopelijk heb je toch wat profijt van het zonnetje, mij geeft dat net wat meer energie dan druilerige regen.



Mocht je je zorgen maken over wie ik ben/was pb dan gerust!
Alle reacties Link kopieren
Hoe gaat het met jullie: summer en cupcake? Ik ben inmiddels de arbeidsmarkt aan het verkennen. Ik kwam dit tegen: http://www.rvadvocaten.nl/index.php/re-integratie/
This user may use sarcasm and cynicism in a way you are not accustomed to. You might suffer severe mental damage.
Alle reacties Link kopieren
Viva-amber: hier gaat het redelijk. Slaap slecht veel last van mijn buik en maagzuur. Wg begint enorm veel druk op me uit te oefenen en alles wat ik aangeef over mijn gezondheid wordt in principe niet geloofd en van tafel geworpen. Maakt me ontzettend boos. Ik ben niet alleen ziek maar ook nog zwanger. Ik vind het zelf nu vooral belangrijk aan mijn herstel te werken maar wg ziet dat anders. Hier is de reden van ziekte ook een conflict maar wg probeert het er nog steeds elke keer iets anders van te maken.



Het juridische gedoe is van start en sindsdien gaat het helemaal niet meer zo goed. Ben benieuwd hoe zich dit gaat ontwikkelen. Vroeg of laat zal wg zich toch ook moeten realiseren dat deze druk en stress op mij helemaal niet goed is.



Hoe gaat het bij jou?
Alle reacties Link kopieren
Je werkgever zit op de stoel van de bedrijfsarts die hij niet inschakelt. Jij hebt recht op contact met de bedrijfsarts.



Ik heb nog wel veel last van vermoeidheid. Ik voel mij verder iets beter. Ik kan mij beter concentreren. Ik heb minder fysieke klachten. Ik merk wel dat ik na een intensief gesprek echt moe ben en ook na het een x sporten (aangepast) slaap ik vaak nog 2 uurtjes.

Dit is ook de reden dat ik een beetje om mij heen kijk op de arbeidsmarkt. Ik hoop toch wel aan het einde van de zomer of in de herfst ander werk te hebben.



Ik heb niet zo een zin in het eeuwige getouwtrek. MIjn werkgever doet niets of vervelend dus daar heb ik verder niets aan.



Voor het verhuizen moet ik nog veel regelen en ik probeer ook af en toe iets sociaals te doen want het leidt enorm af om iets leuks te doen met vrienden.

Ik moet het alleen doseren want een intensieve dag leidt soms tot een slechte dag daarna waarop ik vooral op de bank hang.
This user may use sarcasm and cynicism in a way you are not accustomed to. You might suffer severe mental damage.
Alle reacties Link kopieren
Heel herkenbaar. Hier zit mijn hoofd ook echt vol na een uurtje psycholoog.



Inderdaad dat van die bedrijfsarts maar ik krijg van mijn wg helaas geen contactgegevens van de bedrijfsarts dus wordt al weer zo moeilijk gemaakt.



Wel fijn dat je je toch iets beter voelt! En doseren dat heb ik ook nodig. Als ik teveel doe dan heb ik daar de dag erna echt last van. Ontspanning met vrienden is ook leuk ja, ik moest dat ook vaker doen vanuit de therapie dus dat probeer ik dan ook 1x per week te doen.



Ik kijk ook af en toe eens naar vacatures en wonder boven wonder zie ik nu de leukste dingen voorbij komen! Solliciteren heeft voor mij nu niet zoveel zin helaas dus ik hoop dat er straks ook nog leuke dingen zijn. Toen ik een aantal jaar geleden naar een baan zocht viel me dat toch vies tegen.
Alle reacties Link kopieren
Ik zie ook leuke vacatures en ik ben blij dat ik daar weer enthousiast van word.
This user may use sarcasm and cynicism in a way you are not accustomed to. You might suffer severe mental damage.
Alle reacties Link kopieren
Even kort want met 2 kinderen thuis op de vrijdagmiddag niet veel tijd..



Met nieuwe advocaat weer de onderhandelingen ingegaan, wg had ook aangegeven geen heil in mediation te zien. Nu weer eisen op tafel gelegd.

Gisteren bij Arbo te horen gekregen dat ik er nog lang niet ben, maar in principe over 2 weken wel weer zou moeten beginnen met reintegreren, echter gezien de 'onveilige werkomgeving" ziet ze dat niet zo gebeuren en verzoekt ze wg met klem toch een passende regeling te treffen.



En vanmiddag kreeg ik een linkedin melding binnen: er staat een vacature uit voor mijn functie :-)
Computer says nooooo
Alle reacties Link kopieren
Oh summer goed dat de onderhandelingen weer zijn opgepakt met de nieuwe advocaat!



Waarom zei de arbo dat je over 2 weken zou 'moeten' beginnen? Vanwege dat je het weer aan zou kunnen of vanwege een wet/regel in de wet verbetering poortwachter ofzoiets?



Hier bij toeval er achter gekomen dat mijn functie al enige tijd vervuld is door een nieuwe, lekker dan. Maar toont wel aan dat werkgever mij echt niet meer nodig heeft dus dan zou je verwachten dat er niet zo een druk is om te re-integreren maar helaas is niets anders waar. Ik ervaar onnoemelijk veel druk vanuit wg om weer te gaan werken echter voor mij is de relatie zo verstoort dat dit voor mij alleen maar stress oplevert. Ik weet niet goed hoe ik hier mee om moet gaan. Binnenkort ga ik ook weer naar de arbo om opnieuw de situatie te bekijken.



Eerst zeggen dat ze je niet willen, dat je niet functioneert en dat ge-integratie 1e spoor niet mogelijk is, dat hoor je dan al bijna 5 maanden en dan nu opeens moet je toch aan het werk. Ik weet niet maar ik vind dat heel lastig en echt een op-en-neer gedachte in mijn hoofd. Hoe ga je daar mee om als de relatie zo verstoort is, als wg uitingen over je doet en onwaarheden en dan toch 'verplicht' wordt om weer te werken...
Alle reacties Link kopieren
Mijn werkgever heeft in het eerste gesprek doet ik amper een maand ziek was al gemeld dat er voor mijn functie werd geworven om daar achter aan te melden dat ik ook niet hoef te verwachten dat ik snel ergens anders aan de slag kom. Ik zou ook moeten re-integreren maar ik geen niet werken op een plek waar ik ziek van word.
This user may use sarcasm and cynicism in a way you are not accustomed to. You might suffer severe mental damage.
Alle reacties Link kopieren
Hoe ga je dat dan doen, viva-amber? Moet je al reintegreren van de arbo?



Cupcake: ik heb geen idee eigenlijk, de arbo arts vond dat er vooruitgang was in Mijn toestand na voorgaande bezoek en dan schijnt protocol te zijn in 2 maanden tijd weer rustig werk opbouwen. Dan zou ik bv ook de eerste tijd boventallig werken etc. Dat is natuurlijk een wassen neus bij dit soort bedrijven. Tegelijk ziet zij ook het bedrijf als een 'onveilige werkomgeving', dus ziet ze dat het bijna onmogelijk voor mij is daar goed te reintegreren, en raadt ze nogmaals met klem aan om tot een regeling te komen.



Ik heb wel gezegd dat ik niet zo daar weg ga, dat het wel op een redlinke manier opgelost moet worden, ik laat me niet zo 'piepelen'. Daar ga ik me ook niet beter van voelen. Maar daar kon zij ook vanuit haar functie natuurlijk weinig mee.



Arbo raadde nog wel aan om als we deze week niet tot een oplossing komen, ik een deskundigenoordeel bij het uwv kan aanvragen.



Ik ben iig ook benieuwd wat de arbo in jouw geval zegt, cupcake!
Computer says nooooo
Alle reacties Link kopieren
Ik heb al sinds januari een reintegratieadvies. Ik had zelf in december 2016 al passend werk gevonden en ik heb nog 2 voorstellen daarnaast gedaan. Mijn werkgever doet echter niets concreets met mijn voorstellen. Zij hebben in het begin vooral laten weten dat ik voorlopig niet aan de slag kom. De wg heeft alleen volledig eigen werk aangeboden (alleen aangepast in uren) op een locatie enkele reis bijna 2 uur van mijn nieuwe huis dus 4 uur reizen per dag. Bij mijn nieuwe woning zitten trouwens 3 vestigingen op redelijke afstand en 1 heel dichtbij. Op mijn werk zitten veel deadlines, ...etc en in sommige gevallen heb je verplicht contact met klanten incl risico op conflicten. Ik heb een deeltaak voorgesteld als begin maar dat heeft mijn manager geweigerd. Ik heb toen een deskundigenoordeel aangevraagd. Het UWV is echter ook mijn werkgever. Mijn deskundigen oordeel wordt niet behandeld omdat er sprake is van een arbeidsconflict. Het deskundigen oordeel dat juist is bedoeld om conflicten en re-integratie uit de impasse te halen zoals het beleid omschrijft. Dat zelfde beleid, geldt blijkbaar niet voor UWV personeel.



Het UWV is een soort tandarts waarvan de eigen kinderen een slecht gebit hebben, zeg maar. Zij weten t.a.v. reintegratie precies hoe het hoort maar niemand neemt tijdig de moeite om het voor het eigen personeel adequaat te regelen.



Ik heb deze week een gesprek met mijn juridische bijstand en waarschijnlijk volgende week een gesprek met mijn wg en hr. Het plan van aanpak staat op de agenda. Het zal mij benieuwen waar zij mee komen.

Ik moet wel zeggen dat mijn energie nog erg slecht is. Dat helpt niet echt want ik ben ook bezig met verhuizen.



Een conflict ontslaat de werkgever trouwens niet van de plicht om re-integratie inspanningen te leveren evt buiten de eigen werkgever of op een andere locatie. De arbo/bedrijfsarts moet volgens mij niet te veel op de juridische stoel gaan zitten. Zolang je ziek bent ben je ziek en valt er behalve re-integratie en beter worden niet zo veel te regelen.



Ik moet ook zeggen dat ik mij enorm irriteer aan de houding van het UWV. Ik vraag mij af of ik dat in het gesprek van volgende week voor mij kan houden. Ik denk het niet.
This user may use sarcasm and cynicism in a way you are not accustomed to. You might suffer severe mental damage.
Alle reacties Link kopieren
Zo wat herkenbaar zijn sommige stukjes van jullie!



Nou ja waar ik een beetje mee zit, hier is ook al in januari een re-integratieadvies gegeven van een aantal uur per week verdeeld over een aantal dagen.. Nou ja, lekker vaag! Omdat re-integratie op de werkplek is uitgesloten zijn alle activiteiten gericht op het vinden van nieuw werk. Nu is het zo dat ik ook nog zwanger ben en dus gewoon 'vast' zit. Door de week therapie dus ik ben ook maar beperkt beschikbaar voor nieuw werk. Ik snijd mezelf dan echt alleen maar in de vingers. Nu is wg dus boos en krijg ik een vloedgolf van verwijten omdat ik niet mee werk aan de re-integratie en twijfel over het oordeel van de bedrijfsarts. Overigens is dat mijn goed recht. Het advies dateert van januari, we zitten inmiddels in april en ik heb nogal wat terugvallen gehad. Ook de zwangerschap verloopt niet helemaal prettig dus er zijn genoeg ontwikkelingen geweest waardoor ik reden heb om te twijfelen aan een oordeel van in januari. Wg ziet dat natuurlijk niet zo en was dus echt flink boos op mij. Bedrijfsarts gaf in eerste instantie nog aan dat hij mij niet meer hoefde te zien omdat er sprake is van een conflict en er dus voor hem geen rol ligt weggelegd op het gebied van de re-integratie. En ik ben van mening dat wg niet zomaar alle verplichten, zonder deze uit te spreken, bij mij neer kan leggen. Ook wg heeft hierin een actieve rol. Ik heb afgelopen 6 weken niet eens contact gehad met mijn wg, iets wat ik ook raar vind.



Wat het voor mij ook nog lastig maakt vind ik is dat er inmiddels zoveel partijen betrokken zijn pff. Juriste, bedrijfsarts, werkgever en ikzelf. En dan heb ik ook nog intensief contact met mijn behandelaren, die hebben geen contact met mijn wg maar het speelt wel allemaal in mijn hoofd. Het voelt een beetje als getouwtrek. Wg wilt het ene en juriste geeft aan dat ik het andere moet doen dus ik zit er echt tussenin. Wat ook niet echt helpt is dat zo een juriste ook nog vaak heel druk is dus als ik nu bijv een bericht krijg van mijn werk dan zit ik ongeveer 4 dagen te wachten op een reactie, iets wat veel te lang duurt gezien de snelheid waarmee wg mij overal naar toe stuurt.

Het liefste tekende ik nu gewoon een overeenkomst waar ik me in kon vinden en ga ik na mijn verlof gewoon lekker weer rustig aan solliciteren alleen juriste raad me dat ten strengste af. Ik weet ook wel waarom mja het maakt het allemaal nog net wat lastiger. Wg krijgt zo veel ruimte om naar mij uit te halen, iets waar ik echt niet op zit te wachten.

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven