1. Ik verbaas me dat er nog geen topic over is, na alle duizenden posts die er op dit forum aan Sylvana zijn gewijd. Vandaag dient de zaak tegen de 22 mensen die gearresteerd zijn nav de online scheldpartijen en bedreigingen aan het adres van Sylvana.

  Ik ben tussen de bedrijven door de twitterverslagen over de zaak aan het volgen en het valt me op wat een sneu volk het toch is, die mensen die heel dapper op internet anderen doodwensen of bedreigen, maar als ze erop aan gesproken worden ineens heel zielig zijn en het zelf zo moeilijk hebben. Vermakelijk om te lezen wel.

  Een twitterverslag van de zaak kun je o.a. hier vinden.
Log nu in om te reageren
 1. quote:
  MaryCrawley schreef op 13 april 2017 @ 00:02:
  [...]


  Juist omdat de wet voor iedereen geldt. Ook voor de Wilders en Baudet aanhangers die Dekker weer bedreigen overigens. Aanpakken.  Dan moet ze wel aangifte doen.
  Volgens mij heeft ze dat niet gedaan.

  Voltaire: ik veracht u en uw mening, maar ik zal mijn leven geven om uw recht op die verachtelijke mening uit te mogen dragen.
 2. quote:
  MarindaH schreef op 13 april 2017 @ 21:02:
  [...]


  Apart dat jij reageert in een topic over dreigementen.
  Kijk, dan moet je ook over de brug komen.

  The essence of the independent mind lies not in what it thinks, but in how it thinks. - Christopher Hitchens
 3. E-Kortingscodes

  Voor alle bezoekers van VIVA zijn er EXCLUSIEVE kortingscodes beschikbaar gesteld die gratis te gebruiken zijn bij de beste webshops van Nederland. Houd deze pagina in de gaten en bespaar nu met jouw kortingscode!

  Lees verder

 4. De uberrascist Silvana Simons komt zichzelf wel een keer tegen.
  En dan is er de paaz afdeling.
 5. Wanneer en waar heeft Sylvana zich rascistich uitgelaten? Graag een link En sinds wanneer moeten mensen met een afwijkende mening worden opgenomen? Gelukkig hebben wij hier vrijheid van meningsuiting Ben je het daar niet mee eens? Verhuis dan naar Eritrea Noord Korea, syrie of Rusland ofzo
 6. quote:
  Haaz schreef op 15 april 2017 @ 15:01:
  De uberrascist Geert Wilders komt zichzelf wel een keer tegen.
  En dan is er de paaz afdeling.
  Ik heb je post een beetje aangepast, er stond een klein schrijffoutje in. Ik hoop dat je het niet erg vindt.