Getrouwd zijn en prostituees bezoeken

19-04-2017 20:17 552 berichten
Alle reacties Link kopieren
Hoi iedereen, ik heb een probleem en wil graag jullie om advies vragen.



Laat ik mij even voorstellen. Ik ben een man die al rond de 10'jaren getrouwd is. In al die jaren dat we getrouwd zijn, waren er natuurlijk af en toe problemen, maar het kwam altijd goed. We hebben ook 2 prachtige kinderen en als ik zeg dat ik van mijn gezin hou, komt dat echt diep van mijn hart.



Maar sinds een paar jaren, heb ik een nieuwe hobby. Een hobby waarvan mijn vrouw niks weet. Ik bezoek sindsdien 1/2 dagen in de week prostituees. Er is geen ene week dat ik niet ga, tenzij ik samen met mijn gezin op vakantie ben. Meestal ga ik na werk, met als smoesje overwerk. Mijn vrouw gelooft dit wel, want ik ben zelfstandige ondernemer en soms moet ik echt extra uren maken, maar sommige dagen ben ik ook eerder klaar, en dan ga ik meestal naar de prostituees. Soms ga ik zelfs naar een escort die bij haar thuis ontvangt en blijf daar een paar uren, om dan rond 10-11 uur 's avonds pas thuis te komen.



Ik weet niet waarom, maar hiervoor had ik mijn vrouw nog nooit bedrogen. Ik hou nog steeds heel erg van mijn vrouw en in bed gaat het ook goed tussen ons naar mijn gevoel, maar ik heb gewoon een sterke drang om het met andere vrouwen te doen, met name jongere vrouwen.



Is er iets mis met mij? Ik heb namelijk het gevoel dat ik niet echt wat slechts doe tegen mijn vrouw, maar toch voel ik mij niet zo lekker in mijn vel elke keer dat ik lieg tegen haar over waar ik ben geweest. Wat kan ik het beste doen? Vertellen is geen optie denk ik, want zij is niet van die vrije relaties, maar gewoon ouderwets. Ik heb het al gezegd, maar ik hou echt veel van haar en wil haar niet kwijt. Ik voel geen liefde voor een andere vrouw, maar wel lust.



Wat denken jullie ervan? Hoe zou jij reageren als jouw partner op een dag vertelt dat hij regelmatig prostituees bezoekt? Ga je de relatie dan verbreken of accepteer je het gewoon? Want soms ben ik bang dat mijn vrouw hierachter komt en dan wil gaan scheiden, natuurlijk is dit het slechste geval maar die risico wil ik niet nemen.
Alle reacties Link kopieren
quote:Tr0tter schreef op 19 april 2017 @ 20:50:

[...]



Dan moet je dat ook zo tegen je vrouw kunnen vertellen. Je hoeft ons niet te overtuigen hoor, je hebt een relatie met je vrouw en liegt tegen haar. Heb je echt zo weinig respect voor haar? Dan kun je beter gewoon kappen met die relatie.Ja maar ben bang dat zij dit niet begrijpt en dan bijv. wilt gaan scheiden. Daarom vraag ik aan jullie hoe jullie zouden reageren, misschien denk ik te negatief. We hebben het nooit specifiek over prostituees gehad, maar ze zei vanaf vroeger al dat ze niet zou accepteren als ik met een andere vrouw een relatie aan ga. Dit is niet hetzelfde als een relatie, maar is toch wel aan de riskante kant...
quote:Ginerva schreef op 19 april 2017 @ 20:53:

[...]





Echt grote problemen, het is maar goed dat er hoeren zijnEn dat voor zo weinig geld.
Alle reacties Link kopieren
quote:Eleonora-1 schreef op 19 april 2017 @ 20:50:

[...]





He jee wat naar.

Nee, nou ja, dan moet er gespoten worden. Het is niet anders.

En als dat dan 500 euro per maand kost, eigenlijk een schijntje, voor de gezondheid van zo'n man.Dat hier tegen be/gespoten moet worden is wel duidelijk, maar wel op een natuurvriendelijke manier. Dit kost al gauw meer dan 500€ als je het vakkundig laat doen hoor.
iedereen leest mee
quote:TinyBel schreef op 19 april 2017 @ 20:52:

[...]





Kan dat niet betaald worden door de zorgverzekering dan?



Als dat nog niet zo is dan is het hoog tijd dat dat gebeurt.

Welke partij zou zich er hard voor kunnen gaan maken?
quote:Mandem42 schreef op 19 april 2017 @ 20:54:

[...]





Ja maar ben bang dat zij dit niet begrijpt en dan bijv. wilt gaan scheiden. Daarom vraag ik aan jullie hoe jullie zouden reageren, misschien denk ik te negatief. We hebben het nooit specifiek over prostituees gehad, maar ze zei vanaf vroeger al dat ze niet zou accepteren als ik met een andere vrouw een relatie aan ga. Dit is niet hetzelfde als een relatie, maar is toch wel aan de riskante kant...



Ik zou je vierendelen, je ogen uitkrabben, je financieel pluimen en per direct de scheiding aanvragen.



En ik betwijfel of je de kinderen nog veel zou zien.

Want "papa heeft het toch veel te druk met zijn hobby's en zijn werk".

(Waarom zou je dan door de weeks ineens wel tijd hebben voor hen?)



Zo duidelijk genoeg?
Alle reacties Link kopieren
quote:MoirenPhae schreef op 19 april 2017 @ 20:55:

[...]



En dat voor zo weinig geld.Gelukkig wel anders is de hobby zo duur he, valt het te veel op naar het huisvrouwtje
quote:landylover schreef op 19 april 2017 @ 20:55:

[...]



Dat hier tegen be/gespoten moet worden is wel duidelijk, maar wel op een natuurvriendelijke manier. Dit kost al gauw meer dan 500€ als je het vakkundig laat doen hoor.



Hoe eerder het dus opgenomen wordt in het standaard zorgpakket, hoe beter.

Echt hoor.
Leuke hobby zeg, sociaal ook. Ik zou niets tegen je ouderwetse vrouw zeggen inderdaad.
Alle reacties Link kopieren
quote:Mandem42 schreef op 19 april 2017 @ 20:54:

[...]





Ja maar ben bang dat zij dit niet begrijpt en dan bijv. wilt gaan scheiden. Daarom vraag ik aan jullie hoe jullie zouden reageren, misschien denk ik te negatief. We hebben het nooit specifiek over prostituees gehad, maar ze zei vanaf vroeger al dat ze niet zou accepteren als ik met een andere vrouw een relatie aan ga. Dit is niet hetzelfde als een relatie, maar is toch wel aan de riskante kant...Echt maak je niet druk, dit begrijpt je vrouw wel hoor.
Alle reacties Link kopieren
quote:madamepolish schreef op 19 april 2017 @ 20:57:

Leuke hobby zeg, sociaal ook. Ik zou niets tegen je ouderwetse vrouw zeggen inderdaad.Ach waarom niet, die moet toch ook een beetje met haar tijd mee gaan?
Alle reacties Link kopieren
quote:Eleonora-1 schreef op 19 april 2017 @ 20:39:

[...]





Misschien heb je veel mannelijke hormonen?

Echte kerels gaan naar de hoeren én vinden dat vrouwen geen humor hebben.

Weet je toch wel?Sorry, wat te veel op mijn fiets gezeten.
Alle reacties Link kopieren
Top Hobby neuken is nou eenmaal lekker toch! Geilen op jongere vrouwen snap ik hoor. Geef je vrouw af en toe een gigolo cadeau dat verdiend ze. En wat extra huishoudgeld voor wat leuke kleding. En natuurlijk in het weekend wat leuke uitjes met het gezin ja toch?



Wat denk je zelf wat je vrouw er van zal vinden? Die springt natuurlijk een gat in de lucht belt gelijk al haar vriendinnen op nog beter ze maakt een groepsapp aan om aan te kondigen dat haar man een hoerenloper is en dat dat haar heel gelukkig maakt. Waarop haar vriendinnen haar feliciteren en welkom heet in de groep van bedrogen vrouwtjes. Waarbij ze ingewijd wordt in het hoe pluk je uiteindelijk je man kaal en hou je er zelf een heleboel aan over inclusief een leuke nieuwe vent.



Ik zeg top doen!!
you go girl
Alle reacties Link kopieren
Nu voel je je rot. Als je het eerlijk vertelt voel je je al minder rot over het verzwijgen. En het is ook nog mogelijk dat ze de snapt dat jij dat nodig hebt.
Alle reacties Link kopieren
quote:TinyBel schreef op 19 april 2017 @ 20:56:

[...]





Ik zou je vierendelen, je ogen uitkrabben, je financieel pluimen en per direct de scheiding aanvragen.



En ik betwijfel of je de kinderen nog veel zou zien.

Want "papa heeft het toch veel te druk met zijn hobby's en zijn werk".

(Waarom zou je dan door de weeks ineens wel tijd hebben voor hen?)



Zo duidelijk genoeg?Maar denk je dan niet aan al die jaren die jullie samen hebben doorgebracht en vooral aan de kinderen? Ben je aan het overdrijven of zou je echt gaan scheiden? Want je kan het zien als masturberen, maar dan met hulp van iemand anders, waar je 0% emoties voor hebt behalve lust en meestal nooit meer ziet. Ga je hiervoor je kinderen van hun vader afpakken?
Alle reacties Link kopieren
quote:Mandem42 schreef op 19 april 2017 @ 21:02:

[...]





Maar denk je dan niet aan al die jaren die jullie samen hebben doorgebracht en vooral aan de kinderen? Ben je aan het overdrijven of zou je echt gaan scheiden? Want je kan het zien als masturberen, maar dan met hulp van iemand anders, waar je 0% emoties voor hebt behalve lust en meestal nooit meer ziet. Ga je hiervoor je kinderen van hun vader afpakken?Je kan het zien als masturberen
Alle reacties Link kopieren
quote:Mandem42 schreef op 19 april 2017 @ 20:49:

[...]





Ja ik ben het met je eens dat ik dit eigenlijk doe om mijn acties te rechtvaardigen en hopelijk met een echte oplossing kan komen. Het is lastige is dat ik mij alleen slecht voel omdat ik dit niet tegen haar vertel en niet omdat ik het met andere vrouwen seks heb, dus ik kan/wil ook niet stoppen.

Dan stel je je eigen behoeftes dus boven die van haar. Erken dat dan en stop met excuses te zoeken. Sta voor wat je doet en accepteer de gevolgen. Accepteer dat je vrouw ontzettend veel pijn en verdriet gaat hebben als het uitkomt. En dat is dan niet de schuld van je vrouw omdat ze het je niet gunt (ze krijgt niet eens de kans om het je te gunnen), niet de schuld van degene die het haar vertelt, maar jouw schuld.



Jij bent degene die de actie vrijwillig onderneemt. Zij heeft geen enkele stem hierin want ze weet van niets. Daarmee diskwalificeer je jezelf voor eeuwig en altijd waar het om het spelen van de zieligheidskaart gaat.
Dulcissime, totam tibi sibdo me...
quote:Mandem42 schreef op 19 april 2017 @ 21:02:

[...]





Maar denk je dan niet aan al die jaren die jullie samen hebben doorgebracht en vooral aan de kinderen? Ben je aan het overdrijven of zou je echt gaan scheiden? Want je kan het zien als masturberen, maar dan met hulp van iemand anders, waar je 0% emoties voor hebt behalve lust en meestal nooit meer ziet. Ga je hiervoor je kinderen van hun vader afpakken?

Als je het ziet als masturberen heb je geen vrouw nodig.

Liegen vind ik de doodsteek van het vertrouwen.

Zonder vertrouwen geen relatie.

De vader heeft de relatie om zeep geholpen en dus zijn kinderen het gezin ontnomen.
quote:Mandem42 schreef op 19 april 2017 @ 20:54:

Ja maar ben bang dat zij dit niet begrijpt en dan bijv. wilt gaan scheiden.Ja, en? Wees een vent en draag de consequenties van je daden. Als dat betekent dat je vrouw geen relatie wil met iemand die ook met anderen neukt heeft ze daar het volste recht toe. Als je maar een greintje fatsoen en respect in je lijf hebt ben je gewoon eerlijk tegen haar, zodat ze zelf op basis van alle feiten kan beslissen wat ze wil met haar leven.
quote:Mandem42 schreef op 19 april 2017 @ 20:54:

[...]





Ja maar ben bang dat zij dit niet begrijpt en dan bijv. wilt gaan scheiden. Daarom vraag ik aan jullie hoe jullie zouden reageren, misschien denk ik te negatief. We hebben het nooit specifiek over prostituees gehad, maar ze zei vanaf vroeger al dat ze niet zou accepteren als ik met een andere vrouw een relatie aan ga. Dit is niet hetzelfde als een relatie, maar is toch wel aan de riskante kant...

Kom op hoor, het zou haar sieren een beetje begrip te hebben. Je hebt een hobby, even wat tijd voor jezelf... En het is ook niet zo dag je 7 avonden in de week tegen betaling je pielemuis in een onbekende vrouw steekt toch?

Gewoon vertellen, openheid is een groot ding in een relatie. Succes hoor!
Alle reacties Link kopieren
quote:Mandem42 schreef op 19 april 2017 @ 20:49:

[...]





Ja ik ben het met je eens dat ik dit eigenlijk doe om mijn acties te rechtvaardigen en hopelijk met een echte oplossing kan komen. Het is lastige is dat ik mij alleen slecht voel omdat ik dit niet tegen haar vertel en niet omdat ik het met andere vrouwen seks heb, dus ik kan/wil ook niet stoppen.



Oooh je wil een echte oplossing?!

Ik kan alleen bedenken: niet meer naar de hoeren gaan, of: vertellen of: scheiden Meer smaken zijn er volgens mij niet, of mis ik iets?
quote:Mandem42 schreef op 19 april 2017 @ 21:02:

[...]





Maar denk je dan niet aan al die jaren die jullie samen hebben doorgebracht en vooral aan de kinderen? Ben je aan het overdrijven of zou je echt gaan scheiden? Want je kan het zien als masturberen, maar dan met hulp van iemand anders, waar je 0% emoties voor hebt behalve lust en meestal nooit meer ziet. Ga je hiervoor je kinderen van hun vader afpakken?



Ik zou echt gaan scheiden.

Ik hoef geen hoerenlopers als partner. En al helemaal geen leugenaars.

En ik wil mijn kinderen een fatsoenlijk voorbeeld geven.

1 van eerlijkheid en trouw.



Bij 1 slippertje zou ik héél misschien nog twijfelen omwille van de kinderen.

Bij jarenlang hoerenlopen niet.
gun je vrouw liever een leuke oprechte man als de liefde bij jou dan toch zo diep zit
Ja eigenlijk is het gewoon pure masturbatie inderdaad. Ik zou het op die manier uitleggen, dan knijpt ze vast een oogje dicht.
Alle reacties Link kopieren
quote:parbleumondieu schreef op 19 april 2017 @ 21:02:

Nu voel je je rot. Als je het eerlijk vertelt voel je je al minder rot over het verzwijgen. En het is ook nog mogelijk dat ze de snapt dat jij dat nodig hebt.Dat is het juist, jij kan het misschien begrijpen, maar mijn vrouw is niet zo open-minded. Er is een grote kans dat ze zich dan ongewild gaat voelen, heb jij misschien advies hoe ik dit het beste kan aanpakken? Ik kan natuurlijk niet beginnen met "schat, ik bezoek af en toe de hoeren", dan gaat het geheid mis.
Alle reacties Link kopieren
Oh..persoonlijk zou ik je niet eens meer met een tang willen aanraken als je m'n man was en hiermee aankwam, maar hey...dat ben ik, hè

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven