Extreem Links

28-03-2017 13:39 205 berichten
Na Volkert v/ G komt nu ook Anna Fleur Dekker als extreem Links in het nieuws.

We konden haar al zien in de serie 'Rot op met je milieu'. met als presentator Dennis van der Geest.Waar de andere 5 kandidaten zich ergerden aan haar doorgeslagen opvattingen wat betreft veganisme en milieu.

Maar nu haalde ze het nieuws met haar oproep tot stenigen van Wilders, Ook Thierry Baudet moet het bij haar ontgelden.Met haar Twitter account roept ze volgers op het haar te laten weten als Baudet ergens publiekelijk zou optreden:

“Lieve mensen, willen jullie voor mij in de gaten houden of Thierry/Forum ergens openbaar optreedt?”

Moet Thierry Baudet zich zorgen gaan maken over zijn veiligheid?

Ontpopt Anna Fleur Dekker zich als (milieu/dier activist) een Volkert v/d G?



Als Ik Groen Links was zorgde ik er vandaag nog voor dat de partij zich van haar distantieert.

Ik krijg echt de rillingen van dit soort types die geweld niet schuwen......



Hoe vinden jullie haar oproepen tot geweld uitlatingen en haar oproep het in de gaten houden van een bepaald persoon?



Vinden jullie dat Groen Links hier maatregelen op moet nemen?
Alle reacties Link kopieren
http://www.geenstijl.nl/m ... /04/lieve_anne_fleur.html



Lieve Anne Fleur,



annefleurddddddddd.jpg It seems like we got off on the wrong foot. Zie, je neiging tot enige hysterische overdrijving in je maatschappelijke hyperbolen raakt ons, witmannelijke redactie, soms recht in de prostaat. En dan gaan we een beetje gillen. Ja, wij mannen kunnen ook gillen hoor, gelijk kleine meisjes bij wie je aan de haren trekt. Het ligt dus niet aan jou. Het ligt aan ons. Laten we een doorstart maken, jij en wij. Want jij wijst ons op onze eigen tekortkomingen. Jij prikt dwars door onze filterbubbel. Maakt ons bewust van onze balzak, en waarom die altijd een beetje krimpt als jij je mond open doet. Dat is omdat we je kritiek hard voelen aankomen, precies waar het pijn doet! Kortom. We moeten willen graag praten. Met jou en niet met je vagijn. Want ineens trof het ons: wij, mannelijke redactie van zesmaal wit vijfmaal wit en eenmaal een witgerichte getinte, hebben een vrouw nodig. Iemand van gezag en statuur, iemand die weet hoe denigrerend het is om op haar vrouwenvoeg te worden beoordeeld, in plaats van op haar neuspiercing (sorrysorrysorry maar dat ding zit zo lelijk in beeld altijd) de inhoud van haar hersenen en de kracht van haar argumenten.



We snappen het ook echt wel, die neiging tot hysterie, overstuur en overdrijving van jouw kant. Taarten gooien. Nazi's punchen. Dat soort retoriek. Dat krijg je, met jouw afkomst. Blank, soort van blond, dubbele voornaam, uit Bussum. Meid. Wat moet het moeilijk voor je zijn geweest om in voorspoed en welvaart op te groeien in het Gooi, de punt van de speer van de rijke Nederlandse elite. En dat in het tijdperk van het Meningen-Montessori, waarin de poging ook telt als er geen enkele argumentatieve basis onder ligt. Dat soort dingen vormt je. En een neuspiercing alleen is dan echt niet voldoende, qua verzet. Er is meer nodig om dit lot, dit zware juk van je af te schudden.



Maar het probleem was altijd dat mensen maar naar je bleven luisteren en je tegelijkertijd toch niet serieus genoeg namen om zelf in actie te komen. Ze bleven je gewoon lui naar de mond praten. 'Je hebt gelijk, Annefleurtje. Goed punt, Annefleurtje. Het is inderdaad ongehoord en vreselijk, Annefleurtje. Ja, je moet wat dóen, Annefleurtje'. Zelf deden ze niks. En niemand zei 'Nou, Annefleurtje, nu begin je wel wat te overdrijven' toen je begon te overdrijven om meer aandacht te krijgen. Iedereen bleef knikken. "Ja, Annefleurtje. Goed idee, Annefleurtje." Niemand gaf weerwoord en jij dacht dat je op het goede spoor zat.



Ja, Jeroen Pauw, die vuile seksist. Die gaf weerwoord. Omdat je een meisje bent. Natuurlijk niet omdat je oproept tot agressieve acties die grenzen aan fysiek geweld - of daar overheen gaan. En daarna die gore ouwe pinda van een Holman ook nog, met zijn ondubbelzinnige seksisme, die in een column zijn eigen erectie laat zeggen dat je "een verzameling objecten onder de naam van een misschien wat dommig meisje" bent. Ongehoord. Maar logisch ook, dat mensen je zo zien. Jij krijgt immers in de mannelijke mediawereld niet voldoende ruimte om je argumenten te ontplooien, om je goede werk te doen en om duidelijk te maken dat het gevaar, het échte gevaar, in het latente fascisme op rechts schuilt. Waar Thierry Baudet aan z'n lavendelzakje ruikt, waar Pegida marcheert en waar Geert Wilders zo'n grote achterban heeft. Dat we taarten moeten gooien en nazi's moeten punchen om daar een einde aan te maken.



We vinden het oprecht vreselijk om jou en en boodschap te moeten zien wegkwijnen op de winderige leegte van de online zoutvlakte Joop.nl, waar ook alleen maar retorisch beperkte en taalgevoelloze ja-knikkers de redactieruimte vullen, waar het gratis geld dat tegen de plinten op klotst iedere noodzaak om jezelf te verbeteren verzuipt. Het is minstens zo pijnlijk om je buiten die bubbel in paarse podiumkarretjes op lege pleinen te horen oreren in linkse bolwerken waar zelfs je gelijkgestemden je niet weten te vinden. Jouw retorische talenten krijgen nergens de kraamkamer die ze verdienen om tot wasdom te komen.



Wij zijn van het type man dat 'maandag' leest als 'mandag' en dan vervolgens de rest van de week ook. Misschien is het wel tijd dat we daarom op zaaddag zaterdag ruimte inruimen voor een vrouw. Zodat wij jou een groot podium kunnen bieden waarop je wél weerwoord krijgt als je argument te mager is. Waarop je wél wordt afgerekend op dunne smoesjes over seksisme. Waarop je wél wat meer woorden met onderbouwing moet gebruiken dan "Thierry Baudet is een fascist", als je wilt aantonen dat Thierry Baudet een fascist is.



Je zou goed zijn om onze mannelijke filterbubbel te doorbreken. En het zou zeker ook goed zijn voor de sloop van de jouwe, wanneer je in een omgeving kunt functioneren waarin mensen niet bang zijn om te zeggen dat het echt niet is 'omdat je een meisje bent', of waarin mensen zich niet zullen inhouden om je - gierend van het lachen - keihard af te raden om naar een raad van witte mannelijke babyboomers te stappen om hen op te dragen een columnist te censureren, enkel omdat je vindt "dat er gewoon een keer een voorbeeld gesteld moet worden, klaar". Terwijl dat natuurlijk helemaal geen argument is en dat weet je zelf ook wel.



Lieve Anne Fleur. Dit is een aanzoek. Wil jij, bij ons, op GeenStijl, columniste op zaterdag worden? We beloven dat we je in het diepe zullen gooien, alwaar je alle vrijheid hebt om je punt te maken*. Het enige wat we ervoor terug willen, is de belofte dat je goed over je argument nadenkt, óf een dikke huid meebrengt.
Alle reacties Link kopieren
http://www.dagelijksestan ... n-extreem-rechtse-ideeen/



Anne Fleur draait door: “Fascisme is in opkomst. Onze volksvertegenwoordigers hebben extreem-rechtse ideeën!”



Elke dag wordt het weer een stukje radicaler met de troebele ideologie van de geradicaliseerde activiste Anne Fleur Dekker. Nu beweert de schreeuwerige dame dat er levensechte fascisten in onze Tweede Kamer zitten. Ja hoor! Nog even, en Adolf Hitler en Joseph Goebbels zijn opgestaan uit de dood om Nederland te besturen als Derde Rijk 2.0.



Dat Anne Fleur Dekker niet goed snik is, is al enkele weken bekend. Het werd vanochtend nota bene bevestigd doordat ze Theodor Holman en het Parool wil dagen bij de Raad voor Journalistiek vanwege een satirische column.



Maar het zijn niet alleen haar acties: ook haar taal wordt steeds extremer. Gisteren was er namelijk een anti-Pegidademonstratie in Groningen. Dat is verder prima hoor, want Pegida zijn een stelletje griezels. Waar Anne Fleur dan weer véél te ver gaat, is door gewoon te beweren dat de Tweede Kamer inmiddels is gepenetreerd door een stelletje fascisten die “extreem-rechts” zitten te zijn.



Het lijkt momenteel alsof Anne Fleur het plot volledig is kwijtgeraakt. Ze maakt echt bijzonder verregaande beschuldigingen: fascisten en extreem-rechts, dat zijn immers mensen die zinnen op de uitroeiing van andersdenkenden. Het zijn rassentheoretici die dromen over een soort blank vaderland waar andere volkeren niet meer zullen inkomen.



Concentratiekampen, knokploegen, Lebensborn-proejcten.. Het fascisme is een collectie onfrisse ideeën, zeker, maar wel onfrisse ideeën die op Europese bodem geen vaste grond onder de voeten meer hebben gehad sinds 1945 – dus laten we wel wezen: Nederlandse Tweede Kamerleden die stiekem fascist zijn? Nou, dan weten ze het wel héél goed te verstoppen, want ik heb daar nog nooit iets van gemerkt. Anne Fleur is dus óf enorm paranoïde, óf ze heeft een veel te dikke duim waar ze allerlei onzinverhalen uit zuigt.
Alle reacties Link kopieren
Mevrouw blijft nu wel trouwens opvallend stil.
Alle reacties Link kopieren
Zij heeft het volledig bij het rechte eind. Daar gaat het natuurlijk om.
Alle reacties Link kopieren
quote:goedzo schreef op 20 april 2017 @ 20:37:

Zij heeft het volledig bij het rechte eind. Daar gaat het natuurlijk om.Welke end? Het linker of het rechter?

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven