1. Ik heb een Bonuskaart, maar geen persoonlijke. Omdat ik daar het voordeel niet van zie. Maar ja, dat komt ook doordat die persoonlijke aanbiedingen niet zichtbaar zijn voor gewone stervelingen (zoals ikzelf). Dus: heb jij Persoonlijke Bonus? En is het de moeite waard? Krijg je, in ruil voor nóg meer persoonsgegevens heel gave kortingen? Of valt het tegen en moet ik voor deze habbekrats mijn ziel niet aan de duivel (of de ap) willen verkopen?

  Ik kan altijd nog kale mannen gaan tellen.
Log nu in om te reageren
 1. Tiktiktikwiebenik, kruidvat pas kun je online kijken er staat dan een lijst met gratis producten die je met je punten kunt ophalen, erg leuk soms bijvoorbeeld een shampoo of een handcreme. Maar ook korting op weekendjes weg, uitjes, andere producten, korting op sieraden, je kunt het ook omzetten naar bonnen, moet je maar even online kijken en inloggen.

  De gratis producten veranderen steeds. Soms zitten er ook echt stomme dingen tussen. Dan wacht je gewoon een periode en dan komen er weer nieuwe.
  Gele_Suikerspin wijzigde dit bericht op 21-04-2017 08:00 met 17%
 2. Ja vind ik wel. Ik zat eerlijk gezegd eerst een beetje met de privacy, maar ach al je gegevens liggen daar toch al. Ik vind het wel handig. Producten die je al eerder hebt gekocht kun je met korting kopen of je krijgt suggesties voor andere producten.
  Gewoon doen.
 3. 5x opvoedtips voor je kat

  Hoewel het voor een hond de normaalste zaak van de wereld is om naar puppytraining te gaan, wordt van een kitten nog vaak gedacht dat die niet op te voeden is. Think again! Ook je kitty heeft training nodig om een grote brave kat te worden. #adv

  Lees verder