Wie heeft deze wagen - phil and ted duo

 1. [img]https://goo.gl/images/dDmSUi[/img]

  Iemand die deze heeft? Is dit handig? Hoe lang kan je baby daar onderin - niet zo lang toch? Want je kunt daar onderin bijna niks zien en ze groeien snel uit het stoeltje - of niet?

  Hoezo kan ik geen plaatjes posten @-(
Log nu in om te reageren
 1. Ik heb hem waarschijnlijk zonder het plaatje te zien. Ik vind hem ideaal, niet zo'n groot geval en past overal zonder moeite. Mijn kind ligt nog in het bakje dus weet niet hoelang dat gaat lukken. Maar voorlopig nog ruimte genoeg. Dat stoeltje kun je denk ik vrij lang mee vooruit. Op den duur heb ik denk ik jongste erin en oudste lopen, maar kan dan toch nog soms zitten bijvoorbeeld. Maar dat ligt aan de leeftijd natuurlijk. Ik heb hem trouwens vrij nieuw op Marktplaats gekocht. Gebruik hem wel meer voor erbij, heb ook nog 'gewone' wagen.
 2. Vriendin heeft hem en is lyrisch.
 3. 5x opvoedtips voor je kat

  Hoewel het voor een hond de normaalste zaak van de wereld is om naar puppytraining te gaan, wordt van een kitten nog vaak gedacht dat die niet op te voeden is. Think again! Ook je kitty heeft training nodig om een grote brave kat te worden. #adv

  Lees verder

 4. Ik heb hem en ben er heel erg blij mee. Mijn peuter van 3 gaat nog af en toe in het kleine stoeltje onder/achter als hij moe is. Je kunt hem nog in heel veel andere combinaties gebruiken, bijvoorbeeld de oudste met het kleine stoeltje boven/voor de normale zitting, terwijl je de normale zitting dan plat legt als een soort wieg. Dat deed ik toen mijn jongste nog veel sliep in de kinderwagen.

  Als het regent in september, valt kerstmis in december
 5. Ik heb een duowagen gehad van phil&teds, wat een topding. Ik kan me niet herinneren hoe lang baby in welke stand heeft gelegen, maar ik had een vrij grote baby en geen problemen met de wagen..
 6. Ik had m. De jongste heeft tot een maand of 5 in dat bakje onderin gelegen daarna overgestapt op het zitje. Ik heb hem gebruikt totdat mijn jongste 3 jaar was. Ik vind het een super handige wagen met name omdat je dat kleine zitje eraf kan halen en dan kun je m gewoon gebruiken als enkele wagen.
 7. Gehad, en geweldig ding. Echt heerlijke wagen.