1. Hi,

  Momenteel heb ik een doorlopend krediet van 2000 euro. Ik betaal maandelijks meer af dan het minimale bedrag en heb nooit een achterstand.
  Ik wil geen woning kopen binnenkort maar ben sowieso benieuwd naar de invloed van dit krediet wanneer ik een hypotheek zou willen.

  Ik werk fulltime en verdien 2200 euro bruto.

  Is er iemand die hier meer over weet?

  Groetjes

  -
Log nu in om te reageren
 1. Ik begrijp niet zo goed dat je jezelf een ton schuld aan doet? Zo erg is het toch niet om in een appartement te wonen? Kan je ook gewoon kinderen in krijgen enzo. Als je jezelf een paar jaar had gegund had de conjunctuur het wel voor je opgelost.
 2. 5x opvoedtips voor je kat

  Hoewel het voor een hond de normaalste zaak van de wereld is om naar puppytraining te gaan, wordt van een kitten nog vaak gedacht dat die niet op te voeden is. Think again! Ook je kitty heeft training nodig om een grote brave kat te worden. #adv

  Lees verder

 3. quote:
  zeeuwsmeisje1981 schreef op 21 april 2017 @ 19:10:
  Ik begrijp niet zo goed dat je jezelf een ton schuld aan doet? Zo erg is het toch niet om in een appartement te wonen? Kan je ook gewoon kinderen in krijgen enzo. Als je jezelf een paar jaar had gegund had de conjunctuur het wel voor je opgelost.
  Nou, dat is helaas pertinent onwaar. De appartementjes in de straat waar ik woonde, staan nu nog steeds te koop voor minimaal 30.000 onder wat ik er voor betaald heb. En die zien er beter uit dan wat ik had, met bijvoorbeeld centrale verwarming in plaats van gaskachel. Overigens hadden we geen ton schuld in een keer, we hadden (gelukkig) een hoop spaargeld en de appartementen zijn met 2 jaar er tussen verkocht. Het is echter wel het verschil tussen onze verkoopprijzen en hypotheken, helaas.