Getrouwd zijn en prostituees bezoeken

19-04-2017 20:17 552 berichten
Alle reacties Link kopieren
Hoi iedereen, ik heb een probleem en wil graag jullie om advies vragen.



Laat ik mij even voorstellen. Ik ben een man die al rond de 10'jaren getrouwd is. In al die jaren dat we getrouwd zijn, waren er natuurlijk af en toe problemen, maar het kwam altijd goed. We hebben ook 2 prachtige kinderen en als ik zeg dat ik van mijn gezin hou, komt dat echt diep van mijn hart.



Maar sinds een paar jaren, heb ik een nieuwe hobby. Een hobby waarvan mijn vrouw niks weet. Ik bezoek sindsdien 1/2 dagen in de week prostituees. Er is geen ene week dat ik niet ga, tenzij ik samen met mijn gezin op vakantie ben. Meestal ga ik na werk, met als smoesje overwerk. Mijn vrouw gelooft dit wel, want ik ben zelfstandige ondernemer en soms moet ik echt extra uren maken, maar sommige dagen ben ik ook eerder klaar, en dan ga ik meestal naar de prostituees. Soms ga ik zelfs naar een escort die bij haar thuis ontvangt en blijf daar een paar uren, om dan rond 10-11 uur 's avonds pas thuis te komen.



Ik weet niet waarom, maar hiervoor had ik mijn vrouw nog nooit bedrogen. Ik hou nog steeds heel erg van mijn vrouw en in bed gaat het ook goed tussen ons naar mijn gevoel, maar ik heb gewoon een sterke drang om het met andere vrouwen te doen, met name jongere vrouwen.



Is er iets mis met mij? Ik heb namelijk het gevoel dat ik niet echt wat slechts doe tegen mijn vrouw, maar toch voel ik mij niet zo lekker in mijn vel elke keer dat ik lieg tegen haar over waar ik ben geweest. Wat kan ik het beste doen? Vertellen is geen optie denk ik, want zij is niet van die vrije relaties, maar gewoon ouderwets. Ik heb het al gezegd, maar ik hou echt veel van haar en wil haar niet kwijt. Ik voel geen liefde voor een andere vrouw, maar wel lust.



Wat denken jullie ervan? Hoe zou jij reageren als jouw partner op een dag vertelt dat hij regelmatig prostituees bezoekt? Ga je de relatie dan verbreken of accepteer je het gewoon? Want soms ben ik bang dat mijn vrouw hierachter komt en dan wil gaan scheiden, natuurlijk is dit het slechste geval maar die risico wil ik niet nemen.
Alle reacties Link kopieren
quote:Dreamer schreef op 24 april 2017 @ 16:37:

[...]





Jij weet dus niet wat trouw betekent. Ach.. schat toch





Afijn, trouw betekent dus (in ons boek) dat je niet buiten de deur neukt, met of zonder liefde voor een ander. En ja, een hoer is ook buiten de deur.Ja "jullie boek" is ook de maatstaaf, toch?
Alle reacties Link kopieren
quote:Mandem42 schreef op 24 april 2017 @ 16:44:

[...]





Ja "jullie boek" is ook de maatstaaf, toch?



Ik heb het even voor je opgezocht en ja.. zoals jij het uitlegt ben je trouw, hoewel daar ook eerlijkheid bij komt kijken.



Nederlandse woordenlijst: trouw



Succes.

Jij topper.

Jammer dat je je vrouw toch pijn en verdriet gaat doen, ondanks dat jij er vast van overtuigd bent dat je gelijk hebt en je dat niet doet. Vooral jammer voor háár, die in een volgende relatie een stuk minder ontspannen zal zijn, als ze al een volgende relatie aandurft. Helaas is ze dan ook nog een keer financieel afhankelijk van je, maarja.. daar is partneralimentatie voor uitgevonden, natuurlijk
Later is nu
Alle reacties Link kopieren
quote:Dreamer schreef op 24 april 2017 @ 16:36:

[...]





Maar wat nou als mijn man mij niet onderhoud, maar ik dat zelf doe. Mag ik dan wél mopperen als m'n man naar de hoeren gaat? Mag ik dan óók buiten de deur neuken?

Dit alles in jouw optiek he. In mijn optiek weet ik wel wat het antwoord is Ik onderhoud mijn man, wat nu?
Those who can make you believe absurdities can make you commit atrocities.
Alle reacties Link kopieren
quote:Mandem42 schreef op 24 april 2017 @ 16:36:

[...]





Ik ben haar nog steeds trouw, voel geen liefde voor anderen en zorg dat zij niks te kort komt. Meer hoef je als vrouw ook niet te verwachten, vooral als je jezelf niet financieel kan onderhouden.Wat hebben geld en seks in hemelsnaam met elkaar te maken?! ....oh....wacht...
Ik geloof niet meer in sprookjes.
Hahaha hilarisch topic. Hij praat over zijn hypothetische vrouw alsof ze een soort huisdier is. Een cavia in een hokje waar hij af en toe een krop sla naar binnen mietert. Een accesoire. Een plant. Ze krijgt pokon en water en hij zet soms klassieke muziek voor het ding aan dus niet zeiken.



Keep up the good work. De Twilight Saga is er niets bij.
Alle reacties Link kopieren
quote:Mandem42 schreef op 24 april 2017 @ 16:36:

[...]





Ik ben haar nog steeds trouw, voel geen liefde voor anderen en zorg dat zij niks te kort komt. Meer hoef je als vrouw ook niet te verwachten, vooral als je jezelf niet financieel kan onderhouden.Lekker aan het rellen, mandemmetje? Lekker op de rode knopjes drukken van de VIVA vrouwtjes en kijken hoe ze BOEMMM!!! doen..
TVP



Deze TO moeten we houden!
Alle reacties Link kopieren
T wordt wel een beetje tijd voor een plottwist..om het interessant te houden..misschien toch een affaire met zo'n hoertje?
Alle reacties Link kopieren
To mag jouw vrouw werken ?? Zodat ze financiëel ook haar steen kan bij dragen ?

Of bij jij z'n man die alles bepaald jij werkt en brengt het geld binnen dus jij bepaald??

Jij hebt geen respect voor je vrouw, en geeft haar geen eigenwaarde

Je laat haar afhankelijk zijn van jouw!!



Mijn man vind het heel belangrijk dat ik zelf geld verdien zodat ik niet afhankelijk ben van hem, en dat voelt erg goed.
Alle reacties Link kopieren
Lees hierboven, Theeleut. Als de vrouw werkt, is de man geen man meer en niet vrouw-waardig. Een man, die alleenverdiener is, mag dan weer naar de hoeren. Het leven kan zo simpel zijn, als je denkt als zo'n man en dan tóch een topic op een vrouwenforum openen.
Later is nu
quote:Mandem42 schreef op 24 april 2017 @ 16:39:

[...]





Ja dan mag jij dat doen, maar dan heb je ook geen normale man, want geen ene zelfrespecterende man laat zijn vrouw zoiets doen. Je bent dan toch niet meer vrouw-waardig.



Je bent duidelijk 100 jaar te laat geboren.



quote:Mandem42 schreef op 24 april 2017 @ 16:44:

[...]





Ja "jullie boek" is ook de maatstaaf, toch?Je vrouw is de maatstaf en je hebt al aangegeven dat dat je volgens haar normen en waarden vreemdgaat.
Alle reacties Link kopieren
quote:Mandem42 schreef op 24 april 2017 @ 16:39:

[...]





Ja dan mag jij dat doen, maar dan heb je ook geen normale man, want geen ene zelfrespecterende man laat zijn vrouw zoiets doen. Je bent dan toch niet meer vrouw-waardig.Jij spoort echt niet, volgens jouw redenatie ben ik geen normale man en is mijn vrouw niet vrouw-waardig. Au contraire, heb je de laatste tijd wel eens gekeken naar de maatschappij om je heen? Ik zou niet eens een relatie willen met een vrouw die niet haar eigen leven heeft. Maar goed, smaken en meningen verschillen. Succes verder met het rechtlullen van iets kroms in een kuil vol woeste, zelfstandige, eigengereide en over het algemeen mondige vrouwen....
Age is nothing but Numbers but Numbers count
Alle reacties Link kopieren
quote:PokingTheBear schreef op 24 april 2017 @ 18:49:

[...]





Jij spoort echt niet, volgens jouw redenatie ben ik geen normale man en is mijn vrouw niet vrouw-waardig. Au contraire, heb je de laatste tijd wel eens gekeken naar de maatschappij om je heen? Ik zou niet eens een relatie willen met een vrouw die niet haar eigen leven heeft. Maar goed, smaken en meningen verschillen. Succes verder met het rechtlullen van iets kroms in een kuil vol woeste, zelfstandige, eigengereide en over het algemeen mondige vrouwen....



Volgens mij heft Mandema het over de situatie dat zij kostwinner is en hij huisman. Dat is de enige legitieme reden dat zij stiekem naar de hoeren mag, maar in die situatie zal Mandema dus nooit komen aangezien je dan je volledige mannelijkheid kwijt bent. Daar is Mandema te mannelijk voor.

Overigens TO, ik zou het gewoon zeggen hoor, aangezien het maar masturbatie is en jij er nu last van hebt. Wat wil ze doen dan, scheiden en 3-hoog-achter op een houtje bijten om zoiets onbenulligs? Zou best dom zijn hè...
En sneller dan de wind, dit was ik voor...reken er goed op.
Alle reacties Link kopieren
quote:Dreamer schreef op 24 april 2017 @ 18:24:

Lees hierboven, Theeleut. Als de vrouw werkt, is de man geen man meer en niet vrouw-waardig. Een man, die alleenverdiener is, mag dan weer naar de hoeren. Het leven kan zo simpel zijn, als je denkt als zo'n man en dan tóch een topic op een vrouwenforum openen.
Alle reacties Link kopieren
quote:Mandem42 schreef op 24 april 2017 @ 16:33:

[...]





Je moet dankbaar zijn dat jouw man jou onderhoudt. Wat een arrogantie heb jij zeg, met "dat hoor je ook te doen".Voor hetzelfde geval kan hij net zo goed jou elke dag laten werken terwijl hij thuis zit. Kijk maar dan hoever je als vrouw komt in je eentje, waarschijnlijk kom ik dan bij jou op bezoek, omdat jij dan mannen zoals ik moet plezieren om niet in armoede te leven.







Klinkt als:





Oftewel, een vrouw heeft de promotie verdiend waarop hij zat te azen
Alle reacties Link kopieren
Er sullen genoeg mannen met deze hobby zijn anders zouden de dames van lichte zeden al lang niet meer bestaan. Als je bij je vrouw en kinderen wil blijven wonen zou ik het niet zeggen en het laten zoals het nu is. Ik denk dat de meeste mannen dat zo doen want geen enkele vrouw vindt het fijn Als haar man af en toe op een andere vrouw ligt. Als je huwelijk goed is komen jullie er samen misschien nog uit maar het vertrouwen zal weg zijn en je hobby zal je moeten opgeven.
Alle reacties Link kopieren
quote:Mandem42 schreef op 24 april 2017 @ 16:33:

[...]





. En ik vertel het mijn vrouw niet om onnodige problemen te voorkomen, kijk maar naar de afgelopen 5 jaren, ze is nog steeds gelukkig



Is ze dat ook nog als ze erachter komt dat jij de hoeren bezoekt?



Die kans is namelijk wel degelijk aanwezig.
Alle reacties Link kopieren
quote:Bruja78 schreef op 24 april 2017 @ 19:08:

[...]





Volgens mij heft Mandema het over de situatie dat zij kostwinner is en hij huisman. Dat is de enige legitieme reden dat zij stiekem naar de hoeren mag, maar in die situatie zal Mandema dus nooit komen aangezien je dan je volledige mannelijkheid kwijt bent. Daar is Mandema te mannelijk voor.

Overigens TO, ik zou het gewoon zeggen hoor, aangezien het maar masturbatie is en jij er nu last van hebt. Wat wil ze doen dan, scheiden en 3-hoog-achter op een houtje bijten om zoiets onbenulligs? Zou best dom zijn hè...Nou, Mandemaker reageerde op mij en ik zei dat ik mezelf onderhoud en m'n man dat dus niet doet. IK heb niet gezegd dat m'n man huisman is. Ik had het over een tweeverdiener-situatie.
Later is nu
Alle reacties Link kopieren
TO, je bent gewoon verslaafd aan seks met een hoer. Sneu... voor je vrouw.

Je houdt niet van haar, je houdt alleen van jezelf...
Alle reacties Link kopieren
Tja 't is wel een beetje zonde van het geld, hè? En dan te bedenken dat je met diezelfde hobby ook een paar honderd euro in de maand kunt bijverdienen door te je eigen lijf te verhuren in plaats van dat van een ander te huren.
óu sont les neiges d'antan

Alle reacties Link kopieren
Het is wel even redelijk om het te vertellen. (hoe weet ik alleen niet)Consequenties zijn er als die er niet zijn mischien heeft ze zelf ook wel iets te verbergen of kan ze er wel gewoon meeleven.

Maar wat zou jij ervan vinden als je vrouw zoiets zou doen? Hoe zou jij reageren?



Ikzelf zou het niet accepteren, want al gaat het oh zo goed tussen jou en je vrouw liegen doe je wel dus ergens gaat het toch niet echt goed lijkt mij.



Ik denk dat het eerder een lust is dan een hobby.



Als ze je zou verlaten kan je gewoon doorgaan met je "hobby" zonder er over te hoeven liegen.
quote:Mandem42 schreef op 24 april 2017 @ 16:33:

[...]





Je moet dankbaar zijn dat jouw man jou onderhoudt. Wat een arrogantie heb jij zeg, met "dat hoor je ook te doen".Voor hetzelfde geval kan hij net zo goed jou elke dag laten werken terwijl hij thuis zit. Kijk maar dan hoever je als vrouw komt in je eentje, waarschijnlijk kom ik dan bij jou op bezoek, omdat jij dan mannen zoals ik moet plezieren om niet in armoede te leven. Ik geef mijn vrouw en kinderen alles, dus als ik af en toe buiten snoep, is dat geen probleem in mijn ogen. En ik vertel het mijn vrouw niet om onnodige problemen te voorkomen, kijk maar naar de afgelopen 5 jaren, ze is nog steeds gelukkig.



En btw, de kans dat jouw man ook wandelt, is groter dan dat hij het niet doet hoor. Mijn vrouw en vele anderen denken dat over hun mannen, maar kijk maar naar de realiteit. Ga maar eens in zo een straat staan en observeren, dan zie je ook vele nette mannen die waarschijnlijk getrouwd zijn.



Heeft niets met "arrogantie" te maken.. In een gelijkwaardige relatie hoor je voor elkaar te zorgen, maar dat is mijn mening.

Om even verder in te gaan op de term " gelijkwaardige relatie" wij werken beide 4 dagen in de week en verdelen de zorg over onze kinderen, ik verdien zelfs meer dan dat hij doet! Niet dat dat er bij ons toe doet, maar om even aan te geven dat ik waarschijnlijk nooit in de positie zal komen (god forbid) om voor dit beroep te moeten kiezen. en voor het geld.. Al die twintigjes waarmee wordt rondgezwierd (jeujjj, ) hoef je het ook niet meer te doen.



Je mag t allemaal voor jezelf goed praten maar ik weet 1000% zeker dat hij niet naar de hoeren gaat, die gast is 24/7 niet bij me weg te slaan

Het zal best dat daar veel getrouwde mannen "wandelen" maar de vraag is meer; wil jij er daar een van zijn?
Alle reacties Link kopieren
quote:baby30 schreef op 24 april 2017 @ 21:57:

Het is wel even redelijk om het te vertellen. (hoe weet ik alleen niet)Consequenties zijn er als die er niet zijn mischien heeft ze zelf ook wel iets te verbergen of kan ze er wel gewoon meeleven.

Maar wat zou jij ervan vinden als je vrouw zoiets zou doen? Hoe zou jij reageren?



Ikzelf zou het niet accepteren, want al gaat het oh zo goed tussen jou en je vrouw liegen doe je wel dus ergens gaat het toch niet echt goed lijkt mij.



Ik denk dat het eerder een lust is dan een hobby.



Als ze je zou verlaten kan je gewoon doorgaan met je "hobby" zonder er over te hoeven liegen.



Het is geen hobby, het is toegeven aan een impuls, gewoon, omdat het kan. Het geeft hem niet alleen een gevoel van macht tegenover de vrouw in kwestie, maar ook over z'n eigen vrouw, omdat hij dit doet en zij het niet weet én er (volgens hem) niets over te zeggen heeft, want hij is van het inkomen en zij .. eh.. is er voor zijn verzorging, ofzo.



Wat hij denkt als z'n vrouw zoiets zou doen, daar is al uitgebreid over geschreven door hem. Dat staat hij niet toe, want hij betaalt immers alles. Maar hij houdt wel van haar Het leest meer alsof ze een accessoire is, die je als man van stand nou eenmaal in huis hoort te hebben

Eng mannetje, met elke post enger. En ik hoop echt nep.
Later is nu
Alle reacties Link kopieren
Mandem,



Indien je probleem echt is, zit ik met hetzelfde probleem.



Ook 15 jaar getrouwd en zin om regelmatig jonge vrouwen te bezoeken uit lust. Bij mij gelukkig maar een paar keer per jaar. Precies een verslaving



Ik ben echt wel gelukkig getrouwd en heb 3 fijne kinderen maar de drang is soms zo groot...
Alle reacties Link kopieren
quote:frank38 schreef op 25 april 2017 @ 16:00:

Mandem,



Indien je probleem echt is, zit ik met hetzelfde probleem.



Ook 15 jaar getrouwd en zin om regelmatig jonge vrouwen te bezoeken uit lust. Bij mij gelukkig maar een paar keer per jaar. Precies een verslaving



Ik ben echt wel gelukkig getrouwd en heb 3 fijne kinderen maar de drang is soms zo groot...Wat weten jullie toch allemaal leuke termen te verzinnen voor betalen voor seks. Alsof je met een bosje bloemen en een doos pralines hoofs op de koffie gaat.
Als het gras bij de buren altijd groener is dan is het kunstgras

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven