Getrouwd zijn en prostituees bezoeken

19-04-2017 20:17 552 berichten
Alle reacties Link kopieren
Hoi iedereen, ik heb een probleem en wil graag jullie om advies vragen.



Laat ik mij even voorstellen. Ik ben een man die al rond de 10'jaren getrouwd is. In al die jaren dat we getrouwd zijn, waren er natuurlijk af en toe problemen, maar het kwam altijd goed. We hebben ook 2 prachtige kinderen en als ik zeg dat ik van mijn gezin hou, komt dat echt diep van mijn hart.



Maar sinds een paar jaren, heb ik een nieuwe hobby. Een hobby waarvan mijn vrouw niks weet. Ik bezoek sindsdien 1/2 dagen in de week prostituees. Er is geen ene week dat ik niet ga, tenzij ik samen met mijn gezin op vakantie ben. Meestal ga ik na werk, met als smoesje overwerk. Mijn vrouw gelooft dit wel, want ik ben zelfstandige ondernemer en soms moet ik echt extra uren maken, maar sommige dagen ben ik ook eerder klaar, en dan ga ik meestal naar de prostituees. Soms ga ik zelfs naar een escort die bij haar thuis ontvangt en blijf daar een paar uren, om dan rond 10-11 uur 's avonds pas thuis te komen.



Ik weet niet waarom, maar hiervoor had ik mijn vrouw nog nooit bedrogen. Ik hou nog steeds heel erg van mijn vrouw en in bed gaat het ook goed tussen ons naar mijn gevoel, maar ik heb gewoon een sterke drang om het met andere vrouwen te doen, met name jongere vrouwen.



Is er iets mis met mij? Ik heb namelijk het gevoel dat ik niet echt wat slechts doe tegen mijn vrouw, maar toch voel ik mij niet zo lekker in mijn vel elke keer dat ik lieg tegen haar over waar ik ben geweest. Wat kan ik het beste doen? Vertellen is geen optie denk ik, want zij is niet van die vrije relaties, maar gewoon ouderwets. Ik heb het al gezegd, maar ik hou echt veel van haar en wil haar niet kwijt. Ik voel geen liefde voor een andere vrouw, maar wel lust.



Wat denken jullie ervan? Hoe zou jij reageren als jouw partner op een dag vertelt dat hij regelmatig prostituees bezoekt? Ga je de relatie dan verbreken of accepteer je het gewoon? Want soms ben ik bang dat mijn vrouw hierachter komt en dan wil gaan scheiden, natuurlijk is dit het slechste geval maar die risico wil ik niet nemen.
Alle reacties Link kopieren
quote:frank38 schreef op 25 april 2017 @ 16:00:

maar de drang is soms zo groot...

Nou en? Ik wil soms iemand op zijn domme kop slaan en uitschelden voor klootviool. De drang is soms zo groot. Dat doe ik niet, want ik beheers die drang omdat ik dat wil.

Of wil je zeggen dat jij een slapjanus bent en dat je daarom maar toegeeft aan wat primitieve neigingen?
Alle reacties Link kopieren
' Ik heb namelijk het gevoel dat ik niet echt wat slechts doe tegen mijn vrouw, maar toch voel ik mij niet zo lekker in mijn vel elke keer dat ik lieg tegen haar over waar ik ben geweest'



Je hebt een dubbelleven, je houdt dit niet voor niets voor jezelf en je hebt jezelf er in laten geloven dat je niet het gevoel hebt dat je iets slechts doet tegen je vrouw. Als je echt geloofde dat je niets slechts doet, dan zou je er eerlijk over zijn.
My life, my way
quote:frank38 schreef op 25 april 2017 @ 16:00:

Ik ben echt wel gelukkig getrouwd en heb 3 fijne kinderen maar de drang is soms zo groot...Echt joh, noem je dat gelukkig getrouwd? Je bent jarenlang verliefd op een andere vrouw, neukt regelmatig buiten de deur en liegt dus tegen je vrouw. Je hebt geen respect voor haar. Hoe kun je zelfs maar denken dat dat in de buurt komt van een gelukkig huwelijk?
Alle reacties Link kopieren
Het is best grappig om te zien dat die mannen die zogenaamd voor lust en machtgevoel naar de hoeren gaan eigenlijk ontzettend onzeker zijn en vaak een minderwaardigheids complex hebben. Ze schreeuwen alleen heel hard dat het niet zo is in de hoop dat ze misschien zichzelf kunnen overtuigen, maar eigenlijk is het niets anders dan intens zielig dat je alleen nog aan seks kunt komen met mooie jonge vrouwen door er voor te betalen want de realiteit is dat zonder dat geld geen enkele vrouw je nog een seconde aandacht geeft...laat staan seks.
Wees blij dat die man een hobby heeft.
Alle reacties Link kopieren
quote:spraakwaterval schreef op 25 april 2017 @ 16:46:

Wees blij dat die man een hobby heeft.



Nou wat fijn.

Mijn man heeft ook een leuke hobby. Hij vindt het zelfs leuk als ik meega. En als hij zegt naar z'n hobby te zijn (ja, dat zegt hij gewoon) dan zie ik daarna vanalles op facebook wat redelijk aangeeft dat hij echt is waar hij zegt dat hij zou zijn. Kijk, dát vind ik nou een leuke hobby, maarja.. ieder z'n ding he
Later is nu
Ik zei toch niet dat het een *leuke* hobby was?



Wat doet je man? Kantklossen?
Alle reacties Link kopieren
Zolang hij niet in een wandelclub zit...
quote:parbleumondieu schreef op 25 april 2017 @ 18:36:

Zolang hij niet in een wandelclub zit...O jee, mijn man houdt van wandelen. Gelukkig mag ik wel altijd mee.
Alle reacties Link kopieren
Gast ga je vrouw eens lekker verwennen en knal de hele avond door.

Laat die rooie ramen maar lekker zitten en ga niet.

Waarheid komt toch altijd boven. iemand die je kenteken of auto kent en belt je vrouw met een of andere reden.
quote:Tr0tter schreef op 25 april 2017 @ 18:38:

O jee, mijn man houdt van wandelen.
Alle reacties Link kopieren
ik je mijn man was geweest en hij had mij dit geflikt had ik hem diezelfde dag nog op straat gezet. In jou ogen is het niet vreemd gaan of zo iets maar in mijn ogen is het dat echt wel. Als hij het 1 keer had gedaan had hij zeer waarschijnlijk al weg mogen wezen maar 4 a 5 jaar dan zeker weten. In mijn ogen is het echt vreemd gaan. Seks of seksuele handelingen is iets wat exlusief iets is tussen mijn man en mij. We zijn dar heel duidelijk over geweest richting elkaar. Dat jij ook al denkt dat je vrouw niet goed gaat reageren op dit nieuws geeft wel aan dat het eigenlijk ook een no go in jullie relatie. Alleen wil je dat zelf nog niet echt inzien ofzo. Je probeerd je gedrag namelijk steeds goed te praten als iemand zegt dat het niet kan. Als je echt zeker wilt weten dat je je gezin kan houden moet je stoppen met dit gedrag en hopen dat je vrouw er nooit achter komt. Ga je er mee door speel je elke keer met vuur, branden zal je je echt wel een keer.
Alle reacties Link kopieren
Dit heb je er van als een vrouw te goed van vertrouwen is. Al jarenlang wordt ze bedrogen.
Wie zich gelukkig voelt met het geluk van anderen, bezit een rijkdom zonder grenzen.
Alle reacties Link kopieren
quote:GateKeeper schreef op 19 april 2017 @ 20:24:

Ik zou mijn hond nog van je aftrappen als ik je vrouw was en daarna je financieel helemaal leegzuigen en rondbezuinen dat je je handjes niet van kleine kinderen kan afblijven, zodat je je kindjes alleen onder toezicht mag zien. En dat is wanneer ik in een goede bui ben.



Sterk van je om de kinderen er in te betrekken.



Mocht je dit ooit doen dan zal je dat later vast in dank worden afgenomen...
Alle reacties Link kopieren
quote:JuneCarter schreef op 26 april 2017 @ 21:09:

[...]





Sterk van je om de kinderen er in te betrekken.



Mocht je dit ooit doen dan zal je dat later vast in dank worden afgenomen...



Wat zitten er veel mensen met pas aangemaakte accounts in dit topic.



Toevallig hoor
Alle reacties Link kopieren
quote:Defietsboer schreef op 26 april 2017 @ 21:15:

[...]





Wat zitten er veel mensen met pas aangemaakte accounts in dit topic.



Toevallig hoor



Ik ben nu een tijdje aan het mee lezen op dit forum. Ik heb nu eindelijk eens een account aan gemaakt. Ik twijfelde nog om hier te reageren precies om de reden die jij net opgeeft. Maar dan alsnog, er moet een post je eerste post zijn toch?



Dit topic springt er nogal tussen uit en dan vooral de reactie waar ik op reageerde. Ik ben van mening dat je nooit maar dan ook nooit je kinderen mag betrekken in je relationele problemen. Dat is een enorm zwaktebod.
Alle reacties Link kopieren
Je praat het goed maar kijk naar de feiten. Ik denk dat je heel goed weet waar je mee bezig bent en zodra dit uitkomt ben je haar waarschijnlijk kwijt. Wil je dat ze erachter komt? Of wil je het haar zelf vertellen?



Je leidt een dubbelleven.. En nee dit hou je niet lang meer vol anders zou je dit topic niet openen.
Alle reacties Link kopieren
quote:Mandem42 schreef op 24 april 2017 @ 16:33:

[...]





Je moet dankbaar zijn dat jouw man jou onderhoudt. Wat een arrogantie heb jij zeg, met "dat hoor je ook te doen".Voor hetzelfde geval kan hij net zo goed jou elke dag laten werken terwijl hij thuis zit. Kijk maar dan hoever je als vrouw komt in je eentje, waarschijnlijk kom ik dan bij jou op bezoek, omdat jij dan mannen zoals ik moet plezieren om niet in armoede te leven. Ik geef mijn vrouw en kinderen alles, dus als ik af en toe buiten snoep, is dat geen probleem in mijn ogen. En ik vertel het mijn vrouw niet om onnodige problemen te voorkomen, kijk maar naar de afgelopen 5 jaren, ze is nog steeds gelukkig.



En btw, de kans dat jouw man ook wandelt, is groter dan dat hij het niet doet hoor. Mijn vrouw en vele anderen denken dat over hun mannen, maar kijk maar naar de realiteit. Ga maar eens in zo een straat staan en observeren, dan zie je ook vele nette mannen die waarschijnlijk getrouwd zijn.



Ik onderhou gewoon mezelf, ik vind werken namelijk LEUK en zou het vreselijk vinden om thuis te zitten.

Verder gaan er evenveel mannen als vrouwen vreemd, dus de kans dat jouw vrouw vreemdgaat is net zo groot als dat mijn man vreemdgaat.
Alle reacties Link kopieren
quote:Tulsi schreef op 24 april 2017 @ 08:55:

Grappig

Ik ben een getrouwde vrouw met 2 kinderen. En ik ben er net achter gekomen dat man prostituee zoekt/ bezoekt. Hij weet niet dat ik dat weet.

Wat ik nou ga doen? Ik heb geen idee... Daarom kwam ik eens hier op het forum kijken...

Ik vind het behoorlijk deprimerend, dat weet ik wel. En smerig...

Update:

Dit schreef ik eind april toen ik er net achter gekomen was. We zijn nu een paar weken verder.

Ik heb hem vrij snel daarna ermee geconfronteerd en hij gaf het eerlijk toe. Hij wilde alleen niet vertellen hoe vaak het gebeurd was maar wel dat het al een paar jaar speelt. Hij ziet het als een verslaving, in het verlengde van porno kijken en chatten. Hij wil ermee stoppen, heeft beloofd te stoppen en gaat ermee in therapie aan de slag.

Ik hoop dat dit gaat werken. Ik ben er niet aan toe om de relatie op te geven. We houden wel van elkaar en zijn ook goeie vrienden. Ook in het belang van de kinderen wil ik de handdoek niet direct in de ring gooien.

Het heeft even geduurd maar ik begin nu ook te voelen wat dit met mij doet. Dat hij een dubbelleven heeft geleid. Mij zo lang besodemieterd heeft. Ik dacht dat we close waren maar hij voelt nu mijlenver weg. En ik voel een hoop woede, op hem en ook op mezelf, omdat ik zo'n naïeve gans ben. Ik ben er achter gekomen omdat ik gewaarschuwd ben en toen kon ik het nog niet eens geloven. Pas toen ik hem ging checken en het bewijs zag, drong het tot me door dat het waar was.

Ik weet het eigenlijk niet, of dit nog goed komt, of dat dit het begin van het einde is. Dat wat betreft de toekomst. Maar hoe ik me weer een beetje gelukkig ga voelen, vandaag en morgen en volgende week, ik weet het niet. Voel me een hoopje ellende. Het zal wel een soort rouwproces zijn.
Alle reacties Link kopieren
quote:Tulsi schreef op 10 mei 2017 @ 14:14:

[...]



Update:

En wat doet jouw man nu om zijn seksuele lusten te stillen? Hij bezocht prostituees omdat hij daar blijkbaar iets van seks en lust bevrediging kon vinden welke hij thuis niet kon vinden. Helpt de therapie hem daarbij?
Disclaimer: All presented text are opinionated and present only a written account of my mental state at that time.
Alle reacties Link kopieren
Inderdaad. Ellendig, Tulsi. Dat realiseerde je man zich niet. Eigen genot eerst en dan... heel in de verte... sta jij.



Je bent niet naïef. Zoals je in dit topic kunt lezen, zijn er zat mogelijkheden en gelegenheden in elke relatie. Je kunt iemand niet constant in de gaten houden. Werkt ook niet. Je moet elkaar kunnen vertrouwen.



En voor de toekomst: Misschien helpt dit filmpje je bij het rouwproces. Een nuchtere kijk van een vrouw die weet waar ze het over heeft. Blijft f*cking kl*te. Ik weet het. I've been there.
Alle reacties Link kopieren
@ Mandem42

Je hebt niet het gevoel dat je iets slechts doet tegenover je vrouw. Maar dat doe je wel. Je liegt en je bedriegt.

En als ze er achter komt gaat ze stuk.
Alle reacties Link kopieren
@Tulsi, waarom zou je man er nu, nu je hem hebt betrapt, er wél mee willen stoppen? En niet toen je van niets wist?

Met andere woorden: wil hij zelf stoppen, of wil hij stoppen omdat jij dat min of meer 'eist'?
Ik heb geen wespentaille, ik heb een bijenrompje
Alle reacties Link kopieren
Lieverd, ik weet van de hoeren bezoekjes en weet je.. eerst vond ik het vies en verachtelijk. Maar nu ben ik zo blij. Ik laat mij wekelijks heerlijk uit elkaar trekken door je beste vriend en die heerlijke jonge buurman die je zo haat. Ze zijn zoveel beter dan jou en ze verwennen mij altijd heerlijk en dat alles zonder schuldgevoel naar jou toe. Ondertussen leef ik van jou centen en neem ik het er lekker van. Groet je vrouwtje
Als je naar fouten zoekt, gebruik dan een spiegel en geen verrekijker
Alle reacties Link kopieren
ik vraag mij af of ern hoerenbezoek nu werkelijk om sex draait?

iemand die je betaalt om te doen alsof zij naar je verlangt?
--

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven