Minnaar deel 35

26-04-2017 18:47 3006 berichten
Alle reacties Link kopieren
Al 34 delen lang schrijven we over het wel en wee om en rond onze minnaars.



Vliegt jouw hart vrij rond, vangbaar met een netje voor elke jager met stoute ogen of ben je een stoere krijgster met pantser en harnas? Moeten de mannen hún hart beschermen omdat jij voor de lust gaat en niet voor de liefde?



Met andere woorden...



Kun jij een minnaar hebben zonder verliefd te worden? Blijf jij met het grootste gemak in de verlust fase hangen of verleg jij constant je grenzen? Dit topic is voornamelijk bedoeld voor gelijkgestemden, al staan we natuurlijk ook een beetje open voor andere meningen.



Het is fijn als je een avatar uploadt, zo blijven we kleurrijk en is het makkelijker om de verhalen bij de naam te plaatsen. Bedankt.



Kleine AKL:

Een date is gewoon een date en géén PAK.

Een PAK is een porneauw aftel kalender.

Een PP is een porneauwpaal en de LR zijn de lage regionen.

Dan hebben we nog de Jonge God (JG) en dus ook de Oude God (OG)

Evt de GVGL oftewel God van gelijke leeftijd.



Hou het gezellig.

Of niet

@ boelinneke ik herken gewoon exact wat jij beschrijft.. dat je erom moet vragen vervolgens doet jij even zn best en vervalt weer in zijn oude gewoontes.
@ canvas. Ik heb jonge kids die ik nog haal en breng. Dus dat zal hier niet gebeuren.
Tvp (meelezer... nog)
Alle reacties Link kopieren
Truuske, lastig is dat he.... hen er wel lang over nagedacht, en waarschijnlijk in het begin nog wel getwijfeld, maar na leuke koffiedates (maar geen echte klik, dus niet mee doorgegaan) wist ik zeker dat ik deze spanning wel echt wilde voelen. En nu is het inmiddels zoveel meer dan dat.
Alle reacties Link kopieren
Och jee... om het nog wat ingewikkelder te maken ga ik dit weekend met een date naar een thuisfeestje waar ik behoorlijk wat eh, bekenden heb rondlopen. En Fling komt ook waarschijnlijk. Uiteraard hebben we dit besproken en weten we van elkaar hoe en wat als we daar zijn...
~ I want to be shaken to my core, like the wild winds disrobe the trees ~
Alle reacties Link kopieren
Die verhalen hier over het in je eigen huis doen. Dat is voor mij echt een grens over. Partner en ik heb dat ook afgesproken, dat doen we niet. Jeetje, je minnaar in de kast stoppen als je kind thuiskomt. Ergens klinkt dat hilarisch en als iets uit een klucht, maar ik denk als het je overkomt dat het toch wat minder grappig is,

Ik ben ook ooit zo begonnen met minnaar dat ik hem al kende en meer met hem wilde, voordat we een open relatie hadden, hij was de directe aanleiding om daarover met mijn partner in gesprek te gaan. Fout ja, maar zo, is het wel gegaan. Inmiddels is hij al twee jaar mijn minnaar en heeft een keer gezegd dat hij het moeilijk vond toen ik over een andere man begon die mij interessant vond en ik hem. Minnaar zei toen dat hij wel even een klein "bezitterigheidje" voelde maar mij nooit beperkingen wilde opleggen. Hoewel ik hem best exclusiviteit zou kunnen en willen bieden als hij dat mij ook geeft, vind ik het toch ook wel lekker om mijn ogen open te houden voor andere mannen. Op het moment is er ook eentje van wie ik het gevoel heb dat het wel eens wat kan gaan worden. Daar praat ik met minnaar niet meer over. Waarom zou hij dat moeten weten?
Alle reacties Link kopieren
Ik ervaar trouwens ook dat de lust met minnaar alleen maar meer wordt ipv minder. We durven ons nu echt te laten gaan in bed en dat is opwindend. Maar ik geloof ook dat daar ergens weer een grens aanzit dat je alles wel gehad hebt en de sleur erin kickt. We zien het wel. We klikken iig wel enorm op seksueel vlak en het maakt me compleet niet uit of hij gedoucht heeft of niet en om hem wakker te zoenen met zijn ochtend adem. Dan vind je iemand wel echt lekker denk ik. Zijn geur maakt me helemaal gek!
Nou, het was eigenlijk vooral hilarisch hoor, het was een schrikreactie van minnaar. We stonden allebei met onze jas aan, er was niets onbetamelijks aan de hand, hij had eigenlijk gewoon kunnen blijven staan. We hebben er later hartelijk om gelachen. En later heeft hij nog eens meegeholpen met een verhuizing, en hebben de kinderen hem gewoon ontmoet. Ze weten dat ik veel vrienden heb, en dat ze lang niet iedereen persoonlijk kennen. Ik ken hun vrienden ook niet allemaal in persoon.
Alle reacties Link kopieren
Mijn kinderen hebben Henk laatst allemaal netjes een hand gegeven en dan vind ik het zo grappig dat ze op een later stadium niet vragen wie dat nou eigenlijk is. Ze nemen het zoals het is, lekker relaxed.
...
Haha psies, het is maar hoe je er zelf over doet.
Iedereen vanavond als koningin gedragen in minaarslan ????
Alle reacties Link kopieren
Ik wil ook geen exclusiviteit. Maar ik wil wel de favoriet zijn
There is more to explore
Alle reacties Link kopieren
Ik ook Jahoe. Mijn minnaar zegt altijd dat ik de allermooiste ben van allemaal. Maar wie er nog meer in beeld zijn weet ik niet en hoef ik niet te weten. Toch denk ik om bepaalde redenen dat ik op dit moment de enige ben.
Alle reacties Link kopieren
Ivm co-ouderschaps heb ik geregeld en op vaste dagen het huis voor mij alleen en dan spreek ik wel bij mij thuis af. Was dat niet zo, dan zou ik ook niet thuis afspreken.

Ik spreek ook niet bij mijn minnaars thuis af, voel me daar zelf niet goed bij om ze te ontmoeten waar hun partner ook woont. Dus zijn het hotels of op kindvrije dagen bij mij thuis.



OG heeft trouwens de beren en apen weer in het hok en het deksel terug op de can o' worms. En we gaan verder op de oude voet, precies zoals ik het wilde

PAK OG: 10 dagen

JG speelt verstoppertje volgens mij. Ik ben meestal degene die als eerste contact zoekt, maar daar ben ik een beetje klaar mee. Ineens. Eens kijken hoe het gaat lopen, benieuwd of hij contact gaat zoeken.
Dulcissime, totam tibi sibdo me...
Alle reacties Link kopieren
Oh. Beslissing teruggetrokken, Concubine?



Stille willies vind ik ook saai. Dan ben ik toch altijd even benieuwd wanneer hij zichzelf weer onder zijn steen vandaan peurt.
...
Alle reacties Link kopieren
@soetelieve. Ik weet dat ik niet de enige ben. Dat maakt dat ik me soms onzeker voel. Terwijl dat helemaal niet hoeft. Maar toch... ik wil zijn favoriet zijn.

Zeikmodus uit ;)
There is more to explore
Alle reacties Link kopieren
Ik heb ook een date onder een steen. Na zaterdag een quickie (voor ons doen) niet meer gehoord.
There is more to explore
Alle reacties Link kopieren
@Rooss: beslissing kan nog alle kanten op zelfs. Al leunt ie meer dan ooit richting niet-intrekken. We'll see. Maar door goed gesprek is wel duidelijk geworden dat OG en ik wel verder willen zoals we bezig waren. En dat was precies wat ik wilde, so I'm a happy camper
Dulcissime, totam tibi sibdo me...
Alle reacties Link kopieren
Oei, thuis afspreken als er een partner is gaat voor mij persoonlijk ook te ver. Minnaar komt hier wel gewoon thuis nu ik alleen ben, heerlijk om hem hier thuis te hebben.



Ik had gisteren nogal een slechte avond en toch maar even mijn onzekerheid op tafel gegooid bij minnaar, het heeft geholpen. Vandaag even lekker lang kunnen bellen ennnnnn toch nog een PAK die maar 1 nachtje telt! Wel een veel kortere date dan origineel de bedoeling was maar veel beter dan niets!
Alle reacties Link kopieren
Lekker Hakkie. 1 nacht is best luxe voor de meeste minnaressen

Mijn OG komt morgenochtend heel vroeg mijn bedje in. Mjammie.
There is more to explore
Minaar thuis is sowieso geen goed idee.. eerste en laatse keer.. maar we hadden beide geen geduld.



OG2 telt nog 8 dagen, hij wilt me vooraf ook nog ff zien nu we elkaar 2 weken niet hebben gezien.. heel lief maar denk dat hij gewoon geduld moet hebben.



Og1 pak nog 2 weken! Wat kijk ik erna uit, ondanks de radiostilte van de vakanties heb k vandaag een leuk berichtje ontvangen.. terwijl ik het niet had verwacht des te leuker, haha.
Alle reacties Link kopieren
Hier een week radiostilte, had nooit gedacht dat hij dat vol zou houden. Maar ik heb beloofd niet te appen...dus ik mag niet appen... nog een week, hij zal de eerste moeten zijn.. mn gedachten vliegen ook alle kanten op..
Alle reacties Link kopieren
Dat is weer snel gefixt concubine! Lekker om te weten waar je aan toe bent !



Wij appen sowieso erg weinig ( bijna niet ) onder werktijd lukt bijna niet en thuis niet ivm vrouw die ook toegang heeft in mobiel. Maar we zien ( en spreken ) elkaar paar keer per week dus dan kan er wel wat besproken worden.



Jahoe ik zou het moeilijk vinden om minnaar te moeten delen. Wij hebben wel uitgesproken exclusief naar elkaar te zijn! Heel raar , maar denk dat ik er meer moeite mee zou hebben als minnaar nog een minnares zou hebben , dan mn eigen vent.
Alle reacties Link kopieren
Nou, zou zaterdag dus Fling zien op een thuisfeestje, maar vanavond al een appje dat hij eraan kwam. Dus net even heerlijk tijd doorgebracht. Lekkere seks, lekker kletsen, lekker kroelen... Fijn!
~ I want to be shaken to my core, like the wild winds disrobe the trees ~
Alle reacties Link kopieren
@roma. Ik herken je gevoel hoor. Toen ik nog getrouwd was. Toen had ik ook exclusiviteit met mijn minnaar van destijds. Trouw in de ontrouw.
There is more to explore

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven