Minnaar deel 35

26-04-2017 18:47 3006 berichten
Alle reacties Link kopieren
Al 34 delen lang schrijven we over het wel en wee om en rond onze minnaars.



Vliegt jouw hart vrij rond, vangbaar met een netje voor elke jager met stoute ogen of ben je een stoere krijgster met pantser en harnas? Moeten de mannen hún hart beschermen omdat jij voor de lust gaat en niet voor de liefde?



Met andere woorden...



Kun jij een minnaar hebben zonder verliefd te worden? Blijf jij met het grootste gemak in de verlust fase hangen of verleg jij constant je grenzen? Dit topic is voornamelijk bedoeld voor gelijkgestemden, al staan we natuurlijk ook een beetje open voor andere meningen.



Het is fijn als je een avatar uploadt, zo blijven we kleurrijk en is het makkelijker om de verhalen bij de naam te plaatsen. Bedankt.



Kleine AKL:

Een date is gewoon een date en géén PAK.

Een PAK is een porneauw aftel kalender.

Een PP is een porneauwpaal en de LR zijn de lage regionen.

Dan hebben we nog de Jonge God (JG) en dus ook de Oude God (OG)

Evt de GVGL oftewel God van gelijke leeftijd.



Hou het gezellig.

Of niet

Alle reacties Link kopieren
Eens met Canvas, gevoelens kunnen ook ontstaan als je in de relatie is, zeker als die relatie niet goed is. Minnaar en ik begonnen ook beide in een relatie en toch is het uit de hand gelopen.
Alle reacties Link kopieren
HakkieTakkie, mijn eigen relatie is prima, dat is juist het moeilijke. Ik ben al lang samen met mijn partner en natuurlijk zijn er zoals bij iedereen wel eens wat mindere periodes maar in de basis is het goed. We passen bij elkaar en vinden elkaar nog steeds leuk. Maar in mijn minnaar vind ik wel een paar dingen die partner niet heeft, waarin hij me echt begrijpt en aanvult, en ik wist vanaf dag één dat dat gevaarlijk was. We waren toen alleen nog maar vrienden maar die vette aantrekkingskracht is er altijd geweest. We deden er alleen niets mee toen. Op een goede dag werd het teveel en begon minnaar me aan te raken, eerst een arm om me heen, toen zei hij dat hij dit al de hele tijd wilde doen en of ik er oké mee was. Het voelde zo goed, heel natuurlijk. Maar ik voelde me ook ontzettend schuldig want mijn relatie was toen nog niet open. Inmiddels wel en is het ook een beetje don't ask don't tell. Over sommige mannen die ik interessant vind kan ik heel open zijn tegen mijn partner, maar over minnaar niet zo. Die ziet hij wel als een bedreiging. En dat is zo jammer. Maar misschien ook wel terecht, want dat ís hij ook, ware het niet dat er veel speelt waardoor een echte relatie er denk ik niet in zit. Het liefst zou ik ze in alle openheid allebei willen. Minnaar vindt dat parttime liefdesleven ook wel fijn zegt hij.
Alle reacties Link kopieren
Er kunnen zeker gevoelens komen, al zit je in een relatie. Maar als je beide in een relatie zit, die je niet wil verbreken, is het anders dan dat er een single is, denk ik. Vandaar dat ik de balans hierin moet vinden, ik wil geen relatiebreuk hier. Maar op het moment dat ik met mijn minaar ben, zou ik zo alles en iedereen achter me laten..
Alle reacties Link kopieren
Soete, heel dubbel dus voor jou, kan ik me voorstellen.

Het is bij mij een minnaar ook op de zelfde manier begonnen. Kenden elkaar al maar niet goed, leerden elkaar steeds beter kennen en de aantrekkingskracht werd steeds groter. We werden steeds closer als vrienden en inderdaad begon het met aanrakingen over en weer waarbij we beide wisten dat het sowieso tot zoenen zou komen. Na de eerste zoen was er echt geen weg meer terug.



@Butterfly, ik denk dat het vooral belangrijk is direct duidelijk te zijn in het feit dat je enkel een minnaar wil, niet meer. Bij ons waren de grenzen vanaf dag 1 vaag omdat de gevoelens er ook al eerder waren dan de actie zeg maar.
Alle reacties Link kopieren
Ohh man als ik terugdenk aan die eerste zoen hmm
quote:Butterflytje schreef op 30 april 2017 @ 14:30:

Er kunnen zeker gevoelens komen, al zit je in een relatie. Maar als je beide in een relatie zit, die je niet wil verbreken, is het anders dan dat er een single is, denk ik. Vandaar dat ik de balans hierin moet vinden, ik wil geen relatiebreuk hier. Maar op het moment dat ik met mijn minaar ben, zou ik zo alles en iedereen achter me laten..Niet voor deze single. Ik wil geen relatie met mijn minnaar. Ik hou niet zo van dat generaliseren en die aannames, er zijn zat singles die liefde en lust prima kunnen scheiden. Als je zelf in een relatie zit, en je date een gebonden iemand, lopen er twee relaties risico ipv eentje. Die balans moet jij vooral met jezelf vinden, en niet voor een ander invullen.
Alle reacties Link kopieren
Nee, dat geldt zeker niet voor iedereen Canvas. Ik denk zelfs dat geen twee minnaarsrelaties hetzelfde zijn. Bij ons begon het als heel goede vrienden met veel aantrekkingskracht maar minnaar was lange tijd erg voorzichtig omdat hij mijn huwelijk niet wilde schaden. Pas toen ik hem voldoende signalen had gegeven dat ik meer wilde ging hij overstag. En zelfs toen nog bleef hij het lastig vinden tot voor kort, nu is dat over en is hij er helemaal oké mee. Mijn beslissing en die van mijn partner zegt hij, en dat is ook zo. Toch hoeft het voor mij niet aan de grote klok en minnaar zou dat liefst wel willen. Die is zo verliefd dat hij het van de daken wil schreeuwen.
Alle reacties Link kopieren
Ja die eerste zoen, dat was wat. Ik heb me nooit eerder zo gevoeld als toen. Zo unreal was dat. Iets waar ik al tijden van droomde gebeurde nu echt en het was veel beter dan ik ooit had gedacht. Deze man weet wat zoenen is!
Alle reacties Link kopieren
quote:Hakkietakkie schreef op 30 april 2017 @ 15:07:

Ohh man als ik terugdenk aan die eerste zoen hmm

Oh wauw... nou idd!!!

Het was al duidelijk uit welke hoek de wind waaide. En waarom ik mee ging naar OG's hotel was ook geen raadsel. In de auto wat gefriemel en geklef.

Maar toen we in de lift stonden en de liftdeur achter hem dicht schoof en hij me vastgreep, klem zette tegen de wand met zijn lichaam en me kuste... Rauw, gepassioneerd, hard, heet...

Mèèèènnn...



En ik weet nog dat ik dacht dat ik dit nooit moest vergeten want echt zo'n once in a lifetime gevoel... Maar iedere keer als we samen zijn en we zijn eindelijk alleen... dan drukt hij me weer tegen de muur, zet me weer klem (alsof ik ergens anders heen zou wíllen)... *zucht*
Dulcissime, totam tibi sibdo me...
Alle reacties Link kopieren
Hier ook een die weet wat zoenen is, ohh yeah...

ik wil absoluut niet voor hem denken en praten, juist daarom vind ik het belangrijk om die balans te vinden..

Maar dat is moeilijk, als we samen zijn...
Dat kun je ook beter doen als je niet samen bent, dan kun je iets helderder nadenken dan wanneer alle hormonen door je lijf razen. Stapje terug nemen, je eigen handelen even bekijken, je grenzen weer even vaststellen, je focus op de juiste plek richten...
Alle reacties Link kopieren
quote:canvas schreef op 30 april 2017 @ 19:05:

je focus op de juiste plek richten...Da's dan weer toepasselijker als je wel samen bent ;)
Alle reacties Link kopieren
Komende vrijdag zie ik mijn wannabe minnaar weer.

Hopelijk kan ik dat duiveltje op mijn schouder de baas.

Maar jullie berichtjes over zoenen helpen niet echt
anoniem_342429 wijzigde dit bericht op 30-04-2017 20:24
Reden: Typfout
% gewijzigd
Alle reacties Link kopieren
quote:Les-temps-des-cerises schreef op 30 april 2017 @ 19:23:

Komende vrijdag zie ik mijn wanabe minnaar weer.

Hopelijk kan ik dat duiveltje op mijn schouder de baas.

Maar jullie berichtjes over zoenen helpen niet echt Je bedoelt dat duiveltje wat maar blijft zeuren dat je het niet moet doen ? ;)
Alle reacties Link kopieren
Nope. Dat is die zeurkous op mijn andere schouder.
Alle reacties Link kopieren
quote:Les-temps-des-cerises schreef op 30 april 2017 @ 19:32:

Nope. Dat is die zeurkous op mijn andere schouder.Je schouder ja?
Alle reacties Link kopieren
Ja. Duiveltjes en engeltjes zitten doorgaans op schouders.
Alle reacties Link kopieren
quote:Les-temps-des-cerises schreef op 30 april 2017 @ 20:25:

Ja. Duiveltjes en engeltjes zitten doorgaans op schouders. Qua minnaren heb ik toch andere ervaringen...
Alle reacties Link kopieren
Ja daar zal t aan liggen; ik heb er nog geen ervaring mee.
Alle reacties Link kopieren
Heerlijk hè haha dat terugdenken aan die eerste zoen. Soete, jij omschrijft het precies zoals het voor mij ook voelde, unreal.. Inderdaad al 100x in mijn hoofd meegemaakt. En mijn god wat kan hij zoenen. Ik weet nog dat ik al snel dacht, als hij zo zoent ben ik enorm benieuwd naar hem in bed haha. Ook die eerste keer ohhhwww hmmm
Hmmm eerste zoen. Denk dat OG1 toch wel het lekkerst zoent.. Eerste date hebben we ons met moeite ingehouden.





Hier zie ik morgen OG2 kort. Inmiddels is dat kort opgeschoven naar 4 uurtjes. En meneer wilde een andere smoes ophangen thuis zodat we nog langer samen hadden, heb hem toen tot halt geroepen.

Ik vind het super lief dat hij zoveel tijd samen wilt spenderen. Maar merk ook de momenten als ik hem tot halt roep hij er moeite mee heeft dat ik dat doe.

Onze pak telt nog 4 dagen..
Alle reacties Link kopieren
Goed zoenen voorspelt meestal veel goeds tussen de lakens zegt men en ik kan het beamen. De eerste keer seks met minnaar was zo fijn, en alle keren daarna ook. Natuurlijk speelt verliefdheid ook een rol in dat gevoel maar nu, twee jaar later is er nog niets veranderd wat dat betreft. Zodra ik hem zie heb ik zin, en hij ook. Hij kan nu ook weer niet wachten tot hij me deze week weer ziet. Ik ben benieuwd wat we gaan doen, of we eerst nog ergens naar toe gaan samen of dat we de deur helemaal niet uitkomen als ik bij hem ben.

Dan zitten we naast elkaar op de bank en beginnen we te zoenen na eerst even te hebben gekletst. En dan wordt het al snel meer. Ik verheug me op warmer weer zodat we ook weer eens buiten kunnen vrijen.
Alle reacties Link kopieren
Een vraag aan jullie; trekken jullie speciale kleding aan of maken jullie je extra mooi als je minnaar gaat zien? Ik doe dat wel, maar van die extra moeite zie je binnen no time niets meer als de kleren op de vloer liggen en mijn make up uitgeveegd is na een wilde vrijpartij. Het eerste wat hij doet is mijn haar lostrekken als het vast zit. Als we na de seks nog ergens naartoe gaan of ik naar buiten moet (ik zal toch naar huis moeten) werk ik alles even snel bij en trek mijn haar weer in de plooi. Ik heb altijd een tasje bij me met wat make up en een kam, Hoe doen jullie dat? En ruik je dan niet naar hem? Ik spring meestal even onder de douche als ik thuiskom, hoe jammer ik het ook vindt om hem dan weer van me af te spoelen...
@ Soetielove. Ik steek er wel tijd in ja.. maar idd na een heftige vrij partij is deels weggeveegd haha.

En werk het idd bij.

Weet nog met OG1 eerste date door dat we niet van elkaar konden afblijven had hij precies bij zn kraag een make up vlek.

Ik voelde me er echt ongemakkelijk door. Hij heeft t proberen te verdoezelen.

Ik heb altijd mijn geurtje bij me die spuit k voor k naar huis ga nog op en idd gelijk douchen als k thuis ben.
En weet niet hoe Og1 het voor elkaar krijgt maar als k hem heb gezien moet me haar echt flink gekamt worden.. eerste keer had ik dus geen kam bij me. Heb het toen maar vast gezet daarna. Zat een stuk wilder als toen k binnen kwam.

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven