week over tijd maar niet zwanger?

 1. Hoi Meiden,

  Ik heb ondertussen een week overtijd, maar heb ondertussen al 4 verschillende zwangerschaps teksten gedaan, op verschillende tijden.
  Maar ze waren alle 4 negatief.
  Jullie ideeen wat het nog meer kan zijn?
  Of andere meiden hier ervaring mee?

  Ben niet echt het type dat snel naar de dokter gaat.

  Groetjes
Let op de laatste reactie is ouder dan 14 dagen.
Snel reageren is daarom uitgeschakeld.
 1. Ik zou nog een paar dagen wachten, je ongesteldheid kan door meerder oorzaken vertraagd zijn.

  Heb je ook een extra gevoelige zwangerschapstest geprobeerd? Deze registreerd nog sneller het hormoon dat vrijkomt als je zwanger bent.

  En anders toch maar even naar de dokter...
 2. Ik heb dat ook weleens gehad, dikke week overtijd maar niet zwanger. Mijn cyclus duurde toen dus gewoon wat langer want na 11 dagen overtijd werd ik alsnog ongesteld. Ik zou het dus nog ff afwachten en als je volgende week nog niet ongesteld bent ff naar de dokter gaan.
 3. Abonnement op VIVA?

  VIVA is spraakmakend, eigenzinnig en heeft humor. Wekelijks speelt VIVA losjes maar scherp in op de actualiteit en brengt artikelen op het gebied van psyche, relatie en trends.VIVA: een cadeautje met inhoud, wie wilt dat nou niet?

  Lees verder

 4. Ik ben weleens 3 maanden over tijd geweest. Stress. Tja, daar doe je niets aan.

  Count your blessings...
 5. Ik ben ook weleens een maand overtijd geweest en niet zwanger. Inderdaad stress of als je bijvoorbeeld opeens flink bent gaan dieten kan het ook weleens invloed hebben.
 6. Ik heb ook zo'n soort topic geopend vorige week. Ben nu 18 dagen overtijd en vanmorgen was de test weer negatief.

  Gewoon afwachten, de menstruatie komt vanzelf weer denk ik. Zijn zoveel redenen waarom je niet ongesteld word soms.
  Ontpillen, stress, die√ęten etc etc... En anders toch maar keer naar de dokter. Anders bel je toch voor advies de dokter, hoef je er niet gelijk heen...

  Succes.
 7. ik heb als tip van iemand gekregen om bij een onregematige menstruatie menodoron druppels van weleda te nemen, heb het zelf niet gebruikt, maar heb er positieve berichten over gehoord!
 8. Dit staat bij de pijler "Lezen" maar moet denk ik naar "Kinderen"? Of "Gezondheid"?
 9. E-Kortingscodes

  Voor alle bezoekers van VIVA zijn er EXCLUSIEVE kortingscodes beschikbaar gesteld die gratis te gebruiken zijn bij de beste webshops van Nederland. Houd deze pagina in de gaten en bespaar nu met jouw kortingscode!

  Lees verder

 10. en ondertussen staat het er nog steeds...
 11. ben net 3 maanden niet ongesteld geweest door stress. Heb bij de dokter nagevraagd of het consequenties heeft voor de vruchtbaarheid, maar volgens haar niet
 12. .
  Tatie wijzigde dit bericht op 12-02-2009 14:25 met 99%: .
 13. heb ik ook gehad, een week kan heel goed door stress komen en testen heeft die eerste week nog niet echt zin (omdat stel negatief, dan kan het best na een week nog positief worden, dat ligt aan je lichaam hoe snel alles gaat).
 14. Heeej

  Ik had dat ook maar ik was dus wel mooi zwanger.. ik ben na 1 week na de huisarts gegaan en om een echo te vragen nu ben ik zo ong 6 a 8 week zwanger