Mode & Beauty alle pijlers

online originele UGG kopen

29-06-2009 13:36 199 berichten
Alle reacties Link kopieren
Wil graag een paar Uggs kopen, maar ze zijn zo vreselijk duur.

Een vrinding van mij heeft ze door iemand uit Ameria mee laten brengen van ¤ 150,=. Voor die prijs wil ik ze natuurlijk ook wel hebben. Ik zelf wil graag de classic tall.

Hebben jullie ervaring met het kopen van Ugg via internet. Op deze site zijn ze echt goedkoop http://www.footwearetc.com/ moet je nog wel 19% btw betalen bij de aflevering. Wie van jullie heeft al eens besteld bij footwearatc. en ging dat goed.
Alle reacties Link kopieren
www.hetehakken.nl Bekend bij Deckers, en de échte.
quote:Kabouter23 schreef op 10 september 2009 @ 18:10:

www.hetehakken.nl Bekend bij Deckers, en de échte.Waar vinden we het bewijs dat ze bekend zijn bij Deckers? Tot nu toe zijn er maar 2 officiële nederlandse online winkels en dat is www.assem.nl en www.cosmiccowboys.nl
Alle reacties Link kopieren
http://www.asos.com/Outle ... ry.aspx?cid=5538#parentID=-1&pge=2&pgeSize=20&sort=-1



Outlet natuurlijk, maar wel betrouwbare winkel!



p.s. Denk er toch nog eens over na, ze zijn toch echt spuuglelijk!
Asos is goedkoop. Maar ze staan niet op www.uggaustralia.com als officiële dealer. Heb er zelf een paar slippers gekocht. Maar ik weet nog steeds niet of ze echt betrouwbaar zijn. Lijkt me dat ze anders wel op de officiële site stonden
Ik heb Ugg-look-al-likes gekocht van Replay, die zitten me toch lekker!! Ik heb ook Uggs gepast, maar ik vond die van Replay lekkerder zitten én mooier. En dat voor maar ¤ 90,-. Misschien is dat een goede tip?



Al zijn Uggs eigenlijk alweer uit, maar ja, ik ben zwanger en nu zijn instaplaarzen die heerlijk lopen toch wel errug fijn!
Uggs uit? Ik weet niet waar jij woont, maar hier in Utrecht loopt iedereen er op en worden ze nog steeds als een gek verkocht. Maar goed

Heb die van Replay ook gezien, maar vind 90 euro toch veel geld voor laarzen waar je ook naast de zool gaat lopen. Heb al verschillende mensen ermee gezien en blijkbaar is ook bij replay het hielstuk weer niet stevig genoeg om scheeflopen te voorkomen. Mooier...tja, dat is smaak. Ik vind het model niet mooi door de te ver uitstekende zool en de vrij platte neus. Ugg australia is wat ronder.
Alle reacties Link kopieren
uggs zijn nooit uit geweest, als je van uggs houd koop je ieder jaar weer een of twee paar
Alle reacties Link kopieren
Ik heb net de brookfield tall besteld via sheepskinshoes, mijn eerste bestelling ooit vanuit de USA... ik vind het wel spannend
Alle reacties Link kopieren
je hebt een UGGs hyve daar kun je vast op vinden via welke website je moet bestellen.
Tja, die uggs-hyve gaf ook aan dat je gewoon via Trendylaarzen moest bestellen. Dat is helaas ook uitgedraaid op een fiasco. En ik lees daar nog vaak genoeg reacties dat het allemaal echt en betrouwbaar is, terwijl er al lang bewijs geleverd is dat het niet zo is. Ik zat er vroeger heel vaak en gaf ook vaak advies, maar ik ben er nu niet meer zo mee bezig. Gewoon omdat ik vind dat de adviezen daar lang niet altijd goed zijn.
Alle reacties Link kopieren
En op de site van trendylaarzen staat nu ook dat ze niet meer leveren.

Plus dat de Uggs-hyve alleen zichtbaar is voor leden, en laat ik nou geen zin hebben om een hyvespagina te openen speciaal en alleen daarvoor
Alle reacties Link kopieren
Wat TrendyLaarzen betreft weet ik heel erg zeker dat niemand nog aangeeft dat deze site betrouwbaar is.



Dit is de betrouwbare UGG webwinkel lijst van de grote UGG Hyve:



www.missleolas.nl



www.uggsuitamerika.nl



www.springstreet.nl



www.assem.nl



www.cosmiccowboys.nl



www.betsypalmer.com



www.uggbysmits.nl



www.hetehakken.nl



www.trendshoes.nl



www.eb-vloed.nl



www.schoenenvoorjou.nl



www.tuttiedue.nl



www.coccinelle.nl



http://shop.piccolino.nl/



http://www.marjonsnieders.nl/



www.celebritythingz.nl





Dit is de NIET BETROUWBARE lijst



www.trendylaarzen.nl



maxwellstore



www.uggboutique.co.uk



http://www.mijnwebwinkel.nl/winkel/winkelusa/



http://www.uggfresh.com/



www.goodugg.co.uk



www.xbig.nl



http://www.shopsnowboots.com/



http://www.511stores.com/



www.uggs-europe.com



http://www.mijnwebwinkel.nl/winkel/brandfashiondesign/



www.chinamarkthandel.nl



www.uggkings.com



www.uggmanor.com



www.uggslife.com



www.uggshelf.com



www.shoplongboot.com



En een extra stukje:

www.mybirkenstocks.nl / http://www.everyoneweb.com/Birkenstocks/ (is dezelfde site) --> pas op! deze vrouw probeert haar uggs te verkopen voor belachelijk hoge prijzen, sommigen zelfs tot wel 90 euro BOVEN de winkelprijs, echt of nep is niet bekend, maar dit is een andere vorm van oplichting



Dit is dus wat er op de UGG hyve staat. Er zitten 45.000 leden op en de lijsten worden elke week geupdate. Al dan niet elke dag.



Je kunt dus met een gerust hart bestellen bij 1 van bovenstaande webwinkels. Daar is het zeker van dat ze echte UGGs leveren en ook nooit NIET leveren.



De onderste lijst moet je zeer serieus nemen. Trap er niet in. Het gaat om heel veel geld. Zorg niet dat het in verkeerde handen komt!
Happiness lies in your own hands
Die bovenste lijst heeft ook nog een heleboel sites die niet aangesloten zijn bij ugg australia ofwel decker. Ik blijf erbij dat je niet moet bestellen zolang ze niet aangesloten zijn. Alleen aangesloten bedrijven leveren 100% zeker echte. Die mensen op de hyves kunnen wel roepen dat het echte zijn, maar daar kan je op deze manier gewoon nooit vanuit gaan. Bestel ze gewoon via de websites die ugg australia aangeeft of haal ze in de winkel. Wie weet hebben we binnenkort hetzelfde fiasco als met trendylaarzen. Daarvan riep in het begin ook iedereen dat het 100% betrouwbaar was en het blijkt achteraf toch niet zo te zijn. En nu ineens weet iedereen wel beter ja, maar wie zegt dat er niet nog 10 van dat soort sites in die "betrouwbare" lijst staan? Maar goed, ik heb destijds ook iedereen geprobeerd te waarschuwen voor trendy en daarbij geloofde ook niemand me. Doe wat je niet laten kan, maar kom achteraf niet miepen dat het toch niet is wat je verwacht had.
Alle reacties Link kopieren
Als je Uggs uit Amerika besteld zit je idd met belasting en invoerrechten. Die invoerrechten mogen maar 19% van het totaalbedrag zijn, maar als ze willen kan dat bedrag ook hoger uitkomen! Beter uit Engeland bestellen dus, daar zit je niet met invoerrechten maar zijn de Uggs wel goedkoper dan in NL. Kijk anders even op www.uggs.hyves.nl hierop staan de nepsites vermeld, dan weet je zeker dat het goed zit.

De website die ik hier nu als banner zie op de viva site: www.511stores.com verkoopt goedkope nep Uggs maar doen alsof het echte zijn!
Alle reacties Link kopieren
*oeps* eerst even verder kijken dan je neus lang is Carice!
Alle reacties Link kopieren
Heeft iemand wel eens Uggs besteld bij Victoria's secret?



Ik heb geen idee wat ik dan bij moet betalen, die ik wil kosten 180 dollar dus 130 euro ongeveer. Wat komt er dan nog bij. Als er 19% bij komt en verzendkosten, dan kunnen ze toch nooit boven de 250 euro komen, wat ze in Nederland kosten?
Stressed is just desserts spelled backwards
Alle reacties Link kopieren
Ivetje, ken jij mensen die ervaring hebben met shopbop.com daar is het verzenden gratis.
Stressed is just desserts spelled backwards
Alle reacties Link kopieren
wat kosten uggs nou in nederland eigenlijk???



Hier in australie in de winkel het enkelmodel 98 dollar, en wat hogere modellen 150 dollar das omgerekend 88 euro.
Alle reacties Link kopieren
o mosterd, ik zie het al bij Malificent, 250 euro, mozes he,
Alle reacties Link kopieren
Wat kost het me als ik ze door jou laat opsturen dan Sarah (hengel, hengel)
Stressed is just desserts spelled backwards
Alle reacties Link kopieren
Ik vond ook deze internetshop, in Australia.

De uggs zien er hetzelfde uit als de "echte". En je kunt ze ook kiezen met franje (jak) of met een oversok.

En ze zijn een stuk goedkoper.



http://www.snugaustraliauggboots.com.au/
Alle reacties Link kopieren
je kan ook voor de Emu's gaan.

Ander merk 'sheepskin boots' (dus geen nepperds) uit Australie en veel betere prijzen!

Ik kan ze jullie aanraden. :-)
quote:Maleficent schreef op 29 september 2009 @ 12:17:

Ivetje, ken jij mensen die ervaring hebben met shopbop.com daar is het verzenden gratis.Yup, heb al een aantal mensen gehad die ze binnen 3 dagen in huis hadden van ze. En ik ga er na mijn vakantie volgende week ook een bestelling plaatsen, dus gaat prima bij ze
quote:Twinkel schreef op 29 september 2009 @ 18:57:

je kan ook voor de Emu's gaan.

Ander merk 'sheepskin boots' (dus geen nepperds) uit Australie en veel betere prijzen!

Ik kan ze jullie aanraden. :-)De emu's die zo goedkoop zijn (rond de 90 euro geloof ik) zijn niet zo hoor. Emu heeft 2 verschillende soorten namelijk. Dure (kosten rond de 200 euro, net zoals van ugg australia) en goedkope. De goedkope is suede met aan de binnenkant schapenbont geplakt. Het suede komt niet van schapen, maar ik dacht van koeien als ik me niet vergis. Doordat die 2 delen aan elkaar geplakt zitten zijn ze minder goed van kwaliteit en dus goedkoper. Heb een collega die de goedkope heeft, maar die heeft nu toch ugg van australia gekocht want de emu's waren niet zo geweldig. De bijenkorf verkoopt nogal eens de goedkope versie, maar pas daar dus mee op.
Alle reacties Link kopieren
Ik heb ook een paar suede uggs (geen Emu's). Suede is wel veel handiger als je in vies weer moet lopen. Zijn heel makkelijk schoon te maken. Heb ook chestnut "echte" uggs en daarmee moet je echt oppassen dat ze niet vies worden.



Hier kun je Emu's online bestellen:

http://www.uggbootshop.co.nz/Support/sh ... ricing.asp



Voor het nederlandse weer lijken me die goedkope prima. Zo vreselijk koud is het hier nou ook weer niet.

Ik vind alleen de zool niet mooi.

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven