ijzertabletten/ staaltabletten vraag.

 1. Misschien een beetje een rare of pietluttige vraag in vergelijking met de rest van deze pijler. Maar ik slik sinds 2 weken ivm bloedarmoede staal of ijzertabletten. Nu heb ik de laatste tijd ook vaak last van een erg warm gezicht/ wangen en vroeg me af of het door die tabletten zou kunnen komen. Weet iemand hier iets meer over of misschien herkenning?
Let op de laatste reactie is ouder dan 14 dagen.
Snel reageren is daarom uitgeschakeld.
 1. Heb net een ijzertablet genomen... :)
  Ik heb dus ook bloedarmoede.
  Ik slik de tabletten nu een week, maar herken het niet, bycicle. Ik heb geen warm gezicht.
  Ik ben wel wat misselijk iedere keer nadat ik een tablet heb geslikt. Maar volgens de bijsluiter is dit één van de mogelijke bijwerkingen, dus daar maak ik me verder niet druk over.
 2. Staat er niet iets over vermeld in de bijsluiter?
 3. VIVA-test: hoe fit ben je?

  Met social media vol strakke lijven zou je bijna denken dat je alleen fit bent als je een sixpack hebt en Instagramwaardige maaltijden eet. Maar hoe zit het echt? In VIVA doen deze week tien vrouwen met verschillende maten en lijven de test. Ook benieuwd hoe het met je conditie staat? Met deze oefeningen kom je erachter.

  Lees verder

 4. Ik slik ze ook, maar daar geen last van, alleen van verstopping, dus daar zou ik als ik jou was maar alvast preventief aan gaan werken (veel water drinken, veel vezels en veel fruit).
 5. Ik neem ze ook (2 maanden nu) en heb daar geen last van.
 6. Heb ook wel eens staalpillen gehad, kreeg er juist alleen diarree van.
 7. Ik herken het ook niet als bijwerking.
 8. Bedankt voor de reacties tot nu toe.
  @ Quinty; nee er staat niets over in de bijsluiter.
 9. E-Kortingscodes

  Voor alle bezoekers van VIVA zijn er EXCLUSIEVE kortingscodes beschikbaar gesteld die gratis te gebruiken zijn bij de beste webshops van Nederland. Houd deze pagina in de gaten en bespaar nu met jouw kortingscode!

  Lees verder