1. De titel zegt het al, ik heb veel last van rode warme oren. Het gloeit dan helemaal. Het is een vervelend gevoel en daarbij komt ook nog dat vaak mijn wangen en voorhoofd ook helemaal gloeien. Zou dit een teken van een ontsteking kunnen zijn? Ik ben benieuwd of er meer mensen zijn die dit hebben. Alvast bedankt.
Let op de laatste reactie is ouder dan 14 dagen.
Snel reageren is daarom uitgeschakeld.
 1. Heb hetzelfde, maar bij mij is het overduidelijk de invloed van de kou. Krijg het zodra het koud wordt, en als het weer warmer wordt verdwijnt het ook weer.
 2. Ik had dat vroeger als ik heel moe was

  Je hoeft me geen gelijk te geven, ik heb het al. Vraag maar aan dangeensuus.
 3. Op sportdate met Kate: Bodytec

  Het liefst zouden we allemaal strak worden zonder dat het ons moeite kost. Toch? VIVA's Katy in elk geval wel. En daarom klinkt een Bodytectraining - sterk en strak in twintig minuten per keer door middel van elektrische impulsen - haar als muziek in de oren. Tijd voor een test.

  Lees verder

 4. Ik heb dit ook vaak op wintersport. Na een lange dag skieen krijg ik ook vuurrode wangen en warme, rode oren. Heel charmant;) Bij mij is het een combinatie van kou en vermoeidheid.
 5. Ik heb dat bij kou of als ik heel erg moe ben.
 6. Ik heb het ook bij vermoeidheid en kou
 7. ik krijg het van wind, mijn wangen zijn echt allergisch voor wind of zo....heb ik van baby af aan. vroeger wilde ik altijd een muts op daarvoor, zelfs in augustus met 30 graden en een briesje....
 8. ik heb het vaak als ik gegeten heb, en dan vooral na het avondeten, dan zien m'n wangen en oren ook vuurrood...
 9. E-Kortingscodes

  Voor alle bezoekers van VIVA zijn er EXCLUSIEVE kortingscodes beschikbaar gesteld die gratis te gebruiken zijn bij de beste webshops van Nederland. Houd deze pagina in de gaten en bespaar nu met jouw kortingscode!

  Lees verder

 10. Denk dat je niet meer van die spannende boekjes moet lezen ;-)
 11. ik heb het vooral in mijn hals, nek en wangen...
  vooral als ik een tijd in de kou ben geweest en dan naar binnen ga... het temperatuursverschil lijkt me

  ben benieuwd of er iets tegen te doen is (vast niet)