Stoppen met de pil: spannend en onzeker!

02-05-2007 11:07 823 berichten
Alle reacties Link kopieren
<img src="file:///C:/DOCUME%7E1/MARJAN%7E1/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-3.jpg" alt="" />
<img alt="" src="/http://i85.photobucket.com/albums/k61/Bila_viva/vivatabel.jpg?t=1178096487" border="0" />
<a id="zoomedLink" href="javascript:void(0);" title="Click to zoom out.">
<img id="fullImage" src="http://i85.photobucket.com/albums/k61/Bila_viva/vivatabel.jpg?t=1178096487" alt="vivatabel.jpg" />
</a><br /><img src="file:///C:/DOCUME%7E1/MARJAN%7E1/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-2.jpg" alt="" /><img src="file:///C:/DOCUME%7E1/MARJAN%7E1/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot.jpg" alt="" /><img src="file:///C:/DOCUME%7E1/MARJAN%7E1/LOCALS%7E1/Temp/moz-screenshot-1.jpg" alt="" />
Alle reacties Link kopieren
Barbara: hehehehe je bent weer terug, goed zo! Laat die anderen gewoon lekker links liggen en klets gewoon weer gezellig met ons mee. Kun je dan geen nieuwe nickname maken (ja die van fantastic four is ook goed hoor). En als je een keer je hart wilt luchten over wat er gebeurd is kan dat ook hier hoor (of niet als je daar geen behoefte aan hebt). Hoe is het met Max? En wat leuk inderdaad dat het nu een meisje is. Hoever ben je nu? En nog last van die erge misselijkheid gehad net als bij Max? En bij Max had je niet echt een buik en nu? Is het anders zwanger zijn van een meisje? En hoe is het met Plindje? Ik hoop dat alles weer goed is tussen jullie. Meid ik heb je echt gemist hoor. Als je op bekijk bericht klikt dan kun je smiles toevoegen en kleurtjes zie icons hierboven de tekst.



Empo: Spannend je eerste echte NOD. Ja als je je eisprong gevoeld hebt dan kun je er wel vanuit gaan dat je cyclus weer ook is. Ik voel mijn eispong niet hoewel ik vandaag wel wat krampjes had en wat dikker slijm maar volgens mijn ovulatietest nog geen eisprong. Ik zit vandaag op dag 16, maar vorige cyclus kwam die pas op dag 26. Weet iemand trouwens hoe dat zit als je een positieve ovulatietest hebt of de eisprong er dan aan komt of dat je die net gehad hebt? Ja toen ik zwanger was de laatste keer had ik wel adertjes op mijn borsten, maar in het begin van de zwangerschap waren dat van die kleine rode sliertjes en later in de zwangerschap werden de adertjes dikker. Maar ja misschien bij jou wel al gelijk dikkere adertjes. Ja als die testen eenmaal in huis zijn dan wordt je er gewoon naar toe getrokken en moet je gewoon testen hihihi dus inderdaad zolang mogelijk uitstellen met kopen. Wat is je NOD dag? Weet iemand hoe we het schema weer terug kunnen zetten? Konden we alles goed bijhouden voor iedereen!



Jente: ja zonder vent gaat het niet lukken hahahaha. Meid maak je niet druk over je leeftijd, 23 is goed, 24 is goed, 30 is goed 40 is goed. Het is goed wanneer jullie er aan toe zijn en laat de rest gewoon lekker lullen. Als ze slecht over je praten dan zijn ze gewoon jaloers.



Marit: nee hoor ik zou ook echt nog niet testen, gewoon nog even wachten. Geef je borstvoeding? Hoe is het verder met de kleine? En met je werk?



Liefs
Alle reacties Link kopieren
dag dames daar ben ik weeer.

Comp doet het redelijk eindelijk,en we zijn thuis redelijk ingericht nu.

Ik ben nog nietr zwanger maar het word woensdag weer een beetje spannend,heb nu nog nergens last van maar we wete dat dat niets zegt.

Kive gefeliciteerd,

goed ga alles nog een beetje bij lezen.



tot snel weer



xxx xandora
Alle reacties Link kopieren
Hoi hoi!



Hier zijn we weer aanbeland!



Jente: Laat je niet gek maken door die opmerkingen hoor! Stom trouwens dat ze ze maken, want dat ligt toch voor iedereen anders? Zolang jij en vriendlief er maar volledig achterstaan! Laat de rest maar lekker kwelen. En inderdaad zoals Zonnebloem zegt, ze zijn waarschijnlijk gewoon jaloers dat jullie al zover staan in jullie leven!

Mijn ouders weten inderdaad dat ik gestopt ben met de pil en dat we er dus voor gaan. Het is gewoon heel leuk om met haar ook over al die dingen te praten en samen te hopen op snel resultaat!



Xandora: welkom terug! Voor jou ook spannende dagen hoor ik! Nou, dan kunnen samen wat liggen stressen! :)



Zonnebloem: Mijn NOD zou donderdag moeten zijn en ja, dat komt aardig dichtbij hé! Maar naar mijn gedacht duurt dat nog veel te lang!!



Marit: Ik begrijp helemaal wat je wil zeggen! En hoop dan ook even met je mee dat die menstruatie er alsnog komt... . Hoelang ben je ondertussen al bevallen van de kleine?



Barbara/Blindje/FantasticFour of wat het ook allemaal mag zijn, maakt niet uit! Leuk dat je er terug bij bent. Laat je maar gauw weer horen!



Ik heb vandaag een beetje een dipdagje, net zo'n beetje als bij de aantocht van m'n regels eigenlijk en tegelijk toch ook anders. Ik weet niet goed wat het is. Mja, krampjes zijn al wel licht aanwezig enzo, ik zal me dus ook maar stilaan voorbereiden op het ergste zeker? Dan kan het alleen nog maar meevallen... .



Groetjes,



Empo

-x-
Alle reacties Link kopieren
Hey ja Bar, waarom maak je niet gewoon een nieuwe inlog aan?

Ik kan niet op de msngroep maar wil wel graag de foto's van Max zien hoor!



Xandora en Empo, ik duim voor jullie!



Jente; als ik het over kon doen had ik ook wel aan kinderen willen beginnen op mn 23ste! Ben nu 29 en mannetje 12 jaar ouder......en nu wil het niet :cry: . Gewoon voor gaan dus is mijn motto en je vooral niets van de wereld om je heen aantrekken!



Zonnebloem: hoe gaat het met het huis? Alles al een beetje op orde?



Ik heb trouwens echt een tabel nodig om alles een beetje bij te houden. Weet iemand hoe dat moet.....en is Dinly nog ergens? Barara jij hebt je toch ook weleens bezig gehouden met de tabel?



Hier gisteren weer keurig volgens planning ongesteld geworden. De gyn(vervanger) vond de opgewerkte kwaliteit wel zo goed om de 6keer die je mag IUI'en te benutten. Lees: verzekering betaald! Ik ga voor volgende week dus gewoon maar weer een afspraak maken en dan zien we wel waar het schip strand.



Mijn excuses dat ik meer dan de helft van de dames weer ben vergeten!
Alle reacties Link kopieren


jippie mousie, toch dus binnenkort weer een poging!

elke poging geeft wat hoop, dus ook nu weer !



hier alles rustig, ilse kreeg vandaag de 2e vaccinaties die gelukkig veel minder last geven dan de vorige keer.

Ik ben weer aan het werk, ilse gisteren voor het eerst ècht naar het kdv wat gelukkig goed gegaan is!



Wat willen we nog meer?

Een paar zwangeren hier en een beetje mooi na-zomer-weer !

Alle reacties Link kopieren
Dag dames,



Ik ben weer terug van een gezellig logeerpartijtje. Ik heb vanmorgen op de kleine gepast. Heel gezellig samen winkelen, broodje eten, spelen, wandelen, en tv kijken. Wel erg vermoeiend hoor, ik weet waar ik aan begin.

Vanavond was ik zo kapot dat ik het afgesproken etentje heb afgezegd en een kant-en-klaar maaltijd uit de supermarkt heb gehaald.



Ik mis mn kerel zo. Ik zat vanavond huilend aan de telefoon. Hij is ziek en heeft het daardoor niet naar zn zin, ik wil er gewoon voor hem zijn nu, maar hij zit 2000 km verderop. Morgen werken en daarna bij vrienden eten, maar ik vrees alweer voor 's avonds als ik alleen moet afsluiten en naar bedje moet gaan. Ik ben blij als het zaterdag is! Ik ben ook blij dat ik hem mis, dat betekent dat het goed zit, toch?



Marit, goed van je dat je zo rustig af wacht tot je menstruatie komt. Ik zou best wel in de stress zitten in jouw situatie. Ik wil je niets aanpraten natuurlijk :) Hoe is het met Ilse nu ze regelmatig naar het KDV gaat? Kunnen jullie makkelijk de zorg uit handen geven?



Zonnebloem, ik weet ook wel dat wij kiezen voor het kindje en we geen verantwoording hoeven af te leggen aan de omgeving. Maar soms is het zo moeilijk om je daar niets van aan te trekken. Het stomme is dat ik vooral bang ben voor de reactie van mn moeder, ik denk dat zij vindt dat ik nog van mijn 'studentenjaren' moet genieten. Dat doen we met een kindje hoop ik, maar ze was zelf al 30 toen ik kwam. Mn schoonmoeder gaat het wel geweldig vinden, dus dat scheelt.



Xandora, wat leuk dat je weer langs komt. Ik ga echt een tabel nodig hebben om alles en iedereen in bij te houden. Ik weet echt niet meer wie er allemaal zwanger / niet zwanger zijn, of wie er gaan trouwen / getrouwd zijn, wie er al 12 kinderen heeft en wie er voor de eerste gaat. Pff.



Empo, 'aantocht van mn regels', betekent dat ongesteld gaan worden? Ik ken de term niet maar maak dit er van in de context. Wel grappig dat ik je stukjes kan lezen dat je uit België komt, sommige zinnen en woorden gebruik je net anders dan we in Nederland doen. Maar we begrijpen elkaar wel heel duidelijk!



Mous, wat balen dat 'opoe weer op bezoek is gekomen' (vond ik vroeger zo'n rare uitdrukking, nu nog...). Maar wel goed dat de gyn nog 3 pogingen gaat doen. Natuurlijk hopen we op minder dan die drie... Heb je trouwens ook een grotere kans op meerlingen met IUI?



Kive, wat ben jij een bikkel dat je de kattenbak bestormt met handschoenen aan! Ik heb meteen met vriendlief afgesproken dat hij dat minstens 9 maanden moet doen als ik zwanger ben. Geen handschoenen voor mij! Ik wilde de katten destijds zo graag, dat ik heb toegezegd altijd de kattenbak te doen als we katten zouden nemen. Daar houdt hij zich erg netjes aan.

Hoe was het zondag aan de zijlijn? Bij ons begint het aantal spelersvrouwen te steigen. Omdat het een bijeen geraapt voetbalteam is, kennen ook niet alle spelersvrouwen elkaar. Maar er gaan nu steeds meer mee, ik hoop dat ik snel kan stoppen met mn weekendbaantje zodat ik me bij de geblondeerde koppies met mega-zonnebrillen (en chihuahua's) kan voegen. :)
Alle reacties Link kopieren
goedemorgen!

jente, het is een vreselijk rot-gevoel om je vriend te missen!

ik zag het ook altijd maar als goed teken hoor!



Ik vind het wel leuk dat je schrijft hoe dodelijk vermoeiend zo'n dagje oppassen is! Grappig hoe je 100% van je energie in zo'n kleintje steekt he?

Al helemaal als je er dingen mee kan gaan doen !



Ik kan me echt niet druk maken nog,

in mijn hoofd is 'zwanger zijn' nieteens een mogelijk scenario!

Enige waar ik me druk om maak is, moet ik nou wel/niet al maandverband gebruiken? Zou ik tampons nog verdragen?

und so weiter.



Hihi, empo leest het stukje van Jente en denkt... het is toch gezellig als opoe op bezoek komt?

Tja, Nl vs. Be



Ik zit aan mijn ontbijtje, werd om 5voor7 wakker van interne klok en kon dus rustig flesje klaarmaken en ilse met fles bij Vin in bed afleveren.

Hij is vanochtend thuis, ik vanmiddag (schoonmoeder op vakantie)

Dit is wel lekker opstaan zo!

Geen lange lege dag voor me, maar druk aan het werk straks!



Tot vanmiddag dus maar weer!
Alle reacties Link kopieren
Goeiemorgen!



Ik wou jullie gisteren al op de hoogte houden, maar kon weer niet inloggen... .

Helaas is mijn menstruatie begonnen gisterenavond. Maar ik moet toegeven dat ik er niet heel erg in teleurgesteld was. Ik weet nu gewoon dat mijn cyclus nog steeds precies 28 dagen duurt (na 8 jaar pilslikken) en daar zijn we toch ook al een hele stap verder mee hé. Dus gaan we nu gewoon voor ronde twee!

Verder had ik ook aan niets gemerkt dat ze er al aan zaten te komen... .

Misschien was mijn teleurstelling ook wel minder groot omdat ik gisteren te horen heb gekregen dat mijn contract in het gemeentehuis verlengd wordt! Jippie!



Jente en Marit, ik vind dat het Belgen vs. Nederlanders nog heel aardig meevalt hoor. Ik begrijp jullie best en sommige woorden vind ik ook wel grappig of anders, maar we begrijpen elkaar en dat is toch het belangrijkste. Want ja, opoe is op bezoek nu en ik moet zeggen dat het allerminst gezellig is!!! :)

En Jente, je had helemaal gelijk hoor met die aantocht! Tja, ik gebruik dan ook maar de woorden die we hier in België gewoon zijn hé... .



Sorry, maar ik ga het hierbij laten! Er wordt namelijk van me verwacht dat ik stilaan begin te werken... .



Liefs!
Alle reacties Link kopieren
Empo, wij begrijpen jou ook goed hoor (als ik voor de rest mag spreken :)), alleen de zinsbouw is soms iets anders. Dat vind ik juist leuk. En uit de context kan ik prima onbekende termen opmaken.

Jammer dat opoe op bezoek is, maar wel prettig dat je cyclus meteen 28 dagen duurt.

Gefeliciteerd met je contractverlenging! Dat is altijd goed nieuws.



Ik ga zo lekker shoppen met mama en haar portmonnee :), ik krijg mn diploma-cadeautje. Ik ga een mooie tas uitzoeken en nog even kijken voor een mooie jas.
Alle reacties Link kopieren
Up!!



Nog één nachtje alleen in bed en dan zie ik vriendjelief weer.

Vandaag met net-getrouwde vriendin zitten fantaseren over hoe gezelig het zal zijn om samen zwanger te kunnen zijn. We hadden de H&M catalogus op schoot en hebben positiekleren en babykleertjes bekeken. Bij haar is ronde 2 net 'mislukt' ik zit nu in ronde 3, ik lig net voor op hoor. Ik verwacht trouwens niets deze maand omdat mn kerel ontbrak op mn vruchtbare dagen.



Ik heb trouwens een hele mooie tas gekregen van mn moeder. En omdat de prijs van de tas haar meeviel kreeg ik er nog een sjaal, trui en ketting bij. Ik ben helemaal verwend door haar.
Alle reacties Link kopieren
helaas woensdag weer ongi geworden,morgen ga ik bellen voor een afspraak bij een dokter die ons kan onderzoeken.

Heb al een verwijsbriefje van de ha gehad,staat alleen geen tel nr bij dus moet eerst de ha nog bellen.



Ik ga dinsdag een les paaldansen volgen,eens kijken of dat wat voor me is,schijnt wel erg intensief te zijn dus ben erg benieuwt



groetjes
Alle reacties Link kopieren
Xandora,

Ik heb laatst gepaaldanst met het vrijgezellenfeest van een goede vriendin. Dat is inderdaad echt zwaar, vooral in je armen voel je het.

Jammer dat je weer ongi bent geworden... Hoe lang zijn jullie nu aan het proberen? (ik mis de tabel)
Alle reacties Link kopieren
Jente: en hoe is het weer gezellig met je vriendje thuis?



Xandora: balen dat je weer ongesteld bent geworden. Heb jij ook ovulatietesten ooit gebruikt?



Nou ik zit alweer op dag 23 vandaag en nog geen eisprong gehad :cry: . Vorige maand had ik mijn eisprong op dag 26, maar ik had gehoopt dat het deze maand alweer iets eerder zou worden, maar waarschijnlijk is mijn cyclus dus nog steeds een beetje van slag, heb natuurlijk ook een lange ongesteldheid gehad, weet niet of dat er mee te maken heeft. Nou ja ooit komt er een ei en die gaan we dan goed benutten.........
Alle reacties Link kopieren
Zonnebloem, het is heerlijk om mn kerel weer thuis te hebben. Het is apart hoe snel je weer aan elkaars aanwezigheid went. Gister kwam hij thuis met een verrassing: met zn werk gaan we in januari naar Oostenrijk om een lang weekend te skieen. Zo cool. ik had gister al bijna mn tas ingepakt :)



Jammer dat je nog geen eisprong hebt gehad, hij komt vast nog wel. Vervelend dat je lichaam langer aan het wennen is dan volgens jou nodig is. Ik hoop voor je dat er een super-ei aan het rijpen is!
Alle reacties Link kopieren
Hoi allemaal,



Wat is het hier rustig de laatste dagen!



Zonnebloem, niet wanhopen! Dat ei is zich namelijk aan het voorbereiden op een zwerm visjes van je man! Niet moeilijk dat het even tijd nodig heeft... :) Het komt er wel aan hoor en dag 26 is in zicht!



Jente, leuk dat vriendlief eindelijk weer thuis is! Je hebt hem toch een warm welkom gegeven hé? Super dat jullie in januari kunnen gaan skiën! Zou ik ook wel fijn vinden... .



Xandora, de moed nog niet opgeven! Tegenwoordig kan al heel erg veel! Wanneer heb je een afspraak met de specialist?

En vanavond paaldansen! Lijkt me wel leuk! Geniet er maar met volle teugen van.



Hier is de ongi-tijd weer gepasseerd en nu wachten we vol spanning ook op een ei! Dat zou er over zo'n dag of 8 moeten aankomen. En dan is het nog spannender afwachten!



Hoe zit dat met de anderen eigenlijk? Wie verwacht wanneer nog een spannende periode? Zo'n lijstje echt wel handig zijn... .
Alle reacties Link kopieren
Hoi allemaal,



Wat is het hier rustig de laatste dagen!



Zonnebloem, niet wanhopen! Dat ei is zich namelijk aan het voorbereiden op een zwerm visjes van je man! Niet moeilijk dat het even tijd nodig heeft... :) Het komt er wel aan hoor en dag 26 is in zicht!



Jente, leuk dat vriendlief eindelijk weer thuis is! Je hebt hem toch een warm welkom gegeven hé? Super dat jullie in januari kunnen gaan skiën! Zou ik ook wel fijn vinden... .



Xandora, de moed nog niet opgeven! Tegenwoordig kan al heel erg veel! Wanneer heb je een afspraak met de specialist?

En vanavond paaldansen! Lijkt me wel leuk! Geniet er maar met volle teugen van.



Hier is de ongi-tijd weer gepasseerd en nu wachten we vol spanning ook op een ei! Dat zou er over zo'n dag of 8 moeten aankomen. En dan is het nog spannender afwachten!



Hoe zit dat met de anderen eigenlijk? Wie verwacht wanneer nog een spannende periode? Zo'n lijstje zou echt wel handig zijn... .
Alle reacties Link kopieren
Xandora; goed dat je de stap hebt genomen! Ik was eerst ook erg angstig voor het hele gebeuren, maar vind het nu de normaalste zaak van de wereld om zo'n 3 a 4 keer in 14 dagen tijd met je benen wijdt voor zo'n oude kerel te liggen, haha! Je verlegt je grenzen en durft steeds een stapje verder te gaan. Zo was IVF voor mij eerst 'ver van mijn bed', maar ga die stap nu toch echt nemen. Ik hoop dat het bij jullie wat vlotter gaat, want jij wacht ook al zo'n 2jaar toch?



Bila; ik weet niet of je nog meeleest? Maar hoe gaat het met jullie???





Zonnebloem; jammer dat je eisprong nog niet is geweest. Je hoopt toch dat je cyclus weer een beetje als vanouds wordt. Hoeveel dagen cyclus had je eigenlijk? En vanaf wanneer ben je begonnen met de ovutesten? Kost een hoop geld iedere maand....maar je moet er wat voor over hebben zei mun (zoveelste) inval gyn! Hij wou dat ik vanaf wo. al begon met testen, terwijl er nog geen ei te zien was ma. De assistente vond het maar stom heeft gewoon weer een afspraak gemaakt voor een nieuwe fm meting!



Jente; wat super zeg, een weekend skien van't werk. Dat heb ik ook ooit gedaan met een oude job, alleen mochten de partners niet mee. Dat werd ze te duur denk ik. Maar was wel super gaaf, zo maar even tussen door een weekend skien. Wij gaan in feb. een week...kan niet wachten!





Empo; Gefeliciteerd met je contractverlenging! En fijn om te weten dat je cyclus geen fratsen heeft en als vanouds zijn werk goed doet. Gebruik jij ook ovutesten of id om je eisprong op te sporen?



Marit; fijn om te lezen dat het werken je goed af gaat. Vaak lees je dat 'verse' moeders juist stoppen met werken. Ik vind het dan ook wel erg leuk dat jij juist totaal het omgekeerde hebt. Volgens mij is het juist ook erg fijn even met je eigen ding bezig te zijn om je vervolgens stilletjes aan ook weer te verheugen op het thuiskomen om daar je kleine meid te knuffelen!
Alle reacties Link kopieren
Hey!



Mousie, knap van je hoor dat je zo omgaat met het hele gedoe! Maar geef de moed nog niet helemaal op. Mijn beste vriendinnetje was ook begonnen met IVF en ze hebben het moeten stopzetten omdat ze op het laatst alsnog natuurlijk zwanger is geraakt! En kijk, nu is ze reeds 17 weken ver! Gewoon omdat ze aanvaard hadden om met IVF te starten... .



Ikzelf gebruik geen ovutesten of temperatuur ook niet. Vorige maand heb ik m'n eisprong goed voelen aankomen en ik vertrouw er een beetje op dat dit deze maand ook zo zal zijn. We zien wel hé.



'k Heb net te horen gekregen dat mijn andere goeie vriendinnetje (en mijn getuige van onze trouw zo'n 3 maanden geleden) ook al 12 weken ver is! Nu vind ik het dus de hoogste tijd dat ik me ook bij hen kan aansluiten! De dagen kunnen weer niet snel genoeg voorbij gaan... . Wel heb ik me voorgenomen er deze maand niet zo fel mee bezig te zijn. Maar dat wordt wel moeilijk met twee hele goeie vriendinnen die zwanger zijn... .
Alle reacties Link kopieren
@ Mousie, ik lees heeeeel soms mee, probeer vooral jou, Xandora en Zonnebloem een beetje te volgen... Hier gaat alles okay, net de 3e ronde Clomid 100 achter de rug én zowaar gister een positieve ovulatietest gehad dus ben helemaal happy, gister en vandaag maken we daar natuurlijk gebruik van en dan maar weer op hoop van zegen!!! Succes met de volgende IUI poging, ik duim me suf voor je!!



Enne Xandora, succes bij de arts, ook voor jou duim ik me suf!!!



ps. Kunnen jullie geen nieuw topic openen met een nieuwe tabel erin? Dan is het wat makkelijker te volgen! Met dit nieuwe forum kan je beginposting steeds veranderen dus is de tabel wat eenvoudiger bij te houden, kan je gewoon in het forum maken (zie knopje naast afbeelding toevoegen in de opmaakbalk)!
Alle reacties Link kopieren
Hey Bila, gefeliciteerd zeg met je eisprong!!! Enne morgen voor de zekerheid ook gewoon meepikken hoor, ja kan het niet weten. Moet je die Clomid nu blijven gebruiken om een eisprong te krijgen of gaat dat straks ook zonder gewoon gebeuren? Je laat over een week of 2 wel even weten of het gelukt is he! Ik gun het je van harte!



Ook van de Angel kreeg ik het advies om een nieuw topic te openen met daarin een nieuwe tabel. Hoe denken jullie daarover? We zijn dan de oude berichtjes wel kwijt.....maar hebben dan wel weer een tabel.
Alle reacties Link kopieren
ik zit hier nu met spierpijn in mn armen achter de comp,paaldansen was leuk,en zwaar,een aantal oefeningen gedaan maar toen we ze achter elkaar moesten doen haalde ik alles door elkaar.

ben daar wel 1 van de oudste,meeste zijn 18 ik ben 28.

29 october hebben we een afspraak in het ziekenhuis,ja moussie ik vind het toch wel spannend maar we zien wel wat ze te vertellen hebben.



ja ovulatie testen heb ik ook een tijdje gebruikt,voor de verhuizing,misschien begin ik er wel weer mee.



van het weekend gezellig weg,naar arnhem,vrijdag daar naar het concert van faithless en dan 2 nachtjes in een hotelletje



Ik heb er zin in
Alle reacties Link kopieren
Vandaag dag 25 en nog geen eisprong, MAAR net weer getest en de nog geen smile op mijn ovulatietest, maar streep was wel al dikker dus ik denk dat ik morgen een positieve test ga krijgen JIPIEEEEEEEEEEEEEE. Ok nog maar even afwachten met blij zijn. Ok dan zou dat dus betekenen dat ik wel weer een lange cyclus heb, maar wel stabiel want de vorige maand was ook 26 dagen met de eisprong, ik had alleen gehoopt dat het iets eerder zou zijn. Maar goed ik ga er maar goed gebruik van maken en duimen dat het deze maand raak is......................



Mousie: ik ben voor!!!!! Jammer van de oude berichten maar wel duidelijker met een tabel. Ja dat met die benen wijd liggen gaat ook wennen hahaha, ik heb ook aardig wat keren de laatste tijd met mijn benen bij de gyn wijd gelegen en eerst had ik nog zo schaamte gevoel maar nu niet meer hoor.



Bila: SUPERRRRRR een eisprong!!! Wat kun je daar toch al blij mee zijn he........ Heb je al eerder een keer een eisprong gehad? Vergeet niet met de beentjes de lucht in na de sex he voor een minuut of tien.



Xandora: leuk weekend in het vooruitzicht. Welke ovulatietest hebben jullie gebruikt? Nog wel even wachten tot je afspraak eind oktober, misschien ben je dan opeens al zwanger..........



Empo: leuk en gefeliciteerd met je vriendin. Ja dat zeg ik ook altijd, maar ik merk toch dat ik er toch wel erg mee bezig bent, zeker op het moment dat ik begin met de ovulatietesten.



Liefs
Alle reacties Link kopieren
Heee meiden,



Ik moet eerst even erg goed nieuws kwijt... nee ik ben nog niet zwanger... ik heb 5 dagen lang invalwerk. Ik sta vanaf morgen vijf dagen voor een groep 7/8 in een dorpje hier in de buurt.

Die directeur hoorde mijn naam van mijn stage-directeur en heeft de hele middag gewacht met verder bellen tot dat hij wist of ik kon.



Zonnebloem, ik duim voor je dat je morgen een dikke smile tevoorschijn tovert.



Ik ben ook wel voor om een nieuw topic te maken, met een nieuwe tabel. Is er iemand die daar ervaring mee heeft?

Dit is een oud topic. Het topic is daarom gesloten.
Maak een nieuw topic aan om verder praten over dit onderwerp.

Terug naar boven